7269
  • Maak
    PC / Mac SHiFT Code for 5 Golden Keys in Borderlands 2: KJWJ3-SCBFK-S5F3J-JBBB3-BHCJ3 [Active through March 4]
  • jetblack
    Xbox 360 SHiFT Code for 5 Golden Keys in Borderlands 2: WB5TJ-9KF95-3TZ3X-KR3JJ-FW9R3 [Active through March 4]
  • Landor
    az xboxosat is toljad! :D
  • IMYke2.0.0.0
  • jetblack
    Facebook
    SHiFT codes for 5 Golden Keys in Borderlands 2!
    PC / Mac: KJWJ3-SCBFK-S5F3J-JBBB3-BHCJ3
  • Fpocok
    Amikor a lentebbit írtam, akkor tökre elfelejtettem, hogy van dlc... azért nem értettem, hogy hogy lehetsz majdnem 50 normalon. De így már tényleg nem furcsa. Visszaszívom.
  • IMYke2.0.0.0
    Emlékeim szerint, 38-as voltam, amikor végeztem a történettel.
    De, eszem ágában sem volt átmenni TVHM-be, hiszen ott voltak a DLC-k is.

Én meg nem a Level XX-re izgulok, hanem a játékélményre. Így, nem mérvadó, hogy TVHM-ban (vagy Diablo 3-ban a Hardcore-ban) "kezdődik az élet".
  • Fpocok
    Félreértesz Imi. Nincs baj azzal, hogy nem vagy TVHM módban. Én azt furcsállom, hogy mindjárt 50 vagy, de még nem mentél át? Elvileg lvl35 körül lehet már átmenni.

Bár most belegondolva, most már vannak dlck.
  • IMYke2.0.0.0
    Fpocok, wesker24: a "TVHM-ben kezdődik az élet" (alá Diablo 3)-szintű beszólásokat tartsátok meg magatoknak. A monitoromon futó játékkal úgy játszom, és addig játszom, ahogy ÉN akarok.
  • wesker24
    No Comment !
  • Fpocok
    Ömmm. lol
  • IMYke2.0.0.0
    Lassan már jöhet a True Vault Hunter Mode.
    Szirén. Normál mód. 194 órányi játékidő. 50-es szint.

Még a Challenge-ek és Achievements-ek vannak csak hátra (ezekből is már kevés).
  • Flamer
    haha. :) easy to get. btw a legendaryk jobbak.
  • Krysael
    OFF - Talán néhány embert érdekelhet ingyen Dead Island (csak pár dolgonak kell megfelelni, steam és bizonyos mennyiségű játék a BL2-vel [vagy más alant felsorolt játékokkal] szükséges hozzá)

http://raptr.com/rewards/dead-island-pc
  • Zoolesz
    Hali!

Ha alakit érdekel ilyen Siren Class Mod akkor elsősorban lila fire dmg-s relicre elcserélném.
    Privibe keressetek van jópár.
  • Flamer
    na most mi?
    lesz meg majd 2 dlc meg 1 karakter? es az ucso dlcbe emelnek majd szintet?
  • szomferi
    sztornó, a kurva anyjukat
  • szomferi
    ez a minimum, az kéne még, hogy külön kelljen megvenni a karaktert...
  • McG
    Elvileg lesz egy új karakter.

http://www.polygon.com/2013/2/26/4031240/borderlands-2-dlc-plan-detailed

http://www.neoseeker.com/news/22300-borderlands-2-level-cap-increase-and-sixth-class-coming-likely-separate-from-season-pass-content/
  • McG
    Tegnap dobott egy bee shield-et! lvl 48-ast...
  • IMYke2.0.0.0
    Van esély ellenük, akár egyedül is - két dolog kell hozzá: rengeteg türelem, idővel társítva és kitapasztalni, hogy mivel tudod jobban sebezni őket (képesség + fegyver kombó).
  • McG
    Eredeti a játék, és xbox-on tolom Zero-val lvl 50, és Axton-nal lvl 17. Szóval ezek a pc editorok nem segítenek. Láttam a neten, hogy konzolon is bele lehet mászni a játékba, de nincs kedvem hozzá. Valahogy úgy nem lenne az igazi.
    Bár tényleg adhatna ilyen cuccokat egy kicsit sűrűbben, hogy az 52-es bossok ellen is legyen némi esély.

