7269
Borderlands
OFF/WAREZ topik
Borderlands 2 XBOX360 topik
Special weapon effects
MIT TARTALMAZ A GOTY VÁLTOZAT?
OFF/WAREZ topik
Borderlands 2 XBOX360 topik
Special weapon effects
MIT TARTALMAZ A GOTY VÁLTOZAT?
-
#4415 Azt hol lehet megnézni, hogy melyik Boss ellen milyen fegyver kell?
Még amire kíváncsi lennék, hogy hány db Borderlands jelet lehet megtalálni és Én mennyit találtam meg belőle. Ezt hol tudnám lecsekkolni? -
#4414 Bee shield pl. mindenképp kell ~50k amp dmg pluszba. És mindegyik Boss ellen megvan h. melyik fegyver kell... pl. Pyro pete=sand hawk; Voracidous= Norfleet stb stb. -
#4413 Én is köszönöm! -
#4412 kösz a kódokat! -
kHares #4411 Twitter:
PS3: WBWJ3-JHKKJ-WCWW3-HJWJT-BW5SJ
PC/Mac: CB5BB-XF65C-ZKXTT-TBBBT-TRKJZ
360: WTCJJ-XT6HK-9ZR36-CX3BJ-W6HHT -
#4410 Hali!
Ezeket az 50re szánt "szuper" bossokat hogy a fenébe lehet megölni?
Néztem youtubeon róluk videót, 3 sec nem sok, de addig sem élnek, én meg kb 1 mm tudtok levinni a pajzsból, nem is az életéből, majd egy ütés temetés.
44k a pajzs és 65k élet valamint naracs fegyvereim vannak, mit csinálhatok rosszul? Ketten is próbáltuk már, de a helyzet ugyan az. -
#4409 4 órája, Twitter
PC/Mac: W3CTB-HXR5W-S56B3-TTB33-SXTXF
PS3: CBWBJ-CSC5T-5CWKT-ZBC33-WB9FW
360: CTKT3-93FZK-SSXJX-KX3TT-X6XSX -
#4408 Az persze teljesen elfogadható, h a tűz fegyverek túlzott használata, rendkívül káros a gyermekek lelki világára? (kb pszihopatává tesz, "i smell delicious" remélem valakinek beugrik. Amikor kb 1 órája csak ezt hallod, hát na. De egy kattant kislány karakter, mert reppes szövege van már rasszista, és még azt is kiharcolják h patchel változtassak rajta lol. Tisztára mint az állatvédők. -
#4407 -
#4406 hát nem is kicsit... -
#4405 Ez szarabb, mint a season pass. -
Csokis #4404 Borderlands 2: Add-On Content Pack collects $40 worth of DLC for $30
Due worldwide on 26th February for Xbox 360, PS3 and PC, the Add-On Content Pack will be priced at $29.99 and contains $40 worth of DLC including:
- Captain Scarlett and Her Pirate's Booty campaign.
- Mr. Torgue's Campaign of Carnage campaign.
- Gaige, the Mechromancer; the game's fifth playable character.
- Access to the Creature Slaughter Dome battle arena where you can earn Mad Moxxi's rare rocket launcher.
- Unique weapons including the Gearbox Gun Pack and Skyrocket Grenade.
- Additional heads and skins.
- A Golden Key to unlock rare loot from the golden chest in Sanctuary. -
#4403 * magyarításba rakva -
#4402 Akinek kell - esetleg, ha lesz rá igény, akkor a magyarításba, vagy külön javításként megosztom. -
#4401 -
#4400 -
#4399 -
#4398 Természetesen, amennyiben így tesznek, én a jelenlegi hangállományait s szövegeit a kiccsajnak elmentem magamnak, és amikor végleg leállnak a Borderlands 2 tartalmainak bővítésével, szépen kreálok magamnak egy Ultimate Patch-et, amiben Pici Tina ugyanúgy fog beszélni, mint eddig. -
macleod2012 #4397 Igen, egy 13 éves kislány halálra kínoz egy embert, ez mehet, ezzel nincs semmi baj. De ha egy 13 éves fehér kislány fekete szlenget használ, akkor az csúnya és rasszista, el kell taposni azonnal ... -
#4396 Pár baromarcú IDIÓTA rasszistának nyilvánította ki Gearboxot, amiért állítólag túl sztereotipikusnak ábrázolták Tiny Tina-t, ezért a jövőben egy patchel meg fogják változtatni...
több infó itt.
