7269
  • Sir Quno Jedi
    Tényleg!!! Női ellenfeleket akarunk, nem csak NPC-nek!!! Meg akkor már gyerekeket is, ha törpéket úgyis lehet ölni!!! :DDDD
  • Laza
    Zer0 nem biztos, hogy kan :)
    Egyébként meg nem tudom feltűnt e, de még női ellenfelek sem nagyon vannak. Nem nőknek való vidék :)

Nem tudom mennyire lesz sikeres ez a melee karakter, de szvsz nem ide való. Bár lehet TPS nézetben jó lehet, ki kéne majd próbálni :)
  • Sir Quno Jedi
    báz két lány négy kan
  • Sir Quno Jedi
    Nemszeressem a közelharcososkat egy alapvetően lőfegyverekre épülő játékban vazze. Inkább kitalálnának valami újat?! ÉS nőt, mivel most két lány, két pasi a csapat.
  • Fpocok
  • warcat
    Igazából ennél jóval olcsóbb.
    Rengeteg embernek van 20%-os kedvezménye,és gyakran az UK oldaluk olcsóbb is,így például:
    http://www.gamersgate.co.uk/DD-BL2/borderlands-2 -20%-al 7,06 euro
    vagy 4-packot vásárolva:
    http://www.gamersgate.com/DDB-BL24P/borderlands-2-four-pack-bundle 5,992 euró
    A legextrémebb arcok csereberélhetnek amcsi ismerőssel,nekik ugyenez a 4 pack -20% kedvezménnyel 6 dolláros játékot jelent.
  • Laza
    10 euro az alapjáték:
    http://www.gamersgate.com/DD-BL2/borderlands-2
  • lalakov
    Bocs, most elsüllyedek.
  • Fpocok
    Elso talentpontot lvl5-n kapjuk,szoval...
  • lalakov
    Csinált már valaki pont újraosztást 50-es szint felett? Havernak 54-es szinten csak 50-et adott.
  • kastil
    Aham köszi. Jó "komolynak" tűnik ez alapján a pár sor alapján

#4764: a fögonosz, handsome jack a játék első 15 percében van ez kb.
  • Jojobaba
    ánus csődör lehetne a neve! :D ez egy 18+os game!
  • XRV
    Még nem tartok ott
    Popó csődör nevet ki adja neki? Ha Tiny Tina, akkor simán elmegy a gyerekessége. De ha egy felnőtt nevezi akkor lehetne Segg Csődör, Fenék Csődör.
  • IMYke2.0.0.0
    A játék nem kezeli a ŐőŰű-ket - ezért a rövid megfelelőik!
  • IMYke2.0.0.0
    Ja, igen, ez segített - mondom, mutatom:
  • kastil
    Jack lova, Diamond pony. Azért kérdem, mert barátnőmnek nem tudom, hogy ezt hogy fordítsam le játék közben :D
  • IMYke2.0.0.0
    A Borderlands 2 honosítás szótáramba nincs felvésve.
    Ez két dolgot jelenthet:
    - vagy még nem találkoztam vele,
    - vagy úgy hagytam, hogy majd amikor megvan a teljes nyers fordítás, akkor az ilyen kihagyott/nem ismert szavakra kiagyaljak valamit.
  • kastil
    Aham köszi, felbontásod miatt érdekelt, mert nekem az 5770en már 720p fölött észrevehetően csökken az fps.

Lenne még egy kérdésem hozzád, ha már úgyis te csinálod a magyarítást - Butt stalliont hogy fordítottad?
  • IMYke2.0.0.0
    Hát azt most fejből nem mondom meg.
    De, a HD4850-essel, kompromisszumképesen mindenhol játszhaetó.
    FullHD-t ugye nem bír, minden maxon, de nem mai VGA.
  • kastil
    Arénában semmi gondom, egyik gépen sem. Viszont érdekelne milyen fps-t produkál a 4850-ed azokkal a beállításokkal?!
  • IMYke2.0.0.0
    Sem GF8500 Gt - low graf, sem HD4850 1600*900 High-on nem szaggat nálam ott.
    Ellenben, az Arénában GF8500 GT-n 10 FPS, Radeonnal ott 20-22 FPS-re esik.
  • kastil
    Csáó!

