7269
Borderlands
OFF/WAREZ topik
Borderlands 2 XBOX360 topik
Special weapon effects
MIT TARTALMAZ A GOTY VÁLTOZAT?
OFF/WAREZ topik
Borderlands 2 XBOX360 topik
Special weapon effects
MIT TARTALMAZ A GOTY VÁLTOZAT?
-
#4736 Az én szintemen szinte mindent rezisztálnak, már nem olyan jók az elementális fegyók ellenük, pediglen siren vagyok ott és főleg az elemi sebzésre és esélyre gyúrtam (badass pontokból is). -
#4735 Ó, semmiség - csak én voltam ám ilyen szőrszálhasogatós kora reggel :) -
#4734 Bocsánat. Nem csak az ő hibája, nálam is baromi hangosra volt állítva, mert korábban nagyon halk volt. Azóta megszoktam szóval engem nem zavart. -
#4733 Na, tegnap mentem csak először oda amiről beszélsz, a 3. DLC területére. LVL 30-asok voltunk, az ellenfelek többsége itt is 29-32 között mozgott (volt pár ördögfejű, akik 34-35-ösek is voltak) ... na itt láttam először ezeket a sámánokat, már értem miről beszélsz. Még ezen a szinten is fél óráig lőttük ketten ... ráadásul a jármű itt teljesen hasztalan harcra, a fegyvereimmel sokkal jobban sebzek.
Tüzes sniperrel nyomtuk a sámánokat, ezen a szinten az alap 900-1100-as sebzése mellett a 350-400-as fire tickelés nagyon zabálja őket :) -
#4732 Hú, a barátod mikrofonja, így kora reggel, nem kicsit idegesített :)
Csinálhatna valamit vele- -
#4731 LOL ezt csekkoljátok... most esett meg velünk.
-
#4730 Ketten nekiugrottunk a lvl63as Terrának... hát izé... úgy összecsukott minket, hogy az hihetetlen. Nem sok hpját vettük le...
A torque-s dlc főbossa meg valami szánalmas lett. Csak úgy tudtuk megölni, hogy az ajtóban kuporogtunk és nem mentünk be... jól elcseszték. -
#4729 WinPC/MAC: WJ5JT-9KK6K-SCRB3-TBT3B-J5R96
X360: KBCT3-J3TZ6-B3ZTR-5RJJ3-9BF6F
PS3: CTKJJ-5R3FT-KKCKJ-93KTT-CWWS6 -
#4728 Plusz megsugom neked hogy neha a keszitok is jo arcok merten kaptam egy 50%-os kupont 2 hettel a megjelenes utan es mehettem a kozeli GAME-be es felaron kerek 10 fontert megvettem a friss jatekot -
#4727 Jah mert egy csilli-villi Crysis 3 megeri a penzet (Szerintem nem)de miert erzem hogy neked feleseges arrol az idokrol beszelni amikor olyan jatetkok voltak meg csak hogy Diablo, KKND, Warcraft, Red Alert, Duke Nukem, Blood,Commandos, ahol nem a GRAFIKA szamitott hanem az elmeny amit adott a jatek. -
#4726 "tehát nem érdemli meg a zsét"
OMG ... remélem Te is ingyen dolgozol, ha dolgozol, mert ahogy látom Te sem érdemled meg a 'zsét'.
Egyébként nem éri meg, de persze ingyen már jó? Hagyjuk már ... ha valami szar, akkor ingyen is szar.
Egyébként pedig 10x jobban megéri a pénzét, mint bármi más, ugyanis a 'hibái' ellenére is min 100+ órás élvezetes játékidőt tud nyújtani.
Szerintem nyugodtan szállingózz vissza a warez topicba, mert a múlkori kérdésedre újabb választ adva: azért van warez topic, hogy az ilyen témáidat ott beszéld meg, itt senki sem kíváncsi rá. -
Eddmegleves #4725 Félelmetes hogy mekkora f@szok vannak online. Valaki innen esetleg coop? (15ös commando) -
Starfarer #4724 Ellenben én nem vagyok elvakult, és látom hibáit, sőt van benne egy csomó olyan desing beli hülyeség, amit az első rész óta nem írottak ki, tehát nem érdemli meg a zsét, szvsz. -
#4723 Akkor az előbbi kérdésedre magadtól is tudtad a választ :) -
#4722 A Borderlands-et (1-2.) nem azért vettük meg, mert féltünk, hogy nem tudunk vele online játszani, hanem azért, mert annyira jó, hogy megérdemli, hogy eredetiben itt mosolyogjon a(z online) polcon.
