Borderlands

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bosco05
pedig már kezdtem örülni 😄
Laza
Elírtam ... 5 kulcsos 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

bosco05
25 kulcsos kód? hol?
Laza
Mondjuk a láda nyitogatása? Tonnányi kulcsot osztogattak már, most is van egy 25 kulcsos kód, lásd lent.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

orichalcos
Level 50 elõtt van valami fix hely a játékban ahol brutal fegyvert lehet farmolni? 37nél vagyok de rohadt béna felszerelésem van. 😞

My streams: https://beam.pro/oriic

IMYke2.0.0.0
Kedden jön a DLC. Már nagyon várom, mit alkottak 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Laza
Jó lesz ez, úgyis lemaradtam az apák napi 5 kulcsról ... hamar lekapták.

broman191

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

IMYke2.0.0.0
Jól fog jönni, amikor tesztelek, és minden karakterrel, DLC-vel végigjátszom 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

jetblack
Latom mar aktivalod is 😄

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

IMYke2.0.0.0
Köszi! 😊

jetblack
Facebook

Get ready for the June 25th launch of Tiny Tiny's Assault on Dragon Keep with these SHiFT codes for 5 Golden Keys in Borderlands 2!

PC / Mac: KTWTT-KXJFK-ZCF3J-JTBT3-3SHZB

Xbox 360: WTCJJ-CFRHC-3T9BR-5FJBJ-SJJKX

PlayStation 3: 53CTJ-9FHKJ-5CC5J-9BC3B-6RSJ3

These codes will be active through June 25 -- be sure to use them before then!

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

Laza
Mondjuk ezek a ruhák nem érnek egy fabatkát sem ... fõleg mivel FPS-rõl van szó, magad nem is látod a skined ... az meg olyan mindegy, hogy a másik milyennek lát 😊

Inkább a DLC jöjjön már ... még a nyaralás elõtt lesz egy hetem rá 😊

IMYke2.0.0.0
Köszi srácok 😊

Az már biztos, hogy a "Psycho" karakter is megkapja a DLC-ket, amiket a többi karakter - jön ugyanis ez is:
* Mechromancer Steampunk Slayer Pack
* Gunzerker Dapper Gent Pack
* Psycho Dark Psyche Pack
* Psycho Madness Pack
* Psycho Supremacy Pack
* Psycho Domination Pack
* Siren Glitter and Gore Pack
* Commando Haggard Hunter Pack
* Assassin Stinging Blade Pack
* Costume Pack 2

genndy
<#vigyor2><#eljen>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Fpocok
<#eljen>

Parasite Eve 2, best game EVER!

IMYke2.0.0.0
Hátha érdekel valakit:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Fpocok
Kérdezni sosem hülyeség.

Parasite Eve 2, best game EVER!

orichalcos
Egy szót se, tudom hülye voltam, ott van az xbox-os topic linkje... Sorry.

orichalcos
Hátha van itt aki boxon játszik:

Regi gepemen jatszottam ugye Borderlands 2vel. Mikor az eladasra kerult lementettem egy pendrivera a teljes profilom. Most hogy lett masik gepem visszaraktam a pendriverol a gepre az accomat, meg leszedtem ujra a Border2-t. Mitol lehet hogy a jatekban ujra 1es szintu vagyok, miert vesztettem el az eddig elert szintemet?

broman191

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

bosco05
Alapvetõen én is assassinnal megyek, nagy favorit. Utána szerintem a soldier jön, aztán a siren és végül a gunzeeker. Továbbra sem tartom erõsnek, hiába rakok be fegyvereket, egyszerûen a skillekkel nem lehet kompenzálni azt, hogy "lóf**ztsemtud" 😄 Na mind1, szerintem offolom azt a karit és kész 😄
Ja csak annyit ordít hogy néha én is megijedek tõle 😊

Why so serious?

gerey
Egy Siren-em, Manci-m, meg Salvadorom van lv50-n, szintemelés óta nem játszottam, de mind3-an szétalázták a TVHM-t, ultráról nem tudok nyilatkozni ugye. Csak jól kell skilleket osztani, meg néhány értelmes fegyvert farmolni. Havernak van maxos assassinja, kb a legjobb bosskiller.

Fabio Capello
én most Psychozom, betegállat karakter 😄😄

Laza
Ugyan nem volt még Gunzi karim, de szerintem az Assasin lehet a legszarabb, annak az akció skillje kb semmire nem jó.
Ahogy nézem a gunzit, elég jó az akció skillje, és elég sûrün el lehet nyomni. A többi skilljei is jófélék, rengeteg jó dolog van.

