Borderlands

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
Nem elég, hogy mindig hajnalban jön ki, amikor az EUsok alszanak, ráadásul pont olyan nap van sok kulcs, amikor amúgy a szombat is munkanap.
Kurva szájukat a gbnak. 😄

Amúgy ez megint érdekes...
morvaigaben kódját simán be tudtam másolni. Az egészet.
szomferiét pedig csak részenként... egyszerre nem engedte WTF?

Parasite Eve 2, best game EVER!

Figyeljétek a mai napot, mert külön van Twiterre és Facerbookra is! 😄
Én konkrétan beviszem ma a melóhelyre az xboxom hogy be tudjuk írni mind a hárman a kollégáimmal a kódokat az accunkra 😄

-tRs-Landor

szomferi
PC SHiFT Code for a Golden Key in Borderlands 2: WTKJJ-566JC-WXJT3-BTJT3-6BTBH

van ilyen is, ez is él még 4-ig

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

morvaigaben
Here are the weekend's first SHiFT codes for a Golden Key in Borderlands 2!

PC SHiFT Code: WTC33-SBCCT-35CCJ-ZBW3T-CJX66
Xbox 360 SHiFT Code: 535TB-FK5S5-6Z6JR-KFJ3B-R6RSC
PlayStation 3 SHiFT Code: CTWBB-XHX35-5FJT3-JJ33T-KSTBB

Those codes will be active 6-9PM CT on October 26 (find out when that is for you: http://bit.ly/THCS8V) and we'll be back in a few hours with more -- check the full schedule here.

For more about SHiFT codes, Golden Keys and how to redeem them, visit here.

ASUS X550CC-XO227D, amir?l most ezt írtam :D BattleNet: Gabe#2489

Fpocok
Ez nem egy ratyi wow, ahol... inkább ne menjünk bele 😄

Fpocok
Az mindegy. Lényeg, hogy az ágon legyen valahol.

MerlinW
Ja, hogy mindegy hol van elosztva a 10 pont. Értem már.

[merlinw.org]

Fpocok
Story qstben el kell jutni oda. Arid badlands elõtt küld el a cauldronba.

Fpocok
???
Elsõ osztlopban, elsõ sorban 10 pontja van... 9/5 mindkettõ. 4 classmodból, többi pont.

Helló. Lenne egy kis problémám, hátha tudtok segíteni. Main questbe a Toil and Trouble ( Arid Nexus ) -nél tartok, viszont elõször a Sawtooth Cauldronhoz mentem el küldizni. A probléma az lenne, hogy sehogy se tudok innen feljutni a portálhoz. A középsõ lift nem mûködik, elvileg story q hozna ide és utána lehetne használni. Ezen kívül nincs más mód feljutni? Választ elõre is kösz.

Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com

MerlinW
Az elsõ oszlop harmadik sora hogy nyílt meg a második soron elosztott pontok nélkül?

[merlinw.org]

Nagylaci
Remélem itt minden statomat látni amibõl kiderül, hogy semmi csalás nincs a dologban! Gondolom ahol pillanatok alatt vége ott tényleg a badass statokkal trükköznek. A legfontosabb a skill -ek elosztása. Ezzel a build -el a játék elég nehéz lenne egyébként, de Hyperius ellen éppen ideális.

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

Megvan, de egy kvesztet kellett megcsinálni és utána engedte😊 de köszi.

Myselor
nekem sirennel olyan 300óra.mecroval is kb 200körül járok lassan xd
Jojobaba
ja volt

Fpocok
psyhixnél eddig is volt medium?

MerlinW
Fõmenü, character select, kiválasztod a karaktered és a true vault hunter mode-ot választod.

[merlinw.org]

Srácok, mikor engedélyezi az újrajátszást a játék? Mert most lvl. 34 vagyok, haverral még a fõboss-t is lenyomtuk (warrior?) és még mindég csak normál módban enged játszani.

gagax
Komoly ennyi legendary van ? : O

Assault Rifles
Madhouse - Mad Dog, Lynchwood
Veruc - Mobley, The Dust
Hammer Buster - Old Slappy
KerBlaster - Midge-mong, Southern Shelf
Shredifier - Bonehead 2.0, Arid Nexus

Pistols
Gub - Laney, The Fridge
Hornet - Knuckledragger, Southern Shelf
Maggie - Mick Zafod, The Dust (Side with Hodunks)
Thunderball Fists - Captain Flynt, Southern Shelf
Gunerang - Rakk Man, The Fridge
Unkempt Harold - Unknown
Infinity - Doc Mercy
Logan's Gun - Wilhelm

