Borderlands

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bosco05
+s +s +s szóval assassin 😊
bosco05
köszi, a közelharcos a cél, mert most egy commando - assasin párosításban megyünk haverral, én assasin után mennék Krieggel, õ meg Siren, az úgy nem tûnik rossz kombónak, fõleg, hogy Assasint is a fegyverek felé húztam, szóval inkább háttérbõl harcoltam, kell a változatosság, border1-et fõleg berserkerrel toltam és baromi élvezetes volt
genndy
Azt külön még be is kell állítani, hogy szóljon is.
Elvileg, böngészõben: https://store.steampowered.com/account/emailoptout
de biztos hogy be kell jelentkezni hozzá a böngészõben.

De most Nuuvemen is akció van rá, ~2000 Ft csak az SP, azzal jobban jársz (hacsak nem feltétlenül a Steamen belüli pénzköltés a cél mondjuk kártyák miatt).

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

bosco05
én azt akkor megnéztem amikor írták és 20 euró volt, néztem is hogy tuti benézték, de nem foglalkoztatott mert már megvan
Broafka
láttam korábban valaki beírta, hogy SP megint 10 euró, még jó, hogy beraktam wishlistbe, és cseszett szólni nekem bármit is róla :S (vagy valamit megint rosszul csináltam)

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

IMYke2.0.0.0
Nyilván nem muszáj, de a képesség fa nem dísznek van a karaktereknél - nélküle (és nyilván: a képességek nélkül) adott karakter lófikuszt ér...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

A fegyverek mindenkinek "ugyanazok", nem muszáj állandóan verekedni. 😊

@bosco05: Tiny Tina(Gaige) nem olyan látványos(nõi nyögése van 😄 ), bár a robotja elég határozott segítség. Krieggel most kezdtem én is, nem ismerem a képességét.
IMYke2.0.0.0
Én kipróbáltam - szerintem, jól ki van találva a képességfája, de tudni kell, hogy Krieg közelharcos, egy szóval, késõbb, magasabb szintû ellenfelek ellen nyakamat rá, hogy nem lesz sétagalopp vele a játék...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

bosco05
ja és dlc-s karit akarok, tehát vagy Gaige vagy Krieg
bosco05
Akarok kezdeni egy másik karit is (jelenleg Assasin-al megyek) és Psychora gondoltam. Valaki ment vele? Vélemény? Elég erõsnek érzem így skill tree alapján, kicsit Brickre emlékeztet.
Köszönöm szépen, ennyire én nem értek hozzá, de biztos megcsinálom, csak most reinstall van, megvárom amíg a Steam végez. Remélem mûködik.
IMYke2.0.0.0
Értelemszerûen az "i2k012Konyvtar" helyén a Te felhasználói neved áll...

poruljartal
a mentéseid maradnak, ha be volt kapcsolva a steam cloud, ami alapértelmezett

IMYke2.0.0.0
Mentésed nézd meg ezen az útvonalon:
C:\Users\i2k012Konyvtar\Documents\my games\Borderlands 2\WillowGame\SaveData\<sok_szám_neves_alkönyvtár>

Ebben a könyvtárban kell látnod hasonlókat:
Save0001.sav
Save0001.sav.bak
Save000x.sav
...

X = annyi lesz, ahány karakter mentésed van.

A megoldás egyszerû: a *.bak fájl a biztonsági mentésed, szépen fogod (mindennemû akció elõtt a teljes könyvtáradról készítesz egy mentést, mondjuk RAR-ba) és a sima *.sav fájlt törlöd, a *.sav.bak fájlt meg átnevezed *.sav-re.
Voilá!

Hahó! Hatalmas problémám van! lvl 31-es karakterrel nem tudok mozogni. Olyan mintha folyékony betonban mászna. Kipróbáltam másik karakterrel, az fut rendesen, csakhogy most minden mentésem eltûnt, minden karakterem a játék legelején kezd. Piszkosul ideges vagyok e miatt. Eredeti a játék, Steamen vettem. Próbálkoztam a fájlok ellenõrzésével, erre azt írja folyton, hogy egy fájt nem tud ellenõrizni, ezért letölti újra. Le is tölti, de semmi nem történik. Most az újra telepítéssel próbálkozom, de a mentéseimet nem fogja ez sem visszahozni. Ha tud valaki, segítsen legyetek szívesek.
Laza
Van vagy 40 darab állandó kód, amit az új játékosok rögtön aktiválhatnak 😊