• Bluuzia
    Köszi szépen. Viszont a negyediket akkor még meg kell keresnem. :)
  • IMYke2.0.0.0
    A 4. dolog egy titkos Achievement-et takar, ami ehhez a pályaszakaszhoz tartozik - tehát nem Challenge.
  • IMYke2.0.0.0
    Egybevették. Ott, a 'The Highlands'-en ugyanis mindössze 4 dolgot kell megcsinálnod:
    - Cult of the Vault
    - Winds of the Highlands
    - Failure to Communicate

• Bluuzia
    Lenne egy kérdésem, de lehet, hogy butaság:
    The Highlands - Outwash pályának nincs challenge listája, vagy csak én nem találom?
    Mert The Highlands-ből van még az - Extraction Plant, - Overlook, - Hyperion Bridge de az egy pálya 3 Fast Travel ponttal.
    Viszont az Outwash egy tök más pálya. Vagy egybe tették az összes Higlands Challenges-t?
  • IMYke2.0.0.0
    56,03%.
  • AtiRadish
    Az ellenfelek szinteződnek majd hozzád, ergó az összes legendary amit kifarmoltál 50 en semmit nem fog érni, újra farmolhatod 60on. Pitchford azt mondta azért nem akarnak lvl cap emelést, mert a plusz talentpontok miatt egyes karakterek nagyon megerősödnének, és unbalanced lenne a game...vhol igaza van am. de ez akkor is kib*szás. csináljanak "fegyverfejlődést" mint az 1 ben, azt hello.
  • Fpocok
    Mert munkát, időt kellene bele fektetni. Ennyi.
  • Flamer
    nos en nem ertem ezt.
    siman lehetne szintet emelni. miert faj az barkinek is hogy akkor lennenek lvl 16asok meg lvl 60-asok is a gamebe?
    nomeg miert gaz az hogy terrat siman legyurne a 60as szintu? kezdjuk ott hogy a bee lvl60-on mar nem sokat erne mivel az ellenfeleknek is nehezebbnek kell lenniuk.. lvl60an-on lenne lvl60anas boss?
    btw miert nem adaptaljak az egeszet ugy hogy 3rd playtrough es minden ellenfel olyan szinten van amilyenen az adott player epp? nyilvan mindig lesz olyan ember aki mar letolta a jatekot es csak hentelni meg farmolni megy..
  • MerlinW
    Létezik itt egy un. privát üzenet funkció. Azt tuti látni fogja és válaszol rá.
  • XRV
    Szia IMYke2.0.0.0
    Hogy áll a Borderlands 2 honosítása? :)
  • Sir Quno Jedi
    Én mondjuk nem értem a problémátokat, mer az alapjáték pikkpakk végigtolható lev 50.-ig könnyedén. Max. néhol izzasztóbb, de akár full alap fegyókkal is el lehet boldogulni, ha mindig szintben az ellenfél fölött tudsz maradni. Ehhez a mellék küldiket sem árt megcsinálni.

A DLC-kben vannak anomáliák és a szintemelés nélkül egy nagy rakás bullshit az egész. Az elsőt még végigtoltuk nagy nehezen, többszöri nekifutásnak (murva uncsi), a másik kettőre csak ránéztem. Pénzkidobás így a season pass és ha nem lesz szintemelés, nem is fogom ajánlani senkinek.

Pedig az első rész DLC-i milyen fáinok is voltak, hajajjj... ez meg egy rakás bűzölgő banthaszar. A pénzemet kérném inkább vissza...
  • csikiscsiklo
    :D
  • Frank99
    amúgy ha fiú vagy, és benne vagy a korban, keress egy csiklót (meg a körítést, ami körülötte van...)

komolyan mondom

:-)
  • Frank99
    akkor pl. a Diablo 3-mal még véletlenül se játssz!!!

:-))
  • csikiscsiklo
    Mért fognám fel munkának?
    Én szeretek ezzel a játékkal játszani! Csak azt nem tartom fair dolognak a játék részéről, amikor szar felszerelést generál! Miközben szinteket lépve egyre csak nehezebb tovább jutni.
  • IMYke2.0.0.0
    Mert te ezt munkának fogod fel?
    Sürgősen tedd félre akkor a játékot, és menj ki a szabad levegőre, vagy töltsd ki máson a szabad energiáidat...

Senki sem kötelez arra, hogy márpedig Bee pajzsot szerezz, vagy hogy egy ültő helyedben végigjátszd a játékot, és idegeskedj rajta.
  • csikiscsiklo
    Ez majdnem olyan mintha co-op módban adna neki valaki jó fegyvert, az miben különb ennél? Azért a felszerelésért se küzd meg! Csak kapja azt kész! Így meg nem kell másokra hagyatkozni, marad a csináld magad mozgalom.
    Vagy szerinted jobb ha hosszú órákat szenved valaki, és nem megy semmire egy adott fegyver ki farmolása során? Csak jól fel cseszi az agyát, hogy bezzeg mások milyen szerencsések! Mikor a Zero karakterrel toltam, első végig játszáskor zsinórban 58 alkalommal öltem meg a csávót mire Bee pajzsom lett, ez több mint 2 órába tellett! A Maya karakterrel meg elsőre dobta! Annak idején még az első karimmal szerintem legeláb 100 alkalommal, ha nem is zsinórban de elég sokszor farmoltam a warriort a Conference Call shot gun ért, de nem adta !
  • Frank99
    tömény vélemény, valahogy így van :-)

Gyerekkkel nyomjuk felváltva, és lassan nincsen értelme.... minek? ha nincs fejlődés????