7269
  • ph0bia
    A SandHawk-ot csak quest rewardként kaphatod meg kizárólag. :( Viszont ott lehetett volna farmolni, ha nem olyat kapsz, amilyet szeretnél. PC-n ugye ha nem a neked megfelelőt adja Scarlett, akkor AltCtrlDel (így nem menti el a játékot, ha kilépsz), aztán megint belépsz a játékba, és ott fogsz spawnolni előtte, aztán ezt addig csinálod, míg meg nem kapod a kívánt elementet, prefixet. Arra vigyázz, ha elfogadod a fegyvert, pár másodpercre rá már hiába lépsz így ki, akkor már úgy fogja venni, hogy teljesítetted a questet. Xboxon meg még egyszerűbb, belépsz másik controllerrel, aztán átadod az alt karinak...Így akár minden element kifarmolható, ami azért nem rossz...Ez ugye solo, coopban Pc-n is megoldható ugyanez.
  • Bluuzia

Aki esetleg még nem ismerné, annak ajánlom, hogy ezeket az oldalakat néha figyelgesse SHIFT kód szempontjából.
    Én személy szerint próbálom követni és feltenni, ami még nem lett itt posztolva. Természetesen, nekem sem sikerül aktiválni mindet, de szépen gyűjtögetem a kulcsokat.

Általában 23 óra után tesznek ki kódokat. Sajna az időzóna miatt rengetegről lecsúszunk.
    Mondjuk ezt a 3 órás beváltási határidőt sosem értettem, de ez szerencsére lassan feledésbe merül, kitolódik, bár néha még előfordul.

Tehát az oldalak:

Fészbúkon (lehet, hogy valamelyik csak bejelentkezve érhető el):

Borderlands 2 SHIFT codes

GearBoxSoftware

BorderlandsGame

Twitter:

- Twitter - DuvalMagic

- GearBox

Most találtam androidra ezt a kis érdekességet:

Borderlands 2 SHIFT codes - - Android - még nem teszteltem!!!

Ha valaki hozzám hasonlóan csak gyűjtöget, és talál kódokat, nyugodtan kiteheti; talán valaki megörül neki.
  • Laza
    Haverom nyaralni van, ő nyomja ezzel a karival (én Astonnal), de most ugrik be, hogy a zsákomba teszi, így át tudom adni neki az enyém :)
  • IMYke2.0.0.0
    Köszönöm - aktiváltam is :)
  • Broafka
    CBKBJ-6ZJW6-HKH3T-B3T33-F5ZRS
  • Broafka
  • Sir Quno Jedi
    Namost 44-ről pikkpakk felugrik az ember 50-re, észres sem veszi. Ott már kár kisebb fegyókat farmolni, az időt nem éri meg.
  • Hunter of Deer
    lenyomtam a Tinas DLC-t nagyon jo volt :)
    viszont a vege nem tetszett, amikor a sarkanyokat kell kinyirni The last boss vagy mi a kuldi neve, asszem lvl 42-t ir hozza es a bossok meg 53masok ... pedig mar remenykedtem hoyg lesz vmi jo boss amit tudok oldogelni 44 korul hoyg legyen mar vegre vmi jo fegyo. van par db lila cucc ladabol de azon kivul semmi ertelmes nem jon.
  • Laza
    Há me aztat a laptopomon nyomattam be gyorsan, eme itten megen a céges asztali gépen vagyok, ahun nincs frászbúk, meg kikeresni sem akartam shonnan, csak gyors szóltam, hogy vagyon kúúcs ... méé kő nektek mindent megmagyarázolni?
  • Sir Quno Jedi
    "Nem tudom ide bemásolni" azt hogy, ha a bl2-be bemásoltad (gondolom nem kézzel pötyögted be karakterenként??!?)
  • Laza
    Van egy 3 kulcsos kód és még működik, az előbb regeltem.
    Nem tudom ide bemásolni, de a FB-on fenn van.
  • Laza
    Tegnap én is beaktiváltam ... bár nem egy szép darab :)
  • Bluuzia
    Lesz az összes karakternek.

• IMYke2.0.0.0
    Köszönöm szépen!
  • Broafka
    zsír, kéne ilyen minden karakterre
  • eXequtoR
    A Sand Hawkot lehet valahol farmolni, vagy 1 jön questből és csókolom? UVHba sikerült egy non-elementalt kikapnom és így nem túl effektív. :(
  • Bluuzia
    Dragon keep head Axton:

KJKJT-WHBKX-HC9BT-TJBJ3-XJFSJ

• ph0bia
    Na, közben lenyomtam ezt a bunkó Pete-et, bár eléggé szenvedős volt Terrhához képest...

