7269
Borderlands
OFF/WAREZ topik
Borderlands 2 XBOX360 topik
Special weapon effects
MIT TARTALMAZ A GOTY VÁLTOZAT?
OFF/WAREZ topik
Borderlands 2 XBOX360 topik
Special weapon effects
MIT TARTALMAZ A GOTY VÁLTOZAT?
-
Eddmegleves #4575 Valaki társulna? Szeretnék egy másik karakterrel elkezdeni játszani, de egyedül unnám :P
Steam: Eddmegleves - adj hozzá barátnak-
Köszöntem -
#4574 Köszi -
#4573 Igen. -
#4572 Tudunk úgy játszani haverral, hogy nekem van Mecromancer pakkom és olyan karival vagyok, neki meg nincs? -
#4571 Tudod, 'sok pénzt csak pénzből lehet csinálni' :) -
#4570 szóval azzal, hogy be tudott kapcsolni minden effektet a csúcskártyáján, nyert egy csúcskártyát... tök korrekt -
#4569 Én csak 21-22 vagyok, így is néha le tudnak amortizálni pikk-pakk, de ezzel volt, hogy kb 1-2 találat levitte a full pajzsom és a HP-m, maradt az 1000-ből kb 50 :)
Így is jól sebzek, nem kell :)
Most a kedvenc fegyvereim azok a shotgunok, amik splashosak, kiköpnek egy jó adag elementál trutyit :) két ilyenem is van, mindkettőt kulcsért vettem ki, egy savas meg egy tüzes ... ezek erősek és területre lehet velük hatni, brutálisak ... mondjuk a savassal magam is gyilkoltam már le párszor :) -
#4568 kicsit off
GRAND PRIZE (BEST PHYSX):
1x EVGA GeForce GTX TITAN - $1000
1x Razer Bundle - $175
Razer Black Widow Tournament Edition Keyboard
Razer Naga 2012 Mouse
Goliathus Mousepad
ezt nyerték ezzel a képpel
-
#4567 Jah röhely az a cucc, nekem 50-en szinte instant death néhol. -
#4566 másold csak ki, és paste
ctrl+C , ctrl+V -
#4565 Melyk volt az, nem egy lila színű, amitől Én is slagged állapotba kerülök ha a kezemben van? Mert volt ma egy olyanom a kód beütés után, nem emlékszem mikor kaphattam, de gyorsan el is adtam, mert kva veszélyes volt :) -
#4564 viszont smgt nem kaptam. neketek megvan? -
#4563 oh valszeg elirtam.. pedig 3x atneztem. de most beirtam ujra es jo. -
#4562 nekem nem megy.. aztirja hogy szar a kod. -
#4561 -
#4560 Így már meglett, köszi :) -
#4559 Össze kell szedni a vendégeket. Mutatja a térkép mindegyiket. Sir Reginald egy tücsök egy befőttesüvegben. -
#4558 A Tina tea party feladatnál mit kell csinálni? Már true vault hunter-ben vagyok, de ezt előzőleg sem tudam megcsinálni. Felmegyek valami hegyre amire mutat a térkép, de nemtom mit kell csinálni. Azt írja, hogy emancipate sir reginald. Jó lenne legalább egyszer megcsinálni :D Előre is köszönöm. -
kHares #4557 Twitter shift code: 53WJJ-THTXW-HWRTJ-3TJBT-53R6S -
#4556 a fegyorol tegyetek be kepet.D: -
#4555 Szirénnek ezt oldotta fel:
-
#4554 Köszönöm szépen!
