Borderlands
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Konkrétan: ezt a magyarítást az utolsó DLC megjelenését követõen, egyben kiadom, a játékosok számára.
Válaszolok a fel nem tett kérdésre: csak azért akkor, mert semmi kedvem tucatnyi üzenetre, e-mailre, STEAM-es megkeresésre válaszolni olyan tárgykörben, hogy a magyarítás következõ DLC-je mikor lesz kész stb.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
De, bízom benne, hogy fegyverek is - mert a tegnapi frissítés után, a nálam már teljesen magyar fegyverek és azok leírásai közé befurakodott ez (én legalábbis, ma találtam):
* Domination Pack
* Supremacy Pack
* Madness Pack
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
K3K33-3W9JT-6XJJT-TB3JB-HWZZF
(Ph-rol csortam)
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Parasite Eve 2, best game EVER!
80.
2.
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
De a boss-ok újra és újra lelövése mért lenne csalás? Hiszen amikor vissza mész ugyan azokra a pálya részekre, megint ott vannak az ellenfelek! Akkor azokat se lõjem le megint? 😄
Még az kéne hogy nem engednék újra és újra végig vinni a játékokat, mert már úgyis meg csináltad! Már mint 1 nehézségi szinten csak 1x vihetnéd végig a játékot. Mert ugye 2.ik alkalommal nem adna semmivel többet a játék, hisz azon a szinten már játszottál!
ahogy a Modern Warfare-ben és a Black Ops-ban sem csalás a prestige hack...
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Mondok még jobbat! Az alapjáték végén található Warriort legalább 150 alkalommal ki nyírtam, miután végeztem a játékkal, hátha ki csikarhatom tõle a Criticall Conference Call nevû remek shotgun fegyvert. Fél "úton" jöttem rá, hogy ehhez a 2.-ik részhez is van mûködõ BorderlandsNumPlayersSetter1.1 programocska. Szóval onnantól kezdve már úgy nyomtam, hogy ezt a programot a háttérben futtatva azt hitte a játék, hogy 4 fõ harcol az ellenfelekkel! Egy idõ után, begyakorolva merre s hogyan csináljam ki a boss-t, már nem volt annyira nehéz. De még így sem volt mindig gazdag a loot! Talán ha 4 narancs színû volt, a többi leginkább fehér, zöld, kék és lila. A lilák közt akadt pár eléggé jó fegyver.
Így hát nem értem mi ez az " 1x ölheted le a bosst napota marhaság" !Miféle indokkal raknak a játékba ilyen korlátozást?
Borderlands 2 – Mysterious Bug Locks Out DLC Raid Bosses For The Month Of December, New Fix Found
Vannak olyan bossok, amiket naponta csak egyszer lehet megölni. Lehet ez is olyan és nem is bug.
Meg találtam a Captain Scarlett and her Pirates Booty DLC-ben az 1ik boss-t. Master Gee a neve, de sajnos nem tudok bemenni hozzá, mert nem nyílik a bejárati "kapu"! Hiába nyomogatom az E billentyût, a kar átvált majd vissza is áll a helyére! Mi lehet a gond?
Korábban már végig játszottam ezt a dlc-t.
C64,C128,A500,PC - I5 8600K Sapphire Radeon RX 470 4gb D15 Nitro 16Gbyte DDR4 + SSD,Xbox360 + Kinect,PS3 Slim.Nintendo WII,Xbox One X,PS4 PRO
http://loal.atw.hu
Valaki leirná hogy a szirént hogyan kell jól fejleszteni?
Mert én végigjátszottam ,de valahol vért izzatam (pl a robotokkal) 35 -ös szinten fejeztem be
Ujrakeztem a játékot az uj dlc-vel,de ott is elég nehéz.
Egyébként valaki végig tudta játszani hogy egyszersem halt meg?
Valahol meg lehet nézni hogy eddig hányszor haltál meg?
C64,C128,A500,PC - I5 8600K Sapphire Radeon RX 470 4gb D15 Nitro 16Gbyte DDR4 + SSD,Xbox360 + Kinect,PS3 Slim.Nintendo WII,Xbox One X,PS4 PRO
neveket nem tok'
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak