Borderlands

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

genndy
Jól írod.
Ha tényleg MINDENT akarsz, akkor vannak még a skinek (Madness + Supremacy + Domination mind az öt karakterhez).

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

genndy
Most nem keresem vissza, de: javasoltál magyar megfelelõt? (lehet hogy igen, de nem emlékszem már)
Imy ezt direkt megkérdezte, hogy mi legyen, de SENKINEK nem volt jobb ötlete, és senki nem tudott semmi frappánsabbat se javasolni a véglegesnél.

lalakov
Csak hogy nehogy rosszat vegyek. A Borderlands 2 Season Pass, ezeket tartalmazza, igaz?
Captain Scarlett and Her Pirate's Booty
Mr. Torgue's Campaign of Carnage
Sir Hammerlock's Big Game Hunt
Ultimate Vault Hunter Upgrade Pack
Tiny Tina's Assault on Dragon Keep

Akkor meg kell még vennem a Mechromancer Pack-ot és a Psycho Pack-ot? És még ezt Creature Slaughter Dome, ebben csak egy aréna van, igaz? Kihagytam valamit?
Fpocok
"Ezeknek a nem átadása megerõszakolná a játékélményt."

Ez most komoly???? Miután a Vaultot annak fordítottad aminek? lol nc

Parasite Eve 2, best game EVER!

Laza
Nem is értem mi a panaszod meg a szitkozódás oka, ha egyszer ingyen volt ... így kár sem ért 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

genndy
Egy jó magyarításban ezek is jól vannak magyarítva, tehát pontosan áthozzák a jelentést, áthallást, másodlagos jelentést. NEHÉZ jóra megcsinálni, de nem lehetetlen.

Laza
Akkor olvasd el még egyszer mire válaszoltál.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
"Ezeknek a nem átadása megerõszakolná a játékélményt."

Pont ezek erõszakolják meg a játékélményt .... egy rakás angolról átfordított elnevezés, név elveszíti a jelentését, csengését, hangzását, rímelését, 'funkcióját'.
De Te nem is fogod ezt másképpen gondolni, hiszen Te csinálod 😄

Pl ott a Tiny Tina ... így jó, ez a neve ... és ugyan a neve egyben egy jelzõ is, akkor is ez a neve, és így hangzik jól.
De pl a Super Badass az mi? Szuper Rosszfiú? vagy Szuper Vagány Rosszfiú? 😄
A badass egy egyedi jelentéssel bíró 'jelzõ'.

Persze szép dolog a saját erõforrásból készített fordítás, sok munka, becsülendõ, erre nem is lehet senkinek sem panasza, nem is errõl szól a dolog ... na meg persze ebbõl adódóan úgy csinálod ahogy Neked tetszik.

IMYke2.0.0.0
Így van. <#eljen>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

genndy
Akkor vedd meg abból a pénzbõl amibe a Border került volna. Ugyanott leszel.

V43 1105
Kurva életbe bele.. már szorri.. nekem annó ingyen meglett de nem gyere be.. 😞( Rising Strom jobb lenne helyette *-*

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

genndy
Nem. Ott marad az accodon örökre. Hacsak supporttal le nem veteted.
Továbbadni nem tudod.

genndy
Feldobod SGiftsre, több contri pontod lesz 😊

V43 1105
Nem lehetne valahogy megszabadulnom a Borderlands 2õmtõl ?😞 Steames.. :/

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Ulvar
Vedd meg nekem! 😄 Elég jó ürügy 😄

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

IMYke2.0.0.0
Csak nekem. És még azoknak, akik nem bújják állandóan a netet az infomorzsákért, és spoilerezik le elõre a tartalmakat maguknak.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Laza
Iszonyat jó ár !!!

Ilyenkor bizsereg az ujjam, hogy megvegyem ... de hát már megvan ... kéne valami ürügy 😄 😄

Laza
Ez nem most derült ki, max Neked 😄 már a bejelentésekor, mikor még sem a címét, sem a tartalmát nem tudtuk, mondták, hogy biza ez lesz az eddigi legnagyobb 😊 És azóta is sokszor elmondták 😊

Ezért is vártuk nagyon 😊

IMYke2.0.0.0
Ja, és kiderült, hogy az utolsó DLC a legnagyobb terjedelmû, az összeshez képest!
Tehát, nagyobb, még a Hammerlock DLC-nél is! Ez nagyon durva!

IMYke2.0.0.0
Bruce Greene interviews Ashley (voice of Tiny Tina) and Anthony Burch (lead writer) about the upcoming DLC for Borderlands 2, Tiny Tina's Assault on Dragon Keep.
Interjú

Ide is beírom. <#smile>

Borderlands Bundleganza - 22 dollár (Amazon)!

