7269
  • Eddmegleves
    Valaki társulna? Szeretnék egy másik karakterrel elkezdeni játszani, de egyedül unnám :P
    Steam: Eddmegleves - adj hozzá barátnak-
    Köszöntem
  • Laza
    Köszi
  • Fpocok
    Igen.
  • Laza
    Tudunk úgy játszani haverral, hogy nekem van Mecromancer pakkom és olyan karival vagyok, neki meg nincs?
  • Laza
    Tudod, 'sok pénzt csak pénzből lehet csinálni' :)
  • poruljartal
    szóval azzal, hogy be tudott kapcsolni minden effektet a csúcskártyáján, nyert egy csúcskártyát... tök korrekt
  • Laza
    Én csak 21-22 vagyok, így is néha le tudnak amortizálni pikk-pakk, de ezzel volt, hogy kb 1-2 találat levitte a full pajzsom és a HP-m, maradt az 1000-ből kb 50 :)

Így is jól sebzek, nem kell :)

Most a kedvenc fegyvereim azok a shotgunok, amik splashosak, kiköpnek egy jó adag elementál trutyit :) két ilyenem is van, mindkettőt kulcsért vettem ki, egy savas meg egy tüzes ... ezek erősek és területre lehet velük hatni, brutálisak ... mondjuk a savassal magam is gyilkoltam már le párszor :)
  • jetblack
    kicsit off

GRAND PRIZE (BEST PHYSX):
    1x EVGA GeForce GTX TITAN - $1000
    1x Razer Bundle - $175
    Razer Black Widow Tournament Edition Keyboard
    Razer Naga 2012 Mouse
    Goliathus Mousepad

ezt nyerték ezzel a képpel

• Sir Quno Jedi
    Jah röhely az a cucc, nekem 50-en szinte instant death néhol.
  • poruljartal
    másold csak ki, és paste
    ctrl+C , ctrl+V
  • Laza
    Melyk volt az, nem egy lila színű, amitől Én is slagged állapotba kerülök ha a kezemben van? Mert volt ma egy olyanom a kód beütés után, nem emlékszem mikor kaphattam, de gyorsan el is adtam, mert kva veszélyes volt :)
  • Flamer
    viszont smgt nem kaptam. neketek megvan?
  • Flamer
    oh valszeg elirtam.. pedig 3x atneztem. de most beirtam ujra es jo.
  • Flamer
    nekem nem megy.. aztirja hogy szar a kod.
  • Fpocok
  • gibson9
    Így már meglett, köszi :)
  • MerlinW
    Össze kell szedni a vendégeket. Mutatja a térkép mindegyiket. Sir Reginald egy tücsök egy befőttesüvegben.
  • gibson9
    A Tina tea party feladatnál mit kell csinálni? Már true vault hunter-ben vagyok, de ezt előzőleg sem tudam megcsinálni. Felmegyek valami hegyre amire mutat a térkép, de nemtom mit kell csinálni. Azt írja, hogy emancipate sir reginald. Jó lenne legalább egyszer megcsinálni :D Előre is köszönöm.
  • kHares
    Twitter shift code: 53WJJ-THTXW-HWRTJ-3TJBT-53R6S
  • Flamer
    a fegyorol tegyetek be kepet.D:
  • IMYke2.0.0.0
    Szirénnek ezt oldotta fel:
  • IMYke2.0.0.0
    Köszönöm szépen!

• jetblack
    PC / Mac Zaford Gear SHiFT Code: KTCBJ-C9RTC-BSFTJ-33TT3-FBWHF
    Xbox 360 Zaford Gear SHiFT Code: KJCJ3-RCWC6-5K9BF-WFBT3-3WFKK
    PlayStation 3 Zaford Gear SHiFT Code: CTK3B-99K3J-XXKW3-ZTWTJ-HJH5J
    Better act fast, though! The above codes and bonuses will only be active from Thursday, March 14 at 12:00PM CT (What time is that for me?) through Sunday, March 17 at 11:55PM
  • Laza
    Kirr, remélem este még jó lesz :)
  • McG
    twitter