Szerintem erről nem is kell többet beszélni!
-
Starfarer #4721 Nem is azért jöttem ide, mert nekem nem megy, mert megy, az hogy ők bénák a számítástechnikához, meg az ő problémájuk, azt értem, hogy itt mért nem megengedett. -
#4720 A warez topic ált azért van, hogy ne az eredetit szemeteljétek tele a mindeféle 'mé nem megy?', 'hogy tudok másokkal multizni?', meg hasonló okosságokkal.
Ha benézel a warez topicba akkor kb csak erről van szó már a kezdőlap hozzászólásaiban. Látsz ilyet az eredetiben? Nem, mert ugye az megy :) -
#4718 Gaige (Mechromancer)
Krieg (Psycho)
Nem tartalmazza őket az SP. Gaige az előrendelőknek járt, de külön is megvehető. Krieg pedig külön megvehető DLC lesz.
Alapjáték ~2x50 óra (Normal + True Vault Hunter Mode). TVHM végére szerintem eléred az 50. (alapjátékban max.) szintet, ha ekkor még van kedved tovább játszani, akkor jól jöhet az SP a szintemeléssel együtt. -
Sotyka #4717 Köszi, amúgy az sp ráér a későbbiekbe is nem? mert egyenlőre nem tudom hogy meddig fog lekötni, ha pár óra után ráunok nem akarok sp-t venni, de ha nagyon belejövök akkor mindenképp. Nem esek el semmitől ha az sp-t a későbbiekben veszem meg, amikor már van egy midlvl karakterem? ÉS még annyit hogy mi az a +2 karakter? (a +1 meg a tervben lévő, elég lenne a nevük is. Őket is tartalmazza az sp?) -
#4716 BL2
Alapjatek, SP ezek jok ha megvannak, lvl61 a max szint mostmar.(Ha sp-d van, ha nincs akkor veheted meg a lvlcapet lol) +1 karakter jott meg ki es van tervben meg egy. ja meg megegy sp, szal sok valtozas nincs. -
Sotyka #4715 Hello mindenkinek!
Még a játék megjelenésekor játszottam vele egy keveset tört verzióban, de azóta semmit, viszont most tervezem megvenni a teljes játékot. Ezügyben érdeklődnék hogy az alapkiadás óta milyen fontosabb patchek és dlc-k érkeztek? Nagyon megköszönném ha valaki be tudna linkelni valami jó kis összefoglalót, vagy gyorsan leírná a fontosabb infókat. Előre is köszi! -
#4714 Az jó, azt szeretem, van kihívás :)
Bár már most is az egy szinttel magasabb ellenfelek néha egy pillanat alatt leamortizálnak :) -
#4713 Nem, 1 szinttel mindig magasabbak lesznek a végigjátszást követően. -
#4712 Mármint miért kerülhetek bajba? Pont az a jó, hogy velem egy szintű lesz, nem? :)
Egyébként ez csak a főszál végére vonatkozik? Tehát ha az megvolt akkor a DLC-k is felugranak a szintemre? Vagy azok nem? -
#4711 Ha végigrohansz a főjátékon, a végén elért szintedhez skálázódik az összes ellenfél - így, ha visszamész mellékküldetéseket végigjátszani, akkor bizony bajba is kerülhetsz :) -
#4710 A DLC-k hogy skálázósnak? Tegnap lvl27-esen bementünk az első DLC területére, és lvl15-ös ellenfelek voltak.
Mondtam, hogy menjünk is innen, ehhez így nincs kedvem.
Ha majd elkezdjük TVHM-ban, akkor a DLC-k hanyas szinttel indulnak? Arra gondoltam akkor rögtön ezzel kezdünk majd.
