7269
  • Fpocok
    Pitchford: A kurva anyádat te fasszopó!
  • V43 1105
    Noob.
  • Csokis
    Itt a forrás oldal! Érdekes a két twitteres megjegyzés.
  • Csokis
    Gearbox Can't Increase Borderlands 2's Level Cap (Without Breaking It)
  • IMYke2.0.0.0
    Remek dolog mondhatom, hogy csalásra buzdítod...
  • csikiscsiklo
    Bocsánat! Tundra Express akart lenni a moszkitós pálya/küldi!
  • csikiscsiklo
    Ha minden kötél szakad, akkor meg próbálhatod a Gibbed's Borderlands 2 Save editort. Ezzel meg lelet a hátizsákod tömni minden jóval, ha akarod. Azt nem tudom hogy ha eredeti a játék, akkor az lehet e probléma, de nem hinném.
    Nem rég én is használtam(mondjuk nekem nem eredeti a játék), a Gaige karakterrel hiába lőttem Tru Vault Hunter modban LVL42-es szinten a moszkitókat thousand cuts pályán a morfiumos küldiben, de ment a dolog. A játék cseszett megfelelő fegyvereket generálni! Vagy egy szinten voltak velem, vagy gyengébbek voltak, de 530-as sebzésű tüzes smg fegyóval szart sem értem! Jól felhúzott a dolog, gondoltam ha a játék így áll hozzá a dologhoz hát akkor én is!
    Így hát fogtam a save editort, és az összes felszerelésem szintjét be lőttem 42-re. Mindjárt volt esélyem, 530 helyett 1230 jobban hatott a dögökre! Persze később sem javult a helyzet, már mint nem nagyon jöttek megfelelő fegyverek. A vége rohadt nehéz lett, kb 5x meg feküdtem mire ki nyúlt Jack. Mérgembe kihasználtam az evil smasher glitch-et! Korábban mikor a Maya karakterrel toltam, hát.. 2. végig játszásnál szintén nem volt valami rózsás a helyzet! De ott szerencsém volt, mert Tiny Tina küldijénél a nagy szúnyog csodák csodája eldobott egy LVL40-es Baby Makert! Nagy hasznát vettem később!

Szóval ha más hogy nem jön össze a dolog , ezzel meg lehet oldani egy időre.
  • McG
    Szoktam játszani online, de mindig csak "üzletelni" akar mindenki. A héten felajánlottak egy level 100-as snipert. :)
  • macleod2012
    Random emberekkel kell játszani, tízből egy esetben mindig akad valaki, akinek van egy rakat legendary cucca, és szívesen ad ( egyszer bekerültem egy olyan partiba, ahol Hyperius előtt kiszórtak vagy 100 legendary itemet, mind legit volt, és ami tetszett vihetted ).
  • McG
    Szeretnék szerezni egy Bee shield-et.
    Napok óta próbálom, legalább százszor megöltem már Hunter Hellquist-et, de nem dobta el, csak vackokat.
    Van valami trükkje?
  • Sir Quno Jedi
    Akartam, de lejárt a kód...
  • jetblack
    Facebook

PC / Mac: K3WTJ-TXZWW-SCRJJ-33BTJ-933ZS
  • kHares
    twitter: WTWT3-596CW-ZKF33-TJ333-9JSRZ
  • m1garand
    Ide feltöltik a aktuális és korábbi shift kódokat, próbálgassátok végig.
    http://xn-games.net/okra/2013/02/14/february-14th-borderlands-2-shift-codes-golden-loot-keys-2013/

Hogy halad a fordítás?
  • Maak
    Nincsmit :)

Tobbieknek: 50-es karakterrel lepjetek be a jatekba ha lvl 50-es shotit akartok.
  • IMYke2.0.0.0
    S természetesen: köszönöm szépen a kódot
  • IMYke2.0.0.0
    Ezeket adja:

• Maak
    skinek es egy shotgun elvileg
  • Maak
    PC / Mac Loverpalooza SHiFT Code: W3KJ3-69JR5-9CXT3-JTJJT-WSCK5
    Xbox 360 Loverpalooza SHiFT Code: W3W3B-BHX9K-3TSTX-WXJ3J-XCHKH
    PlayStation 3 Loverpalooza SHiFT Code: WJCJJ-HCBFB-CCKC3-H3CJT-6FBHW
  • gibson9
    Köszönöm a segítségeteket. Így már világosabb :)
  • JethroHUN
    Ha világos rózsaszín akkor az seraph fegyver, 120 seraph kristály darabja, és egyiket sem éri megvenni. (Seraph kristály pedig bossokból esik, true vault hunter módban)
  • szomferi
    a rózsaszín fegyók azok erídiumfegyverek (én eddig csak a golden chestben találtam), itt egy bővebb ismertető róluk
  • Fpocok
    A rózsaszín, az valahol a lila környékén van. Én sem értem, miért olyan, de gondolom akkor kicsivel ritkábbnak kéne lennie. Mint ahogy narancs, meg nagyon narancs is van.
    De vedd úgy, hogy rózsaszín=lila

