7269
  • IMYke2.0.0.0
    Csak annyiban, hogy már a Diablo 1 óta csalásnak minősül a dupe.
  • csikiscsiklo
    Hogy jön ide az életkorom?
  • csikiscsiklo
    Előnyhöz? Nem is tudtam hogy versenyeznek a játékosok, hogy ki tart előrébb, vagy hogy kinek vannak jobb felszerelései!

Bocsánat hogy nem vagyok olyan hülye hogy ne legyen biztonsági mentésem a saját cuccaimról, mielőtt megosztanám valakivel!

Különben meg senkinek nem árt a játékos, ha néha használja a trükköket, kiskapukat amíg a gép/játék ellen játszik!
    Ahogy Maak használta a #4611 hozzászólásban. Ahogy írta neki ez belefér.

Aki akarja használja a dolgokat vérmérséklete szerint.
  • IMYke2.0.0.0
    Tényleg nagyon fiatal lehetsz, ha ezt nem tekinted csalásnak...
  • Maak
    Csak ne akarj mast meggyozni, hogy neked van igazad, akinek kell hasznalja, aki eliteli az meg nem es pont. Nem kell ragozni, en pl vegigvittem egy karakterrel, majd elkezdtem meg kettovel de nem folytattam mert ahogy jottek a dlc-k es nem akart jonni a lvl cap ugy lettem egyre idegesebb a gearboxra es abbahagytam a fenebe a gamat. Viszont szerettem volna kiprobalni milyen a tobbi karakter, ezert lemasoltam a gunzit es atvaltottam masik karakterre a menteset, ennyi, nekem ez belefer. pont.
  • Fpocok
    Mentésről készíteni másolatot nem tilos.
    Viszont ha arra használod, hogy jogosulatlan előnyhöz juss, amikor kidobod a fegyvereket aztán visszatöltöd mentésedet, hogy aztán újra meglegyen a fegyver, az csalás. Ha tetszik, ha nem.
  • csikiscsiklo
    Ezek szerint ha a saját mentésemről készítek másolatot az is tilos?

És a Trade vagy hogy hívják, amikor oda adod valamelyik felszerelésed, vagy akár némi pénz magot a másik játékosnak a co-op patyn, akkor szerinted az sem szabad?
    Ne legyetek már ennyire rózsaszín lelküek! Ez csak egy ki..ott játék!
    A gép ellen csinálod amit csinálsz,nem mások ellen!
    Azt én is elítélem! Utálom a multiban csalókat! Az meg minden játékosnak a saját magán ügye, dolga, hogy ami a hátizsákjában van azt találta, ki farmolta, vagy esetleg vette!
  • Fpocok
    Igen.
    Ezt úgy hívják csalás. Ez dupe.
  • csikiscsiklo
    " ..Azért nekem sántít egy kicsit ez a legit 100-as szám ... 4 embernek kéne kidobnia a teljes inventory tartalmát hozzá :)"

Gondolom az a trükk/megoldás nem jutott eszedbe, hogy mielőtt kidobod a cuccaid, csinálsz róla, már mint a My Games mappáról egy mentést. Ezután minden cuccod oda adhatod bárkinek. A mentésből helyre állítod a sajátod azt kész, nem veszik el semmid!

De gondolom sokak szemébe ez a cselekedet sem igazán helyes dolog mi? Ezt is valami féle csalásnak, juj ilyet sem lenne szabad megoldásnak gondolnak!
  • genndy
    Pár összegyűjtött SHIFT-kód:

W3WJ3-3JXTT-6RW5T-SB53B-XJBX9 3 GK ,Pax East-ért
    CTWTB-JTBW5-KFTTT-JTB33-JTBWB 1 GK
    WTCJ3-SHH3K-KFJT3-JBJ3J-H5965 Facebook 1 GK
    5T5B3-CWJSK-KRTJT-TTJJT-9HW63 1 GK
    KJ5BT-FBKSK-KXJ3T-3BTJT-FJX5C 1 GK
    WT5TB-XC5ZC-CX3T3-BBT3B-B35WB 1 GK
    WTCBB-H5WHC-5F3T3-TBT3T-HR6TJ 1 Facebook GK
    K3K33-3W9JT-6XJJT-TB3JB-HWZZF 5 GK
    (lehet hogy voltak már, nekem mind működött.)

PH-ról kölcsönvéve, köszi warcat
  • csikiscsiklo
    Nézd, valaki így játszik valaki úgy. Nem vagyunk egyformák. :)
  • Laza
    És igaza is volt ... ne hasonlítsuk már össze azt, hogy valaki az elveszett mentése miatt bukott kariját akarja visszaállítani (remélhetőleg) üres zsákkal, azzal, hogy valakinek nem esik egy cucc, és akkor fogja és betesz cuccokat a zsákjába ...

