Borderlands
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kurva szájukat a gbnak. 😄
Amúgy ez megint érdekes...
morvaigaben kódját simán be tudtam másolni. Az egészet.
szomferiét pedig csak részenként... egyszerre nem engedte WTF?
Parasite Eve 2, best game EVER!
Én konkrétan beviszem ma a melóhelyre az xboxom hogy be tudjuk írni mind a hárman a kollégáimmal a kódokat az accunkra 😄
-tRs-Landor
van ilyen is, ez is él még 4-ig
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
PC SHiFT Code: WTC33-SBCCT-35CCJ-ZBW3T-CJX66
Xbox 360 SHiFT Code: 535TB-FK5S5-6Z6JR-KFJ3B-R6RSC
PlayStation 3 SHiFT Code: CTWBB-XHX35-5FJT3-JJ33T-KSTBB
Those codes will be active 6-9PM CT on October 26 (find out when that is for you: http://bit.ly/THCS8V) and we'll be back in a few hours with more -- check the full schedule here.
For more about SHiFT codes, Golden Keys and how to redeem them, visit here.
ASUS X550CC-XO227D, amir?l most ezt írtam :D BattleNet: Gabe#2489
Elsõ osztlopban, elsõ sorban 10 pontja van... 9/5 mindkettõ. 4 classmodból, többi pont.
Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com
[merlinw.org]
Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
[merlinw.org]
Assault Rifles
Madhouse - Mad Dog, Lynchwood
Veruc - Mobley, The Dust
Hammer Buster - Old Slappy
KerBlaster - Midge-mong, Southern Shelf
Shredifier - Bonehead 2.0, Arid Nexus
Pistols
Gub - Laney, The Fridge
Hornet - Knuckledragger, Southern Shelf
Maggie - Mick Zafod, The Dust (Side with Hodunks)
Thunderball Fists - Captain Flynt, Southern Shelf
Gunerang - Rakk Man, The Fridge
Unkempt Harold - Unknown
Infinity - Doc Mercy
Logan's Gun - Wilhelm
Rocket Launcher
Badaboom - King Mong, Eridian Blight
Pyrophobia - Incinerator Clayton, Frostburn Canyon
Norfleet - Unknown
Bunny - Chubby enemies
Nukem - Black Queen, The Dust
Mongol - Dukino's Mom, Lynchwood
Shotguns
Conferance Call - The Warrior
Striker - Unknown
Deliverance - Tumba, Wildlife Preserve
Flakker - The Warrior
Sledge's Shotgun - Smash Head, The Fridge
Sniper
Pitchfork - Terramorphus?
Invader - Unknown
Skullmasher - Son of Mothrakk, Wildlife Preserve
Volcanoe - The Warrior
Lyudmila - Gettle, The Dust
Longbow - Badass Creeper, Caustic Cavern
White Death - One of the bosses from "The Good, The Bad, and The Mordecai", The Dust
SMG
Slagga - Hodunk, The Dust
Emperor - The Assassins, Southpaw Steam & Power
Female Dog - The Warrior, BNK3R?
Hellfire - Scorch, Fropstburn Canyon / The Warrior
Baby Maker - Madame Von Bartlesby / Mad Dog, Lynchwood
Shields
The Transformer - Pimon, Wildlife Preserve
Whiskey Tango Foxtrot - Chubby Enemies
The Sham - BNk3R
The Bee - Hunter Hellquist, Arid Nexus Badlands
Fabled Tortoise - Blue, Caustic Caverns
Black Hole - Foreman, Opportunity
Impaler - The Warrior?
Neogenator - Spycho, Frostburn Canyon
Grenades
Bonus Package - Bewm, Southern Shelf
Bouncing Bonnie - Loot Midgets
Fastball - Boll, Three Horns
Fire Bee - Unknown
Leech - The Warrior?
Quasar - Ultimate Bad--- Varkid
Rolling Thunder - Old Slappy, Wilhelm
Storm Front - Unkown
[merlinw.org]
Azután sokadszorra vagy ugyanott, akkor coop-ba mész mint a gép és csinálod amit kell, az már más experience. Vannak részek amit vagy 10x letoltam különbözõ emberek játékában.
Amikor én még csak elsõ karimmal voltam 30-as, mások már full 50-ben rohangásztak be coop-ba, szal. én igencsak kényelmesnek számítok.
Ezé hidd el, hogy nem mi vagyunk gyorsak, hanem te vagy lassúcska... 😄
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Mert Én 35 nap alatt 102 órát ami majdnem napi 3 óra. <#wow1>#wow1>
Szerény véleményem szerint, 1 hónap alatt 5-ször végigjátszani egy játékot már súrol valamit, amit nem írok le, mert még véletlenül sem akarok megsérteni senkit 😊
Munka, és hétköznapi élet mellett 1 alkalommal tudnám végigjátszani a Borderlands 2-õt 1 hónap alatt, ha a napi 3-4 órányi erre szánható szabadidõmet vele tölteném. De úgy, hogy mindent elolvasok, amit a játék közölni akar velem, nem csak 'oké, csak pofázzá, nem érdekel - klikk, és gyilok'...
De, én már csak ilyen vagyok.
Hangsúlyozom, senkit sem akartam és akarok megsérteni!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
És nekem böven elég 4-5 óra alvás is nem hogy 8 óra kb hajnali 2-3 órakor fekszek le de már kelek reggel 7-kor mert etetni kell a baromfiakat ! 😄
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
A mai dátum: 2012. október 26.
1 hónap és 5 nap alatt (792 óra) végigjátszottad 5 alkalommal. Amikor, napi 8 órás alvás-, 8 + (1-2 utazás) óra munkaidõvel, 1-2 óra egyéb szociális tevékenységgel számolva az egészbõl lejön: ~390-420 óra.
Értem.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
De bezzeg Terramoprhus az bezzeg ki tudta dobni a Legendary shieldjét ! xD
az meg hogy valakinek nincs annyi ideje hogy 1x is végigérjen a játékon,az megint más dolog.nem mi haladunk szerintem túl gyorsan elég ideje kint van a játék😊
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
borderlands 2
dark souls
dishonored
x-com
mark of the ninja
ezért még halvány lila gõzöm sincs mikor lesz 50-es karim 😊,igaz dark soulsban a warriorom már 92-es 😄
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Vagyunk pár ezren, akik nem tudunk ilyen tempóban játszani, mint Te - és ennyi idõnk sincs 😞
nekem 87 órám van benne, megvolt Zeroval és Mancival eddig (a DLC-be belekezdtem Mancival), a PT2-t most nyúzom Mancival
A DLC-t meg csak Mancival vittem végig eddig !
Csak ámulok, hogy valakik már többször is végigtolták, Én meg még mindig az elsõ sztorit nyomom. Ennyire lassú vagyok, vagy Ti toljátok ilyen sebességgel?
Egy kulcsot megszerezni meg valahol egy újabb sikerélmény, bár elég kretén idõpontok vannak; fõleg nekem, hogy hétvégén is melózok.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA