7269
Borderlands
OFF/WAREZ topik
Borderlands 2 XBOX360 topik
Special weapon effects
MIT TARTALMAZ A GOTY VÁLTOZAT?
OFF/WAREZ topik
Borderlands 2 XBOX360 topik
Special weapon effects
MIT TARTALMAZ A GOTY VÁLTOZAT?
-
#4295 KTKB3-TCZC5-9W6JT-BJBTB-6ZHTS
5B533-HJZKC-SKX3J-BBTBB-HBCBK
face/twitter kód -
#4294 Mi úgy csináltuk hogy a varriornál lévő madarakat kezdtük lőni. A térkép 4 sarkában spawnolnak AZONNAL amint meghal az előző ott született madár. Gyakorlatilag 1-1 pontra kell lövöldözni. bee pajzsal 1-1 lövésből halnak és egész jó xp-t ad. 3 emberrel elég hamar fel lehet húzni bárkit.
Más kérdés hogy iszonyat idegölő és unalmas :D -
#4293 #4292: #4290 -nek mond :D -
#4292 Szerintem, logikusan: nem leszel ott.
A "True Vault Hunter Mode" az a más játékokban lévő "New Game+"-nak felel meg, még szép, hogy nem oda dob be, ahol abbahagytad a korábbi végigjátszást.
Szerintem. -
Landor #4291 ?? normálon ahova eljutok, majd átvoltok TVHM-ban, akkor helyileg ugyan ott leszek annak ellenére, hogy TVHM-ban oda még nem jutottam el? -
#4290 Fuss át normálon hero's passon, majd a vaultba érkezéskor válts vissza TVHM-ba. -
#4289 #4279:
"It’s one of those funny things where people assume that whenever they hit level 50 they’re going to steamroll through everything.”
hat nemtudom. lvl50eskent ugy beapritanak mint a szar. D: elegge szopas. :D pl a heros pass. amikor epp tartok a warrior fele.. a bossok nem olyan parak mint amikor ramszall az egesz hadosztaly. -
#4288 Ami eridium blightról nyílik, Ore chasm. -
Landor #4287 köszi mind az ötünk nevében :D -
kHares #4286 Akkor egyben:
PS3: WJWJJ-TXKK3-CCCKT-9JKBT-59FKB
PC/Mac: KTWB3-FKX5W-HCXBB-3TBTJ-BFJWS
360: 5TKB3-R9CSW-S9XJX-C6BJT-BZFJ6 -
Landor #4285 Köszi! Melyik arénára gondolsz? -
Landor #4284 konzolost is írjál! :D -
kHares #4283 Most még működik: KTWB3-FKX5W-HCXBB-3TBTJ-BFJWS -
#4282 Harmadik aréna és az utolsó kört nem fejezitek be/újra, vagy elviszitek normál wariorig és azt farmoljátok vele.
+esetleg beteheti magának az xp növelő relicet is... -
Landor #4281 Van tippetek arra hogy hogyan lehetne egy lvl25(siren)öst a lehető leghamarabb felhúzni a szintünkre? Hárman játszunk, én lvl41(gunzerker) vagyok haverom lvl37(assasin). Vagy legalább lvl35re..:)
True Vault Hunter Mode rescue Rolandnál járunk. -
#4280 hiszem ha látom,volt már szó róla nem egyszer.és arrol is hogy a lila szarokat is lehet majd másra is költeni:) -
#4279 Gearbox: Borderlands 2 level cap increase by March -
#4278 én baszok ráuk, indítottam egy level 1 zero-t, osztán jónapot... az legalább fejlődik... -
#4277 hát eléggé unfair dolog ez is,de hát mindegy,biztos valaki élvezi ha szopatják,én ugye egészséges ember vagyok így nem:) -
#4276 #4274: viccess de most volt ugye az akcio hogy a varkindok elobb evolveolnak es hogy elobb lesz az invincible belole.. :D nos ott 4en lottuk vagy 15percig es vagy 5x meghalt mindenki. marmint en annyiszor de volt aki tobbszor. :D elegge gecivolt. -
#4275 #4273: mennyetek tobben.. :\
nyomj egy kis kiegeszitot hogy tapold magad.