BL2 SHiFT Code 4 Gold Key:
    PS3 - C35BB-WZZWJ-5W5KT-ZT5BB-H3SXZ
    PC/MAC - KB53J-ZFBR5-HWRTB-T3TTB-RFJFR
    X360 - WJKJT-W59F6-J3Z3F-KRTJB-C5CFS
  • Maak
    Te is csak most szolsz?
  • Fpocok
    Kurva anyjukat komolyan mondom. SOHA TÖBBET NEM VESZEK SEMMI DLC CSOMAGOT.
  • Laza
    Jah, hát ha megvolt akkor nc :)
  • MerlinW
    Tudom én, 4k-ért is megvehettem volna, de minek. S miután a Border DLC-k nem lópáncélok, azok is kellenek. A wrz-t végigjátszottam minden karakterrel, ráadásul multiban (köszi a LAN funkciót:)), így nyugodtan kivárom a komplett csomagot, nem sürget semmi:)
  • Laza
    Mondjuk az alapjátékban bőven van annyi tartalom, hogy kb le lehet szarni a DLC-ket ... csak ezek miatt váratni évekig felesleges.
    Az alapjátékot már 12 fontért is meg lehetett venni, tradereknél is sokszor van :)

Én 1-2 hete megvettem tradertől olcsóért, azóta rá vagyok kattanva (már amikor van időm) :)
  • MerlinW
    Pont ezért nem vettem meg sem a játékot, sem a pass-t:) Majd egyben megveszem, mint az első részt:) Engem nem tudnak átverni:)
  • Laza
    Kva vicces, mikor megvetetnek veled a teljes játék árának 75%-áért egy pass-t, majd mellette kiadnak külön DLC-ket. Ha már egyszer kva drágán adnak olyan cuccot, ami egyébként a játék 10-15%-ának tartalmát is alig fedi, legalább adjanak oda érte mindent ...

hozzáteszem, egyébként sem tudod sosem előre, hogy mi lesz a passban, pláne így átbaszás.
  • MerlinW
    "Oddly enough, Gearbox has further mentioned that this new DLC pack will not be included with the Borderlands 2 Season Pass, which up to this point has offered access to all previously released DLC packs"

Azaz nem lesz benne az új DLC a Season Pass-ban, mindenkinek meg kell venni.
  • Laza
    Felesleges a szintet emelgetni, mert az csak balanc problémákat és egyebeket okozna.
    Olyan endgame tartalmat kell nyújtani, amiben a kihívás a max szint főlé van emelve, és aminek teljesítéséhez speciális itemizáció szükséges. Mert minek is emelnék fel a szintet, mikor plusz támadó és védekezőerőt, sőt, még speciális skill pontokat is tudnak itemekkel adni.

A WoW is ezen elv alapján tolja a contet patcheket ... mikor meg kieg jön megemelt szinttel, felborít mindent, ami addig volt, nem véletlenül ... nem lehet ugyanazt tolni +5-10 lvl-el, ahhoz már át kell dolgozni sok mindent.
  • Fpocok
    Kössz a linket.
    Az a helyzet, hogy jó ideje elő sem vettem. Dugják fel a nem megemelt szintet a seggükbe. Leszarom.
  • Laza
    Nem játszottál még 'RPG'-vel ezelőtt? :)
    Ugyan nem tartok még itt, de valszeg nem véletlen, hogy 2 szinttel magasabb az a boss lvl a max karakter szintnél :)
  • Csokis
    Gearbox reveals next Borderlands 2 DLC will feature new vault hunter

• Sir Quno Jedi
    Most komolyan gondolod, hogy lev 52-es bossra mész lev 36-os fisemfos karival?!?!?!?!?!?!? Ezt nem hiszem el!
  • IMYke2.0.0.0
    Pyro Pete...
  • Fpocok
    Bee shield ott esik, ahol a csövet kell szétrobbantani és azon felmászni. Van egy ilyen magaslat, ahova liftel kell felmenni és ott van a rádiós csóka, hátán a rádióval. Azt hiszem az DOBHATJA.