7269
Borderlands
OFF/WAREZ topik
Borderlands 2 XBOX360 topik
Special weapon effects
MIT TARTALMAZ A GOTY VÁLTOZAT?
OFF/WAREZ topik
Borderlands 2 XBOX360 topik
Special weapon effects
MIT TARTALMAZ A GOTY VÁLTOZAT?
-
ml85ml #4535 sziasztok, kellene egy kis info,
axton-al nyomulok egyszer már végigjátszottam az alapjátékot, és most a torque- dlc-vel nyomulok amit szintén végigvittem, viszont 2 bosst és az ore chasm legutolsó szintjét nem bírom abszolválni.
az egyik boss- 52-es szintu és sanctuary-ban szedtem fel a csajtól a misszót , a másikat moxxi adta az idáig megölt pyro-stevet kellene újra eltenni a láb alól de baszott erős pajzsa van.
36-os szintű vagyok a hp-m 8000 pajzsom 6000, gondoltam arra, hogy szükségem lenne egy bee shield-re de még sose találtam, ti hol akadtatok rá? fegyverek telén talán nincs nagy lemaradásom, vagy egy 20k-t sebző rpg, 1k körüli rifle, smg jó kis shotik (pl piston-tól stb.) arra rájöttem, hogy pyro steve a shock-ot nem szerete de még nem sikerült megölnöm.
a kérdésem az, hogy nektek hogy sikerült? milyen fegyverekkel toljátok? mit ajánlotok egy 36-os commandonak? -
#4534 A játék főmenüjének a zenéje, ami megy a shift code beütés alatt is tisztára Metal Gear hangulatú azokkal az extra hangeffektekkel :) -
#4533 Ez ilyen hamar le is járt? :( -
Landor #4532 X360 - WBCT3-CX3Z6-JB9JF-W6JTB-3RB9T -
#4531 Köszi -
kHares #4530 5-ös golden key, twitter: K35JT-B3FXC-ZCFJB-BTTBB-CFHRT -
#4529 Korábban is láttam, de most is: -
#4528 Ahogy korábban írtam: ha kell, akkor a magyarítás mellékleteként külön említésre kerülnek a kihagyott, átírt szövegek.
Ha pedig mechanikusan áthidalható, akkor a magyarítás azt is megteszi majd. -
#4527 Ja, ő nagyon nagy arc! :) Mondjuk a hagját adó Ashly Burch-ről is vannak érdekes képek a neten XD
Remélem nem herélik ki a szövegeit valami hülye peccsel :( -
#4526 Nekem is majdnem ez a meglátásom :)
Kivéve az általam nagyon bírt Pici Tinát. Ő egyszerűen őrült :) -
#4525 Ebben a játékban mindenki ferde? -
#4524 Ezen most konkrétan felröhögtem. Épp itt tartok a fordításban.
Sir Hammerlock mondja, ha a Sanctuary (nálam Szentély) bárjában megszólítod, vagy a közelében vagy:
"Az a Moxxi nőszemély már megint engem bámul? Rólam fantáziál, attól tartok. Szegény lány, rossz fáról akar gyümölcsöt szakítani."
-
#4523 Ja, ezeket szoktam látni, ezért írtam a #4519 -ben ("... azon kívül, ami ugye általánosságban látszik a fegyvereken"). Ezen nem volt semmi ilyen.
Na mindegy. -
#4522 Fegyvereknél is ott szokott lenni. Az tuti, hogy minden Dahl-nál ott van a 'Burst fire when zoomed', Hyperionnál a 'minél többet lősz vele, annál pontosabb', stb.
-
#4521 Azon ami csak 1-2mp-re villan fel? :)
SSD cache van a játék install HDD-men, a BL2 már be van tárazva :) -
#4520 Nem kell lesned sehol.
A játék közöl mindent - a töltő képernyőkön is. -
#4519 Eddig direkt nem olvastam wikit, mert magam akartam kitapasztalni, örülni a lootnak, nem előre kinézegetni a cuccokat. De ingame eddig nem láttam sehol, hogy a gyártóknak vannak 'rejtett' tulajdonságaik is azon kívül, ami ugye általánosságban látszik a fegyvereken (gyártók által előszeretettel alkalmazott módosítók).
Ezek szerint kénytelen leszek néha 'lesni' :) -
#4518 Ahha, lehet akkor gyártmány függő lesz. Szerintem már eladtam, de majd figyelem. Mondjuk a leírás alapján a Jacobs illene rá, mert nagyon jó dmg-e volt és +100% crit dmg módosítója.
Köszi, nézem majd :) -
#4517 Én azt hittem, Laza tudja, hogy minden gyártó fegyvere másképp működik... -
#4516 Itt lesz a megoldás (wikiről):
Dahl Sniper Rifles fire bursts when zoomed. This "feature" is widely despised due to the recoil throwing the second and later shots in each burst off-course.
Hyperion Sniper Rifles suffer from severe scope sway unless fired recently, making them a challenge to use.
Jakobs Sniper Rifles are a sniper's Sniper Rifle, with excellent damage, critical bonus, and accuracy.
Maliwan Sniper Rifles are capable of impressive elemental damage; however, elemental projectiles travel more slowly than conventional ones, making attacking moving targets at range difficult.
Vladof Sniper Rifles are capable of putting out massive damage in a short amount of time due to their larger magazines and automatic fire. However, this naturally comes at the cost of rapidly exhausting one's heavily limited supply of Sniper Rifle ammunition.
