7269
Borderlands
OFF/WAREZ topik
Borderlands 2 XBOX360 topik
Special weapon effects
MIT TARTALMAZ A GOTY VÁLTOZAT?
OFF/WAREZ topik
Borderlands 2 XBOX360 topik
Special weapon effects
MIT TARTALMAZ A GOTY VÁLTOZAT?
-
#5296 Mechro elovetelhez ingyen jart. Legalabbis en tuti nem vettem meg kulon es megvan. -
#5295 Megmarad a jármű színe is. -
#5294 Ha jól rémlik akkor a fegyverválasztás adott játékon belül megmarad. -
#5293 ráadásul minden alkalommal színt meg fegyvert kell választani a kocsikhoz, nem maradnak meg, mint a karakternél, így meg aztán tényleg semmi értelme nincs -
#5292 Semmi .... sőt, alig látszik, értelme nulla :) -
#5291 Abszolút semmi, csak változatosság.
Van Borderlands Wiki. Le kell fordítani és kész.
Persze lehet külön oldal is, de a wikik azért elég jók szoktak lenni, van kitalált formátum, szerkezet, kereső, stb. -
#5290 Szerintetek van valami jelentősége a járművek skin választási lehetőségeinek (ha már abból is vannak különböző - fehér, zöld, kék, lila - színek).
Amúgy visszatérve bosco05 #5132-es bejegyzésére, szerintem jó ötlet lenne csinálni egy oldalt. Néha egyszerűbb lenne egy helyen keresgetni a dolgokat, mint guglizni. Én támogatom + plussz képességeimhez mérten segítenék is.
Sőt! Annak fényében, hogy további DLC-k érkezhetnek, kifejezetten kellene egy ilyen. -
#5289 Lefedettség tekintetében messze nem állunk jól. -
Newfronter #5288 Nekem a Steam-en egy játék letöltése lehet még gyorsabb, mint a DVD-ről telepítés. DIGI 80/25.... tudom menjek a.... :D
De a DVD-sek sem menekülnek sokszor a nagy méretű letöltés elől, mert a DVD-n lévő játék régebbi, és manapság a patchek is lassan gigákat foglalnak...
Ja és Magyarország elég előkelő helyen van így is az internet szolgáltatás tekintetében.
-
#5287 Én pont emiatt veszem, ha tehetem, dobozosan őket.
De, már egyre inkább nem éri meg dobozosan, sajnos, mert a digitális akciók jobbak - cserébe, a szoporóller utasa vagyok, amikor játszani szeretnék, és töltikézem 60-128 kb/s között... -
#5286 És csak havi 2-3eFt a Diginél :D
Én azt mondom, a Steam csak akkor 'kényelmes', ha meg tudja támogatni az ember egy normális nettel ... máskülönben csak a dobozosat preferálnám.
Mikor nyaralni voltam és a szálloda netén szipkáztam a BL2-t a kódok beütése miatt, az minden volt, csak nem kényelmes. 100K körüli értékkel csorgott le bő egy napon keresztül. Ok, jó hogy így is volt rá lehetőség, de otthon ezt nem csinálnám, azonnal csak dobozosat vennék :) -
#5285 5-6 MB/s... örök álom a számomra :) -
#5284 Nekem Austrián keresztül is 5-6MB/s-el tölt jelenleg is (MK C).
Mivel most nagy akciózás van, vannak időszakok mikor terhelt, akkor jött már 100K-val is :)
-
Newfronter #5283 Állítsd Magyarországra! Nekem így gyorsan tölti a játékokat. -
#5282 okés. Hát köszönöm a segítséget -
#5281 A Season Pass 4 sztori DLC-re terjedt ki - ezt már a bejelentésekor közölték.
Az Upgrade Pack extra.
A Mechromancer és a Psycho Pack [és minden további DLC] fizetős, mindenkinek. -
#5280 elméletileg ausztriára van állítva, mert szerinte az a legközelebbi.
Amúgy azt hittem, hogy ebben a season pass-ben benne van a 2 új karakter is :( -
#5279 Vagy állitsd át a letöltési régiodat egy másikra és egyből gyorsabban tölt. -
#5278 Nah vajon miért ? :D Mert lassan megint itt van a 19 óra Napi Deal váltás ekkor annyira leterhelt a steam hogy konkrétan bedöglenek a serverek ! :D -
#5277 azt hittem baj lesz belőle, hogy "véletlenül" 2-t külön vettem meg, de amint látom jól kezeli a letöltésnél. Viszont nem értem, hogy miért van az, hogy elkezdi maxon letölteni, és kb egy 5 perc elteltével leesik ilyen 198 kb/s-re és azon szenved. Amikor meg újraindítom a gépet, akkor megint jó, nem értem miért csinálja ezt -
#5276 Nem. DLC-ket tölt le elméletileg - 5-öt konkrétan:
* Borderlands 2: Sir Hammerlock’s Big Game Hunt
* Borderlands 2: Mr. Torgues Campaign of Carnage
* Borderlands 2: Captain Scarlett and her Pirate’s Booty
* Borderlands 2: Tiny Tina's Assault on Dragon Keep
* Borderlands 2: Ultimate Vault Hunters Upgrade Pack -
#5275 nah, elméletileg sikerült. Mondjuk a steam downloads fülre rákattintva nem értem miért a borderlands 2-t töltögeti lefelé, nem azt kéne kiírnia, hogy season pass? -
nadorij #5274 Több mint 1000 dollár értékű az Steam accountom, hidd el hogy biztonságos a vásárlás Mastercarddal, és Paypallal is, mindkettőt használom, teljesen biztonságos -
#5273 A PayPal az nem kártya, hanem szolgáltatás (http://paypal.com/), melyre regisztrálnod kell, a szükséges személyes, és banki adatokkal, és máris tudsz a világ minden elfogadóhelyén vásárolni.