"Hyperius előtt kiszórtak vagy 100 legendary itemet, mind legit volt"

Azért nekem sántít egy kicsit ez a legit 100-as szám ... 4 embernek kéne kidobnia a teljes inventory tartalmát hozzá :)
  • csikiscsiklo
    Ezt a megoldást már én is javasoltam korábban valakinek, jól le is hordtak érte!

McG 2013. feb. 22. 12:42 | privát | válasz | #4446

Szeretnék szerezni egy Bee shield-et.
    Napok óta próbálom, legalább százszor megöltem már Hunter Hellquist-et, de nem dobta el, csak vackokat.
    Van valami trükkje?

© macleod2012 2013. feb. 22. 20:12 | privát | válasz | #4447

Random emberekkel kell játszani, tízből egy esetben mindig akad valaki, akinek van egy rakat legendary cucca, és szívesen ad ( egyszer bekerültem egy olyan partiba, ahol Hyperius előtt kiszórtak vagy 100 legendary itemet, mind legit volt, és ami tetszett vihetted ).
    Válasz 'McG' üzenetére (#4446)

McG 2013. feb. 22. 20:56 | privát | válasz | #4448

Szoktam játszani online, de mindig csak "üzletelni" akar mindenki. A héten felajánlottak egy level 100-as snipert. :)

Erre válaszoltam én ezt:
    © csikiscsiklo 2013. feb. 23. 23:06 | privát | válasz | #4449

Ha minden kötél szakad, akkor meg próbálhatod a Gibbed's Borderlands 2 Save editort. Ezzel meg lelet a hátizsákod tömni minden jóval, ha akarod. Azt nem tudom hogy ha eredeti a játék, akkor az lehet e probléma, de nem hinném.
    Nem rég én is használtam(mondjuk nekem nem eredeti a játék), a Gaige karakterrel hiába lőttem Tru Vault Hunter modban LVL42-es szinten a moszkitókat thousand cuts pályán a morfiumos küldiben, de ment a dolog. A játék cseszett megfelelő fegyvereket generálni! Vagy egy szinten voltak velem, vagy gyengébbek voltak, de 530-as sebzésű tüzes smg fegyóval szart sem értem! Jól felhúzott a dolog, gondoltam ha a játék így áll hozzá a dologhoz hát akkor én is!
    Így hát fogtam a save editort, és az összes felszerelésem szintjét be lőttem 42-re. Mindjárt volt esélyem, 530 helyett 1230 jobban hatott a dögökre! Persze később sem javult a helyzet, már mint nem nagyon jöttek megfelelő fegyverek. A vége rohadt nehéz lett, kb 5x meg feküdtem mire ki nyúlt Jack. Mérgembe kihasználtam az evil smasher glitch-et! Korábban mikor a Maya karakterrel toltam, hát.. 2. végig játszásnál szintén nem volt valami rózsás a helyzet! De ott szerencsém volt, mert Tiny Tina küldijénél a nagy szúnyog csodák csodája eldobott egy LVL40-es Baby Makert! Nagy hasznát vettem később!

Szóval ha más hogy nem jön össze a dolog , ezzel meg lehet oldani egy időre.
    Válasz 'McG' üzenetére (#4448)

IMYke2.0.0.0 2013. feb. 24. 09:04 | privát | galéria | válasz | #4451
    ezt írta nekem:

Remek dolog mondhatom, hogy csalásra buzdítod...

• Maak
    ezt probald meg Ezzel tudsz krealni is, vagy ha van meglevo karaktered le tudod masolni es atvaltani masik karakterre es ugyanonnan folytatni a gamat, vagy lemasolni es pikkpakk lesz masik karaktered is. Fegyvereket stbstbstb is be tudsz pakolni, de okosan hasznald mert ha pl felrakod lvl50-re akkor xp-t is tegyel kulonben bekavarodhat.
  • Laza
    Ti találkoztatok már olyan buggal, hogy a játék magától megdob egy rakás golden key-el?

Haverom is megvette a játékot, benyomta az összes kódot, lett is kb 30 kulcsa, majd mikor másnap megint belépett a játékba, hirtelen kapott még vagy 15-öt, olyan 40 körüli kulcsmennyisége lett.