Nem baj, ez nekünk csak jó 😊 A 4. DLC után is egy héten keresztül tolták a kulcsokat, 40-45 darabot szórtak ki ... most megint van kb 80 kulcsom 😊 (30 alá alapból nem mentem sose, az be volt raktározva)

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Biztos sokan megvették Steam-en akciósan, és most fel akarják kavarni az állóvizet. 😊
Arra ez nagyon jó, hogy belépj a játékba, beírd a kódot, és ha már bent vagy, akkor nekiállj játszani. Ha már ott vagy, akkor lehet megjön a kedved a DLC vásárláshoz is. 😄
Laza
Mi van ma kéremszépen? A harmadik 3 kulcsos csomag 😊

PC: K3WTT-WCCFF-C3HTJ-T3JBJ-RR6X3
PS3: CTCBJ-FXXZC-SS5CJ-ZJKJT-RSTXB
XBOX: KBCT3-ZBRWT-ZF93R-W6JBT-CS6WK

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

genndy
Köszi a kódokat.

UltraZord
nice , köszi

jetblack
Let's celebrate the weekend with some SHiFT codes for 3 Golden Keys in Borderlands 2!

PC / Mac: WJ5B3-JW56X-5393T-JTTJJ-T5Z6T
Xbox 360: K3WBT-F3FWB-S6STX-5RJBB-66SC3
PlayStation 3: CBWBJ-WFRH5-9HK53-ZTW3J-B9965

These codes will be active through July 22 -- be sure to use them before then!

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

Broafka
köszönöm

poruljartal
van egy extras menu, ott egy shift-rérsz
oda kell, miután csináltál egy shiftes accot az oldlukon

Broafka
bocsánat, buta kérdés lesz, de ezeket hova kell beírni?

genndy
Nem szeretem a dlc-zést, de el kell ismernem hogy a BL2 (és már a BL1 is) DLC-i tényleg tartalmasak lettek, és hozzák az alapjáték óraszámát - jogos a teljes játék ár, ha kapunk is még egyszer annyit a pénzünkért. Itt kapunk.

Laza
Akinek nem elsõ napos vétel volt a játék, annak simán a fejlõdési folyamat részei voltak a DLC-k, mint nekem is, így nem kellett eddig még tartalmat ismételnem 😊

Laza
Elég messze vannak még ezek, szóval addig ki lehet élvezni a mostani tartalmat 😊

Mondjuk ez az a játék, ahol simán el tudok képzelni folyamatos tartalombõvítést, mint egy havidíjas MMO-nál a content patchek, csak itt egyszer fizetsz érte annyit, mint az említettnél egy havi díj.

Ritkán mondok ilyet, de szerintem a SP-ben kapott tartalom bõven bealáz minden más játékhoz adott SP-t (fõleg a multisok nevetségesek) ... minimum 40-50 óra tartalmat ad az SP, minimum ... ez még teljes játékokat is maga mögé utasít, nemhogy a DLC-ket.

Szóval ha október körül kijön egy új DLC ami kerül majd 10 eur-ba kb, akkor majd el tudom dönteni, hogy akarok e azzal a tartalommal játszani vagy sem, és megéri e a 3000Ft-ot vagy megvárom a karácsonyi leárazást 😊

Ha már DLC-k, akkor Én így tudom ezt elképzelni, ahogyan a BL2-nél csinálják .... azaz csinálnak is valamit.
Most a skin DLC-kre nem térek ki, az aztán tényleg opcionális, és egyáltalán nem érdekel, mert a játékban is van kb karakterenként 100 ...

Én, a nagy DLC ellenes mondottam ezeket, uff 😄

Legalább egybõl lvl cap növeléssel kezdenek. Az elején ez probléma volt, hogy a semmiért másztál végig 3 dlcn.

Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com

IMYke2.0.0.0

3 kulcs:

PC: 53WBT-ZJ6CR-WJHT3-J3JJB-BX9FZ

PS3: CTCTB-JRZXW-SH553-9B53B-3THJC

X360: W3KJ3-KB9TT-ZFSB6-WRJJJ-ZXRTZ

Maak
En sem, majd megnyerem sg-n 😄

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Fpocok
Biztos nem veszem meg.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Maak

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Fpocok
Nem. Ez a baj.

genndy
Ezt még nem tudni. Elvileg nem, mert az SP-ben lévõ 4 kijött.
Aztán lehet hogy rendesek lesznek, és beleteszik.

