7269
Borderlands
OFF/WAREZ topik
Borderlands 2 XBOX360 topik
Special weapon effects
MIT TARTALMAZ A GOTY VÁLTOZAT?
OFF/WAREZ topik
Borderlands 2 XBOX360 topik
Special weapon effects
MIT TARTALMAZ A GOTY VÁLTOZAT?
-
#5657 Source: Community Day 2013 - ?5? Keys
Release Date: Sept. 14
Expire Date: Unknown
PC: 5TKJJ-5THRC-XZZ3-J33J33-TSZSC
PS3: 5B5T3-XR5WZ-J66W3-9BK3B-FH595
XBOX: KB5JT-BHFJJ-C3JCX-CRJT3-JHWJW
Source: Community Day 2013 Shift Code - 5 Keys
Release Date: Sept 14
Expire Date: Unknown
PC: WJCBB-SSFFC-XH93J-BJTBT-Z66ZW
PS3: CT5JT-B6C59-BFF5T-HBCB3-R5FJK
XBOX: CJ5TJ-R66BT-KJ3WR-WXTT3-WFZ65
Volt szo skinekrol is nem? -
#5656 Ja, a múltkor már beszéltünk róla (#5588) ... vicces :) -
#5655 20 dollárt kell fizetni [a linkelt képem bal oldalán ott is lenne az infó erről], egyszeri alkalommal.
Háááát... :(
-
#5654 lol, nem is mentem el eddig, fb-n volt egy post rola. :s -
#5653 Jól látom, hogy nem ingyenes a feliratkozás?
-
#5652 community day -
#5651 Gránát modok. -
#5650 Meg tudtam venni a "Borderlands 2: Ultimate Vault Hunter Upgrade Pack 2 DLC"-t is.
Öröm és bódottá. -
eXequtoR #5649 Miféle varázslatokról van szó? :) -
#5648 Azt dobta elsőnek, mákom volt :) a többi ami azóta esett nem volt ilyen jó. -
#5647 igen nagyon jók lettek:) az még sajna nincs meg de majd megyek egy pár kört még az új cuccokért^^ -
#5646 Viszont a 'varázslatok' kva jóók ... gránát helyére, és automatice tölti vissza a gránátokat. Nekem kiesett a chain lighting, azóta csak azt használom, mindenkit végigráz a képernyőn :) -
#5645 na ma délután végigvittem ezt az assault of the dragonkeep dlc-t nagyon jó volt.az egész fantasztikus,1 hibája van hogy az új head és skineket shift kódban adták hozzá,ez elég geciség de nem baj,meglesz így is^^ -
#5644 hát én is így láttam,szerintem nagyon fog nekem is tetszeni:) akkor miután végigvittem neki állok,a többit ismerem.ez meg új lesz akkor ^^ -
#5643 Szerintem a legjobb DLC a négy közül, de tényleg nehéz. De jó. Érdekes hogy mennyire elvitték a fantasy irányába az egészet, de ettől lett jópofa. -
eXequtoR #5642 tina dlc az 30+ -
#5641 értelek,jólvan.viszont én normal és true vault hunteren is le akarom majd tolni,lehet akkor megyek coopba hogy kicsit boostoljanak a srácok:) -
#5640 Hát azt nem tudom neked megmondani, mert "szűz" karakterrel nem vágtam bele - de, szerintem, eljutsz egy teleportig ott már látható lesz, akár az elején is.
Én azt ajánlom, hogy minimum 45-50-es szinten vágj bele. -
#5639 nemgáz.ebből teljesen lejött hogy mennyire jó lehet,alig várom hogy elkezdhessem ^^ -
#5638 fuu hát akkor neki kell esnem,láttam a skint is a mancinak meg a headet,nagyon aranyos kis boszi ^^ úgy illik hozzá.meg láttam belőle egy keveset,én még a 3dlcnél hagytam abba azthiszem a játékot.a max szint mennyi is és kb mikortol tudom ezt a sárkányost elkezdeni?:) -
#5637 Hopp, nem akartam ennyire trágár lenni, de ennél jobb fokozás most nem jutott eszembe - a szuper, extra meg ilyenek nem írják le. -
#5636 Röviden: kurva jó [úgy, hogy még direkt nem értem a végére].
