7269
  • eXequtoR
    Az egy féreg quest... meg kell lőni a specko stukkerrel és elkezd szédelegni. Majd fel kell kiteolni a zúzógéphez és összecsapni őket, akkor tudod lootolni. VIszont csak azokra a miner-ekre hat amik ott vannak a masina alatt illetve az első pullnál berohannak. Próbáltam a városba lévőket, de semmi. Az egészbe az a legfosabb, ha relogolsz kezdi előröl a számlálást..
  • lalakov
    A Tina DLC-ben van egy olyan feladat, hogy törpék szakállát kell összegyűjteni. Hiába használjuk a speciális fegyvert és a lapítót, nem esik szakáll. Van ötletetek?
  • Laza
    "Persze... csak tudod van aki szereti a játék összes tartalmát megvenni, ha már megvette. "

Egy ilyen típusú játéknál miért kéne? Ezeknek semmi köze az alapjátékhoz meg a többi contenthez ... sosem értettem ezt a DLC harácsolást. Még ha az alap sztorit bővítenék, de nem. Ha már unod, akkor tedd le :)
  • Laza
    Szerencsére meggyőzni senki sem akarja, megvan a játék nélküle is :D
  • bosco05 #5333
    Én nem akarom meggyőzni, csak felfoghatatlan a számomra, hogy bárkinek is azzal lehet gondja hogy valamivel foglalkoznak :D Ilyen még életemben nem láttam, pedig az FPS létezése óta játszom :D . Egyszerűen nem hiszem el, hogy nem poénkodik, ilyen nincs :D
  • IMYke2.0.0.0
    Fpocok már csak ilyen.
    Meggyőzni kábé olyan nehéz, mint hanggal eltéríteni a Drávát a medréből.
  • Fpocok
    Hagyjuk.
  • bosco05 #5330
    Én csak egyszerűen nem értelek téged :) Azért sírsz házigazdaként egy játék topikjában mert van hozzá tartalom? Egyáltalán nem borsos áron kínálják a DLC-ket, ami most fog megjelenni az nagyjából 1000 Ft lesz, ami nekik kb fél éves meló. Jobb lett volna ha kiadják a játékot majd 3 év kuss után jön a BL3? Meg lehet nézni pl Codhoz milyen DLC-k jönnek és milyen áron. Vagy pl ott a BF3 amivel azt csinálták, hogy lemetszettek az alapjátékból és aztán utólag DLC-ként odavágták a népnek. Az jobb? Úgy kéne a Gearboxnak is? :D Nem kell hogy egyezzen a véleményünk, csak számomra fura, hogy pont a topik hg-je sír gyakorlatilag minden pozitív hír után, ami a játékkal kapcsolatos. A házigazda meg az admin között van különbség, legalábbis kéne hogy legyen...
  • Fpocok
    Javaslom tanuld meg a fogalmak jelentését, azt gyere vissza.
  • bosco05 #5328
    Ezt sose értettem sg-n :) Akkor nyitok egy akármilyen topikot aztán megyek flamelni? :D
  • genndy
    A hg-nek nem kell szeretnie azt a topikot, ahol hg. Bőven elég ha rendet tart benne.
  • bosco05 #5326
    Csak azt tudnám, hogy vagy te itt házigazda :D Nagyjából kétnaponta fikázod az egészet úgy ahogy van :) Szerintem neked a Rage való :) Az hasonló csak 0 tartalom van benne :D
  • bosco05 #5325
    1:33
  • Fpocok
    Még sosem panaszkodtam,, hogy nincs dlc. Ha szánalmas a dlc akkor jogos a sírás.

"Ráadásul nem kötelező megvenni!"
    Persze... csak tudod van aki szereti a játék összes tartalmát megvenni, ha már megvette.

"Komolyan mondom, állandóan minden szarért sírtok "
    Én meg a sírás miatti sírást unom.
  • Laza
    Miről beszélsz? Ez a játék már-már 'MMO szintű', amikhez meg korlátlanul lehet csatolni a contenteket.

Adott egy fejlődési rendszer, kismillió loot, és jóféle játékmechanika/játékmenet ... ráadásul minden DLC külön content (ráadásul tartalmas), azaz önmagában megálló szál a világban, Pandorán.
    Arról már ne is beszéljünk, hogy sokan ugyanazt a tartalmat 101x lenyomják a fejlődés és a loot miatt .... miért baj, hogy ha időnként adnak hozzá tartalmat, amivel nem ismételni kell?

Ha a játék nem ilyen lenne, amilyen, akkor megérteném ... de ezt az emberek nem csak végigviszik, hanem nyomják a contenteket 1000x újra és újra, multiban, egyedül, lootért, fejlődésért, bossok leöléséért, stb-stb ... like MMO!

Ráadásul nem kötelező megvenni!
  • bosco05 #5321
    mivel lőttek túl? hogy veszik a fáradtságot és rengeteg plusz tartalmat adnak egy 10/10-es játéknak? :D Nem lehet még ráfogni sem, hogy ezek le lettek volna faragva az alapjátékból, hogy mégtöbb pénzt húzzanak ki az emberek zsebéből, ezek különálló történetek, melyek IGÉNY SZERINT megvásárolhatók és végigjátszhatók. A játékhoz való hozzáállását épp úgy 10-esre tudnám pontozni a Gearboxnak, mint ahogy a rajongókhoz is viszonyulnak. Példa értékű amit és ahogyan csinálnak.
  • Fpocok
    Úgy érzem, hogy eléggé túllőttek a célon... ami a dlc-ket illeti.
  • Laza
    És? Olyan szintű DLC-ket kapsz, mint amik régen kiegészítő címen futottak. Ráadásul alapvetően nem drágák, és ha leárazás van rögtön ugranak ezek is, mint pl a legutolsó a Steam vásárban, pedig akkor még alig 3 hete jelent meg.

Ezek is jönnek október-november környékén és karácsonykor már veheted féláron.

Komolyan mondom, állandóan minden szarért sírtok ... ha nincs DLC azért, ha van DLC azért, ha szánalom tartalom van benne azért, ha meg tartalmasat kapsz azért ........ egyébként pedig nem kötelező megvenni ezt sem úgy, ahogy a mostani DLC-k nélkül is teljes értékű és tartalmas az alapjáték .........
  • jetblack
    ohh es Kelly Jean egy iszonyatosan jo cosplayer xD
  • jetblack
    nalam ez a favorit zene folyton ez megy B2 kozben

• jetblack
    En azt mondom hogy amig ilyen DLC-ket kapunk addig nem kell sirni meg mindig jobb mint amit a GRID masodik reszevel muvel a codmasters
  • IMYke2.0.0.0
    Egyetértünk.
    Miközben az ilyen zenei stílust nem komálom, nagyon nem.
  • Broafka
    nem tudom hogy vagytok vele, de nekem ez a zene nagyon illett ehhez a játékhoz, és úgy hiányzik :P
  • IMYke2.0.0.0
    Amíg a sztori DLC-szintű kiegészítőket tolnak az arcunkba: jöhetnek!
  • Sir Quno Jedi
    Nyilván azé nem csinálnak SP-t, mer mosmá nem lehet előre megítélni hány DLC-t fognak csinálni (előre kiszámíthatatlan volt, hogy ekkora sikere lesz). Csinálják míg van igény rá és van fejlesztőkapacitásuk. Egészen a BL3 megjelenéséig csinálhatják. Ez egy kis plusz monéta nekik, amit a fejlesztésre fordíthatnak. A tartalmat ugye a csapat más része tölti fel a játékba, így ezek inkább csak modok, pályák, amiket akár külsősökkel is csinálhatnának (vagy bővítik a céget folyamatosan, hogy ezeket az újak vigyék, sőt bérelni is lehet erre embereket project jelleggel, mi is ezt tesszük). Közben a programozók stb. melózhatnak az új részen. Jó ez így. Ez csak biznic.
  • genndy
    Nyilván nem kell teljes áron venni, a lényeg az hogy nem lesz SP, amivel azért olcsóbban lehetne őket megkapni ->
  • Sir Quno Jedi
    maj leengedik felére őket idővel, vagy az alá...
  • Ulvar
    Borderlands 2 Update Released
    Product Update - Valve 00:07
    - Added PhysX effects to Tiny Tina's Assault on Dragon Keep content

190mb
  • Fpocok
    NEM LESZ MÉG EGY SEASON PASS. MOSTANTÓL AZ ÖSSZES DLC-T FULLOS ÁRON KELL MEGVENNI, AKI AKARJA.
    Még egy ok, hogy miért ne vegyem meg...
  • IMYke2.0.0.0
    Tudom, hogy nem teszed meg, de: miért nem írsz egy komolyabb e-mailt az ötleteiddel a Gearbox-nak?
  • Sir Quno Jedi
    Én egyébként mindmáig nem értem miért nem lépték meg azt, hogy a ruha/outfit is pluszokat(és minuszokat) hordozzon, meg a fej is. Sőt lehetne ruhadarabonként, mint minden rendes rpg-ben. Így csak kozmetika, de úgy komoly karakter specializálási lehetőség.
  • IMYke2.0.0.0
    Na, ha ilyen karakter lenne a játékban, az milyen brutál jó lenne :)))
  • IMYke2.0.0.0
    Ha kilépsz, még szép, hogy nem jegyzi meg... ez nem Grand theft Auto III-IV, amiben beteszed a garázsodba és ott lesz következő indításkor is...
  • Sir Quno Jedi
    Hmmm. Nem is rossz ez a "Charming Princess" skilltree-s kari. Most gondoljuk el. Alapszinteken csak másra támadnak inkább, ha mi is ott vagyunk (coopban, ha több ilyen kari van, akkor erőviszony szerint), azután később már nem támadnak ránk egyáltalán, akiken bejött a csekk, azután még később már igyekeznek közénk és a támadóink közé állni nyálcsorgatva, végül maxon simán harcolnak hogy megvédjenek, méghozzá vállvetve egymással, majd ha nem marad ellenfél, maguk között harcolnak meg értünk (csak egy maradhat, azt meg rituálisan kivégezhetjük mi, ahogy a tűsarkúnk alá hajtja a fejét alázatosan). Legmaxosabban, meg egymást sem ölik meg a végén, hanem jönnek velünk, míg meg nem halnak a tűzharcban, vagy meg nem unjuk őket és ki nem végezzük.

Mekkora plusz feature már és multiban nagyon faja, mert az ilyen kari tud mozogni a nagy felfordulásban, hiszen az élő karik nem őt fogják támadni, amíg ő rájuk nem támad. Így pl. ha van gyógyító/feltámasztó képessége is, tudná visszahozni a többieket is. Meg aztán szörnyekre, robotokra stb. ez nem hat, így őt is lehet csúnyán szivatni.
  • Broafka
    hmm, nekem nem, ha kilépek a játékból, utána vissza, akkor újra kell választanom a kocsi színét is, meg a hozzá tartozó fegyvert (persze, ha nem tetszik mondjuk a gépfegyver, helyette a rakétavetőt akarom)
  • V43 1105
    Mai nap kirobbanóan kreatív kedvedben vagy
  • Sir Quno Jedi
    Kéne valami long range specializált női kari. Aki messziről jól tud csipázni és mondjuk ha tovább céloz bónuszokat kap, meg ha dekkol és kempel a csipával, akkor nem látható stb. Szóval olyan igazi angel of death, aki miatt csak úgy buknak el az ellenfelek a csatatéren egymás után és azt sem tudják, honnan jött az áldás.

Kombinálhatnák mondjuk valami gyors akrobatikus harcmodorral. Afféle Fekete Özvegy shield agent kombó.

Meg el tudná csábítani kacérkodással a férfi ellenfeleket (magasabb szinű skillel a nőieket is), így azok először csak védenék őt a golyók elé állva, később már harcolnának is érte. Így volna értelme a különleges outfiteknek, mert van amék az álcázást javítja, van amelyik az akrobatikának besegít, meg van amelyik a szexis csábításoknak kedvez...

Napéldául egynek jó lenne.
  • genndy
    Így van, elővételhez. Tehát nem az SP-hez.
  • IMYke2.0.0.0
    Nekem is. Ahogy a Slaughter Dome is.
    De, aki nem rendelte elő a játékot, annak meg kellett (és most kell) vennie.
  • Sir Quno Jedi
    Etyépként gáz, hoyg csak nkáét női ari van még. Inkább új női kari DLC-ket adnának ki, simán megvenném. Mind a siren, mind a manci különleges. Legalább még két női dlc kéne. Tényleg új feature-ökkel.