7269
  • Broafka
    borderlands you tube intro első komment :D
    "Welcome to Pandora, where people throw out legendary weapons into trash can."
  • Sir Quno Jedi
    Emmi extra nem kell. felveszed azt a skillt az anarchy-s ágon, ami ha megölsz valakit, akkor feltölti a pajzsod (100%-ra 5-ösön!), de viszi az életerődet. Ugyanakkor a középső ágon lemész és az utolsó előtti skill-t maxra., mivel ez slag-es durva plusz sebzést ad az első lövésednek ami TALÁL, majd elkezd újra feltöltődni és újra. Nomeg ebből az ágból a ligningos képességeket főleg, meg elemi plusz százalékok stb. Kell még a robinak a keresztbekaszabolós és a lézersugaras képessége ebből a két ágból.

Nomármost kell egy "bee" pajzs, ideiglenesen megteszi addig is valami durva amp-os pajzs.

A taktika a következő. Robi megidéz, ellenfél lekötve. Elkezded írtani őket villámos fegyóval (vagy tűz, sav, ami kell hozzájuk éppen, de villámra sok plusszod lesz). Ahogy megölsz valakit, azonnal maxra ugrik a pajzsod, így a következő lövésed máris amp plusz sebzést kap, valamint ha hagyod feltölteni, akkor a slag-es pluszt is megkapják és utána jobban is sebződnek. Mindig critical pontra KELL menni (fej, szem stb.). Ha az anarchy szinted megy fel, az nembaj, kicsit pontatlanabb leszel, de nő a sebzésed. Ha elég gyors a fegyvered és jól használod a fedezékeket (meg jól dodge-olsz), akkor mindig előbb tudsz lőni, mintsem leugrana a pajzsod, azaz gyakorlatilag folyamatosan tudod tolni a durva sebzést. Bee pajzzsal ez különösen vicces, mert ott nincs drain, azaz ha lősz, nem csökken a pajzsod, így a következő lövés is amp-os stb. Nomármost belátható, hogy egy durva tűzsebeségű fegyverrel ez miket okoz a rosszarcúaknak... :DDD (de csipázni is jó term.)

Jah és reload gombot konfiguráld át másra (pl. numerikus bill. csillagra), mert különben véletlen még megnyomod és ugrik az anarchy-d.

Amúgy csendben megjegyzem, hogy ha "csak" novás pajzsot használsz, akkor ez a killnél maxratöltős skill szintúgy aranyat ér, hiszen pajzs maxra, lelövik rólad zéró idő alatt, már jön is a nova, beng meghalnak, pajzs újra maxon, goto 10. Csak ilyenkor be kell közéjük rongyolni, hogy vigye őket a nova a picsmagba.

Én class modnak olyan narancs legendary modot használok, ami a villámos képességeket (abból mindjárt kettőt is) durván feltol, így 9-10-esre mennek fel. NOS az igen hasznos dolog ugyebár. Emellett meg a team elemental dmg-t is feltolja iszonyat %-kal, ami külön finomság.
  • eXequtoR
    1 kulcs:

PC: WJKJB-C6ZCF-CTZTJ-BBT3J-T9RF6
    PS3: 5BCJB-FHJSW-HS5K3-SBKBJ-WT359
    X360: 5B5JB-ZCJCJ-Z6H3X-5FTTJ-CXXXT
  • Tatyla
    A mechromancimhoz adjon valaki pls egy op buildet :)
  • eXequtoR
    2 kulcs:

PC: 5BCBJ-BRH56-WT9BJ-BJTTB-CSW9B
    PS3: CJK33-K9BZC-9SKWB-HTWB3-WXJXJ
    X360: KTWBB-6CBWT-HXSBR-5F3TT-SXWH6
  • Flamer
    akinek kene valami szoljon. tobbmint 100 kulcsot szedtem mar ossze igy fb meg twitter de late gamebe mar tok feleslegesek :\
  • Omlás
    Jah én is lecsúsztam róla :/ :)
  • Tatyla
    nem tudom meddig érvényesek de jó szar idejük van mert már nem jó...
  • eXequtoR
    1 kulcs:

PC: WT53B-ZCZKR-KJSBT-3TTJJ-JB9CJ
    PS3: KT5JT-3ZJZK-9ZC5B-H3KJJ-39C9T
    X360: KBKBB-CCJWJ-HF9BR-5XTBB-WHXTC
  • pic01
    Köszi az infót:D
  • gerey
    Igen csak legnagyobb nehézségen dob. (UVHM)
  • pic01
    Sziasztok, lehet, hogy későn írok már erről, mert biztos ki van már vesézve, de meg tudná nekem valaki mondani, hogy Hyperius miért nem dob seraph kristályokat?
    Esetleg ez csak UVHM-ban lehetséges?:D
    Elöre is kösz, ha valaki válaszol:D
  • eXequtoR
    1 kulcs:

PC : CT53T-RCSWX-CJHTB-B33B3-K63KC
    PS3: KBW3B-ZRB9K-SSWCT-S35TB-FHSKW
    X360: 535BJ-BK3KT-HXSBF-KXB33-3S6TJ
  • Broafka
    ez most vicc? alig 9 órája tetted ki, és már expired! normálisak ezek?
  • eXequtoR
    3 kulcs:

PC: CJWTJ-RFXWF-53ZJT-BTT3J-RSW3W
    PS3: CJK3J-SHS6K-9ZCC3-9T5T3-XC3ZT
    x360: 5BC3J-J6HT3-SFSTX-WRBJT-66RTH
  • eXequtoR
    Ide felkerül minden kód. Ahogy nézem tegnap is volt egy 3 kulcsos. :(
  • Broafka
    én lájkoltam azt az oldalt amit mondtatok, és be van jelölve, hogy kapjak értesítést, én ezeket miért nem látom?
  • Laza
    2x3 kulcs a FB-n:

Source: Facebook - 3 Keys
    Release Date: August 1
    Expire Date: August 5
    PC: KB53J-RW5XX-539BT-BJT3J-CC55T
    PS3: 53WTB-HRXHC-H9W53-9JW33-HRRSB
    XBOX: KJCT3-BK65T-SRHTR-5XBT3-3ZRXR

Source: @GearboxSoftware - 3 Keys
    Release Date: August 1
    Expire Date: August 5
    PC: KBC3J-95WXF-WBSBT-TTJJB-KTC6K
    XBOX: CBK33-WWXCT-S69BX-CR33T-XR9CR
    PS3: WTW3J-39F95-ZZKKJ-9TKT3-Z3HBT
  • jetblack
    Lilith
  • Broafka
    thx
  • Laza
    Van egy FB csoport, ami erre szakosodott, onnan szoktam lenézni, valami Borderlands 2 Shift Codes a neve. Van okostelós alkalmazásuk is.
  • IMYke2.0.0.0
    Csicsergőn és arcoskodó könyvön.
  • Broafka
    hivatalos oldalon teszik fel ezeket a kulcsokat?
  • eXequtoR
    Szintén zenész. :/
  • Laza
    Tegnap én is lecsúsztam 8 kulcsról. Sajna ezeket US idő szerint tolják, úgyhogy reggelente kell ellenőrizni, mert amit az éjszaka kidobnak az már ált mire másnap melóból hazaérek nem megy.
  • Broafka
    Lilith és a Psycho jók lettek, de Mordecai nagyon nem lett eltalálva
  • Bluuzia
    Szuper lett a banner!
  • Bluuzia
    Köszi!
  • MerlinW
  • IMYke2.0.0.0
    Hidd el, nincs azzal gond:

Közben meg gond nélkül játszottam őket - Slaughter Dome-ot is.
  • IMYke2.0.0.0
    Időközben hazaértem.
    Látom, sehogy se jó :)

Íme:
  • Bluuzia
    khm...

bocsánat.
  • Bluuzia
    Bocs, de valamiért kihagyta a képet:

• Bluuzia
    Lenne egy kérdésem: most néztem a játékban a letölthető dolgokat és van 2 dolog, amit nem értek.

Ha már megvan, miért nincs letöltve?

• Fpocok
    Akkor ha egy picit visszavennél Imi...
  • Bluuzia
    Nekem kicsit erősek a színek, de így is tökéletes.
  • Broafka
    nekem is ez tetszik a lehetőségek közül
    (egy nagyon picit vissza kéne venni a színből, hogy kicsit "szürkébb" legyen szerintem)
  • wesker24
    Én is erre szavazok !
  • genndy
    A kompozíció jó, de a sweetfx nem kell rá
    De ha mindenkinek tetszik, felőlem is mehet, jó ez is.
  • Fpocok
    Látom feljebb vitted a szaturációt is. Szerintem kurva jó, én erre szavazok.