Borderlands

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Laza
Várni kell, eddig is megszámlálhatatlan alkalommal volt már leárazva, ezután is lesz 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Broafka
köszi. Most 20 euró. az most sok

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Kár. Azért köszönöm a válaszokat!

Laza
Volt, Steamen ... várd meg míg újra lesz, 8 óránként cserélik a villámakciókat, vagy naponta a fõ akciókat. Szerintem BL2 még tuti lesz 22-éig. Eddig 2x volt.
Ha nem tudod figyelni állítsd be értesítést, tedd a Kívánságlistádra és küld róla emailt.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

gerey
Billentyûzet maximális használata invertoryzás közben drasztikusan csökkenti az agyfasz elõfordulását.

Fpocok
Szerintem nincs :S

Parasite Eve 2, best game EVER!

Azt akarnám megtudni, hogy erre a teljesen elbaszott és elkonzolosodd gagyi invertoryra nincs valami megoldás pc? Legalább, olyan, hogy az 1, puritán, de kezelhetõ szintjét visszahozza.

Broafka
hol van ez a 10 eurós "all" dlc-s pack?

Sir Quno Jedi
A mechromancer is le szokott árazódni néha, a psycho-t meg szvsz. nem érdemes megvenni, me közelharcos.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

mrzed001
Én megvettem season pass-t most 10 ojróért.
Extra pályák benne vannak, csak az új karakterek nem.
Tudok élni nélkülük.

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Broafka
csak még jócskán várnom kell rá. Nah nem baj, igazából nem olyan vészesek most se, 1500 Ft, az egy baráti sörözés alatt is el szokott menni 😛 De persze minél olcsóbb, annál jobb

genndy
Nem annyira, csak akkor a maradék DLC-ket egyesével kell megvenned, és rosszabbul jársz, mintha az SP-t vetted volna.
Ha lesz még nagyobb akció, akkor ezek is le lesznek külön akciózva, tehát azért megveheted õket olcsóbban.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

bosco05
hát akkor el 😞
Broafka
pff, hát akkor ezt elcsesztem, mert a szintemelõs, meg valami treasure dlc-t már megvettem külön :S

bosco05
nem, azok csak skinek stb stb... creature slaughter dome nincs benne egyedül, de az sem életbevágó... gyakorlatilag a season pass minden sztori dlc-t tartalmaz
genndy
"Kis szarok": skinek. Kell a francnak. SP-vel megkapod a 4 sztori dlc-t meg a szintemelést. Az a lényeg.

Broafka
hát de van vagy 30 ilyen kis szar mellé, vagy azok nem érdekesek?

bosco05
gmg-n is volt már 10
gerey
Ha jól figyeled az akciókat akkor max 8k-ból megvan minden: alapjáték + season pass + manci + kalapácsos csávó.

genndy
Most annyi a Steamen, de lesz az ~10€ is, ha még megkapja a -66%-ot, mint valamelyik nap.

Nem tudni mennyire figyeli a nem megvásárolt dlc-ket a Steam, ne kockáztasd a bant szvsz.

bosco05
én már hallottam ilyen hibáról igen... le van akciózva a season pass 20 ojró az össz sztori dlc
Broafka
hali. Fél warez kérdésem lenne!
megvettem a játékot a steamen keresztül, de rengeteg DLC van, és hozzá képest azért kevés pénzem. Szóval ha én letöltöm a DLC-ket, és úgy telepítem föl, akkor nem fog összetûzésbe keveredni a steam clouddal, ha online akarok játszani?

Bluuzia
Salvador

PC/Mac - WJKBB-KXC3J-5BBCR-5X33J-XZ6RZ
X360 - 5TC3B-9F3CF-SWSJB-3JBBB-SCTF3
PS3 - K3KTJ-3TFX5-WCFKT-Z3533-6RK5C

köszi, az elsõre azt mondja, hogy már lejárt, de a második mûködött😊

Laza
Azért elég durván megszórták a népet golden key-ekkel az elmúlt két hétben, csak hogy még jobban népszerûsítsék az új DLC-t, eddig kb 40db-ot regeltem be csak ebben az idõszakban 😊