Haverral Mecroval és Commandoval nyomjuk. A Commandonak jó a turetje, Mecronak meg a robot ... kb ennyiben ki is merül a Mecro, ráadásul vissza sem lehet hívni. Az elején brutális a robot, de TVHM-ban lvl49-en nem úgy tûnik, hogy sokat ér, simán lefogja egy karakter. Én slagos turettel megyek, az nagyon jól jön, megduplázza az én sebzésem is.

A Gunzinak is az akció skillje elég brutálnak hangzik ... szerintem keress valami erõsebb fegyvert 😊

bosco05
Van valaki aki Gunzeekerrel tolja? Most már mind a négy alap karaktert kipróbáltam, de messze a Gunzeeker tûnik a leggyengébbnek. Esetleg tapasztalatok LVL 30 felett? Erõsebb lesz, vagy marad ilyen "semmittevõ"? Az egyben nagy favoritom volt, végül azzal vittem végig az egész játékot, de itt a kettõben hulla gyengének tûnik az elején és a skilleket végigolvasva sem láttam semmi extrát tõle, pláne, hogy nem tölti autómatikusan a raksikat. Egyik haver megvette ezért elkezdtük elõrõl újra most már hárman, de baromira nem gyõzött meg, igencsak gondolkodom a Mechromanceren... Esetleg arról vélemény?
genndy
Ne menjünk át EJ topikba, köszi! <#wave>

IMYke2.0.0.0
Szárazjeget "fõztek", vagy mi? 😊

jetblack
Tudom en csak kicsit pihent az agyam a mai nap utan foleg hogy a fonokeim uj termek cimszavan fent elkezdtek szorakozni 😄

IMYke2.0.0.0
Sir Quno Jedi is tudja mindezt - de az biztosan jobban érdekli, vajh' mennyire vagy attraktív az ágyikóban, ahogy egy jó háziasszonyhoz illik 😊))

jetblack
Pedig fozok mosok keresetem tobb mint havi 300 000 Ft kell ennel tobb ? 😄

Sir Quno Jedi
és én sem örülnék neki

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

jetblack
Mindenben talalsz hibat faszom 😄 nem lennek a feleseged/baratnod helyeben 😄

Sir Quno Jedi
banyek mágnesvasút helyett erdeikisvasútsínek?!??!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

jetblack
Azert ez a csaj szerintem elegge jo cosplayt csinalt es meg hasonlit is 😊

IMYke2.0.0.0
23 nap - sok idõ az 😊

Laza
Mindjárt jön a 4. DLC, az alappal már ne is foglalkozz 😄

IMYke2.0.0.0
Helyes meglátás és bizony, ez így is van.
A teljes - értendõ: minden DLC-vel együtt a fõszál - végigjátszás újra esedékes lesz mindenképp, amikor végzek. Így nem ölöm magam unalomba, és a feszültség sem végez velem, hogy mi lehet a DLC-kben 😊

IMYke2.0.0.0
Valahol már írtam, hogy a DLC-k anyagait azért veszem mindig elõbbre, mert azok újak a számomra, azokkal kell többet foglalkoznom, hiszen az alapot már végigjátszottam csúnya és STEAM-verzióban is, és a végkimenetelét már ismerem = gyorsabb a fordítása.
A kisebb ellenállás felõl könnyebb haladni.

genndy
Gondolom a játszási sorrend is szempont volt. Az alapjáték kész amennyire kész, de ha közben átment a DLC-kre, akkor logikusabb hogy azokat fordítja, amivel éppen játszik. Így akkor ellenõrizni is tudja, úgy hogy közben a játékkal is halad, nem kell ugrálni az alap meg a DLC között. Szerintem.

Laza
Miért nem sorban csinálod, azaz elõbb az alapot, aztán a többit? Vagy így jobb, h elõbb a DLC-vannak kész?

Te tudod, csak kérdezem 😊

IMYke2.0.0.0
Fel kellene csak telepíteni, helyem meg nincs rá 😞

Bluuzia
Szuper vagy Imi! <#wave>

Lassan kéne már tolni egy kis Bad Company 2-t!

IMYke2.0.0.0
Honosítás állapotjelzés:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

IMYke2.0.0.0
Lilith a legpofásabb.

Laza
Véleményt arról lehet írni, amit ismerünk ...

Kérd meg a haverod, hogy ha normálisan szeretne veled multizni, akkor ossza el a pontjait máshogy 😊

Sir Quno Jedi
Sok a PC, kevés az NPC. A lányok baltaarcúak, de amúgy jóak! 😄

Flamer
nem sirtam hanem kerdeztek itt a velemenyeket a karakterrol.
bocsanat hogy lemertem irni az enyemet.

amugy ok, elismerem nem neztem meg a skilljeit tuzetesen - mert mint mondtam - nem en jatszok vele, de elegge bosszanto mikor nem dobhatok granatot vagy nem lohetek orrba-szajba mert megolom a havert is..

http://loal.atw.hu