Ebből azt gondolom, hogy a mozgó az Hyperion. -
#4515 Elbeszélsz mellettem. Senki sem mondta, hogy stabil szálkeresztet akarok. Csak az értelmet keresem abban, hogy miért működik teljesen másképpen kb két egyforma fegyver, mikor ezen tulajdonságára nincs külön stat, a skilljeim, fejlettségi szintem meg ugye mindkettőre ugyanaz.
Semmi baj nincs azzal, ha ez szimplán a fejlettségi szintemen, skilljeimen, esetleg a fegyver statjain múlna. De per-pill semmihez nem tudom kötni.
Azzal sincs baj, hogy mozog, minden normális játékban ezt csinálja (max lehet mély levegőt venni és benntartani). Mint mondottam, az eltérő viselkedés okát keresem. -
#4514 Akkor bizonyára a Spec Ops: The Line-os megoldás tetszene neked - beton stabil a távcsöves célzás benne. Röhej.
A Borderlands-ekben épp az a jó, hogy 'lootolnod' kell a jó fegyverekért, és a képességeidet fejleszteni ahhoz, hogy 'über' lehess... mint a Diablo-kban, mint az MMO-kban...
-
#4513 Értem én, de akkor miért nem viselkednek egyformán a sniperek, ha nincs külön ilyen statjuk? Vagy 'rejtett'?
Két közel azonos sniper közül az egyik szinte egyáltalán nem mozog, a másik meg úgy hullámzik mint a tenger ... pedig az utóbbi jobb lett volna, mert +100% crit dmg-et adna, de így használhatatlan. -
#4512 A Badass pontokat szépen tedd rá a Recoil-ra, és nem lesz kilengés. -
#4511 Biztos írtál már Te is el valamit ... ha nem akkor gz és jó8 ;) -
#4510 centiméterert? -
#4509 Az mitől függ, hogy egy sniper fegyver éppen célzás közben csak 1 cm-ert leng ki, vagy negyed képernyőt mozog? Pedig az utóbbinak a pontossága is jobb 0.1-el :)
Egyébként most nagyrészt sniperrel megyek Commando létemre, mindenki érzékeny a fejlövésre ... lehet classt tévesztettem :) -
#4508 3-5 szintenként párat. Utána kinövöd őket és újra. Felesleges 50-ig tartogatni, mint elsőre én tettem, mert ott már nem a lilákra fogsz utazni, hanem a narancsokra.
Én új karikkal folyamatosan élem fel a kulcsokat és coopban cserélgetünk, kinek mi jó/kell. -
#4507 Na, benyaltam az összes shift kódot amit találtam, lett 27 kulcsom.
Hanyas szinttől érdemes beváltogatni őket? -
#4506 Én max Eridium-ért nyomtam egy kicsit, beletoltam 4000-et, dobott 3 Eridium pakkot. Gyors el is boltoltam upgradere :) -
#4505 Ahogy mondod teli vannak pénzzel minél nagyobb szinten leszel annál drágább lesz a félkarú rabló is !
És a nyerögépben nagyon ritkán a Jackpot dobhat sárga cuccot de már az is jó ha kéket dob vagy zöldet ! -
#4504 Egyébként publikusra tettem a játékot egyik este, és 3-4 ember is bejött (külön-külön), de csak akkor maradtak, ha a városban voltam, ott is a félkarút rángatták ezerrel. Ezek a jobb loot miatt mennek be másokhoz gépezni? -
#4503 Nem baj ez, csak a minibossos helyen konkrétan a boss elől futkostam 50m-es körzeten belül, és sosem voltunk kettesben, mert állandóan újratermelődtek, azokat kellett lövöldöznöm :)
De szerencsére azóta ilyen durván nem jött elő :) -
#4502 Ha nem termelődne vissza néhány, akkor meg kilométereket futnál, autókáznál, és azért unnád.
Így jó ez.
S ez még közel sem Far Cry 2. -
#4501 Múlthéten megvettem a gamet, eléggé rákattantam :)
Még csak lvl 20 körüli Commando vagyok.
Titeket nem idegesít, hogy rengetegszer a loot lepotyog a föld alá és nem lehet felszedni? Legalábbis többször volt, hogy sehogy sem tudtam felvenni.
Belenéztem a #4427 hozzászólásban linkelt harca, és ott is a bossból egy csomó jóság a föld mélyén landolt.
Ezt vajon javítják vagy együtt kell élni vele örökre? :)
Egyébként fasza game, csak néha az idegesít kicsit, hogy pikk-pakk visszatermelődnek az ellenfelek. Leginkább még a játék elején lévő első miniboss harcnál zavart, mikor egy kis településen a szörny nyakában ülő manust kellett leszedni. Ott ha eltávolodtam egy sarokra adott ponttól 2 perc múlva már megint ott voltak, 50x irtottam le ugyanazt a csoportot :)
Még a Frostburn Canyonban volt hasonló, mert többször kellett ide-oda menni, de itt már egy lövés volt kb mindenki, úgyhogy annyira nem zavart (sniper, tüzes pisztoly meg van itt egy pocsolyában egy kék SMG fegyó, ami mindig ott van, azzal jó lehet fejre lőve irtani :)). -
#4500 THX! -
#4499 Előre is köszönöm. Délután nekem jó lenne. Akár 4 óra után is. -
#4498 ha leszek steamen irj ram es jovok -
#4497 Kooperatívra gondoltam.
S lenne még néhány, amit csak kooperatív partnerrel lehet megcsinálni. -
#4496 A holnapi nap folyamán tudna nekem segíteni valaki ebben a kihívásban?
"Save The Turrets"