Próbáltam beépített keresőt használni de nem sokra jutottam, szal kérdezek:

Más is tapasztalt durva FPS droppot Bloodshot Ramparts és Oppurtinityben?

Stabil FPS-em van 50-re lockolva, legtöbb helyen fentebb is menne, de 80-ról 60-ra ugrás már nagyon zavaró, szóval inkább erre lockoltam. Viszont amint elérek Bloodshot Rampartsba az FPS-em leesik 20 környékéra, ez attól függ, hogy merre nézek, ugyan ez van Oppurtinityben is. x4 965 HD5770 4GB ram. Full grafon futtatom és nem, nem Physx okozza (szerintem, mert sehol máshol nem csinálja//eddig//) Highon van a physx viszont initweakben a particle 10-re van állítva, szóval se fliud se törmelék, csak rongy effekt.

Van itthon egy 2 magos 2gb ramos rettenetes hd3650-es gép is, med-highon simán tartja a 40 fps-t dynamic shadows és cellshade nélkül, és nem lassúl be Bloodshot Ramparts és Oppurtinityben sem.

Szóval valaki tapasztalt ilyet? Van rá megoldás? Ja igen, patched, és teljesen low grafón is ezt csinálja
  • Fpocok
    nana
  • IMYke2.0.0.0
    STEAM News:

"Poor Anthony Burch. We're not sure if the next Borderlands 2 DLC was supposed to be announced today, but thanks to the lead writer's hilarious tweet of his pal passed out on a couch at the Gearbox workplace—with promotional material for something called "Tiny Tina's Assault on Dragon Keep" displayed prominently in the background—the studio's had to go and confirm that yes, Tiny Tina's Assault on Dragon Keep is indeed the next, and final, piece of DLC planned. It's out June 25.

The tweet's since been deleted, but eagle-eyed readers at StealthyBox made sure to screencap the photograph for posterity. Sorry, sleeping dude, but you've got nothin' on Tina.

If you thought that DLC name sounded rather fantasy-like for Borderlands 2's gritty world, you're right—it's actually Pandora's take on Dungeons and Dragons, as teased at back at PAX East. The original game's vault hunters play a game of B&B, retelling their adventure as part of Borderlands 2. With Tiny Tina as dungeonmaster, it's bound to be an amusing take on post-apocalyptic nerdery.

If you've already owner of a season pass, good for you—you'll receive this DLC on June 25. Everyone else can buy it for $10."
  • IMYke2.0.0.0
    Hú, nagy királyság :)))
  • genndy
    Megkapod - SP 4. DLC-je :)
  • IMYke2.0.0.0
    Pici Tina a kedvencem - KELL! :)
  • Fpocok
  • IMYke2.0.0.0
    Én is.
  • Laza
    Miért kérsz elnézést? :)
    Nem mindenkinek tetszik ua :)
  • lalakov
    Akkor elnézést, nekem tetszik. :(
  • Laza
    Sose számoltam át napba ... hiszen sose játszom egész nap, nekem az nem mérőszám :)
  • genndy
    Nem. Én jobban szeretem az órát.
  • lalakov
    Ha órában lenne csak, úgyis átszámolnád napba, nem? :)
  • genndy
    A játékon belül a karakternél érdekes módon igen.
  • Laza
    Ezt napban számolja?
  • XRV
    Én is meglestem :D
    Siren: 4:14:38:40
    Mech : 4:01:05:48

és még csak 36 osak. Kihivásokat is sasolgatjuk, nem rohanunk.
    Kellemes.
  • IMYke2.0.0.0
  • Laza
    Most nézem, hogy már kereken 90 órám van a játékban, pedig még 1x sem mentem rajta végig ... egy karit nyomtam egyedül lvl25-ig, aztán kezdtem egy újat, mert azt haverral nyomjuk coop-ban, most olyan 35-ös kb, és még van 2-3 küldi vissza a főszálból (+ottani side q-k) meg az első 2 DLC-hez nem is nyúltunk.

... ééééss ... egyáltalán nem unom ... sőt ... :)
  • Laza
    ketten mondjuk lehet 'taktikázni', mivel nekik is érzékeny pontjuk a fejük, de a maszk miatt nem lehet critelni. Viszont ha valaki lefoglalja a másik meg hátulról lövi a fejét, az hatásos tud lenni. Ugyanez a Badass kardos-pajzsos ellen :)