7269
  • eXequtoR
    Ezt a pisztolyt azóta kivették? 48 killböl 0 azaz 0 db esett. Esetleg számít, hogy még nem toltam végig TVH módba és nem scalelne fel?
  • Myselor
    a vicc az eddig csak zero killt láttam youtubeon direkt megnéztem.mindegy engem csak az idegesít fel tudod hogy vágom mit kell hol lőjem stb,de csak én nem zero vagyok nincs álcám stb,odaugrik és megbasz erősen.arrol nem is beszélve hiába lövöm nem megy a hpja,na
  • broman191
    A badass pisztolyommal daráltam, néha odanyomtam egy-egy álcát [zer0] amikor ugrálni volt kedve és meg is volt oldva :)
  • Sir Quno Jedi
    +1
  • Myselor
    hát nem tudom te mivel lőtted.de mutasd meg,én nekem nem megy,lelövöm a szarjait a hátán,oké semmiség robotokat kicsinálom.lejön az a szar,lövöm a hasán azt a kinyílő szart,már amikor kinyílik,1x tudtam rá sebezni úgy.de mégis mennyi esélyem van ha odaugrik rám 2x meg ilyenek,frusztráló egy szar boss.
  • broman191
    2-3 perc az egész, csak a megfelelő időben kell a megfelelő helyre célozni :D
  • Myselor
    jó ez a szar nekem ennyit nem ér.1 órája nem bírom megölni mert csaló szar.igen pont akkor mikor dobál.esetleg néha tudom vinni a hpját.egy vicc ez a boss.
  • Myselor
    hát jó.megpróbálom
  • broman191
    Amikor dobálja az elektrosz4rokat lövöldözd a világító testrészét... :)
  • Myselor
    különben ez a jackenstein akkora szopatás megint csak,nem is értem.a 2 vackot lelövöm róla oké.utána?:| 1 hittel leüt és kezdhetem újra,nagyon élvezetes
  • IMYke2.0.0.0
    1. Nem a saját véleményemet írtam le. Sőt, még analógiát is állítottam fel, hogy érthető legyen az angol szöveg, a gyengébbek kedvéért.
    2. Pedig elég sértően fogalmaztál.
    3. 39. szint nagyon vége, STEAM szerint: 117 óra.

(4.: Ha lesz Season Pass 2: azt is megveszem.)
  • Myselor
    ez egy nagy hülyeség hagyjuk már.aki nem akarta az nem érte el az 50szintet legalább 1 karival.mi akik többen vagyunk több karival is már.nagy faszság ez neharagud,én értem hogy te 100 óra alatt vitted végig 34 szinten talán?na de ne bohóckodjuk hogy ez az átlag.és nem sértésnek szántam semmit
  • Fpocok
    Le merem fogadni, hogy a második season passra tartogatják. Én biztos nem veszem meg.
  • gerey
    És arra mit mond a shift, hogy mindhárom karaktert ami tetszik/érdekelt még tavaly 50-re húztam haverokkal, pedig még nem is nyomtuk orrba-szájba. No offense nincs semmi baj azokkal akik lassan haladnak, de én is pénzt adtam a játékért/season passért, és én is szeretnék tovább fejlődni...
  • Fpocok
    Hát a kurva anyjukat komolyan... ez egy nagy kamu duma. Aki még nem 50, azt nem zavarja a szint emelés....
  • IMYke2.0.0.0
    Nem Codemasters, hanem a NFS MW 2012-t fejlesztő hulladék...
  • IMYke2.0.0.0
    But SHiFT allows us to see a lot more about the way players are playing the game, and see what they’re doing. We wanted to give people enough time to get at least one level 50 in there, and then see from there, how many people are doing this. Is this a good time for this? We also didn’t want to wait so long that people were no longer interested, or felt like it wasn’t coming.

Röviden, magyarul:

Ugyanaz megy, mint a "az autós játékokkal játszók statisztikái alapján nincs szükség belső nézetre" - ismerős, Codemasters?

Nos, a szüttyögő Borderlands 2 játékosok [igen ők vannak ám többen!] még nem érték el a Level 50 szintet - a Shift rendszer statisztikái és a fórumok alapján.
    Így, a Gearbox nem látja értelmét a szintemelésnek.
  • Myselor
    szerintem is egy nagy szar,főleg egy a paralysis witch doctor,annyira felbasz,hihetetlen nagy genyóság.és miért?mondom miért nem lehet egy szaros szint emelést rakni?nincs értelme az egésznek,semmi újat nem csinálnak.csalódott vagyok és szidom a gearboxot most rendesen
  • Sir Quno Jedi
    A legszarabb, hogy az ellenfelek közt van 50+++-os is, csak éppen mi nem tudunk felfejlődni hozzájuk. A küldik is köpik az exp-et, amit ÚGYSE kapunk meg, szóval gáz. Már a torgue-nek is csak az elejét néztem meg, mert parttalan dolog pénzért (amit első halálkor el is vesztesz) gyilkolászni a respawnoló ellenfeleket. Ennél unalmasabb szórakozást is el tudok képzelni, de ez ott van a szeren.

Ráadásul még nehéz is, a paralizálós witch doctor rádküldi a fosát és meghalsz, pont. Mindig, bárhova is mész, a hatás rajtad van. Persze lehet szerencséd is és kinyírhatod valamék nyikhaját, de maguk a dokik pl. öngyógyítanak, ami egy vicc. A pofádba spawnolja őket (meg a hátadba) a fákon lévő városban pl. Szingliben konkrétan ez így játszhatatlan, mer lutri tökre. Csak a pénzed megy el, a fegyók nagyságrenddel rosszabbak, mint amik nálad vannak (nyilván), de a kristályért vehetők is vicces szarok és hihetetlen kristálymennyiség kell hozzájuk. A második mapre átmentem még a főküldiben, aztán quit. Bealudtam.

Sajnálom, hogy pénzt adtam a season pass-ért, ez így szintemelés nélkül értelmetlen pénzkidobás volt. És már harmadszor szarnak torkon minket.

Ha lehetne mindegyikben 5-10 szintet fejlődni és most 65 lenne a limit, vagy 80 akkor azt mondanám, na! De ha egy küldi szar fegyvert ad, megkaphatatlan exp-et és értéktelen pénzt, akkor mi a franc értelem van szenvedni velük?!?! Semmi reward = zéró motiváció.

Jelesül a robotos arénában 3 szintnél is többet fejlődtünk és rakat jó fegyót szereztünk, egy pillanatig sem untuk, pedig hullottunk, mint a legyek, de MEG IS LETT az eredménye. Állítólag ez egy RPG FPS?!?!? Ha nem esik ki a nyúlból az exp, akkor be is csukhatják a boltot...
  • Myselor
    hát.én is ezt mondom.nagyon semmilyen.a helyek egész jók,de amúgy unalmas.főleg mert MEGINT vagyis még MINDIG nincs szint emelés így mi értelme van ölnöm?meg a mellék küldetéseknek,annyira nem nagy szám a történet.egyszer végigtolom és ennyi.de már is eluntam.
  • eXequtoR
    Nos ez a dlc eléggé semmilyenre sikeredett. :(
  • broman191
    Elég retek, remélem a következő jobb lesz... :)
  • gerey
    Kb. felénél lehetek, de nekem eddig bejött.
  • Sir Quno Jedi
    dehonnem, én tegnap toltam...
  • Myselor
    na srácok még mindig senki?:)sajnos nekem nincs most időm kipróbálni.
  • Myselor
    aham.hát az jó csak ebből sokat nem tudok meg.de majd este leírom a véleményemet róla.elsietni nem akarom.így lehet nem tolom végig egy levegővétettel:)
  • IMYke2.0.0.0
    Én csak belenéztem az elejébe - de direkt nem indultam bele.
    (A képen azért magyar a felirat, mert ugye a tavalyi update-ben már benne volt néhány szöveg):

• Myselor
    ezekszerint még nem igen játszott vele senki?:)ooooooooooh
  • Sir Quno Jedi
    Nyilván külön-külön is meg lehet venni az eddigi és majdan kijövő DLC-ket is, úgy apránként kell 9-9 eurokat kiadni.
  • Frank99
    sajna az nincs, es eleg dragas is....
  • Fpocok
    season passal igen.
  • Frank99
    ez ingyenes?
  • Myselor
    na srácok milyen lett az új dlc?:) este majd én is nekiesek.de kíváncsi volnék 1-2 véleményre:)
  • Sir Quno Jedi
    Pontos dátumot kell tudni mindig, hogy mikor aktiválódik és huss, tolni!
  • IMYke2.0.0.0
    No, esztetet jól megmon'tam: "még csak képeket sem olvasok"
  • IMYke2.0.0.0
    Azt tudtam vala, hogy januárban 'gyün' - csak aztatat nem-e, hogy éppen ma. :)
    Trailereket, teszteket, de még csak képeket sem olvasok semmiről, az első információk után. :)
  • broman191
    DLC. :)
  • Sir Quno Jedi
    Me nem tudod mikó gyünnek a dlc-k?!?!?!? Hetekkel előtte mindenütt erről cikkeznek vaze! :D
  • Fpocok
    Szerintem dlc, mivel jött nekem pop up steam ablak, hogy kijött déelcé.
  • IMYke2.0.0.0
    Nem egyél meg... honnan a fütyiből tudjam, mikor jönnek pontosan a DLC-k?