-
#4274 én rég toltam a játékot,de tegnap én is felbasztam magam ezen,ugye megy a kamuzás hogy alig érték még el páran az 50et bla bla,nincs értelme a szint emelésnek,de azért 52 meg még nagyobb bossok jönnek meg elitek.az azért kell nem?hagyjuk.tök csalás az egész,idegesítő -
#4273 Na most van tele a f@szom ezzel a játékkal (újra)!
"Bright light flying city" (TVH) küldetésen nem tudok továbbmenni.
Sanctuary a fellegekben, a fegyvereim meg olyan szarok, hogy 39-40-es fegyverekkel megyek a 43-as boss ellen. Én is 43-as vagyok. Ahogy kibújik a földből az a szemét, eltűnik a pajzsom. Rám néz én meg futhatok fedezékbe. Esélyem sincs. A robotok meg szintén elbújnak, nehogy véletlenül letudjam lőni valamelyiket reviv-ra. Asszem eddig 300 ezret húzott le a számlámról.
Valakinek van ötlete?
-
#4272 amugy erdekes hogy a healthel meg a shieldel elszalltak de nincs loszer.. :o
a p2-be ismet elerhetove kellett volna tenni az eridium cuccokat. :o en ezt se ertme miert nem. vannak olyan fegyok amik eszik a toltenyt es tok keves a loszer.
nem mindenki gunzerker hogy replanish legyen.
btw a level uppal egyetertek hogy kene.. most azert szivjon sok embert mert sokan meg csak most keztdtek el a gamet? nemar.. -
Landor #4271
mi csak co-opban szüttyögünk a kollégákkal, ami a statomon is látszik:
153óra LVL41 -
#4270 abbol nekem is van vagy 5 :D -
eXequtoR #4269 Okés. Kösz az infót! Meglesem mit tud a masina. -
#4268 Hornet könnyen farmolható, és nekem max 6-7. alkalommal esni szokott. -
eXequtoR #4267 Nah megvolt a 100. kill is. Asszem keresek valami másik pisztolyt.. -
#4266 há ez durva bug -
#4265 köszi.majd lehet át talentolom akkor azt:)mondjuk sok kedvem nincs játszani ,nagy csalódás nekem ez a dlc.és nem is tudom mit várjak a következőtöl. -
#4264 Ha bennt van a Smaller, lighter, faster skill akkor behal több hasonló egy lőszer/táras fegyverrel együtt.
"Having even one rank in Gaige's Smaller, Lighter, Faster skill causes the Infinity's magazine size to go down by one leaving a magazine size of 0 and making it unusable. Having more than one rank in this trait does not lower the magazine size below 0. This affects all 1 bullet magazines in the game, not just limited to the Infinity." -
#4263 hát nekem nem jó.lehet bugos xd mondjuk nem izgat,bár lehet azzal menne az új boss.eddig csak azzal láttam leölni.kicsit idegesít hogy még él az a szemét.de majd valamikor megint megpróbálkozom vele:) -
#4262 Pedig kellene.. én is vele használom az Anarchy skill miatt. -
#4261 én 1-t kaptam,a tüzeset.amit érdekesnek találok hogy a mechro-m nem tudja használni,0 golyó van benne,nem lő.sirenemmel jó csak:) -
#4260 kettőt dobott (10 végigjátszás során), egyet kaptam. -
eXequtoR #4259 Tehát a szokásos mák faktor ami nálam -ba van. :( -
#4258 hogy a fenébe:) -
#4257 Nem vették ki, nekem 3 is van belőle (savas, tüzes és elektromos) -
#4256 nem vették ki nekem sem esett sose:) szerencse kérdése