7269
  • Frank99
    persze, végigjátszható, de ha van egy komolyabb damage, akkor kevesebb lőszer fogy :-)
  • Frank99
    köszi, akkor megint olyan sorban vagyok, mint a Diabló 3-ban...

:-(
  • IMYke2.0.0.0
    Nekem sima alapjátékban (mert még ott vagyok, tehát NEM True Vault Hunter Mode!) esett a felső kettő. Az alsó rakétavető meg az Arany Ládából:

• gerey
    Nem csak bossok dobhatnak, igaz, hogy nekik van nagyobb esélyük rá, de mindenből eshet leg.
  • MerlinW
    Legendary-t kizárólag boss-ok dobnak kis százalékkal. Szerencse kérdése, de azok nélkül is végigjátszható a játék. Nekem speciel már lvl11-nél is esett kettő is. Nem mintha használtam volna őket. Egyedül repeater (az első ágyús boss dobja) és a conference call (Warriror dobja), ami használható. Meg persze a Bee pajzs. Terra viszont mindig dob egy class mos-ot.
  • Frank99
    Urak!

Hol van esély először egyáltalán Legendary fegyverre? Level 45 vagyok lassan, TRue Vaultban a story közepénél.... igazán komoly fegyvert nem is láttam, kezd nehezedni...
  • EpicDD
    Sziasztok!

Ha érdekel titeket egy Borderlands 2 végigjátszás:

• Fpocok
    Van ahol nem bírják a kritikát.
  • XeeN
    A lehúzásos kommentemért ph-n figyelmeztetést kaptam... Én eddig mindegyik dlc-ben csalódtam. Nagyon remélem, hogy az utolsó kieg valós előrelépés lesz.
  • Sir Quno Jedi
    köszi
  • Bluuzia
    tenkjú
  • szomferi
    27-ig érvényes kódok:

PC / Mac SHiFT Code for a Golden Key in Borderlands 2: 53KJ3-CK9W5-Z5XB3-T3BJT-969KW
    Xbox 360 SHiFT Code for a Golden Key in Borderlands 2: 5BCTT-XX6SC-ZSXJX-KFJBJ-66R5W
    PlayStation 3 SHiFT Code for a Golden Key in Borderlands 2: CTWJJ-95F53-CKCW3-9JWJT-T5ZBB
  • Myselor
    hát igen,most mi a fenét csináljak ezzel a 3 megjelent dlcvel is?én nem rohanok,de szépen végigjátszottam már vagy 5-6x meg 2 karival összesen,és az egyikkel a dlcket is.megvagyok bőven level 50 már dlck előtt megvoltam.legendarym van egy csomó,okés jó volt a kalózos,de a többi semmit nem ér,még csak történetileg sem.alapbol nincsenek új legendark,sem értelmes dolgok,fejlődni nem lehet.csak lehúznak folyamatosan,nem érdekelnek dugják fel maguknak a többit.
  • Landor
    jaja, tiszta ügy volt
  • Fpocok
    Pedig az első résznél nagyon jól csinálták. Volt 4 story dlc. Mikor kijött minden, akkor GOTY, benne volt minden.
  • Landor
    vicc hogy mennyire a lehúzásról szól ez is... tiszta dice/ea a'la bf3
  • derboy
    milyen kontrollert használsz??
    Ha nem ismeri fel akkor ajánlom az xpadder-nevü programot az emulációhoz.
    Csak be kell állítani,A youtube-on találsz róla videókat.
  • derboy
    nekem a x360 kontrollert simán látja.Én úgy játszom kezdetek ota.
  • genndy
    1. Nem tudom, nincs kontrollerem, erre majd más válaszol. (Alul nincs rajta gomb, amit át kellene kattintani?)
    2. Ilyet PC-n nem lehet, max konzolon. LAN+Online coop van csak.
  • AixDes
    Tapasztalt játékosok segítéségét kérem. Teljesen kezdő vagyok, s rögtön egy "speciális" dolgot szeretnék. Igazából két kérdésem van. PC-n játszanánk és:
    1) Nem látja a controllert a játék, pedig más játék igen. De a beállításokban se találok semmit ami erre utalna. Mi lehet a megoldás?
    2) Osztott képernyővel szeretnénk játszani ketten, offline. Hogy kell ezt beállítani? Mint írtam teljesen kezdő vagyok, az alapoktól írjátok a választ.

Nagy reménységgel várom a hozzáértők szavait! :D :D
  • Myselor
    nállam elásta magát a gearbox ezekkel a buziságaival:) én nagyon haragszom rájuk.nem is igazán érdekel már a többi dlc.elkellett baszni szépen
  • macleod2012
    az a baj, nem is az ba***a az agyamat, hogy pénzt kérnek a skinekért, hanem hogy így ... mert ha azt mondaná, hogy 15 euróért unlockolja az összes eddigit, meg ad hozzá másik 10 headet meg 30 siknt karakterenként, akkor oké lenne a 15 euró. És ha ezt még bejátszák kétszer, meg lesz egy season pass 2, akkor ez egy nagyon drága játék
  • Frank99
    nagyon fontos kiegészítő....
  • IMYke2.0.0.0
    Na, kiderült, hogy mik a csomagok... Basszus, a skineket és fejeket, külön árulják a Borderlands 2-hőz, STEAM-en :(
  • eXequtoR
    Szakadt commandó elfogad minden hasznos stuffot. :)
  • jatiking
    Hali mindenki.
    Van pár felesleges Legendary cuccom,elosztogatnám.
  • Frank99
    akkor jó..
    :-)
  • csikiscsiklo
    :D:D

A Horrorra akadva 3. részéből származik, onnan jött az ötlet! :D
  • Frank99
    off

igen jó neved van :-)

lehetett volna ilyen barátnőm :-))))

on
  • IMYke2.0.0.0
    Igen, "örökli" őket - ahogy az általad kiválasztott bónuszokat is [amikor elköltöd a "badass token"-eket.]
  • Fpocok
    Mivel nem karakterenként van a badass pont, hanem accountonként. Ha nem akarod, kikapcsolhatod.
  • genndy
    Igen, a Badass pontok közösek.
  • csikiscsiklo
    Üdv mindenkinek.

Hogy lehet az hogy épp csak el kezdtem egy új karaktert,ez már a 4. De máris van 34821 Badass Rank? Hasonlót tapasztaltam a korábbi karaktereknél is. Már mint nem a legelsőnél, hanem a 2. és a 3. karakternél is! Örökli a régebbi karakterek által össze gyűjtötteket?
  • gerey
    Naponta csinálom, nem azért írtam mert kamu.
  • szomferi
    majd lvl50 környékén írd be megint
  • jetblack
    pm-be lehet jelentkezni :D
  • jetblack
    Sracok valaki segitene ma estefele leolni a terramorphust lvl 34 commando
  • szomferi
    hopp :D
  • Fpocok
    FAIL!
  • Maak
    lol