Tartalma:
- Borderlands GOTY
- Borderlands 2
- Borderlands 2 Season Pass

Illetve a hozzá való DLC-k 50%-os akcióban lesznek, pl.:

Psycho Pack
Mechromancer Pack
Ultimate Vault Hunters Upgrade Pack

Sir Quno Jedi
Me nem konyhanyelven kell, hanem korrektül. Után angol doksikat, könyveket, filmeket sorozatokat és megy az. Nem tud beszélni, az nem baj. Lényeg, hogy mindent értsen.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

IMYke2.0.0.0
Hiába tanul meg valaki konyhanyelven angolul, mikor nem egyszer egyetlen szó nem-ismerete/nem-értése miatt bukik a teljes mondat megértése...

Sir Quno Jedi
Ezé kell megtanulni angolul MINIMUM. A többi nyelv meg választott móka.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

IMYke2.0.0.0
Azt ugye tudod, hogy amit te angolul olvasol, annak egyébként jelentése is van?
A Tiny Tina például... de sok fegyver, képesség leírása is direkt szójátékra, jelentésbeli poénra játszik.
Ezeknek a nem átadása megerõszakolná a játékélményt.

lalakov
Köszönöm. Pedig grebber szerint akciós lesz ma Amazonon, Borderlands Bundleganza, 22 dollár. Borderlands 2, Borderlands Game of the Year Edition, The Borderlands 2 Season Pass. De ha nem tudom feltenni, amíghaverral ki nem játsszuk, akkor... francba.
Fpocok
Nem hiszem.

Parasite Eve 2, best game EVER!

lalakov
Egy olyan kérdésem lenne, hogy ha én eredetivel játszom és a barátom törttel, akkor tudunk-e együtt játszani?
Laza
"lesz még olcsóbb is az SP"

Lesz ... egyszer ... bár most is 10x-esen megéri minden fillérét 😊

Ma is kb 4 órát nyomtuk az új kieget, iszonyatosan jó és gyönyörû szép 😊
Az RPG-kbõl/filmekbõl visszaköszönõ helyszínek/jelenetek meg egyenesen parádésak 😊
Eddig kb 7-8 órát tettünk csak ebbe.

genndy
Nekem pl. semmi bajom a magyar nevekkel (ha már 'magyarítunk', akkor legyen minden magyar), meg lesz még olcsóbb is az SP, úgyhogy nem fogom szénné unni a gamet, és nagyon fogok örülni a magyarításnak késõbb is.
Az 1-nél is jó lett <#eljen>

Laza
Nekem is bõven elég lenne, de hát ez van ... jó lesz ez angolul. Mondjuk nem mintha a sztori olyan bonyolult lenne 😊
De ezekkel az erõltetett magyar átnevezésekkel (leginkább a 'nevekkel') nem vagyok ált kibékülve, fõleg egy ilyen játékban.

Ez van ... mondjuk Imi mire végez már szénné unom a gamet 😄
De majd a GOTY-sok örülnek 😄

IMYke2.0.0.0
Nem. 1300+ fájlban van a játék teljes szövegállománya.
S nem, nem fogom kiszedegetni a kedvedért a szövegeket, hogy félig angol, félig magyar legyen.
Így sem lesznek lefordítva a fegyver-, és számos más apróságok nevei, mert azokat a játék mozaik szavakként kezeli.

Kár, minden felirat 1 fileban van?
IMYke2.0.0.0
Nem.

feliratok alatt természetesen csak a story-t értem.
bocs a dupláért
a magyarítással kapcsolatban lenne egy olyan kérdésem, hogy megoldható lenne az, hogy csak a feliratok vannak lefordítva?
Laza
Minek várni? Most kell ezzel játszani, nem évek múlva ... a GOTY kiadás majd megjelenésekor lesz egy jó 10eFt ... ennél kevesebbõl is meg lehet venni az alapot + SP 😊

IMYke2.0.0.0
Tervben van állítólag egy Season Pass 2.
Emellett, ha most már semmilyen DLC sem jönne, akkor is, optimista hozzáállás mellett is, 2014 tavaszán, nyarán érkezhet a GOTY.

Béluska74
Sziasztok! Lesz még DLC a Bordrlands 2-hõz? Vagy elkezdhetem várni a GOTY kiadást?

If you give a little love you can get a little love of your own

IMYke2.0.0.0
10 új achievementet is hozott az új DLC - ma vettem észre 😊

Teppik Amon
Tényleg nagyon jó, hangulatos lett 😄 Tele ökörségekkel 😄 Skyrim utalást is találni benne 😊

Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok

IMYke2.0.0.0
"Borderlands 2 új DLC" - KIHAGYHATATLAN MÓKA!

Pici Tina humora, a többiek asszisztálása, és az új környezet, meg minden más: SUPERIOR!

