7269
Borderlands
OFF/WAREZ topik
Borderlands 2 XBOX360 topik
Special weapon effects
MIT TARTALMAZ A GOTY VÁLTOZAT?
OFF/WAREZ topik
Borderlands 2 XBOX360 topik
Special weapon effects
MIT TARTALMAZ A GOTY VÁLTOZAT?
-
#4695 az csinos :D -
#4694 Most meg ez esett lol
-
#4693 De ha szingliben vagyok, igazítsa hozzám vaze! -
#4692 fúú mit dobott az egyik legendary loot midget:
-
#4691 Miért fosok? Legalább gondoltak a 4 fős coop kihívásra is :)
Ritka az ilyen :) -
#4690 2en probaltuk. :D de zsirlezer. -
#4689 Ezek coop boss-ok, még ultratáp 4 fős partyban is kellemetlen tud lenni. Sajnos ezek a boss-ok ilyen fosok, szingliben szopás. -
#4688 PC: KJ5BT-FX9CW-H5XJ3-TTJBB-WH559
PS3: KBCTT-TSFWB-CKWCT-ZBWTT-KWKX9
Xbox: 5BKBB-RXKHW-3THBR-CFT3T-J963H
Expires: April 14th -
#4687 hat ez a master gee.. ultimate vault hunteren lvl56osan (o epp 58as) egyszeruen nem megy.. barmivel probalkozom fos. :\ -
barnie1111 #4686 Azt elfelejtettem hozzátenni, hogy tvh módban játszok, nem utvh, és csak ott esnek 50+ felszerelések. Tesztelve... -
#4685 Én nagyrészt ccop tolom, de van hogy egyedül is. Mivel a dlc-k csak nekem vannak meg, haveromnak nem, így azokat itteni sg-sekkel toltam, vagy egyedül. -
#4684 Én most multiban kezdtem új karit haverommal, és bizonyos helyeken nehezebb így a játék, mint előtte volt egyedül. Sokszor a megerősödött ellenfelek pikk-pakk levernek, miközben akit egyedül egy fejlövéssel nyírtam, az most vígan továbbtáncol ugyanattól a lövéstől.
Legalább lehet egymást felszedni, így mondjuk ritkán látom a NewU masinát, konkrétan csak 1x eddig. De hullani többször hullottam :)
Mondjuk a fegyverek is érdekesek ... tegnap kiszedtem a ládából egy ezüstös-fehér színű assault fegyvert, ami piros pattogó lézert lő, 12+ a fire rate, azaz a kb 50-es tárat sec pec kilövi, csak úgy pattognak ..... na ez az űber fegyver harcban annyira fos, hogy hihetetlen, konkrétan örülök ha eltalálok vele valakit, mert még véletlenül sem oda megy a lövés, ahova szánom.
Ezzel ellentétben meg a ládából már 2 Splasher Blashter shotgunt is szedtem ki, az egyik savas a másik tüzes, és a kilőtt elementál köpetük olyan brutálisan sebez területre, hogy ezekkel írtok mindenkit :)
Szóval ezek a fegyverek is érdekesek .... -
#4683 Inkább uncsi. Mivel ha nem menekülsz és próbálsz meg felgyógyulni, akkor simán lewipeolnak. Így meg csiki-csuki. Legtöbb ellenfél őlhető őrült előrenyomulással, ügyességgel, jó felszereléssel stb., ezek baromira nem. Túl vannak erősítve. Namost képzelem a gunzerkeremmel mit szopnék itt, ha a siren-emmel ennyire fogós. Van mikor be kell menni az ellenfleek közé, meg szűk a hely, ilyenkor gáz. A gránátok meg gyorsan elfogynak és a rakéták is. Ha meg meghalsz ugrott a vagyonkád jó része. A harcolj az életedért sem ér semmit itt, mert ha már féltrédre küldenek, akkor onnan halott vagy, nem tudod olyan gyoran ölni őket, hogy visszagyere. Max. akkor van esélyed, ha van ott pár kisebb ellenfél is. Csak azok igen gyorsan behalnak az elején... -
#4682 Legalább akkor van kihívás :) -
#4681 Csak játékon belül ! -
#4680 Kösz!