Rocket Launcher
Badaboom - King Mong, Eridian Blight
Pyrophobia - Incinerator Clayton, Frostburn Canyon
Norfleet - Unknown
Bunny - Chubby enemies
Nukem - Black Queen, The Dust
Mongol - Dukino's Mom, Lynchwood

Shotguns
Conferance Call - The Warrior
Striker - Unknown
Deliverance - Tumba, Wildlife Preserve
Flakker - The Warrior
Sledge's Shotgun - Smash Head, The Fridge

Sniper
Pitchfork - Terramorphus?
Invader - Unknown
Skullmasher - Son of Mothrakk, Wildlife Preserve
Volcanoe - The Warrior
Lyudmila - Gettle, The Dust
Longbow - Badass Creeper, Caustic Cavern
White Death - One of the bosses from "The Good, The Bad, and The Mordecai", The Dust

SMG
Slagga - Hodunk, The Dust
Emperor - The Assassins, Southpaw Steam & Power
Female Dog - The Warrior, BNK3R?
Hellfire - Scorch, Fropstburn Canyon / The Warrior
Baby Maker - Madame Von Bartlesby / Mad Dog, Lynchwood

Shields
The Transformer - Pimon, Wildlife Preserve
Whiskey Tango Foxtrot - Chubby Enemies
The Sham - BNk3R
The Bee - Hunter Hellquist, Arid Nexus Badlands
Fabled Tortoise - Blue, Caustic Caverns
Black Hole - Foreman, Opportunity
Impaler - The Warrior?
Neogenator - Spycho, Frostburn Canyon

Grenades
Bonus Package - Bewm, Southern Shelf
Bouncing Bonnie - Loot Midgets
Fastball - Boll, Three Horns
Fire Bee - Unknown
Leech - The Warrior?
Quasar - Ultimate Bad--- Varkid
Rolling Thunder - Old Slappy, Wilhelm
Storm Front - Unkown

MerlinW
A fõszálat (nagyon) max 20 óra alatt le lehet tudni. A második, harmadik, sokadik végigjátszás alatt valószínûleg nem fogok foglalkozni a "menj oda-hozd ide" küldetések tömkelegét😊 Max az érdekeseket.

[merlinw.org]

Sir Quno Jedi
Kedves Imike. Elsõre nyilván én is mindent elolvasok, utánakutatok, kivesézek és élevezem a sztori mélységeit (sõt sokadszorra is durva meglepik érhetik a zemberfiát). Ezzel nem vagy egyedül.

Azután sokadszorra vagy ugyanott, akkor coop-ba mész mint a gép és csinálod amit kell, az már más experience. Vannak részek amit vagy 10x letoltam különbözõ emberek játékában.

Amikor én még csak elsõ karimmal voltam 30-as, mások már full 50-ben rohangásztak be coop-ba, szal. én igencsak kényelmesnek számítok.

Ezé hidd el, hogy nem mi vagyunk gyorsak, hanem te vagy lassúcska... 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

wesker24
Én eddig 260 órát megjelenés óta ! 😄
Bluuzia
Tényleg, írjátok már le, ki mennyi idõt tett bele ebbe a játékba. Csak kíváncsi vagyok.
Mert Én 35 nap alatt 102 órát ami majdnem napi 3 óra. <#wow1>

IMYke2.0.0.0
Összességében én is belenyomtam már vagy 40-42 órát, de mindent elolvasva, és több karakter beindítva a fordítás miatt.
Szerény véleményem szerint, 1 hónap alatt 5-ször végigjátszani egy játékot már súrol valamit, amit nem írok le, mert még véletlenül sem akarok megsérteni senkit 😊
Munka, és hétköznapi élet mellett 1 alkalommal tudnám végigjátszani a Borderlands 2-õt 1 hónap alatt, ha a napi 3-4 órányi erre szánható szabadidõmet vele tölteném. De úgy, hogy mindent elolvasok, amit a játék közölni akar velem, nem csak 'oké, csak pofázzá, nem érdekel - klikk, és gyilok'...

De, én már csak ilyen vagyok.
Hangsúlyozom, senkit sem akartam és akarok megsérteni!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

wesker24
Igy van nekem eddig már 260 órám van a BL2-ben ! 😄

És nekem böven elég 4-5 óra alvás is nem hogy 8 óra kb hajnali 2-3 órakor fekszek le de már kelek reggel 7-kor mert etetni kell a baromfiakat ! 😄
Myselor
úgy van és bõven játszottam mással is ez idõ alatt.meg sok mást csináltam,magánélet stb.mindenkinek arra van ideje amire akarja hogy legyen.ennyi😊
Sir Quno Jedi
Amúgymeg a 8 óra alvást és az 1-2 óra egyéb szocializálódást fingom sincs honnan veszed, szerintem itt vagy eltévedve a legjobban... 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Ne hepciáskoggyá vaze! 100-150 órát szívfájadlaom és különösebb igyekezet nélkül bele lehetett eddig pakolni, de KÉNYELMESEN. Pont mint a Skyrim-be, vagy akármibe. Ezek a tények. Tetszik, vagy sem. 😄

IMYke2.0.0.0
Borderlands 2 hivatalos premier dátum: 2012. szeptember 21.
A mai dátum: 2012. október 26.

