Borderlands

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Folytatom a gondolatmenetet: csak azért nem adok ki félkész magyarítást, hogy "de én meg most játszok vele, fél év múlva már más játékkal csapatom stb." hozzászóló játékostársaim félig kész magyarítással játszanak, és aztán a lejjebb vázolt helyzet lépjen fel, amikor egy DLC megjelenik...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Egyetlen magyarításomat sem magamnak csináltam - akkor nem csinálnám, hiszen tudok angolul, és ha egyes szavak nem jutnak eszembe, vagy nem tanultam meg a jelentését az évek folyamán, a szövegkörnyezet segít.
Konkrétan: ezt a magyarítást az utolsó DLC megjelenését követõen, egyben kiadom, a játékosok számára.

Válaszolok a fel nem tett kérdésre: csak azért akkor, mert semmi kedvem tucatnyi üzenetre, e-mailre, STEAM-es megkeresésre válaszolni olyan tárgykörben, hogy a magyarítás következõ DLC-je mikor lesz kész stb.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

lalakov
Csak magának.<#nevetes1>
És ezt a magyarítást magadnak csinálod, vagy valamikor be lehet szerezni (pénzért akár)?

IMYke2.0.0.0
Úgymint: új fejek, skinek.
De, bízom benne, hogy fegyverek is - mert a tegnapi frissítés után, a nálam már teljesen magyar fegyverek és azok leírásai közé befurakodott ez (én legalábbis, ma találtam):

IMYke2.0.0.0
Erõsen valószínû, hogy a következõ DLC-vel járó testreszabás csomag.

Fpocok
És ez mi lesz?

Parasite Eve 2, best game EVER!

gerey

IMYke2.0.0.0
Köszönöm szépen a kódot - aktiváltam. <#worship>

IMYke2.0.0.0
Az új patch (75+ MB, "Gardenia01" fejlesztõi név alatt fut a DLC könyvtárban) a karakter osztályoknak (*) ilyen testreszabás-csomagokat is ad:
* Domination Pack
* Supremacy Pack
* Madness Pack

Sir Quno Jedi
thx

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Fpocok
Kössz <#eljen>

Maak
5 kulcsos kod:
K3K33-3W9JT-6XJJT-TB3JB-HWZZF

(Ph-rol csortam)

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Az 5. szinttõl kapsz pontokat, hasonlóan az elsõ részhez

gibson9
Jah értem. Köszönöm a segítséget!

Sir Quno Jedi
jah, majd 1xcsak kapni fogod, de nem az elején...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

gibson9
Most kezdtem el a játékot és valami nem hagy nyugodni. 4. szinten vagyok, de még 1 skill pontot sem kaptam amit elkölthetnék. Ez természetes?

AtiRadish
Pyro Pete ugye dobal mindenfele legendaryt, meg az unconfirmedet is. En mar bezsebeltem a manci kivetelevel az osszes legendary class modot tole.

Fpocok
Van valami matchmaking... ott meg tudod nézni, kik játszanak hasonló szinten és be tudsz menni.

bocsi a noob kérdésért de ebben a játékban hogy lehet idegenekkel együtt tolbi ? group finder vagy ilyen nincs ha jól láttam ugye ?
gerey
Azt tudom, abból már kifarmoltam a legjobbat. 😄 Most azokat keresem amiknek a nevük az, hogy "Legendary", pl a Siren.

Fpocok
Terra fixen dob egyet 😄

gerey
A legendary classmodokat nincs olyan boss aki nagyobb eséllyel dobja?

Köszönöm a korrekciót! 😄
szomferi
21.
80.
2.

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Na persze ha külsõ tiltott programot használsz a tisztességes módszer helyett , hogy fel juss a ranglétra tetejére a Prestige Level 20-ra, MW3 esetén 21.-ik alkalommal is el juss a 80.-ik szintre, akkor igen az csalás!

De a boss-ok újra és újra lelövése mért lenne csalás? Hiszen amikor vissza mész ugyan azokra a pálya részekre, megint ott vannak az ellenfelek! Akkor azokat se lõjem le megint? 😄
Még az kéne hogy nem engednék újra és újra végig vinni a játékokat, mert már úgyis meg csináltad! Már mint 1 nehézségi szinten csak 1x vihetnéd végig a játékot. Mert ugye 2.ik alkalommal nem adna semmivel többet a játék, hisz azon a szinten már játszottál!
Frank99
akkor nem....

ahogy a Modern Warfare-ben és a Black Ops-ban sem csalás a prestige hack...

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Fpocok
Az nem csalás.

Neked meg mi bajod van velem? Mért lennék csaló?
Frank99
CSALÓ.

Fpocok
Miért akarná bárki naponta többször ölni? Vagy életben többször ölni akár...

genndy
Felesleges tombolnod, tényleg így csinálták meg. Az okát mondjuk én sem tudom.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Annak meg mi értelme? Mért " fáj" a Gearbox-nak, hogy akár mennyi alkalommal le ölhesed õket? Nem épp a farmolásról kéne szólnia? Hisz annyira hangoztatják, hogy a fõ boss-ok adnak jó loot-ot. Akkor meg mi ez a marhaság hogy naponta csak 1x ölheted meg? 8O!

