Borderlands

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tatyla
köcce

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Mister Torgue echocastjáról: CTWTB-JTBW5-KFTTT-JTB33-JTBWB
most még mûködik

Fpocok
Skinek és fejek.

Parasite Eve 2, best game EVER!

AtiRadish
Arena ide v. oda ezzel nagyon felcsigaztak: "new character customizations". El sem tudom kepzelni mi lehet.

Myselor
srácok nem lesz ez rossz ^^ am a level cap emelkedés elvileg máshogy lesz mint azt gondolnánk.kíváncsi vagyok😊

Get ready, Vault Hunters -- Mr. Torgue's Campaign of Carnage, the second downloadable campaign add-on for Borderlands 2, is coming your way next week!

This story-driven expansion challenges players to conquer all that the titular Mr. Torgue has waiting in his newly-constructed Badass Crater of Badassitude, complete with a new storyline, new areas and environments, new bosses, new guns, new chara
cter customizations and more. In addition, Mr. Torgue's Campaign of Carnage features appearances from fan-favorite characters like Tiny Tina and Mad Moxxi!

Available for download on PC, Xbox 360 and PlayStation 3 beginning next Tuesday, November 20, Mr. Torgue's Campaign of Carnage is the second of four add-on campaigns announced for Borderlands 2 and will be available for $9.99 / 800 Microsoft Points by itself or as part of the Borderlands 2 Season Pass which bundles all four campaign add-ons for $29.99 / 2400 Microsoft Points.

szomferi
20-án DLC áll a házhoz

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Fpocok
Most már jó. Köszi.

Tatyla
loggolj ki a steamböl majd be,azaz teljesen állitsd le

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

genndy
Indításkor nem akar felhõvel szinkronizálni? Ott meg kellene lenniük az eggyel régebbi mentésednek.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Fpocok
Oké, most már kezdek aggódni. Segítene valaki?
Haver sav fileját bemásoltam, mint új file, elindítottam, nem indult. Egyszer indítottam, utána ki is töröltem. Na most azóta bármit csinálok, nem indul a játék. "initialization error. Please ensure the game files have not been corrupted or moved."
Újraraktam, verifyztem is a fileokat, semmi...

MerlinW
Pedig mûködnie kell. A titok, hogy elõtte létre kell hozni egy újat, majd azt felülírni a pajtásodéval.

[merlinw.org]

Fpocok
Na faszom. Megnéztük haverral, hogy lehet e simán karaktert importálni. Bemásoltam a mentését, nem indult. Kitöröltem filet, nem indul. 😄 Most rakhatom újra a játékot, az talán segít gg.

Sir Quno Jedi
tök szingliben tolja az ipse

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Teppik Amon
Akkor tegyük már be a hivatalos (by Torgue) videót is 😊

Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok

IMYke2.0.0.0
Fogalmazzunk másképp: kooperatívra készült.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Fpocok
Tehát gagyi arénás...

Ejj az ilyen remek bugokból bezzeg kimaradok. :/ 3 volt 3 is maradt.

Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com

Bluuzia
Érdekes.
Én is kaptam +10 kulcsot, mert a 25 helyett most 35 van.
Na, nem baj. Köszi!

szomferi
elvileg de, gyakorlatilag... majd kiderül 😄
a képem elszállt, cserébe itt egy nagyobb:

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Myselor
pedig annak tûnik😊 én se örülök neki
Fpocok
Ugye nem ilyen arénás lesz?

szomferi

Ó menjél már<#wink>Mihelyst sikerült egy shift kódot érvényesíteni rögtön elhasználtam<#nyes>nem volt egy sem, nemhogy 9. Különben is, amikor legutóbb érvényesítettem egy kódot abból két pajzs jött és nullán áltam. Ezért lepett meg a 10-es szám<#nyes>
Mondjuk reportolni nem fogom....majd azt mondom, hogy annyira meglepett a dolog, hogy ki is ment a fejembõl a report írása<#banplz>

szomferi
elvileg a patch visszahozta azoknál, akiknél az elõzõ elvette 😄

Fpocok
reported 😄

az nem lehet hogy az van amit wesker24 mond? hogy 9-ed volt (csak mondjuk pl amnéziás lettél, total recall, stb) és ez lett a 10.? <#banplz>

-tRs-Landor

wesker24
Egy nagy francokat nálam bezzeg ilyen nem volt belépek a játékba de semmi amikor beirtam a SHIFT kódot kiírta hogy You have 11 Golden Keys vagyis 1-el több mint amennyi volt !
A fenét. Kedden este beléptem a játékba erre felugrik a szokásos ablak, amit akkor lát az ember, ha shift kódot érvényesít - csak itt most nem volt kód - és azt írja, hogy "Congratulation......you have 10 Golden Key...." Elõször azt hittem valamit rosszul olvastam, de nem, mert mikor Sanctuary-ban odabattyogtam a ládához tényleg 10 kulcsom volt. Egyet elhasználtam belõle, de a többit nem merem<#wilting>
Azt hittem mindenki kapott ilyen "ajándékot"

Olyan kulcs jöhet ide is. 😊

Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com

shift kódra?