-
#5272 hmm, tudom, megint egy ülye kérdés: honnan tudom, hogy a kártyám paypal? Mármint, most leszámítva, hogy "úgy kellett igényelned", mondjuk, hogy nem tudom, hogy anno hogy igényeltem, le tudom ellenőrizni, vagy csak fizessek paypal opcióval, aztán... vagy sikerül, vagy nem? -
#5271 Én ott vettem a Fallout: New Vegas Ultimate Edition-ömet, amikor a világon mindenhol a háromszorosába került.
Gond nélkül tudtam aktiválni.
Ha van PayPal-ed, akkor rövidebb ideig tart a vásárlás - a kötelező regisztrációt követően persze -, mint hogy elolvasod amit most írtam neked. -
#5270 hmm, hát megpróbálom, kicsit tartok tőle. Gyakran szoktatok azon az oldalon vásárolni? -
#5269 STEAM kódot kapsz, amit a gépeden futó STEAM kliensedben, a vonatkozó helyen meg tudsz adni (Ctrl + C és Ctrl + v), amivel a Borderlands 2 (és minden így vásárolt játék) bekerül a STEAM fiókod alá.
S ezek után, a kliensed vagy a HTTP-s felület segítségével megkezdheted az adott játék letöltését, még pedig bárhol, ahol a futó klienssel beléptél. -
#5268 //Nem leoltom - ismerhetnél, hogy nem szokásom, ha meg nem ismersz az írásaim alapján, akkor elmondom: nem szokásom -, hanem elmagyaráztam neki, hogy miért nincs angol nyelv a brazil (spanyol-portugál) oldalon. Se több, se kevesebb.
Az írásomban sehol nem láthatsz, érezhetsz lehordó hangvételt, azt kiemelő hangulatjeleket. -
#5267 kódot? ilyen shift kódot? és akkor beírom, és akkor...? honnan szedi le? hmm, nem tudom, gondolkozom még rajta (tudom 8 órám van). Köszönöm a segítséget -
#5266 Nem, kapod a kódot. Mivel a Border2 mindenképpen Steames.
Viszont a Nuuvem paypalos, mert elvileg csak braziloknak van (vagy elkezdesz trükközni a lakcímmel).
Bocs Imy, de beszólok: a kérdésére nem válaszolsz, de azért leoltod. Sokat ér a legbeszéltebb nyelvvel, mikor ő a vásárlásra kérdezett rá. -
#5265 És?
Brazília államnyelve a spanyol / portugál. A környező dél-amerikai országokban tökéletesen megértik. Számukra ez a lényeg.
A spanyolul nem tudó Magyarország lakosság beleférne 3/4 Rióba... jelentéktelen.
Az Amerikai Egyesült Államokban is kismillió spanyol, mexikói bevándorló él, miattuk sem kell angol nyelvet implantálniuk, mert a spanyol világnyelv. -
#5264 de az angol mégiscsak a LEGbeszéltebb :) -
nadorij #5263 Sajnos semmi változás nem történt. :( -
#5262 A spanyol (és nyelvrokona a portugál) a második legbeszéltebb nyelv a világon - jelenleg 21 ország államnyelve. -
#5261 és ez is ilyen letöltős, mint a steam? (amúgy egy angol nyelvet igazán beletehettek volna, goggle fordító helyett) -
#5260 Nem, olcsóbb. Az az $ nem dollár, hanem brazil reál. Szóval amíg tart az akció addig bizony csak ~2000 Ft, higgy nekem. -
#5259 amúgy roppant magányos vagyok ebben a játékban, nem tudom mit kell megadni, de ha valaki játszani szeretne egy Borderlands 2-ben még kezdő, de az 1-ben már tapasztalt (összességében közepes) játékossal, akkor én itt vagyok:
broafka89 az accountom, vaaaagy, mást kell megadni (sorry, Steamen abszolút kezdő és analfabéta vagyok) -
#5258 steamen season pass most volt először akcióban amennyire tudom és SS után szerintem nagyon nem is lesz egy darabig
-
#5257 ezen a nuuvemen is 20$ (kb 4000 Ft) persze nem sok, de ha gyakran van steamen is akció, akkor inkább megvárom azt, oda már nem akarok regisztrálni, de köszi