Pedig SandHawk+Bee kombóval toltam, videókon sokkal gyorsabban lenyomták...
  • ph0bia
    Kiválasztom a menüben az UVH-t, tehát biztosan ott vagyok. TVH-t végigtoltam, tehát az sem lehet a probléma.
  • Tatyla
    ha nem ad xp-t akkor nem UVH-ban vagy...
  • ph0bia
    Sziasztok! Eddig Soloba toltam, van egy 50-es Zer0-m, de sajnos Pyro Petenél elakadtam most, ezért szeretném valaki segítségét kérni. Kifarmoltam a Bee Shieldet, Double Penetrating Unkempt Haroldot, SandHawk is megvan, meg van még jópár legendarym, illetve unique fegyverem, de valamiért nem megy Pete, hiába néztem róla videót, miután lezúzom a pajzsát elkezdenek spawnolni a spiderantek, meg elkezdi az AoE corrosive cuccot tolni, és szétkap pillanatok alatt. Gondolom Alkaline Bee-vel egyszerűbb, de ahhoz nincs türelmem most farmolni, ráadásul a videókat amiket néztem, ott megölik sima Beevel is.

A másik problémám, hogy elkezdtem az UVH szinten vinni, de nem kapok semmi xp-t. Olvastam, hogy a mobok alig adnak már ilyenkor, de megcsináltam már több questet is, és azzal se jön semmi.

Köszi előre is.
  • XRV
    Igen, megmarad.
    Elindítod a steamos-t, mész vele az első teleportig, ment, majd kilépsz.
    Megkeresed a "....\My Games\Borderlands 2\WillowGame\SaveData\" mappát a saját dokumentumodban.
    Abban lesz kettő véletlen számokból álló mappa, a régebbit a dátumról tudod felismerni.
    A régebbi mappából minden fájlt átmásolsz az újabb dátumú mappába. Eredeti game indít, a videó beállításokat újra be kell állítani.
    Ha mindent jól csináltál, örül. :)
  • eXequtoR
    Egyből a dokknál van 3 láda, én azt szoktam farmingolni, amikor olyanom van.
  • Hunter of Deer
    k thx, meg az elejen vagyok a dlcnek 41 axonnal a mobok 39-40 korul vannak eppen de van egy marha nagy mob ami 45os az kinyirt parszor :)
  • gerey
    A sárkányok után annyi láda van, hogy én szégyelltem magam. :D
  • Hunter of Deer
    a Tinas DLCben van vmi olyan boss vagy lada amit erdemes farmolni? jo lenne egy ket jo cucc, bar ladabol va par lila de akkor is :)
  • Hunter of Deer
    szuper, köszi az infót.
  • IMYke2.0.0.0
    Borderlands 2 + DLC-k: 66,82% (1452 angol fájl - 5,503,562 karakter) / 1322 magyar fájl - 3,677,738 karakter)
    El fog készülni.
  • Hunter of Deer
    Hali!
    Magyarításról van vmi infó? már jó lenne magyarul tolni :) így is lehet persze, de úgy legalább mindent megértenék :)
  • Broafka
    nekem Borderlands 1-nél úgy volt, hogy az alap játék eredeti volt, a dlc-ket meg leszedtem, és a megfelelő helyre betettem, és működött. Online is játszatottam, de őszintén szólva nem emlékszem, hogy steam nélkül lehet e egyáltalán online játszani, mert nem emlékszem, hogy ment volna steam, ha igen, akkor működnie kell
  • genndy
    Megmarad, csak a save mappában más lesz a hosszú szám, arra figyelj (kezdj egy újat, mentsd el és akkor már meglesz a könyvtár, oda másold be a meglévőt).
    Cloud nem néz semmilyen verziót, csak a könyvtárat. Az meg meglesz.
    DLC-k viszont okozhatnak gondot (mondjuk törtben megvoltak, most meg nincsenek), de ekkor nem tudom mi történik.
  • Broafka
    ha már 60-as akkor pech, de amúgy pikk-őakk össze lehet hozni egy új karaktert online, ráadásul úgy, hogy újrapakolhatod a skill pontjaidat
  • poruljartal
    talán át tudod másolni a saveket, de én nem kísérleteznék vele, mert steamcloudos, és lehet a verziószám más és corruptnak érzékeli majd
  • olcsy11
    Ha törttel játszottam eddig és most megveszem, akkor a karater megmarad?
  • bosco05 #5423
    expired
  • eXequtoR
    Nah , de ez jó lesz !

1 kulcs:

PC: 5T533-9R95X-C39T3-3T3JB-SZZ96
    PS3: K3K3B-JBK9C-Z9C53-93KB3-FRWRH
    X360: KB533-CX3K3-9XZ3X-5X3BJ-95KZJ
  • bosco05 #5421
    expired, ahogy már az általam linkelt is az
  • eXequtoR
    1 kulcs:

PC: CJWTB-FF9KX-K3H33-TJJ33-JJHTH
    PS3: WJKT3-ZZT9W-SSC53-H3KJT-5XX9H
    X360: KTWJJ-JXJK3-SXH3R-56JBT-BZC9W
  • bosco05 #5419
    PS3: 5BCJB-FHJSW-HS5K3-SBKBJ-WT359
    WinPC/Mac: WJKJB-C6ZCF-CTZTJ-BBT3J-T9RF6
    X360: 5B5JB-ZCJCJ-Z6H3X-5FTTJ-CXXXT
  • pic01
    Sziasztok, egy kis segítséget kérnék.A tiny tina-s DLC nem műkszik megfelelően, nem lehet felvenni kristályokat és a mission itemeket sem.azt olvastam h kell hozzá season pass, de sehol nem találom, valaki esetleg tudna válaszolni, elöre is köszi.