7269
Borderlands
OFF/WAREZ topik
Borderlands 2 XBOX360 topik
Special weapon effects
MIT TARTALMAZ A GOTY VÁLTOZAT?
OFF/WAREZ topik
Borderlands 2 XBOX360 topik
Special weapon effects
MIT TARTALMAZ A GOTY VÁLTOZAT?
-
XRV #5377 Hát nem igaz, hogy 11 órája kiadott kód már nem érvényes. ugye délelőtt az ember dolgozik ... -
#5376 Parancsolj kérlek:
-
#5375 Azt még nem próbálnád meg? -
#5374 Nekem csak csöcsök kellenek. Női karik jóakul. Pl. a sirenek, a manci, meg a bártulaj. -
#5373 -
#5372 Ha nem lesz más lelkes bannerkészítő, akkor felőlem mehet.
Játszható karakterek - pipa
Claptrap - pipa
Csöcsök - pipa
Jó ez -
#5371 Részemről abbahagyva a banner téma:
-
#5370 Ja, az is jó. -
#5369 És ha odamenne a borderlands 2 felirat? oda felülre? -
#5368 Hát de felesleges, mert most sincs és az is jól néz ki úgy ahogy van.
Vagy külön kérte valaki hogy a méretük szerint legyenek összerakva? Akkor nem szóltam :) -
#5367 Nem emelem "feleslegesen" - ilyen magas. Ahogy törpe ugye Salvador, és pici Gaige, még kisebb a Dumagép is. -
#5366 Nem kell egy bannerben minden helyet kitölteni. Ne ess DS hibájába :)
Nekem jobban tetszik így kicsit üresen is. -
#5365 Mert Zero-t is felemeled feleslegesen. Teljesen jó ha egy szintben vannak, ahogy most is. -
#5364 Háát, szerintem is egy kicsit katyvasz lett így azzal a robottal.
Menjen Aston vagy Zero mellé, oszt jónapot :D -
#5363 Robot nélkül szerintem kicsit üres:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#5362 A robot nélkül üres lenne az a terület - főképp, ha a magas karakterek méretét ugye nem változtatom.
A Dumagép a legalacsonyabb mind közül, Gaige köldökéig ér maximum. Így is elég nehéz volt elhelyezni :)
A logó elé még elférne, de akkor pont az nem dominálna.
Szerintem. -
eXequtoR #5361 Nekem is ez volt. TVH alap story után nekialltam DLCknek, azzal összejött 3 szint. Nekialltam UVHnak és alig pár quest alatt meglett 61. Kicsit vicces a xp mennyiség ami onnan jön. :) -
#5360 Nekem tetszik, de a robot nem kell a háttérbe, azzal nagyon zsúfolt.
Meg Claptrap maradhat a felirat előtt mutogatva mint a mostanin. Így elveszik szegény.
(Salvadornak jó dolga van, pont a két csajt ölelgeti, meg látom hangsúlyt fektettél arra hogy a csöcsök is látsszanak ) -
#5359 Fasza lett. Ti mit szóltok hozzá? -
#5358 Csak úgy:
-
#5357 Valahogy beztos meg lehet hekkelni. Felesleges lev34-es ellenfeleket hentelni lev 51-en az unalomig ismert sztorin át. -
#5356 Ha TVHM-ban nyomod 50 felett, akkor nagyon belassul a fejlődés. Azt elvileg már UVHM-ban kéne nyomni. Nálunk is 50 felett hihetetlen belassult, Én a Tinásban léptem meg az 50-et, aztán a végére az 51-et.
Egyébként most már annyi tartalom van a játékban, hogy kb tartalom ismétlés nélkül lehet LVL 1-től 50-ig felnyomni egy karit ... azért az jóó :)
Mi átmennénk most UVHM-ba, de TVHM-ban kizárólag csak a DLC-ket nyomtuk, így végig kéne szaladjunk a jelenleg LVL 34-en befagyott alap sztori küldiken ... mondjuk nagyon nincs kedvem az alaphoz, de lehet végigsprintelek rajta :) -
#5355 Ha valaki pro módon megcsinálja, akkor kirakom. Dark esetleg? -
#5354 Hogy ez a Tiny Tina DLC milyen beteg... De jó értelemben. Jópofán keverték az abszolút sablonos rpg-megoldásokat és a meglepő fordulatokat.
A szintemeléses megjegyzésemet viszont kicsit átgondolom, mert most vittem végig a főszálát, de csak egy szintet léptem (50->51). A mellékküldetések még hátravannak, de a maradék nem fog kitenni még egy szintet szerintem (pedig az ellenfeleket is hozzám igazította).
