Borderlands

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sir Quno Jedi
Én egyébként mindmáig nem értem miért nem lépték meg azt, hogy a ruha/outfit is pluszokat(és minuszokat) hordozzon, meg a fej is. Sõt lehetne ruhadarabonként, mint minden rendes rpg-ben. Így csak kozmetika, de úgy komoly karakter specializálási lehetõség.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

IMYke2.0.0.0
Na, ha ilyen karakter lenne a játékban, az milyen brutál jó lenne 😊))

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Ha kilépsz, még szép, hogy nem jegyzi meg... ez nem Grand theft Auto III-IV, amiben beteszed a garázsodba és ott lesz következõ indításkor is...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Sir Quno Jedi
Hmmm. Nem is rossz ez a "Charming Princess" skilltree-s kari. Most gondoljuk el. Alapszinteken csak másra támadnak inkább, ha mi is ott vagyunk (coopban, ha több ilyen kari van, akkor erõviszony szerint), azután késõbb már nem támadnak ránk egyáltalán, akiken bejött a csekk, azután még késõbb már igyekeznek közénk és a támadóink közé állni nyálcsorgatva, végül maxon simán harcolnak hogy megvédjenek, méghozzá vállvetve egymással, majd ha nem marad ellenfél, maguk között harcolnak meg értünk (csak egy maradhat, azt meg rituálisan kivégezhetjük mi, ahogy a tûsarkúnk alá hajtja a fejét alázatosan). Legmaxosabban, meg egymást sem ölik meg a végén, hanem jönnek velünk, míg meg nem halnak a tûzharcban, vagy meg nem unjuk õket és ki nem végezzük.

Mekkora plusz feature már és multiban nagyon faja, mert az ilyen kari tud mozogni a nagy felfordulásban, hiszen az élõ karik nem õt fogják támadni, amíg õ rájuk nem támad. Így pl. ha van gyógyító/feltámasztó képessége is, tudná visszahozni a többieket is. Meg aztán szörnyekre, robotokra stb. ez nem hat, így õt is lehet csúnyán szivatni.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Broafka
hmm, nekem nem, ha kilépek a játékból, utána vissza, akkor újra kell választanom a kocsi színét is, meg a hozzá tartozó fegyvert (persze, ha nem tetszik mondjuk a gépfegyver, helyette a rakétavetõt akarom)

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

V43 1105
Mai nap kirobbanóan kreatív kedvedben vagy <#zavart1>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Sir Quno Jedi
Kéne valami long range specializált nõi kari. Aki messzirõl jól tud csipázni és mondjuk ha tovább céloz bónuszokat kap, meg ha dekkol és kempel a csipával, akkor nem látható stb. Szóval olyan igazi angel of death, aki miatt csak úgy buknak el az ellenfelek a csatatéren egymás után és azt sem tudják, honnan jött az áldás.

Kombinálhatnák mondjuk valami gyors akrobatikus harcmodorral. Afféle Fekete Özvegy shield agent kombó.

Meg el tudná csábítani kacérkodással a férfi ellenfeleket (magasabb szinû skillel a nõieket is), így azok elõször csak védenék õt a golyók elé állva, késõbb már harcolnának is érte. Így volna értelme a különleges outfiteknek, mert van amék az álcázást javítja, van amelyik az akrobatikának besegít, meg van amelyik a szexis csábításoknak kedvez...

Napéldául egynek jó lenne.

genndy
Így van, elõvételhez. Tehát nem az SP-hez.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

IMYke2.0.0.0
Nekem is. Ahogy a Slaughter Dome is.
De, aki nem rendelte elõ a játékot, annak meg kellett (és most kell) vennie.

Sir Quno Jedi
Etyépként gáz, hoyg csak nkáét nõi ari van még. Inkább új nõi kari DLC-ket adnának ki, simán megvenném. Mind a siren, mind a manci különleges. Legalább még két nõi dlc kéne. Tényleg új feature-ökkel.

Maak
Mechro elovetelhez ingyen jart. Legalabbis en tuti nem vettem meg kulon es megvan.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

IMYke2.0.0.0
Megmarad a jármû színe is.

Laza
Ha jól rémlik akkor a fegyverválasztás adott játékon belül megmarad.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Broafka
ráadásul minden alkalommal színt meg fegyvert kell választani a kocsikhoz, nem maradnak meg, mint a karakternél, így meg aztán tényleg semmi értelme nincs

Laza
Semmi .... sõt, alig látszik, értelme nulla 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

genndy
Abszolút semmi, csak változatosság.