2 kulcs, PC
5TKJT-JWH5F-CTHJB-BBJB3-5FHTK
CTCTT-WKZKX-5JH3T-3B3TJ-W3WX3

Laza
3 kulcs

PC: K3WBT-F36WX-C3ZTT-T3TB3-HRK6T
PS3: KJWJB-SWZ6W-HSK5B-STWJB-TTRHX
XBOX: KJ53J-3JZBB-HRZJF-CF3TT-HC6TB

Bluuzia
Krieg

PC: WTCJT-J653B-C3TKF-5X333-F6JRH
360: WBWBB-FFTKX-S5Z3B-33BBT-6TC5C
PS3: 53533-HSCXK-CKFKT-HT5JT-BXWBF

Köszi😊

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Bluuzia
Maya

PC Mac: WJWJ3-FXC33-KT3CR-KR33J-J9B35
Xbox 360: W3C3T-3SJCR-S5HJT-3TTTB-6KKHJ
PS3: 5JCBB-CJR6W-WCFCJ-S3CJT-RTJF3

Pirate és Torque DLC az lvl 15-30 a másik 2 pedig 30-35. Úgy emlékszem, ha mondjuk lvl 20on odaportolsz teszem azt a Oasishoz akkor onnantol az lvl 20ra lesz belõve hiába mész vissza mondjuk 30on. Én sirennel azt csináltam, hogy végigtoltam a sima storyt és lvl 30 körül végig daráltam sorba a dlcket ( mondjuk a Torqosat általába passzolom, mert ez a tokenfarmos megoldás nem bejövõs ).

Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com

A DLC-ket hogy érdemes megcsinálni?
Most tartok a Fridge-nél és látom, hogy pl az egyik DLC-nek (amit véletlenül "aktiváltam" azzal, hogy odautaztam) már trivial a difficulty-ja.
Szóval szerintetek hogy érdemes ezeket megcsinálni? Fõ story közben, vagy bõven elég utána? Esetleg alkalmazkodnak majd az ottani ellenfelek a szintemhez, ilyesmi?😊

Laza
Még 2 órán keresztül BL2 akciók a Steamen, 66% !!!!
Akár pl a legújabb DLC-t is megkapod 3 eur körül !!!
A karakterek is !!!

Én most megvettem még 1-2 maradékot, ami kellett, a skinek is olcsók most 😊

Maak
Hubazz, ezek meddig elnek, meg egyet sem aktivaltam es azert na, jo lenne.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Zero!

PC/Mac: CBWJ3-S5CJ3-WTTCF-WX333-9STBF
PS3: WTWJ3-XHKRK-CKFWJ-ZTWBT-HXBZX
Xbox 360: KBKJT-K63C6-959TT-J3TJ3-9CBKS

IMYke2.0.0.0
Köszi! 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Megjött a Gaige kód! <#taps>

PC/Mac: W3C3B-5JRZC-WJH33-JBJJB-9S6CJ
PS3: CJWBJ-FBKST-ZZ553-S3KTB-BRK3B
Xbox 360: C3W33-B5JB3-SRSBF-C6TJT-F35TT

Frissült a lista. Van egy 3 kulcsos kód és egy only console cuccos.

gerey
Sirennel voltam és Axtont adott, az, hogy mivel vagy bent csak a cucc szintjét határozza meg.

Maak
Gondolom amelyik kariddal bentvagy mikor aktivalod a kodot, az kapja meg.Anno valamelyik fegyveres shift kod is igy mukodott.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Hmm. Csak Axtonnak jött class mod, vagy sorba dobálják majd ki a kódokat?

Jah... ez "csak" class mod😊

Új shift code Facebookról:

5JKBJ-K9WhW-WBZTJ-T3TTB-TW9HR

IMYke2.0.0.0
OFF:
Magyarítás állapotjelzés angolból nem profiknak:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Megnézem köszönöm!
kemotox
Azért van különbség egy jutub megy PS között😄

Goso: Youtubeon a lap alján van egy "Próbálj ki valami újat" vagy valami ilyesmi cucc, ott át tudod állítani, hogy ne flash legyen hanem HTML5, próbáld ki, hátha úgy jó lesz.

when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

Sir Quno Jedi
Gyárekök, nálam meg a fotósop megy lassabban, meg a hitmen blúdmáni, meg az enkódolás mp4-be, mikor ezekkele gyütt borderlands 2-zök. Húdeszarul van ez megírva gyárekök... ÚRISTEN! 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Értem köszönöm a segítséget!
Valóvan a vga lassan cserére szorul, de megvárom még az új hd 8XXX szériát, hátha jobban járok.
genndy
Igen. Extras - SHIFT code asszem.

teddymac
játékon belül kell beírni ?

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

genndy
Itt vannak összegyûjtve a még mûködõ SHIFT kódok.