Csak úgy:

Laza
Nem kell meglépni az 50-et, már most is simán jöhet az SP. Én úgy léptem meg az 50-et a karimmal, hogy végig új contenten mentem, azaz minimális volt az újrajátszás ... ezért is jók a DLC-k, mert végülis kb LVL35-tõl 50-ig csak a DLC-kben játszottam, nem kellett megismételni az alapot ... És 40 felett azért nem megy más olyan gyorsan a növekedés ... a DLC-ben vannak brutális összecsapások, sokkal nagyobbak, mint az alapban, na ott néha dõl az XP 😊

bosco05
Hát attól félek én is hogy már most 41-esek vagyunk kb a második végigjátszás felénél meglépjük az 50-et, igazából ott kéne SP-t vennünk és végigtolni az újrajátszást ha már nekiestünk, aztán szépen a szintünkön végignyomulni a DLC-ken, ezt követõen pedig jöhet az ultimate 😊
Laza
LVL 35 után ha végigvitted a Normál fokozatot, elindíthatod újra a játékot TVHM-ban elölrõl, ugyanazzal a karakterrel. Ha elérted a LVL 50-et és a TVHM-ban is végigvitted, akkor elindíthatod újra UVHM-ban.

A DLC területekre rögtön a játék elején lévõ teleporttal is el tudsz jutni. A DLC1-2 alapból LVL15-30 közé van belõve, a DLC3 alapból LVL 30+ra van belõve. De onnantól, hogy átmész a TVHM-ba ez már lényegtelen, a szinteden fog indulni a DLC ha bemész.

Mi Normal fokozaton végigvittük a játékot és a 3-as DLC-t csináltuk meg (ott is bitang nehéz volt a szintünkön 30 körül). Majd újrakezdtük TVHM-ban és a legelején elmentünk az 1-es DLC-be, majd a 2-es DLC-be, mindegyik a szintünkön volt, elvittük LVL35-rõl LVL49-ig ezeken (az alapjáték viszont beragadt LVL35 körül). Pihentettük kicsit, majd ma az új DLC-re bementünk, LVL48-49-tõl indult, megléptük ott már az 50-et.
szerintem ebben a fokozatban végigjátszuk ezt a DLC-t, aztán az alapon végigdarálunk és elkezdjük a DLC-ket UVHM-ban ...... mertezen a szinten már a DLC-k nyújtják az igazi kihívást és a szaftos lootot 😊

bosco05
Na most kezd összeállni a kép. Az egyet végigvittem de ugye ott csak walktrough 2 van, ami érvényes az összes DLC-re, az nem tûnt nehezebbnek. Na most a 2-t tegnap toltuk ki haverral és a második nehézségi szinten álltunk neki újra, mivel még egyikünknek sincs SP-je. 41-et fogjuk meglépni, de ha jól értem az alap játék az 50-et tudja. Na én úgy számoltam hogy meglépjük az 50-et a második végigjátszásban és akkor season pass. Attól fosok viszont ha ezt a True Vault Hunter féle végigjátszást abbahagyjuk akkor ott a küldik megragadnak 50-es szinten és amikor mi a dlc-k után mondjuk a 60-at tapossuk akkor halál unalmas lesz ezt folytatni, emellett neki akarok állni az egésznek majd Ultimate Vault Hunter módban, de ezek szerint a LVL lock sokkal elõbb meglesz.
Laza
Ja az más 😊
Ráadásul nem egyszer le volt már arázva, Én is 15$-ért vettem az Amazonon, ma is lehetett kapni 10 eur-ért.

Aki anno megvette az SP-t, annak automatice töltött minden kieget megjelenéskor a játék, ahogy ma is az újat.

Az új kieg meg eddig a legjobb, legbrutálisabb 😊
TVHM-ban nyomtuk LVL49-tõl, itt léptük meg az 50-et. Brutális ami itt folyik 😊

bosco05
amúgy ha jól értem aki season passt korábban vett, annak egyszerûen unlocked lett a tiny tina, most hogy kijött?
bosco05
a vicces ár az a viccesen olcsóra utalt 😊 30 euró és gyakorlatilag minden kieget megkapok ami szerintem vicces 😄
Laza
Mit értünk vicces ár alatt?

Az eddigi 3 sztori DLC-t csak 1x vittem végig coopban, és 30+ óra volt ... és ebben a raid bossok és egyéb fegyver szerzések, idézések nincsenek benne.
Most jött meg a 4. amibe ma csak 4 órát tettünk, és még sehol sem tartunk.
+ megkapod hozzá a szintemelést és az extra nehézséget, új fegyverosztályt, ami hasonlóan fel tudja tornászni a játékidõt.

Összességében az SP-vel kapsz 40-50+ játékórát alaphangon ... a rengeteg farmolnivalóról és a frenetikus kihívásról nem is beszélve.

Teljes játékokat megszégyenítõ tartalmat kapsz. Szóval mi a probléma az árával?