Van Borderlands Wiki. Le kell fordítani és kész.
Persze lehet külön oldal is, de a wikik azért elég jók szoktak lenni, van kitalált formátum, szerkezet, keresõ, stb.

Bluuzia
Szerintetek van valami jelentõsége a jármûvek skin választási lehetõségeinek (ha már abból is vannak különbözõ - fehér, zöld, kék, lila - színek).

Amúgy visszatérve bosco05 #5132-es bejegyzésére, szerintem jó ötlet lenne csinálni egy oldalt. Néha egyszerûbb lenne egy helyen keresgetni a dolgokat, mint guglizni. Én támogatom + plussz képességeimhez mérten segítenék is.

Sõt! Annak fényében, hogy további DLC-k érkezhetnek, kifejezetten kellene egy ilyen.

IMYke2.0.0.0
Lefedettség tekintetében messze nem állunk jól.

Nekem a Steam-en egy játék letöltése lehet még gyorsabb, mint a DVD-rõl telepítés. DIGI 80/25.... tudom menjek a.... 😄
De a DVD-sek sem menekülnek sokszor a nagy méretû letöltés elõl, mert a DVD-n lévõ játék régebbi, és manapság a patchek is lassan gigákat foglalnak...
Ja és Magyarország elég elõkelõ helyen van így is az internet szolgáltatás tekintetében.

IMYke2.0.0.0
Én pont emiatt veszem, ha tehetem, dobozosan õket.
De, már egyre inkább nem éri meg dobozosan, sajnos, mert a digitális akciók jobbak - cserébe, a szoporóller utasa vagyok, amikor játszani szeretnék, és töltikézem 60-128 kb/s között...

Laza
És csak havi 2-3eFt a Diginél 😄

Én azt mondom, a Steam csak akkor 'kényelmes', ha meg tudja támogatni az ember egy normális nettel ... máskülönben csak a dobozosat preferálnám.
Mikor nyaralni voltam és a szálloda netén szipkáztam a BL2-t a kódok beütése miatt, az minden volt, csak nem kényelmes. 100K körüli értékkel csorgott le bõ egy napon keresztül. Ok, jó hogy így is volt rá lehetõség, de otthon ezt nem csinálnám, azonnal csak dobozosat vennék 😊

IMYke2.0.0.0
5-6 MB/s... örök álom a számomra 😊

Laza
Nekem Austrián keresztül is 5-6MB/s-el tölt jelenleg is (MK C).
Mivel most nagy akciózás van, vannak idõszakok mikor terhelt, akkor jött már 100K-val is 😊

Állítsd Magyarországra! Nekem így gyorsan tölti a játékokat.
Broafka
okés. Hát köszönöm a segítséget

IMYke2.0.0.0
A Season Pass 4 sztori DLC-re terjedt ki - ezt már a bejelentésekor közölték.
Az Upgrade Pack extra.
A Mechromancer és a Psycho Pack <és minden további DLC> fizetõs, mindenkinek.

Broafka
elméletileg ausztriára van állítva, mert szerinte az a legközelebbi.
Amúgy azt hittem, hogy ebben a season pass-ben benne van a 2 új karakter is 😞

wesker24
Vagy állitsd át a letöltési régiodat egy másikra és egybõl gyorsabban tölt.
wesker24
Nah vajon miért ? 😄 Mert lassan megint itt van a 19 óra Napi Deal váltás ekkor annyira leterhelt a steam hogy konkrétan bedöglenek a serverek ! 😄
Broafka
azt hittem baj lesz belõle, hogy "véletlenül" 2-t külön vettem meg, de amint látom jól kezeli a letöltésnél. Viszont nem értem, hogy miért van az, hogy elkezdi maxon letölteni, és kb egy 5 perc elteltével leesik ilyen 198 kb/s-re és azon szenved. Amikor meg újraindítom a gépet, akkor megint jó, nem értem miért csinálja ezt

IMYke2.0.0.0
Nem. DLC-ket tölt le elméletileg - 5-öt konkrétan:
* Borderlands 2: Sir Hammerlock’s Big Game Hunt
* Borderlands 2: Mr. Torgues Campaign of Carnage
* Borderlands 2: Captain Scarlett and her Pirate’s Booty
* Borderlands 2: Tiny Tina's Assault on Dragon Keep
* Borderlands 2: Ultimate Vault Hunters Upgrade Pack

Broafka
nah, elméletileg sikerült. Mondjuk a steam downloads fülre rákattintva nem értem miért a borderlands 2-t töltögeti lefelé, nem azt kéne kiírnia, hogy season pass?