-tRs-Landor

Azta.....kaptam 10 Golden Key-t...de nem tudom hogy miért<#nyes>
Létezhet vagy csak valami jóféle "bug"?

Maak
<#ejnye1>

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Fpocok
Akkor lassan ideje lenne belekukkantani a kalózos DLCbe 😄

Teppik Amon
Óóóóó yeeee

Twitterrõl:
Pitchford: news on next dlc within a couple of days...

az alábbi meg spoileresen! innen van.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Mr.Torgue’s Campaign Of Carnage quotes

Moxxi line:

Ah, the Gunzerker. Frightening, yet…hairy.

Storyline stuff:

Listen carefully, mouth-breathers of the world — this is Patricia Tannis, and I have found another Vault.

As I was saying, I’ve discovered that this new Vault is buried in the center of a large crater and will only open, and I quote, “once the champion of Pandora feeds it the blood of the ultimate coward.”TORGUE: We at the Torgue Corporation sincerely believe that is F****** AWESOME! It’s SO awesome that we’re gonna set up a tournament to find this “number one badass”! If you want in, come to where the Vault is buried — in the Badass Crater of Badassitude!

Tiny Tina new quest:

Ohmygodohmygodohmygod. Do you know who just arrived in the Beatdown? SULLY THE STABBER! He’s my THIRD favorite mass-murderer in the ENTIRE WORLD! You HAVE to go get his autograph for me.Get his signature on this. Please. PLEEEEEASEpleasepleasepleasepleaseplease. If I don’t get his autograph I’m gonnaDIEEEEE. He’s my favoritest! He killed every living person on the Bathymas with nothing but a rusty butterknife! If you don’t take it I’m gonna start crying.Please. Please. Please. Please. Please. (making a song out of it) Oh-baby please. Please. Please. P-p-please. Please. Please. Pleeease. That was ”Please,” by Tiny Tina featuring the Vault Hunter on bass.OH MY GOD THANK YOU SO MUCH. Sully’s out in the Beatdown. Just bring me his autograph and you will be my FAVORITE PERSON EVER. FOREVER.

From the looks of these quotes, you can expect this DLC to include yet another raid boss. It also seems similar to the original Borderland’s second DLC, Mad Moxxi’s Underdome, which pitted you against numerous foes in waves just like in the slaughter domes that are found throughout Borderlands 2.

Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok

hát... sirennel számomra lehetetlen lett megölni Terrat Bee + CC-al... miért kellett ezt?
lol 😄

-tRs-Landor

Fpocok

meg ha már nehezítettek a final boss-okon, pl. terra, akkor már dobhatna jobb dolgokat is, vagy akár nagyobb eséllyel köphetné ki pl. hide of terra pajzsot vagy mondjuk a blood of terra relic-et. Én az utóbbi idõben erre vadásztam, bee-vel én is széttéptem terrát fél óra alatt minimum 10-szer, így viszont nem nagyon érné meg neki menni többször. Egy friss 50-es karival persze le lehet párszor farmolni, de utána értelmét nem látom még 100-szor levágni, pláne fél órás fightokban, hátha véletlenül kidob valami ritka cuccot.
nektek is leresetelte az update a cult of vault és az echo log challenge-ket? nekem igen😞((
Zs0lt1
Most néztem a changelogot:
"Increased the health of Terramorphous, Willhelm, and Blue."

Valszeg ezért van ez.
Tunngle-n írta egy arc h az új patch után bee+conf call kombó terrát jobban sebzi, mint a bee+babymaker páros.

Holnap visszarakom a játékot kipróbálni :-)

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

poruljartal
majd lesz hozzá valami balance tuti, eléggé odafigyel a fejlesztõ csapat a communitire

Bluuzia
Akkor úgy néz ki, szinte "lehetetlen" megcsinálni?
F@sza.

Zs0lt1
Na én most töröltem a játékot.
Eddig babymakerrel és bee-vel kb 1 perc volt a terra. most 10 percnél léptem ki és alíg sebeztem valamit bele.
Amikor eldobja a fegyver vázat tárazáskor az nem is sebez semmit.
Oké, hogy nagyot sebeztek, de ha a 176k-s shield-et teszem be a terra 1 szempillantás alatt lesebzi azt is ...

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

jetblack
Koszonet erte

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

MerlinW
Normal-on? Még szép, hogy nerfelték. ~35-ös szinten ölj már meg egy 52-es Terra-t..😊

[merlinw.org]

Bluuzia
Köszi!

Tatyla
PC SHiFT Code: WTCJ3-SHH3K-KFJT3-JBJ3J-H5965
Xbox 360 SHiFT Code: 5JWTJ-JCSSC-6S6TX-5RBTJ-9RZBJ
PlayStation 3 SHiFT Code: 5BWJB-W5F5J-JKKWT-9JWJT-KCZ99

AtiRadish
- Reduced level of DLC raid bosses in Normal Mode. Ez mégis mit takarna? Remélem nerfelték hpját is dmgét is...