alap + SP + Mecromancer pakk

Én kb 30-at tudtam szerválni össz.
  • Laza
    Ugyan nincs mentésem, de javaslom a jövőbeli hasonló esetek elkerülése végett ezt az alkalmazást rendszeresíteni :)

http://www.gamesave-manager.com/
  • supersheep
    Heló mindenki.
    Van egy kis problémám. Egy technikai malőr végett elveszett a mentésem.
    Level 50-es karakter, True Vault Hunter módban warrior lenyomva, összes mellékküldetés készvolt, a térképen egy felfedezetlen folt sem volt, és sok challenget is megcsináltam.
    Kicsit ráuntam a második végigjátszás után gondoltam pihentetem kicsit aztán elkezdem az első DLC-t, csak mint már említettem elveszett a mentésem. Újrakezdeni és még kétszer végigvinni nem szeretném szóval próbáltam keresni mentéseket a neten de csak agyon cheatelteket találtam.
    Kérés: Ha van valakinek egy level 50es, nem cheatelt mentése amiben True Vault Hunter módban le van nyomva a warrior/kicsivel az előtt van,
    és föltöltené valahova, hogy ne kelljen előről kezdenem a játékot csak letölteni a mentést, és már indulhatok is oázisba kincset keresni az nagyon jó volna.
    Karakter kaszt nemszámít.
    Előre is köszönöm.
  • Laza
    Április elsejei poénokat aznap szokás előadni, nem előbb vagy utóbb.
  • Flamer
    nem hinnem hogy paxon meghirdetik meg kinyomjak a mediaba es aztan odabasznak az embereknek hogy "haha bevetted.". kitorne a parasztlazadas.
  • Maak
    Vagy nagyon hulyen idozitettek vagy nemtom, de en majd hiszem ha latom...(apr1 tudjuk minek a napja)
  • Laza
    Tudom, ezért írtam :)
    De ez a játék már az Én szintemen is sokkal többet szolgáltatott az áráért, mint bármi más manapság ... és még mennyi van hátra ... szóval ha most leteszed is bőven elégedett lehetsz ... de látod, még kapsz :D
  • Sir Quno Jedi
    Elmondanám, hogy 38 órával még erősen beginner tutorial-huszárnak számítasz a játékban. Sry! :D Nyilván ha mi is azok lennénk még, akkor nem hiányolnánk semmit.
  • Laza
    Nektek semmi sem elég :)

Gondolom kiszámolták azt is, hogy skillek szempontjából hogy jön ki jól az emelés. Na meg kapunk új nehézségi fokozatot, a kihívás se maradjon el :)

Mondjuk én még az 50 közelében sem vagyok, eddig 38 óra játékkal lvl 25-30 között vagyok valahol :)

Na meg jó hír, hogy ez az SP-seknek egy fillérjébe sem kerül :)
  • Sir Quno Jedi
    Háááááááát a 61 az nem sok, igazán tehetnék 80-ra, vagy 100-ra, az úgy már kewl.
  • Fpocok
    A karaktereket feldughatják a seggükbe.
    Ápr. 2... az jó lesz.
  • Flamer
    http://kotaku.com/5992134/borderlands-2s-level-cap-will-go-up-to-61-on-april-2

nomeg van par ujdonsag meg.

http://www.eurogamer.net/articles/2013-03-24-borderlands-2-new-character-krieg-the-psycho-level-cap-increase-ultimate-vault-hunter-mode
  • Laza
    Ez már valami :)
  • Flamer
    nincsrajt a tetko.szar.:D
  • Fpocok
  • Flamer
    nem lehetne inkabb megszallni nalad, es mi is kiutaznanak. :D
  • IMYke2.0.0.0
    Igyekszem szavadon fogni :)
  • jetblack
    GMG Borderlands 2 Season Pass csak 10 font
  • jetblack
    Ha lesz gameshow Londonban irjatok nekem mert nem mindig tudok rola es a legutobbirol lekestem :( aztan ha bejutok csinalok sok kepet hatha lesz valami hasznalhato koztuk :D
  • Laza
    Jók ezek a clospayek, de azért sokszor szörnyű, hogy embereknek mennyire nincs önkritikájuk, és olyan karakternek akarnak beöltözni, ami egyáltalán nem áll jól nekik ... pl az a Moxxi csaj kifejezetten csúnya :D

A cosplayes versenyeken azért brutál jelmezesek szoktak lenni, öröm végignézni :)

Moxxiból láttunk már nem egy dögöset :)

• IMYke2.0.0.0
    Á, értem :)
    Annak örültem volna, ha London, és saját képek, mert akkor kértelek volna, hogy sokkal több képet készíts és oszd is meg velünk :)
  • jetblack
    Neeem ez Bostonban van csak en a facebookon es elviekben ha jol tudom itt fogjak bejelenteni az uj karaktert es hogy a szintemeles megtortenik vagy nem.
  • IMYke2.0.0.0
    Saját képek, és London?
  • jetblack
    PAX EAST 2013-on van par erdekes arc

• Sir Quno Jedi
    danke
  • jetblack
    Just in time for the weekend, here's a new set of SHiFT codes for a Golden Key in Borderlands 2!

PC / Mac: WTWT3-CXSKC-9KFT3-TBBJT-ZX5FF
    Xbox 360: KJWTT-5RC95-TB9TR-W63JJ-FHJWS
    PlayStation 3: 5TC3B-9F653-5WW5J-9BCJT-J5T3T

These codes will be active through March 25, 2013 -- be sure to use them before then!