Több mint 1000 dollár értékû az Steam accountom, hidd el hogy biztonságos a vásárlás Mastercarddal, és Paypallal is, mindkettõt használom, teljesen biztonságos
IMYke2.0.0.0
A PayPal az nem kártya, hanem szolgáltatás (http://paypal.com/), melyre regisztrálnod kell, a szükséges személyes, és banki adatokkal, és máris tudsz a világ minden elfogadóhelyén vásárolni.

Broafka
hmm, tudom, megint egy ülye kérdés: honnan tudom, hogy a kártyám paypal? Mármint, most leszámítva, hogy "úgy kellett igényelned", mondjuk, hogy nem tudom, hogy anno hogy igényeltem, le tudom ellenõrizni, vagy csak fizessek paypal opcióval, aztán... vagy sikerül, vagy nem?

IMYke2.0.0.0
Én ott vettem a Fallout: New Vegas Ultimate Edition-ömet, amikor a világon mindenhol a háromszorosába került.
Gond nélkül tudtam aktiválni.
Ha van PayPal-ed, akkor rövidebb ideig tart a vásárlás - a kötelezõ regisztrációt követõen persze -, mint hogy elolvasod amit most írtam neked.

Broafka
hmm, hát megpróbálom, kicsit tartok tõle. Gyakran szoktatok azon az oldalon vásárolni?

IMYke2.0.0.0
STEAM kódot kapsz, amit a gépeden futó STEAM kliensedben, a vonatkozó helyen meg tudsz adni (Ctrl + C és Ctrl + v), amivel a Borderlands 2 (és minden így vásárolt játék) bekerül a STEAM fiókod alá.
S ezek után, a kliensed vagy a HTTP-s felület segítségével megkezdheted az adott játék letöltését, még pedig bárhol, ahol a futó klienssel beléptél.

IMYke2.0.0.0
//Nem leoltom - ismerhetnél, hogy nem szokásom, ha meg nem ismersz az írásaim alapján, akkor elmondom: nem szokásom -, hanem elmagyaráztam neki, hogy miért nincs angol nyelv a brazil (spanyol-portugál) oldalon. Se több, se kevesebb.
Az írásomban sehol nem láthatsz, érezhetsz lehordó hangvételt, azt kiemelõ hangulatjeleket.

Broafka
kódot? ilyen shift kódot? és akkor beírom, és akkor...? honnan szedi le? hmm, nem tudom, gondolkozom még rajta (tudom 8 órám van). Köszönöm a segítséget

genndy
Nem, kapod a kódot. Mivel a Border2 mindenképpen Steames.
Viszont a Nuuvem paypalos, mert elvileg csak braziloknak van (vagy elkezdesz trükközni a lakcímmel).

Bocs Imy, de beszólok: a kérdésére nem válaszolsz, de azért leoltod. Sokat ér a legbeszéltebb nyelvvel, mikor õ a vásárlásra kérdezett rá.

IMYke2.0.0.0
És?
Brazília államnyelve a spanyol / portugál. A környezõ dél-amerikai országokban tökéletesen megértik. Számukra ez a lényeg.
A spanyolul nem tudó Magyarország lakosság beleférne 3/4 Rióba... jelentéktelen.
Az Amerikai Egyesült Államokban is kismillió spanyol, mexikói bevándorló él, miattuk sem kell angol nyelvet implantálniuk, mert a spanyol világnyelv.

Broafka
de az angol mégiscsak a LEGbeszéltebb 😊

Sajnos semmi változás nem történt. 😞
IMYke2.0.0.0
A spanyol (és nyelvrokona a portugál) a második legbeszéltebb nyelv a világon - jelenleg 21 ország államnyelve.

Broafka
és ez is ilyen letöltõs, mint a steam? (amúgy egy angol nyelvet igazán beletehettek volna, goggle fordító helyett)

genndy
Nem, olcsóbb. Az az $ nem dollár, hanem brazil reál. Szóval amíg tart az akció addig bizony csak ~2000 Ft, higgy nekem.

Broafka
amúgy roppant magányos vagyok ebben a játékban, nem tudom mit kell megadni, de ha valaki játszani szeretne egy Borderlands 2-ben még kezdõ, de az 1-ben már tapasztalt (összességében közepes) játékossal, akkor én itt vagyok:
broafka89 az accountom, vaaaagy, mást kell megadni (sorry, Steamen abszolút kezdõ és analfabéta vagyok)

bosco05
steamen season pass most volt elõször akcióban amennyire tudom és SS után szerintem nagyon nem is lesz egy darabig
Broafka
ezen a nuuvemen is 20$ (kb 4000 Ft) persze nem sok, de ha gyakran van steamen is akció, akkor inkább megvárom azt, oda már nem akarok regisztrálni, de köszi