Amúgy ha most bejelentenek még egy DLC-t, akkor a season pass arra is érvényes?

genndy
Ha most megvennéd a GOTY-t, akkor háromszor lenne meg:
Border 2
Border 2 RU
Border 2 GOTY

De, el lehet tüntetni csak az oroszt, csak mondom hogy a Support sokszor meg fogja kérdezni, hogy tényleg ezt akarod-e és tudomásul veszed hogy TÉNYLEG véglegesen el fog tûnni.

IMYke2.0.0.0
Külön nem - a Borderlands 2 tulajdonságai alá kerülnek. Ahogy mindenkinek.

poruljartal
Na ezt nem értem, ha csak az oroszt akarom eltüntetni olyat lehet? Az miért akarnám vissza?😄 Amúgy meg ha goty-t veszek majd késõbb akkor nem lesz meg a dlc, ha ráaktiválom az alapra?😄

genndy
Steam Supportal, de hosszú idõ lesz és sok megerõsítést fognak kérni, hogy biztosan akarod-e. És ha eltüntették, akkor tényleg nem lehet sehogy visszatenni. Giftként se fogják odaadni, egyszerûen eltûnik.

SP-ken kívül szerintem nincs upgrade. Ha már megvetted az alapjátékot, akkor a DLC-ket egyesével kell hozzá beszerezned. Ha meg GOTY-t veszel, akkor az alapjáték fog a könyvtáradban maradni.

poruljartal
Azért remélem lesz valami upgradelési lehetõség majd a fullos goty-ra alap verzióról, mert addig nem vagyok hajlandó dlc-t venni, bármennyire is jó a játék.

Azt nem tudjátok, hogyan lehet eltüntetni a RU verziós játékot a könyvtárból? Mert most van 2

Laza
Ha nem késlelteti a BL3-at, akkor miért ne? Max nem veszed meg, nem kötelezõ.
Manapság az egyetlen játék, ahol nem DLC-ként hanem szinte kiegészítõként tekintek egy DLC-re, akkora mérete és annyi tartalom van benne.

Laza
Az meg minek? 😊

110 órája nyomok egy karit (van egy másik kari 25 órával) úgy, hogy normálon végigjátszva + 3. DLC, majd TVHM-ban elkezdve 1. + 2. DLC letolva és most megy a 4. DLC ... a karakter pedig most lépte meg a LVL51-et ... azaz eddig nem ismételtem tartalmat, 100+ órája tolom és a max szinttõl is még távol vagyok.

Nem a szinteket kéne kitolni, azt csak felesleges balance problémákat okoz. Inkább max szintes endgame kihívást gyártsanak 😊

IMYke2.0.0.0
Nem veszed meg és kész. Ez van 😊

genndy
Jaj...
Bár végül is érthetõ. Üssük a vasat amíg meleg. Remélem akkor már az újabb szintemelésrõl sem feledkeznek meg.

Fpocok
Holnap bejelentik az új DLC-t. <#levele>

THV/UVHba pedig pont hogy max szinten (50 és 61) érdemes nekimenni, mert nem 1 quest reward bis fegyvert ad. Pl.: kalózosba a Whoops-os SMG bossok ellen az egyik legjobb (már ha értelmes elemental dmget proccol rá).

Laza
Mindegyik egy új mellékkampányt ad, ami mind jó hosszú, és szerintem a játék legélvezetesebb és legjobb kihívást tartogató részei.

Az elsõ kettõ normál fokozaton olyan lvl 15-20 körüli, a harmadik, negyedik pedig lvl30-35-ös. De pl a harmadiknál (Hammerlock) lvl30-on voltam, hiába voltak ott hasonló szintû ellenfelek, jóval keményebb volt, mint az alapjáték ezen szintje.

Ha már nehezebb fokozatban vagy, TVHM-ban pl, akkor mindegy mikor mész a DLC területekre, a szinteden lesz. Én (és a cimborám) a TVHM-ban eddig kizárólag csak a DLC-ket nyomtuk, lvl34-rõl 51-ig nõttünk és még nincs vége a negyediknek.

Bezsákolva, azt amúgy nem tudjátok, hogy a DLC-k a kampánysztorit kitolják vagy csak inkább ilyen side quest-szerûek? Mindegy milyen szinten van az ember épp? Köszi😊

genndy
Border 2 SP Steamen akcióban! Még ~3 óra, ~10€!