-
#4553 PC / Mac Zaford Gear SHiFT Code: KTCBJ-C9RTC-BSFTJ-33TT3-FBWHF
Xbox 360 Zaford Gear SHiFT Code: KJCJ3-RCWC6-5K9BF-WFBT3-3WFKK
PlayStation 3 Zaford Gear SHiFT Code: CTK3B-99K3J-XXKW3-ZTWTJ-HJH5J
Better act fast, though! The above codes and bonuses will only be active from Thursday, March 14 at 12:00PM CT (What time is that for me?) through Sunday, March 17 at 11:55PM -
#4552 Kirr, remélem este még jó lesz :) -
#4551 twitter
BL2 SHiFT Code 4 Gold Key:
PS3 - C35BB-WZZWJ-5W5KT-ZT5BB-H3SXZ
PC/MAC - KB53J-ZFBR5-HWRTB-T3TTB-RFJFR
X360 - WJKJT-W59F6-J3Z3F-KRTJB-C5CFS -
#4550 Te is csak most szolsz? -
#4549 Kurva anyjukat komolyan mondom. SOHA TÖBBET NEM VESZEK SEMMI DLC CSOMAGOT. -
#4548 Jah, hát ha megvolt akkor nc :) -
#4547 Tudom én, 4k-ért is megvehettem volna, de minek. S miután a Border DLC-k nem lópáncélok, azok is kellenek. A wrz-t végigjátszottam minden karakterrel, ráadásul multiban (köszi a LAN funkciót:)), így nyugodtan kivárom a komplett csomagot, nem sürget semmi:) -
#4546 Mondjuk az alapjátékban bőven van annyi tartalom, hogy kb le lehet szarni a DLC-ket ... csak ezek miatt váratni évekig felesleges.
Az alapjátékot már 12 fontért is meg lehetett venni, tradereknél is sokszor van :)
Én 1-2 hete megvettem tradertől olcsóért, azóta rá vagyok kattanva (már amikor van időm) :) -
#4545 Pont ezért nem vettem meg sem a játékot, sem a pass-t:) Majd egyben megveszem, mint az első részt:) Engem nem tudnak átverni:) -
#4544 Kva vicces, mikor megvetetnek veled a teljes játék árának 75%-áért egy pass-t, majd mellette kiadnak külön DLC-ket. Ha már egyszer kva drágán adnak olyan cuccot, ami egyébként a játék 10-15%-ának tartalmát is alig fedi, legalább adjanak oda érte mindent ...
hozzáteszem, egyébként sem tudod sosem előre, hogy mi lesz a passban, pláne így átbaszás. -
#4543 "Oddly enough, Gearbox has further mentioned that this new DLC pack will not be included with the Borderlands 2 Season Pass, which up to this point has offered access to all previously released DLC packs"
Azaz nem lesz benne az új DLC a Season Pass-ban, mindenkinek meg kell venni. -
#4542 Felesleges a szintet emelgetni, mert az csak balanc problémákat és egyebeket okozna.
Olyan endgame tartalmat kell nyújtani, amiben a kihívás a max szint főlé van emelve, és aminek teljesítéséhez speciális itemizáció szükséges. Mert minek is emelnék fel a szintet, mikor plusz támadó és védekezőerőt, sőt, még speciális skill pontokat is tudnak itemekkel adni.
A WoW is ezen elv alapján tolja a contet patcheket ... mikor meg kieg jön megemelt szinttel, felborít mindent, ami addig volt, nem véletlenül ... nem lehet ugyanazt tolni +5-10 lvl-el, ahhoz már át kell dolgozni sok mindent. -
#4541 Kössz a linket.
Az a helyzet, hogy jó ideje elő sem vettem. Dugják fel a nem megemelt szintet a seggükbe. Leszarom. -
#4540 Nem játszottál még 'RPG'-vel ezelőtt? :)
Ugyan nem tartok még itt, de valszeg nem véletlen, hogy 2 szinttel magasabb az a boss lvl a max karakter szintnél :) -
Csokis #4539 Gearbox reveals next Borderlands 2 DLC will feature new vault hunter
-
#4538 Most komolyan gondolod, hogy lev 52-es bossra mész lev 36-os fisemfos karival?!?!?!?!?!?!? Ezt nem hiszem el! -
#4537 Pyro Pete... -
#4536 Bee shield ott esik, ahol a csövet kell szétrobbantani és azon felmászni. Van egy ilyen magaslat, ahova liftel kell felmenni és ott van a rádiós csóka, hátán a rádióval. Azt hiszem az DOBHATJA.