Shift kódot csak játékon belül lehet beváltani, ugye? Tehát pl. a weblapon nem, gondolom. -
#4679 Azé level 50-es witchdoctorok közt van améket meglehetősen sokáig kell lőni a narancs fegyókkal is. Egyedül az atomdurva 250k sebzésű rakétavető hatja meg őket kicsit, de azzal is több lövés némelyik. És jönnek rendesen. Jah és ha phase lock-ba teszed, azonnal szabadul belőle!!!!
Szóval kicsit el vannak tápolva az ellenfelek. -
#4678 Kód, nekem még működött (9 órája postolták)
PS3: CJKB3-CWJ6T-KK5WJ-Z3KJ3-KJSKJ
PC: WTCBJ-TWCRW-S56T3-TJTBJ-BTT3R
XBOX: KTW33-5ZZXR-BB9BF-CRJTT-RCFZ5 -
#4677 Teljesen véletlenszerű a loot, tehát megeshet. Mindenesetre furcsa. -
#4676 Elég brutális fegyverek vannak lvl50-en ... nem túlzás kicsit az a 'szenvedés'? :) -
#4675 Majd fog, ne aggódj. -
barnie1111 #4674 Az normális hogy lv51-esként, season passal, 2 dlc fősztori teljesítésével, még nem esett lv50-esnél nagyobb cucc? Sem 51, sem 52, nem igazán szeretném végig szenvedni lv61-ig 50-es fegyverekkel... -
#4673 -
Sunbender #4672 ja őket lehet farmolni jól, legendarykért meg pearlescent weaponokért, eddig 5ször öltem meg őket, mindig reliceket dobtak -
#4671 úúú milyen relic esett lvl53-on... +40% hp, +55% rifle ammo, +55% launcher ammo. Epic relic, egy ilyen ládából kiugró midget dobta. -
#4670 Pár hónap és lesolozom. :) -
#4669 3 db lvl 50/52/53-as es egy lvl 46-os karitrioval megszenvedtunk vele ugy hogy a negyedik kari mindig fent volt hogyha netalan mindenki megfekszik o kihuzza mig vissza nem erunk -
#4668 50-en is keményen neki kell készülni. 34-en? Megkarcolni se tudod. -
#4667 Nofene van ilyen topic?
Király a játék, de lehet hogy level 34-el nem kellett volna benéznem Terramorphushoz. -
#4666 Működik baszod. Köszönöm! -
#4665 Ki fogom próbálni, köszi a tippet. -
#4664 Háát, nekem már lvl 20-on simán megvolt a 27 inventory hely. -
#4663 Nem, az eddig nem volt ott. -
#4662 És az miért van, hogy amikor újra betöltöm a mentésem, minden alkalommal hiányzik a lőszereimből? Pedig feltöltöm mentés előtt!
Még valami:
Ez eddig is itt volt? Sanctuary - Dr.Zed -
#4661 Megvettem a "Black Market"-ből az egyik backpack bővítményt és nekem most így van 27!
Kihagytam valamit, ahol kapnom kellett volna egy upgrade-t? Nektek miért van eleve 27 + az új BM vásárlási lehetőségek? -
#4660 Ki-be kapcsolás nem hozza helyre? Kinyomod, elindítod, majd kilépsz és visszanyomod. Hátha. -
#4659 Persze. Be van kapcsolva. Nagyon fura, mert eddig nekem is mindig ment, csak amióta felraktam a dlc miatt, azóta nincs. -
#4658 Nekem eddig mindig ment.
Nézd meg, jobb klikk a játéklistán a BL2-n, Tulajdonságok és itt a 'Steam közösség engedélyezése játékon belül' be van e pippantva. -
#4657 Miért nem tudom előhozni a steam overlayt játékban? Minden másiknál megy. -
#4656 Szerintem o sem arra gondolt, hogy ez titok volt a dlcben, csak leirta hogy kell megcsinalni.