Borderlands

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jetblack
Nekem bejonnek mind a cosplayek mind a video <#nevetes1>

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

Laza
Bekerült mögé pár space, ki kell törölni ... de gondolom aki meg akarja találni az meg fogja 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Maak

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Laza
Mármint minek nincs haszna? Annak, hogy fejbe vered magad?

1001 játékban vannak olyan erõsítések, amelyek egyben egy másik 'tulajdonság' gyengítései, ezzel ellensúlyozva az overpower skilleket.
A Mecromancernek is van olyan skillje, ami minden egyes killnél ad +20% pajzsot, viszont elvesz 1% HP-t. Vagy állandó hatásként megnöveli az újratöltés sebességét de csökkenti a tárak kapacitását.

Amiket Te magyarázol azok egy skill fában vannak ... azaz a friendly fire és a saját magát csapkodás. Azon kívül, hogy egyéb bónusz tulajdonságokat ad, büntet is. De ki mondta, hogy kötelezõ ezt az ágat tolni? Ha nem tud így játszani, mert nem tudja kihasználni a bónuszokat a büntetések mellett, akkor ne adjon rá pontot, ilyen egyszerû. E két skill nékül is ki lehet nyomni azt a skill fát.

Az, hogy a haverod így játszik, a saját döntése. Nem coop-ra való karakter? Nem sírni kell ezért, hanem megbeszélni vele, és javasolni neki más skilleket. Szerencsére a játékban bármikor újraoszthatóak a pontok ... sõt, vannak szituációk, amikor szükség is van rá, mert más skillek elõnyösebbek az adott helyen.

Ha nem tudod milyen skilljei vannak, itt meg lehet nézni:
Psycho skill tree

Mikor a haverom akivel coop-ban toljuk a mecromanceres skillek közül kinyomta azt, mikor minden újratöltésnél 'robban' egyet, azonnal lebeszéltem róla, kva idegesítõ volt.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

IMYke2.0.0.0
"ok, termszetesen levan irva de semmi haszna."

De van haszna: elraktározod az elmédben, hogy erre is kell figyelni.
A "backtrack" hatású varászlatok, támadások nem új keletûek, és nem a Gearbox találta fel õket.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Flamer
#4849: ok, termszetesen levan irva de semmi haszna.
#4850: jolvan.

http://loal.atw.hu

Laza
Sosem értem miért írnak egyesek ennyit, ha nem képesek a magyar emberek számára érhetõen és olvashatóan közölni a mondandójukat.
1-2 helyesírási hiba beleférne, de ezt konkrétan már fáj olvasni.

Megtisztelhetnél minket, ha már mondandód van 😊

IMYke2.0.0.0
El kéne olvasni a képességfát...
Ott van fehére-feketén, hogy esély van az önsebzésre!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Flamer
haver psyochval tolja de.. ne mvagyok elragadtatva tole.. valami 0 capacity shieldel oke hogy folyto n atalakul ilyen allatta, de neha csak ugy attack helyett magat bassza fejbe a karakter..
tovabba a dinamitozos fight for your life is egy kalap szar. meleevel nagyot csap ok de kegyetlenul nem coopra szant karakter. mindentol friendly fire hat ra tehat mikor pl a claptrapes opportunitys szobor dontogetes van meg ott is sebzi a lezer. vagy lilith phasewalkja is.. 😄 nem beszelve arrol hogy ne dobaljak granatot mert az is lesebzi sot leis donti a labarol..

szoval szeritnem gaz a psycho.

http://loal.atw.hu

jetblack
Sracok nincs valakinek feleslegesen egy Legendary Siren mod ? Tudok erte adni par aprosagot.

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

Laza
Egy kis képecske a 4. DLC kapcsán 😊

Laza
Néztem a neten, hogy fel kéne neki ajánlja a fast forward quest opciót mikor belép, de nem teszi. Majd még olvasgatok.

genndy
Tudtommal nem.
Add oda neki a karakteredet 😊

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Laza
Lehet valahogy trükközni azzal, hogy ha lvl1 óta haverral nyomjuk a gamet, de csak Én hostolok, akkor valahogy nála is mentõdjön a progress?