Egyébként is érdekesek ezek a szintek, mert úgy játszunk, hogy csak akkor megyünk a főszál küldire, ha körülötte az összes side quest le van tudva ... tegnap csináltunk egy side questet, lvl25-ösek voltunk, az ellenfelek 26-osak ... majd mikor utána mentünk a főszálra (amit ugyanebben a küldetéskörben adott a side-al együtt) ott lvl 20-21-es ellenfelek voltak.
Ha végigrohanok a főszálon, akkor az összes side küldi felvehető marad a végén? Ha jól tudom a side questek akkor is a szintemhez fognak skálázódni, ugye? -
#4709 NA megcsináltuk az UVHM-t, csak a főküldiket és 57en végeztünk. Jöhet DLC. -
#4708 Volt olyan Hyperion sniperem, amit felrántottam és kb negyed/fél képernyő távolságban imbolygott ide-oda, mintha be lenne baszva ... kukáztam azonnal :) -
#4707 Nagyon picit leng ki az első másodpercben, aztán már fasza. Emlékszem volt nekem egy minecraftos sniperem, azzal nem lehetett célozni, mert annyira lengett. Ez viszont jó, semmi gond nincs vele :D -
#4706 Minden Hyperion fegyver alapból is kileng, ez gyártói tulajdonság, hiába a magas accuracy. Még a 96.7-es Hybridification is úgy indít, hogy kb 'valós léptékben' szemhez rántva rögtön ugrik kb 1-2 cm-t a középponthoz képest. A többi gyártó snipere ehhez képest beton stabilan ott marad, ahová a szemhez rántáskor mutat, azaz tudom úgy használni, hogy már a felrántás pillanatában lövök (mert már alapból célra volt tartva), és vissza is veszem. Ez még eddig egy Hyperion sniperrel sem tudtam megtenni :)
Legalábbis Én fejre lövök/célzok sniperrel, így a random testtalálat nem játszik ... ahhoz nem rántom fel, csípőből lövök :)
Persze lehet van akit nem zavar ez a 'holtjáték', engem igen :)
Amúgy fejre lövéssel nagyon tud osztani. -
#4705 Na még egy szint és megvan az 50 és használhatom a brutál sniperemet. :) -
#4704 voices and actors -
#4703 Hiába lépek feljebb, az ellenfelek is egyből növekednek. Kár, innentől számomra egyedül játszhatatlan. :( -
#4702 Igen, +1 szint kéne, meg normális fegyverek. Elkezdtem a mellékküldetéseket is. -
#4701 egyedul nem nagy kedvem volt hozza de a lenyeg hogy mostmar nem az van hogy mesz es gyilkolsz hanem a skilleket is hasznalni kell normalisan.
ne mrossz csak lehet tul eros. lehet csak +1 szint kene. amugy csinalsz rendesen mellekkuldeteseket? -
#4700 Egyedül játszik valaki UVH módban? A +2-es szintű ellenfelekkel nem bírok és ezek még nem is kis bossok. -
#4699 nem. havernek esett meg first playthrough-ba is.
de persze az nem lesz level50-es :D
amugy most nyomtuk le a hammerlock dlc-t es ezt talaltuk:
Shookum Hawk Eye
+580% crit. kurvajo fegyo. :D igaz lvl56-on is csak 27k dmg de a crit miatt marha jo. foleg zero buildjevel. :D
-
#4698 Hülye kérdés jön. Bee-t csak level 50-től lehet farmolni?
Plusz van valami tippetek hogy tudok leggyorsabban fejlődni? Szeretném hamar elérni level 50-t. -
#4697 Nem leng ki alapból sem. Nézd meg milyen pontos. Alapból ilyen... harmadik lövésre meg még annyira sem mozog. Tényleg kicsi a tárja amúgy, de arra elég, hogy másodperc alatt lelőjjem a shieldjét valakinek. -
#4696 Hyperion? De nem szeretem, főleg sniperben. Nagyobb táras SMG-ben még elmegy, mert a szórás elkezdése után kb 1-2 mp-el beáll a célzás középre, de snipernél célzásra emelve mindig kileng mint az állat (ráadásul ezzel csak 3-at lehet lőni töltésenként) ... Nálam ezt még a nagyobb sebzés sem tudja feledtetni, úgyhogy mindig kukázom :)