7269
Borderlands
OFF/WAREZ topik
Borderlands 2 XBOX360 topik
Special weapon effects
MIT TARTALMAZ A GOTY VÁLTOZAT?
OFF/WAREZ topik
Borderlands 2 XBOX360 topik
Special weapon effects
MIT TARTALMAZ A GOTY VÁLTOZAT?
-
#5738 Nagyon is aktuális (trailer végén is ott van):
https://www.borderlands2loothunt.com/
"HELLOOO VAULT HUNTERS
If you\'re interested in shooting things in the face, picking up loot, and then shooting NEW things in the face with the NEW loot you picked up, then congratulations – your face is about to be blown right the heck off because...
Fame, fortune, and loot – both in-game and real-world – are up for grabs by doing just that! Here’s how to join in:
Register to participate HERE
Play Borderlands 2 each day while logged in to SHiFT and complete the Daily Target for your chance at in-game and real-world loot totaling $100,000 in prizes!
Oh, and don’t be surprised if during the course of this some of the bajillion weapons on Pandora suddenly become more powerful – keep an eye on the NEWS SECTION for more on that...
READ THE OFFICIAL RULES HERE" -
#5737 -
#5736 Meg tölthető. -
#5735 csókolnád....
:-() -
Bhalage #5734 csokolom -
#5733 Game of the Year kiadás már kapható! -
#5732 Nincs mit, legközelebb (remélem nem veszitek reklámnak) használd ezt. -
eXequtoR #5731 ty! :) -
#5730 -
#5729 -
eXequtoR #5728 Vagy nem. :( -
eXequtoR #5727 Csak nektek csak most ! :)
-
#5726 nekem most Mechromancer meg gunzerker jön be :) -
#5725 - Én Szirén.őrült lettem, az első pillanattól :) -
#5724 Nalam Axton van igy. -
#5723 Akkor megvárjuk a Complete Editiont. :) -
ratgab #5722 Mer Goty és nem Complete Edition -
#5721 Első körben meglepődnék, ha 25%-nál többet kapna. Majd karácsonykor leghamarabb. -
#5720 Az pre-order bónusz, ugye? és akkor hogy hogy nem kapja meg a GOTY? hát ez nagyon érdekes.... -
ratgab #5719 Mehromancer kivételével minden fontosabb DLC - a legutóbbi szintnövelő DLC. -
#5718 GOTY-ban mi lesz benne? összes kieg? vagy jön még dlc? -
#5717 Kérdés, hogy jövő héten fog-e kapni újabb leárazást... Mivel jön a GOTY verzió 11-én. remélem fog kapni, mert megvenném, nincsenek meg a DLC-l sem hozzá -
#5716 Adok 30€-t a teljes pakkért. E fölött én meg nem veszem. -
#5715 végre megint fognak jönni az emberek játszani!
66%-os leértékelés van Steamen a játékra -
#5714 Köszi!! -
#5713 Köszi szépen! Én is ráugrottam.
-
#5712 Szívesen :) -
Nekrofil #5711 Köszönöm -
#5710 Működik - "Eredeti játékaink" topikban már kiderült. -
Nekrofil #5709 ha valaki kipróbálja, írja meg hogy múködik-e
-
#5708 Borderlands 2 Ultimate Vault Hunters Upgrade Pack 2 (Mac)
Azt hallottam (ph-n), hogy steam alatt ugyis aktivalja a pc-s verziot is.Warcat nem szokott tevedni. -
XRV #5707 Nem rossz ötlet :) -
XRV #5706 Majdnem minden este :) ha időnk engedi. -
#5705 Küld át priviben a steam azonod és beraklak friend listbe, így ha játszunk be tudlak hívni. -
#5704 Ne aggódj mi sem nagyon szoktunk már játszani, csak szökőévente :D -
#5703 ez amúgy tök szép és jó, csak alig vannak már fönt emberek. Ha gondoljátok vegyetek fel, és amikor tudok akkor (inkább esténként) bent vagyok. Amúgy is szívesen játszanék már pár honfitárssal
broafka89 -
#5702 Bemész robotos arénába haverokkal (vagy bármék másikba) és csak gyilok, nagyon szórakoztató tud lenni és ha időben meghaltok a szint vége előtt, akkor újra mehet a buli és jön az exp. Ha egy szint már túl gyenge és nem dől az exp, akkor megcsináljátok végig és jöhet a következő. Jó pár szintet lehet így lépni és baromira jó érzés. Persze csak jó csapatban. LÉnyeges, hogy legyen élesztő siren, meg manci, mert a robi bemegy gyakni kinről is a rácson át, meg éleszteni is lehet úgy. Így szinte korlátlan ideig életben lehet tartani a bentlakókat akkor is, ha kihalsz közben. -
eXequtoR #5701 Amennyire vártam a szint emelést, annyira nem tudom rávenni magam a grindelésre. :( -
#5700 Ritkán, melómelómelómeló... -
#5699 játszik még valaki a játékkal?