Kifejtve: rendkívül nehéz, igazi unikum a játék világában, és... kurva jó! :) -
#5635 az Assault on dragon keep dlc-t hanyas szinten lehet elkezdeni?újra kezdtem most a játékot,és most még csak 10es leszek lassan:) leginkább ez a dlc érdekel,egy rövid élmény beszélomot valaki mondhatna hogy milyen lett pl ^^ -
warcat #5634 Gamersgate-n a Mac-es upgrade pack 2 2.5euró/2 font attól függően,hogy melyik oldalukat nézed.Elég sokaknak van ott 20% kedvezménye,úgy 2 euró,azaz féláron van,ha valaki spórolna picit.
(A Borderlands 2 és ez a dlc is Steamplayes,azaz a Mac-es kód beaktiválja a pc tartalmat is,és fordítva) -
#5633 Ilyet is lehet? :o Bár nálunk mindig haver hal meg előbb. :-D
Axton és Manci a két kedvencem. -
#5632 valszeg minden módban, de attól még én kicsi vagyok én, hogy arra felé járjak. Ráadásul az istenért nem jön senki se velem öldösni ezeket (61-nél kisebbek meg pláne nem) -
eXequtoR #5631 Szvsz az minden módba elérhető, vagy tévedek és csak UVHba van? -
#5630 jah, én még ahhoz szerintem új hús vagyok még :) a legmagasabb karakterem még csak 52-es -
eXequtoR #5629 Ez a csodás új DLC. A + szint mellett ugye van a Raid of XY zóna. -
#5628 miről? én lemaradtam -
eXequtoR #5627 Amúgy mi a véleményetek az új remek "gautlet"ről? Hajam kitépem amikor banánhéjon elcsúszok és lehet előröl csinálni egészet. :( -
eXequtoR #5626 Nekem is a commandó tetszett annó. Viszont az, hogy a felturbózott ágyut 2hitelik nem túl vicces. Persze sirénnel is vannak érdekes helyzetek.. pl.: az MC immum moboknál problémák vannak és így a bossokkal is. :) Ofc, lenne arra is külön talent, de a fene fog orba szájba retalentelgetni. -
#5625 Manci nálam is a favorit. Most egy kicsit a szirént akarom én is felhúzni -
#5624 Mancival meg akkor is tudsz segíteni az arénában rekedt társaidnak, ha meghótá és kívül vagy. Ugyanis a rácson belülre idézed meg a robotodat és mehet is a gyaksizás. Kintről meg csipázgatsz, miegymás. Még hatékonyabb is, mintha bent vagy. Siren-nel meg tudz élesztegtni kintről is, nagyon faja tartalék szerep. -
#5623 Nem tudom, valahogy Roland és Axton álltak mindig a saját játékstílusomhoz közel. Főleg a 2ben Axton most már szép szinten áll, lebaszok 2 turretet és gyertek bazzzee üvöltéssel kezdődik a ratata buli. Amíg a mobok nagyrésze a Turretekkel van elfoglalva megy a gránátozás rakétázás tüzelés mindennel ami a kezembe akad. Imádom, egyszerűen ez áll közel ez a játék stílus.
Amint végzek vele, utána kezdek egyet szirénnel, utána ha még lesz kedv és idő akkor gunzerker. -
ph0bia #5622 Zer0 a leglazább. :) Az már másik történet, hogy aki amiatt válaszotta, mert szeret mesterlövészkedni, az jól rácseszett. Ugye már TVHM-ban is használhatatlanok a távcsöves fegyverek, kivétel talán a Cobra, amit lehetetlen kifarmolni. Sirennel tolnám én is legszivesebben, de nincs türelmem már felhúzni 61-re. :( -
#5621 Mindegy lett volna, ha nem Ő a főszereplő - nekem a képességei, a beszólásai, a nevetése és persze a megjelenése tette ikonikussá. -
#5620 Mivel ő(k) a sztori főszereplője mindkétszer, még jóhogy. -
#5619 Számomra a Borderlands örökké a Szirén osztályról fog szólni.
Csak másodlagosak a többiek. -
Bhalage #5618 gunzerker ftw