Imynek nem lesz könnyű dolga a pszicho kiscsaj szlengjét lefordítani...:) Pedig fontos a jó átültetés, mert a dumája nagyon nagy, és lényeges eleme a karakternek.
A banner készítőjét kérdezem: most hogy kijött a 6. karakter is, nem kellene Krieget is betenni a bannerba? (mondjuk Gaige meg Salvador között el is férne a feje) -
#5353 Jé, tényleg. Az nem tűnt fel.
De vajon miért? Csak azért mert az egyiket magasabb szinten találtam? -
Strayhand #5352 Árban különböznek!:) -
#5351 az 1-ben nekem is volt iylen (pedig "15 millió különböző fegyver van). a 2-ben csak úgy találkoztam ilyennel, hogy 2 vagy 3 érték különbözött kicsit, de amúgy tök ugyanaz volt (a neve is) -
#5350 És? Nekem is volt ilyenem.
Diablo 2-ben, de még a 3-asban is tuti találsz ilyet, ahogy sok más, - bizonyos változók figyelembevételével - véletlenszerűen generáló játékokban.
-
#5349 Micsoda hazugság a zillion fegyver...! -
eXequtoR #5348 Rofl.. +110k dmg kül. van az 50es és a 61es között. o.0 Omlanak össze a robik ! :) -
eXequtoR #5347 Storno. Megvan a q. :) -
eXequtoR #5346 A dokknál 3 van én azt szoktam farmolni, ha van cuccos hozzá.
A Beet dobó rádiós csókához a questet valamiért nem akarja adni UVHba. Mintha derengene, hogy egy rádiót kell találni, hogy Moroq oda adja a küldit? Végigjártam Sanctot, de semmi. :( -
#5345 Megoldva. -
#5344 A Heart of Nightmaresben vagyunk egy óriás pókot ölünk, de állandóan visszatölti az életerejét. Néztem videókat, leírásokat sehol sem tölt vissza másnál. Vagy mégis? De akkor mit kéne tenni? -
#5343 Azért olyan sok nincsen, legalábbis nem több mint a többiben a normál loot ládákból, na meg egy kezemen meg tudom számolni hányszor dobott 15 felett, pedig mindig 2 kockával dobunk. Ötletes ez a láda rendszer, de ritkán dobott nekünk lilát, használhatót meg soha.
Egyébként jó kis DLC, deSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!azért végig a nagy ládatúrást vártam a végéről :) -
eXequtoR #5342 Az egész DLC szarásig van ládákkal amiből kb. csak epix esik, ha 5 eridiumért rollolsz. :) Valakinek adott már ki legendet? 3x dobtam 20ast, de akkor is csak epix esett. :( -
#5341 Egyébként most a Tiny Tinás DLC végén ......
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!...... nincs kincses vault????? Be kell érni azzal a marék semmivel, amit a paci dobál? (pedig TVHM-ban toljuk, konkrétan alig dobott valamit) Meg azzal, hogy a városban nyakra-főre etetni kell Eridiummal a pacit hogy kiszarjon vagy kihányjon valami cuccot? Ez kicsit csalódás, vártam a jó kis ládahegyeket, mint az első és harmadik DLC végén ... de még a második DLC végén is sokkal több cuccot dobott a robot dinó. Az egész DLC alatt szar volt a loot, csak a ládanyitogatásból éltünk. Mondjuk kulcsunk az rengeteg van, havernak 100 felett, nekem már csak 70, tegnap nyitottam egy csomót :) -
#5340 Mi is ketten nyomtuk (azaz csak ketten nyomjuk, egyedül sose), aztán mire felmentünk a géphez mindenkit szétszedtünk :) De már előtte a nagy kapu kinyitottuk, így visszaszaladtunk, ott kiléptünk, újra be, így hamar vissza lehet menni :) -
#5339 Köszönöm. :-D Mire én a géphez értem, haver már leölte az összes közel lévőt. Akkor megpróbáljuk újra. -
#5338 Egy tök egyszerű, és legalább nem csak a lőj le x embert típusú quest, valamit kell is csinálni :)
Mi is először leöltünk mindenkit, majd utána olvastam el mit kell csinálni, de egy relog után megint ott voltak, addig lövöd őket amíg el nem kezdenek szédelegni és úgy kell őket lapítani.
Teljesen jó kis küldi a nem unalmas fajtából :)