7269
Borderlands
OFF/WAREZ topik
Borderlands 2 XBOX360 topik
Special weapon effects
MIT TARTALMAZ A GOTY VÁLTOZAT?
OFF/WAREZ topik
Borderlands 2 XBOX360 topik
Special weapon effects
MIT TARTALMAZ A GOTY VÁLTOZAT?
-
jocika #5858 Gaige talán 37, Maya 27. -
#5857 Hanyas szintű a karaktered? Mert én szívesen játszok coopot csak most 45ös a karakterem és egyelőre ezt akarom végighúzni nem tervezek új karaktert.
Ha tudsz velem menni akkor mehetünk este 6 után mindennap gyakorlatilag, ha nem(új kari) akkor később. -
jocika #5856 Szuper; lenne valakinek kedve coop-ban játszani megbeszélés alapján, mert az ismerőseimnek nincs meg a B2? -
#5855 Egyetlen problémám van srácok.
Ugye miután játszottam a virágbolti verzióval vettem meg a véglegest minden dlcvel együtt.
Namost a virágbolti villámgyors volt sehol egy akadás itt meg mintha bebelassulna a játék.
Nem hiszem, hogy maga a steam a hibás de a "steam cloud"ra viszont tudok gondolni.
Mit gondoltok? (Ja igen ugyanazok a beállítások, ugyanúgy GOTY volt a virágbolti is stbstb). -
#5854 Nem Battlefield (sajnos).
Amint felveszed az illetőt STEAM-en, azonnal látszik a listádban, ha épp elindította a játékot és rá is tudsz csatlakozni, vagy közvetlenül játékmeghívót küldeni neki.
Az FPS-s játékokban megszokott szerver-keresőket felejtsd el, ahogy a Battlelog-féle szart is.
A Borderlands 1-2 négy (4) fős kooperatívot kínál és semmi többet, és ehhez lőtték be a teljes rendszert, így többnyire a valódi ismerőseiddel játszhatsz. Persze, amint Te indítasz meccset, előfordulhat - beállításaidtól függ - hogy idegen játékos lép a meccsedbe...
-
jocika #5853 És ismerősöket, pl. fórumtársakat, hogyan találhatok? -
#5852 Például. -
jocika #5851 Szeretnék coop-ban játszani és ehhez keresnék társakat. Hogyan álljak neki a keresésnek?
Azt néztem a játékban, hogy hogyan tudok kapcsolódni. -
#5850 Addigra össze kellene kaparnom valahogy 4 eurót. -
#5849 Mármint 26án. -
#5848 November 6. án jön a 2. Headhunter dlc:
Headhunter part 2 -
#5847 Így van - elmesélhetetlen, és külső szemlélőnek bizonyára bizarr is lehet ez a jelenség, de döbbenetes is, hogy milyen érzelmeket tud kiváltani egy ilyen digitális termék :)
-
#5846 Én is csak tegnap tudtam befejezni a Tinás DLC-t.
Annál nagyobbat ütött :) -
#5845 Hát én most a Scarlettes dlct tolom Vault hunter modeban(lvl44 zero).
De a szerelmes öreg a Scarlett babáival meg a kazettafelvételeivel, meg a beszólásaival "jó a segge, jó a mell, az arca is végülis ok" :) Érted egy félszemű kalóznak.
Aztán ahogy scarlett "lezárja" az egészet.
Öreg: Ajándék, nekem??????????????? (nem lövöm le a poént). Hát ott beszartam....
Asszony kérdezte "egy hülye játékon röhögsz?" :) Nem kapott választ, úgysem értené meg :) -
jocika #5844 Ez intro, vagy beharangozó? Vagy dlc esetleg? Vagy merre van? -
#5843 Ilyenkor mindig megjon hozza a kedvem, aztan hazaerek es rajovok, hogy nincs idom ra. :( -
#5842 Ha a Tina DLC-t egyedül, vagy haverokkal le tudod... a vége harc... csak szuperlatívuszok jutnak az eszembe, és egy rajongótól ugye mi lenne elvárható, de tényleg brutális adrenalinbomba!
S a vége is eszméletlen jó. Az ember legszívesebben törölné az emléket, és kezdené újra, ismeretlenül, hogy újra újként élhesse meg.
-
jocika #5841 Köszönöm :-) Kihasználom. -
#5840 Persze, ha egyszer ott van kint a GMG főoldalon Ez általános, közös, bárki használhatja.
Egy termék/vásárláshoz használható, tehát ha több cucc is kell akkor vedd őket egyesével, akkor mindhez fölhasználhatod. -
#5839 Őszinténszólva engem nagyon kevés játék köt le már, de ennél a játéknál annyit röhögtem és annyira tetszik az egész "stílus" , hogy nem volt kérdéses a vétel, ott volt az az "ez kell nekem eredetiben" érzés.
10k ért is megvettem volna a Goty-t de gondoltam utánanézek hátha olcsóbb valahol és így is lett(igaz a skinpackok nem érdekelnek azokat nem fogom megvenni).
Amikor jönnek a robotok és jön az a zene, aztán sok robot jön és erősödik az a jó kis adrenalinmuzsika(nem tudom tudjátok e mire gondolok).
K*rvajó, imádom, alig várom, hogy megint essen valami aranycucc :) . -
jocika #5838 Felhasználhatom? -
#5837 Megéri, sőt ehhez még használható a -20% voucher is: GMG20-ODON7-FLUA7
Így már csak 7,92 euro. Tuti vétel. -
#5836 Teljes áron is megérte.