1 hónap és 5 nap alatt (792 óra) végigjátszottad 5 alkalommal. Amikor, napi 8 órás alvás-, 8 + (1-2 utazás) óra munkaidõvel, 1-2 óra egyéb szociális tevékenységgel számolva az egészbõl lejön: ~390-420 óra.
Értem.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

gagax
Legalább találkozok kulozbe olyan varkid atalakulasokkal is amivel eddig nem : D pl az a scuby v mi a fene ami vmi molylepkere hasonlit : D

wesker24
Szintugy 25x-ször öltem azt a pillangó Bosst de eredmény semmi !

De bezzeg Terramoprhus az bezzeg ki tudta dobni a Legendary shieldjét ! xD
Myselor
nyugi tegnap nekem kidobta 11x öltem,ma 25x és semmi xd
Myselor
én is 4x vittem végig az alapjátékot sirennel és mecrhoval,meg a dlc-t is végigvittem 3x 1x sirennel TVHM-en és 2x mechroval mert õ akkor még nem volt50 és akkor már 50lvlen is végigtoltam😊
az meg hogy valakinek nincs annyi ideje hogy 1x is végigérjen a játékon,az megint más dolog.nem mi haladunk szerintem túl gyorsan elég ideje kint van a játék😊
gagax
Az a helyzet h már vagy 25x megoltam madamme ... Es meg mindig sehol a baby maker : D kezd idegesiteni : D

XeeN
Az azért elég kellemetlen, hogy Zero Terra class modja még mindig bugos. ..

szomferi
ezt el is hiszem, de látom nem érted, miért írtam azt, amit 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Sir Quno Jedi
Namost én még több gammával tolom 1xrre és mégis benne van 100+++ órám a BL2-ben és két és háromnegyed végigjátszásom.

IMYke2.0.0.0
Borderlands 2 - megjelenés óta! - a legmagasabb karakterszintû egy Maya: 22-es.

Tatyla
ja én is egyszerre több játékot tolok a kevés kis idõmben:
borderlands 2
dark souls
dishonored
x-com
mark of the ninja
ezért még halvány lila gõzöm sincs mikor lesz 50-es karim 😊,igaz dark soulsban a warriorom már 92-es 😄

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

wesker24
2x-szer vittem végig Siren-nel (Normal +TVHM) és 2x-szer vittem végig Mancival is (Normal+TVHM) Mind a kettõ Lvl 50-es )

IMYke2.0.0.0
Várgyá... Ne ess túlzásba 😊
Vagyunk pár ezren, akik nem tudunk ilyen tempóban játszani, mint Te - és ennyi idõnk sincs 😞

szomferi
na most vagy 4x, vagy 4-szer 😄

nekem 87 órám van benne, megvolt Zeroval és Mancival eddig (a DLC-be belekezdtem Mancival), a PT2-t most nyúzom Mancival

Sir Quno Jedi
jaja

wesker24
Te vagy ennyire lassú mert én már 4x-szer is végigvittem az alapjátékot ! <#hehe>

A DLC-t meg csak Mancival vittem végig eddig !
Bluuzia
Ez nem is csak arról szól, hogy mi van a ládában, hanem hogy megszerezzek még egy kulcsot - mondom ezt úgy, hogy 13-ból még egyet sem használtam fel 102 óra alatt.
Csak ámulok, hogy valakik már többször is végigtolták, Én meg még mindig az elsõ sztorit nyomom. Ennyire lassú vagyok, vagy Ti toljátok ilyen sebességgel?

Egy kulcsot megszerezni meg valahol egy újabb sikerélmény, bár elég kretén idõpontok vannak; fõleg nekem, hogy hétvégén is melózok.

Tatyla
devan,devan,devan...<#idiota>

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Myselor
elsõ végigjátszáskor még lehet,de késõbb szerintem nincs.de rendben van.
Fpocok
Pedig van.

Myselor
senkit,de arra lennék kiváncsi kinek kell még ilyen kulcs,semmi értelme nincsen már
szomferi
és az kit érdekel, hogy te nem használod? 😄