Mondok még jobbat! Az alapjáték végén található Warriort legalább 150 alkalommal ki nyírtam, miután végeztem a játékkal, hátha ki csikarhatom tõle a Criticall Conference Call nevû remek shotgun fegyvert. Fél "úton" jöttem rá, hogy ehhez a 2.-ik részhez is van mûködõ BorderlandsNumPlayersSetter1.1 programocska. Szóval onnantól kezdve már úgy nyomtam, hogy ezt a programot a háttérben futtatva azt hitte a játék, hogy 4 fõ harcol az ellenfelekkel! Egy idõ után, begyakorolva merre s hogyan csináljam ki a boss-t, már nem volt annyira nehéz. De még így sem volt mindig gazdag a loot! Talán ha 4 narancs színû volt, a többi leginkább fehér, zöld, kék és lila. A lilák közt akadt pár eléggé jó fegyver.

Így hát nem értem mi ez az " 1x ölheted le a bosst napota marhaság" !Miféle indokkal raknak a játékba ilyen korlátozást?
IMYke2.0.0.0
Be volt ígérve, hogy a fõellenfél naponta csak 1x ölhetõ.

Hát ez marha érdekes! Mért is? Hát mert most találkoztam Pyro Peet-nél ezzel a szarsággal elõször! Már vagy 20x kinyírtam! Naponta 1más után is több alkalommal. Mégsem volt ilyen probléma! Ha I2k szerinted nem bug akkor ez itt mi?>
Borderlands 2 – Mysterious Bug Locks Out DLC Raid Bosses For The Month Of December, New Fix Found

IMYke2.0.0.0
Az nem bug.

Fpocok
Itt még nem tartok sry.
Vannak olyan bossok, amiket naponta csak egyszer lehet megölni. Lehet ez is olyan és nem is bug.

Nálatok is elõjött az a bug, hogy nem engedi 1 nap 1-nél több alkalommal megölni Pyro Pete-t?
Üdv mindenkinek!

Meg találtam a Captain Scarlett and her Pirates Booty DLC-ben az 1ik boss-t. Master Gee a neve, de sajnos nem tudok bemenni hozzá, mert nem nyílik a bejárati "kapu"! Hiába nyomogatom az E billentyût, a kar átvált majd vissza is áll a helyére! Mi lehet a gond?
Korábban már végig játszottam ezt a dlc-t.
Akkor nem én vagyok ennyire béna.😊)

C64,C128,A500,PC - I5 8600K Sapphire Radeon RX 470 4gb D15 Nitro 16Gbyte DDR4 + SSD,Xbox360 + Kinect,PS3 Slim.Nintendo WII,Xbox One X,PS4 PRO

IMYke2.0.0.0
Tök mindegy hogy fejlesztesz, sosem lesz igazi tank, egyetlen karakter sem - így van ez kitalálva.

Sziasztok.
Valaki leirná hogy a szirént hogyan kell jól fejleszteni?
Mert én végigjátszottam ,de valahol vért izzatam (pl a robotokkal) 35 -ös szinten fejeztem be
Ujrakeztem a játékot az uj dlc-vel,de ott is elég nehéz.
Egyébként valaki végig tudta játszani hogy egyszersem halt meg?
Valahol meg lehet nézni hogy eddig hányszor haltál meg?

C64,C128,A500,PC - I5 8600K Sapphire Radeon RX 470 4gb D15 Nitro 16Gbyte DDR4 + SSD,Xbox360 + Kinect,PS3 Slim.Nintendo WII,Xbox One X,PS4 PRO

Srácok, ha egy Slagged enemy-re felpakolom a DeathMark képességet, akkor 120%-os lesz a sebzés (Slag: 100%+DM 20%)?

Frank99
Az!

Fpocok
Patricia Tannis

Frank99
a csajnál alul, ahol az eligazító van felül :-)
neveket nem tok'

Sir Quno Jedi
Pediglen simán megkapod a terrás questet, ha a warrior legyõzése után visszamész sanctuary-ba, ott lehet felvenni valahol, ha jól emléxem. Múlt héten is megkaptuk újra, mikor befejeztük a pt1-et.

Én Terramorphus-t nem találom az Istennek sem. Még az elsõ végigjátszás alatt sem találtam meg, de most sem. Hyperius megvan, de azt a gyíkot nem találom. Gondolom kveszt vezet hozzá, de még azzal sem találkoztam, pedig annyit megcsináltam, hogy hihetetlen<#fejvakaras>

MerlinW
Az uncsi... nem lett volna türelmem hozzá. Viszont én élvezem a vértpisálást, klassz kihívás volt eljutni és megölni az 1-hit-elõ warrior-t 😊

[merlinw.org]