Ennyiért meg aztán végképp.
Mind a 4 sztori DLC miatt "összefossa az ember a bokáját" annyira jók. A Tina DLC különösen.
-
jocika #5835 A green msn-rn most ennyi a season pass:season pass.
Ennyiért megéri már? -
#5834 Köszönöm szépen. -
#5833 Nem kell feltétlenül kivenned a pipát. Ami kell: kezdj új játékot, bármilyen karakterrel, ekkor majd létrehozza a mentés mappát, valami ilyesmit:
Dokumentumok/My Games/Borderlands 2/WillowGame/SaveData/<hosszúszám>/
Na a <hosszúszám> miatt kell újat kezdeni, hogy létrejöjjön. Utána ide átmásolod a régi mentést és menni fog. -
#5832 Gyerekek 1 kérdésem van.
Most installálódik a játék és ugye előtte tört verzió volt.
Namost az ugye a c:lablauserjocogamesordervalamibe mentette a kimentéseket.
Itt viszont a játéknál ott van, hogy "enable steam cloud" és ez be van pipálva.
gondolom ha akarom(márpedig akarom) használni az eddigi kimentett állásomat akkor ki kell vennem mindenképpen a pipát ugye? Ebben az esetben a hdd -re ment.
Vagy van más megoldás?
-
#5831 Nuuvemre lehet egyébként még számítani, ha ott kap akciót, az szokott a legjobb lenni. És úgy tudom nem régiózáras. -
#5830 Én tőle vettem tegnap este, ma kaptam is a kódot:
hxxp://hardverapro.hu/apro/steam_origin_uplay_es_mindenfele_dlc_digitalisan/
7100 maga a goty és 9500at fizettem az utolsó 2 dlcvel együtt.
Nem hinném, hogy bárhol olcsóbb jelenleg ami megbízható is.
Persze steamen még lehet ennél is olcsóbb lesz (de 50% leárazással is drágább az 50euró alapárral ahogy számolom szóval még úgysem éri meg steamen venni, csak ha 66% vagy 75% de mivel a goty most jött ki októberben én szinte kizártnak tartom). -
ntex #5829 Kérdés hogy Borderlands 2 GOTY lesz-e leárazva, tekintve hogy a GOTY verzsön most jött ki ősszel. Sztem ha lesz is leárazva max -50% vagy -66% -ot fog kapni. Elég nagy csoda lenne ha rögtön kapna -75% vagy -80% -ot. Mi is majd most akarjuk beszerezni haverral coopra az egészet, ha "jóárasítva" lesz -
#5828 Ja így már ok.
Tehát ha megveszem a GOTY -t és a 2 általam említett dlct akkor minden megvan a skin csomagokon kívül. -
#5827 genndy: köszi!
Minden nincs benne a GOTY-ban, te magad írtad korábban, hogy ez a 2 dlc külön megvétel:
* Ultimate Vault Hunter Upgrade Pack 2: Digistruct Peak Challenge - (fizetős, nem része a Season Pass 1-nek, hanem a Season Pass 2-nek)
* T.K. Baha's Bloody Harvest - Part 1 - (fizetős, nem része a Season Pass 1-nek, hanem a Season Pass 2-nek)
És ahogy nézem a listát a GOTY hátlapon ezeket külön meg kell vennem. -
#5826 Remélem érthető, de kifejtve: tehát a karakter skin csomagok és a 2 legutóbbi DLC nincs benne. -
#5825 HOTY-ban benne van MINDEN, az utolsó 2 DLC-ig, csak a kis head-skin csomagok nincsenek.
Szóval, később egész nyugodtan bővítgetheted. -
#5824 Nem lesz semmi gond. -
#5823 Mégegy utolsó kérdés.
Csak nem akarom megszívni.
A gotyra is rá tudom aktiválni steamen majd a maradék 2 dlc kulcsát? (Ultimate Vault Hunter Upgrade Pack 2, T.K. Baha's Bloody Harvest )
tehát nem lesz probléma, hogy nem úgy veszem, hogy borderlands2, season pass, maradék 2 dlc, hanem Goty + maradék 2 dlc? -
#5822 - Fogsz, nem a DLC-ktől függ. Legfeljebb ami nincs meg neki, azzal a résszel nem fogtok tudni együtt játszani.
- Én csatlakoznék szívesen akár a level 1-től is (van egy tartalék Axtonom), de max a karácsonyi szünetben, addig 0 időm lesz csak. -
#5821 Na eljött az idő,hogy rászánjam magam a vásárlásra!
2 kérdésem még van előtte:
-A GOTY val is találni fogok multiplayer játékosokat, illetve az utolsó 2dlc (Ultimate Vault Hunter Upgrade Pack 2, Headhunter 1 - TK Baha's Bloody Harvest ) megvételével is találni ? Tehét lényegében mindegy, hogy megveszem e külön a 2 utolsó dlct?
-Van itt olyan 20-100 év körüli arc akinek lesz kedve hozzámcsapódni 43-xx szint közötti szerencsétlenkedéseimben ? :) -
#5820 Hamarosan jön a karácsonyi akciózás - bagóért megvehető lesz. -
jocika #5819 Kár, hogy nincs upgrade verzió a steamen...Nekem az lenne jó az alapjátékra, vagy a season pass-t áraznák le...