Szívesen.
  • gibson9
    És a rózsaszín fegyverek? Mondjuk gondolom, akkor valahol a kék és lila fegyver között lehet vagy előtte utána egyel :D Egyébként köszönöm a részletes válaszodat :)
  • Fpocok
    Igen. Így megy a ritkaságban, minőségben... balról jobbra egyre jobb.

szürke<fehér<zöld<kék<lila<narancs<nagyon narancs
    Igen, a narancs az legendarynak számít, az nagyon jó elvileg és nagyon ritka.
  • gibson9
    Sziasztok! A narancssárga és a rózsaszín fegyverek mit takarnak? Ezek ritkábbak? Különlegesebbek?
  • m1garand
    Sziasztok!
    Sikerült már valakinek Vermivorous the Invincible előcsalni?
    Van már valakinek 'legendary' fegyvere?
  • lalakov
    Köszi, így még több értelme van. :)
  • csikiscsiklo
    Ebben a videóban talán választ kaphattok a kérdésre.

Boss harc

Szerintem a videóban látható helyekre kell be rakosgatni az Eridiumot, hogy a
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Dexiduous the Invincible

nevű boss-t elő lehessen csalni 1 nagy csatára!
  • IMYke2.0.0.0
    Bizony - s tudod ugye, hogy skálázódnak az ellenfelek, minél többen vagytok a játékban.
    Alaposan kössétek fel a gatyót, mert lesz pár ellenfél, akiknél vért fogtok pisilni. S most egyáltalán nem viccelek.
  • lalakov
    Az szerintem csak most jön, haverral ketten játszunk.
    Nekem a madaras boszikkal gyűlt meg a bajom. Végre leveszem az életét, erre madarakká változik, sebezni nem lehet és mire visszajön tele az élete. Volt hogy fél órát szórakoztunk egy darabbal.

Igen végül is arra sem rossz, így legalább nyugodtan fel lehet venni.
  • IMYke2.0.0.0
    A főellenfél lény baromi nehéz falat. Egyedül ne is menj neki, szerintem.
  • IMYke2.0.0.0
    Én játszom vele - nem jöttem rá, hogy mi a jó benne. Legfeljebb, ha annyi, hogy így a többi, amúgy is bőven hulló Eridiumot fel tudom így venni.
  • lalakov
    Youtube?

Játszik már valaki a 3. DLC-vel?
    Vannak olyan helyek a játékban ahová a lila fizetőeszközt lehet bepakolni. Azon kívül hogy elnyeli van valami jelentősége?

Egyébként nekem nagyon bejön ez a 3. DLC, elég hosszú is és jók (néha baromi nehezek) az új ellenfelek.
  • McG
    Valaki letudná írni, hol lehet beszerezni azokat a fegyvereket, amik a boss-ok ellen használhatók? Illetve, hogy melyik boss ellen melyik fegyvert kell használni?
    Vagy van erről valahol leírás?
  • IMYke2.0.0.0
    Szívesen. Az úttörő, ahol tud, segít
  • Bluuzia
    Köszi Imi, megtaláltam.
  • IMYke2.0.0.0
    "Még amire kíváncsi lennék, hogy hány db Borderlands jelet lehet megtalálni és Én mennyit találtam meg belőle. Ezt hol tudnám lecsekkolni?"

Ahol az első részben is voltak a Kihívások: a játék alatt - 'ESC' - és a felső menüsorban a katonai kitüntetés jelre kattintasz (jobb szélső).-
    Ott pedig legördülsz szépen a területig, ahol jelenleg tartózkodsz (pl. Sanctuary) és megnézed, milyen kihívásokat támaszt a játék azon a helyen, s Te melyeket teljesítetted - s igen, a Vault Symbols-t is jelöli.
    Viszont, a helyüket nem. Értelemszerűen.
  • Flamer
    ah ertem.
    amugy nekem 11.6-os volt aszem es lenyomtam 13.1-re de akkor elvileg fail.
    es tenyleg jatszomttam ma es lagolt. :o :\
  • Bluuzia
    Van egy új 5 kulcsos kód - Facebook!

PC / Mac SHiFT Code for 5 Golden Keys: C3CBT-RC3XW-9WF33-BTJ3T-SB99J

Xbox 360 SHiFT Code for 5 Golden Keys: C3CTB-XK695-33Z3R-W6BTB-XJC36

PlayStation 3 SHiFT Code for 5 Golden Keys: 53WBJ-T6Z5B-WWWCJ-HBKBB-THTR6