-
#4395 Mióta nincs havi driver AMD-nél a beta váltotta fel őket. Tehát a beta ugyanolyan minőségű, mint amit eddig havonta letöltöttél, azzal a különbséggel, hogy nem WHQL, azaz nincs MS pecsét rajta. Pont emiatt lett ez az új rendszer, MS sokszor egy hónapig is ült a driver-eken, mire hajlandó volt hitelesíteni azt.
A lényeg, hogy bátran lehet használni, itt a beta csupán annyit jelent, hogy nem futott át a Microsoft bürokráciáján. -
#4394 ok, nekem kiírta, hogy már felhasználtam....(redeemed.) -
#4393 Mert tegnap írta Randy Pitchford a twitteren.
https://twitter.com/DuvalMagic/status/298100312890286080
Eddig még nem adott ki olyan kódot, ami volt már korábban. Bár a hozzászólásokban van aki szintén hasonló problémára panaszkodik. Nekem ez 5 kulcsot adott.
Mivel nem osztotta meg senki, gondoltam beírom, hátha valaki nem figyeli. Egy próbát megér!
-
#4392 az meg csak beta es meg a nevet is elirtak.. :D boderlands :D
http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/AMDCatalyst132BetaDriver.aspx -
#4391 mert tegnap talalta. :D -
#4390 volt már, pár héttel ezelőtt, nem értem, miért tegnapi? -
#4389 Nem olyan+nem ért hozzá, még a játékot sem tudja egyedül feltenni. :-D
Akkor fura, köszönöm a választ. :) -
#4388 a Gearbox Shift szolgáltatás alá regisztrálni kell. - kifejtve - a játék regisztrálásával kapod. -
#4387 Erősen meglepő lenne - tekintve, hogy a Gearbox Shift szolgáltatás alá regisztrálni kell.
Tuti, hogy valami trainert használ, Téged meg beetet. -
#4386 Hogy lehet az, hogy havernak nem eredetije van és mégis kap néha kulcsot? -
#4385 Tegnapi kódok, 5 kulcsért!
360: CTWJJ-95F95-HSFT6-5RTJT-T5ZFJ
PS3: K3CBJ-WBRKB-C55CB-S3WBT-56RBH
PC/Mac: 53WTB-S9XKW-SWFT3-TJBJB-FWWZW -
#4384 13.2-ben megoldották
- Significantly improves latency performance in Skyrim, Boderlands 2, and Guild Wars 2 -
#4383 Ugyan ez volt a problémám. Legújabb patch, physix-et én újra tettem(nem azt ami a lemezen volt) és LOW beállításra kell rakni a launcherbe a fizikai effekteket és vissza tettem az előző catalystot(12.10, a 13.1-essel akadt) -
LV 426 #4382 Üdv!
Olvastam alább, hogy másnak is van gondja a játék belassulásával.
Ha megjelenik 3- 4 ellen, akkor szinte diavetítés medium beállításon.
Valamit szarul állítottam be, vagy a vasam gyenge? (geigeny.hu-n 100/100)
proci: core2 quad q6600 2.4 Ghz
VGA: HD 7850
RAM: 2X2 Kingston DDR2 kit -
#4381 Köszönöm, akkor ezt később fogom megkapni. Jó azért tudni, hogy nem én vagyok a béna. :) -
#4380 Mással esélytelen is. -
#4379 Jah azzal jóval többet tudsz nitrózni. "The Afterburner" a neve. -
#4378 Esetleg próbáld meg a relic-el amit a dagi ad. -
#4377 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A második DLC-ben, ahol autóversenyezni kell, hogy lehet a 3. menetet 1:45 alatt megcsinálni? Levágom a kanyarokat, ugratok, használom a turbót, de 13-15 másodperc hiányzik. -
#4376 Kösziköszi!
Ez sok mindent megmagyaráz... :D