Most konkrétan lvl46-osak vagyunk, de ha egyedül játszana akkor még a normal fokozat legelejét éri csak el, nem hogy meglegyen az egyszeri végigjátszása a TVHM-hoz 😊

kemotox
Ti hogyan vertétek le Doc Mercyt? Már vagy ötször megölt egymás után... Egyszer sikerült levinni az életét egész jól, aztán hipp-hopp felment maxra.

when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

Sir Quno Jedi
Én el tudom, mert ott szopoklész az 50-es siren-emmel.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

jetblack

genndy
Aha, érdekes... <#sniffles>
Adtál volna neki inkább pacsit.

Bluuzia
Nem tudom, ez az elõzõ video, hogy került ide. Rányomtam a video beszúrásra és ezt a linket tette be automatán. Valaki kitörölhetné!

Ez meg az, amit szerettem volna belinkelni. Remélem!

Bluuzia
Ezt már láttátok? Claptrap - Gimme five!

Laza
Nem tudom, multiban elvileg nehezebbek, de még így is simán darálom az ellenfeleket ... mert azért ritka, hogy ugyanazt lõjük mindketten, hacsak nem a helyzet úgy hozza, meg egyedül is szoktunk elõre menni míg a másik a vendorral és az inventoryval vacakol, az xp-t úgyis mindenki kapja 😊

Mindig jól összeválogatom a nálam lévõ 4 fegyvert, hogy mindenre legyen jó megoldás. Ált pisztoly (gyors, min 7-es), SMG (gyors) vagy Assasult (elemetálos), Sniper (elementálos, gyors, min 4-es vagy nagy sebzésû) és rakétavetõ van nálam (a legjobb second windhez 😊).
Ládát is sûrûn nyitogatunk, alap 30 kulcsom van, és mindig amikor adnak újat heti 1-2x, azt következõ szintlépéskor nyitom is 😊

IMYke2.0.0.0
Normálon engem engem megettek reggelire néhol... el sem tudom képzelni, milyen nehéz lesz egyedül a TVHM és az UTVHM ellenük (is).

Laza
lvl34 óta kompatibilisek vagyunk a TVHM-al, isteni 😄

Mondjuk eddig csak elszaladtunk Sanctuaryba és az 1. DLC-t nyomtuk ebben a módban végig, most pedig éppen a 2. DLC-t nyomjuk. Van 1-2 húzós jelenet, 1-2 lövéssel le tudják szaggatni a pajzs+HP kombót, de ketten azért kihúzzuk egymást a bajból, na meg jól fel vagyunk fegyverkezve, ésszel csináljuk. Itt már ki kell használni a fegyverek adta tulajdonság elõnyöket (elektromossal pajzs leszed, slagolás, robotok szétmarása, stb) 😊

Kíváncsi leszek ebben a módban és ezen a szinten a 3. DLC sámánjaira 😊

IMYke2.0.0.0
Én a bárban farmoltam szénné magam a vége felé, hogy True Vault Hunter Mode-kompatibilis legyek 😊

Laza
Igen, de annál lvl50-es a Tier 3 ... míg itt 46-os ... ráadásul veszély és ellenállás az nulla, csak a röpködõ vackokat kell lövöldözni, meg sem tudnak sebezni 😊 Úton az 50 felé ez 'kényelmesebb'.

Mondjuk a bárosat egyébként is lehetne ismételgetni, max nem kell idõn belül megcsinálni ... elég szépen dobálják ott a tokeneket meg a fegyvereket. Lehet majd még oda is visszanézünk farmolni 😊

IMYke2.0.0.0
Nem csak az ismtélgethetõ - a Pyro Bete-es bárbunyó is végtelen.

Laza
Eh, milyen farmoló helyet találtunk 😊

A 2. DLC-ben, mikor a buzzardokat kell leszedni meg az általuk dobált mandolinokat összeszedni, a tier 3-as küldit vég nélkül lehet egymás után ismételgetni ... a reward 20 token, 8000xp, és a buzzardok is fejenként 1500xp-t adnak, egy rakást le kell szedni ... annyi, hogy kicsit költséges ha az ember gyorsan akarja csinálni, mert rakétákkal lehet a legjobban, ha kifogy ki lehet szaladni a sarokra újra venni, 5-6 kör alatt elvertem 2-300k manit rakétára 😊

De lvl46-os karival ez nagyon jó kis hely és a tokenek is csak dõlnek 😊

IMYke2.0.0.0
A telepítõn nem fog múlni.
A játék felépítése pedig minden formában ugyanolyan.
Így, STEAM-es verzióra is jó lesz, természetesen .

Szia a magyarítás jó lesz a Steames verzióra is?
IMYke2.0.0.0
Nekem bejön a Pszichó.

Sajnos, STEAM-es verzióval nem tudok dolgozni, mert ugye nincs meg, így csak otthon, nem naprakész állapotban:

Laza
Én tuti nem is fogom, elég borzalom az a karakter azzal a melee hadonászással, képvillódzással ... talán még a dinamitos balta dobálás az egyetlen jó dolog, amit tud, aztán kifújt.

kemotox
Hupsz most látom csak, kimaradt egy szó.. Tehát elsõ mondat még egyszer: "...nem vagyok egy nagy fórumozó..."

Fpocok
<#eljen>

Parasite Eve 2, best game EVER!

kemotox
Na jó, figyu, nem vagyok egy fórumozó, senki nem ismer itt, kétlem, hogy megvenné valaki nekem így ismeretlenbe, úgy, hogy majd csak késõbb fizetném ki.. A kétséges kimenetû dologról meg direkt érdeklõdtem.
VISZONT ez a haveros dolog tényleg eszembe sem jutott, my bad.
Már le is zsíroztam egy haverral a dolgot, úgyhogy köszi szépen az ötletet.

IMYke2.0.0.0
" a Steames cucc hétfõn lejár"

Igen, hétfõn este 7 órakor. Viszont, addig tucatszor megveheted valamelyik haverod, vagy fórumozó társad útján, és majd jövõ héten átutalod, kezébe adod a pénzt.
Helyette inkább vállalsz egy kétséges kimenetelû ajánlatra.
Te tudod...

kemotox
Csak annyit, hogy a Steames cucc hétfõn lejár, azt meg bármikor meg tudom venni a jövõhéten 😊

IMYke2.0.0.0
Akkor mit akarsz egy 2500 és 2900 Ft-os Hardveraprós ajánlattal, aho lráadásul elõre kell utalni a pénzt?

kemotox
Azt akartam, de mire beértem tegnap pestre már zárva volt a bank aztán nem volt kedvem rohangálni, a számlámon meg kemény 1500 ft van.. Hitelre nem lehet?😄

Fpocok
Steamen amúgy kb 4000 most. Ha tényleg tutit akarsz.

Fpocok
Ha nagyon innen akarsz, akkor az elsõt ajánlom, mert nagyon régóta HV tag és nagyon sok mindent csinált már.

kemotox
Ezt a két hirdetést találtam Hardvareaprón:
2500 ft
2900 ft
Szerinted? Csábít nagyon mert occó occó, de fosok is egy kicsit.

genndy
PH!-n valaki már igen, asszem BomiBoogie meg TESCO-Zsömle talán.

wesker24
NOT YET
IMYke2.0.0.0
Valaki már megvette a "Psycho Pack" DLC-t?

Fpocok
Attól függ ki az eladó HVA-n. Pl van egy danih nevû srác, aki a cdkulcsok.info -t csinálja, õ abszolút megbízható.

kemotox
És ez a módszer mennyire megbízható?

Laza
Mondjuk a hardverapro.hu-n ált mindig van Borderlands 2 kulcs (nem RU) 3000Ft körül. Jelenleg is ad valaki pl 2900Ft-ért egyet.

Fpocok
Ez egy isteni jel!

IMYke2.0.0.0
Szívesen!
Üdv a Borderlands-fertõzöttek széles táborában 😊

kemotox
Hát ez marha jó, úgy is épp fontolgattam a vásárlást 😊
Mindenképp megveszem, co-op eszméletlenül csábít. Szóval aki akar majd co-opozni új karival, az nyugodtan zaklasson pü-ben. Valszeg a kommandós csávóval leszek, az elsõ részben is a fekával zúzom és bejön ez a tornyos dolog, pláne hogy itt sokkal durvább már. (360 fokban tud foroni és CD is kevesebb)