7269
  • jocika
    Gaige talán 37, Maya 27.
  • Sheltem
    Hanyas szintű a karaktered? Mert én szívesen játszok coopot csak most 45ös a karakterem és egyelőre ezt akarom végighúzni nem tervezek új karaktert.

Ha tudsz velem menni akkor mehetünk este 6 után mindennap gyakorlatilag, ha nem(új kari) akkor később.
  • jocika
    Szuper; lenne valakinek kedve coop-ban játszani megbeszélés alapján, mert az ismerőseimnek nincs meg a B2?
  • Sheltem
    Egyetlen problémám van srácok.

Ugye miután játszottam a virágbolti verzióval vettem meg a véglegest minden dlcvel együtt.

Namost a virágbolti villámgyors volt sehol egy akadás itt meg mintha bebelassulna a játék.

Nem hiszem, hogy maga a steam a hibás de a "steam cloud"ra viszont tudok gondolni.

Mit gondoltok? (Ja igen ugyanazok a beállítások, ugyanúgy GOTY volt a virágbolti is stbstb).
  • IMYke2.0.0.0
    Nem Battlefield (sajnos).
    Amint felveszed az illetőt STEAM-en, azonnal látszik a listádban, ha épp elindította a játékot és rá is tudsz csatlakozni, vagy közvetlenül játékmeghívót küldeni neki.

Az FPS-s játékokban megszokott szerver-keresőket felejtsd el, ahogy a Battlelog-féle szart is.
    A Borderlands 1-2 négy (4) fős kooperatívot kínál és semmi többet, és ehhez lőtték be a teljes rendszert, így többnyire a valódi ismerőseiddel játszhatsz. Persze, amint Te indítasz meccset, előfordulhat - beállításaidtól függ - hogy idegen játékos lép a meccsedbe...
  • jocika
    És ismerősöket, pl. fórumtársakat, hogyan találhatok?
  • IMYke2.0.0.0
    Például.
  • jocika
    Szeretnék coop-ban játszani és ehhez keresnék társakat. Hogyan álljak neki a keresésnek?
    Azt néztem a játékban, hogy hogyan tudok kapcsolódni.
  • IMYke2.0.0.0
    Addigra össze kellene kaparnom valahogy 4 eurót.
  • Sheltem
    Mármint 26án.
  • Sheltem
    November 6. án jön a 2. Headhunter dlc:

Headhunter part 2
  • IMYke2.0.0.0
    Így van - elmesélhetetlen, és külső szemlélőnek bizonyára bizarr is lehet ez a jelenség, de döbbenetes is, hogy milyen érzelmeket tud kiváltani egy ilyen digitális termék :)
  • IMYke2.0.0.0
    Én is csak tegnap tudtam befejezni a Tinás DLC-t.
    Annál nagyobbat ütött :)
  • Sheltem
    Hát én most a Scarlettes dlct tolom Vault hunter modeban(lvl44 zero).

De a szerelmes öreg a Scarlett babáival meg a kazettafelvételeivel, meg a beszólásaival "jó a segge, jó a mell, az arca is végülis ok" :) Érted egy félszemű kalóznak.

Aztán ahogy scarlett "lezárja" az egészet.

Öreg: Ajándék, nekem??????????????? (nem lövöm le a poént). Hát ott beszartam....
    Asszony kérdezte "egy hülye játékon röhögsz?" :) Nem kapott választ, úgysem értené meg :)
  • jocika
    Ez intro, vagy beharangozó? Vagy dlc esetleg? Vagy merre van?
  • Maak
    Ilyenkor mindig megjon hozza a kedvem, aztan hazaerek es rajovok, hogy nincs idom ra. :(
  • IMYke2.0.0.0
    Ha a Tina DLC-t egyedül, vagy haverokkal le tudod... a vége harc... csak szuperlatívuszok jutnak az eszembe, és egy rajongótól ugye mi lenne elvárható, de tényleg brutális adrenalinbomba!
    S a vége is eszméletlen jó. Az ember legszívesebben törölné az emléket, és kezdené újra, ismeretlenül, hogy újra újként élhesse meg.
  • jocika
    Köszönöm :-) Kihasználom.
  • genndy
    Persze, ha egyszer ott van kint a GMG főoldalon Ez általános, közös, bárki használhatja.
    Egy termék/vásárláshoz használható, tehát ha több cucc is kell akkor vedd őket egyesével, akkor mindhez fölhasználhatod.
  • Sheltem
    Őszinténszólva engem nagyon kevés játék köt le már, de ennél a játéknál annyit röhögtem és annyira tetszik az egész "stílus" , hogy nem volt kérdéses a vétel, ott volt az az "ez kell nekem eredetiben" érzés.

10k ért is megvettem volna a Goty-t de gondoltam utánanézek hátha olcsóbb valahol és így is lett(igaz a skinpackok nem érdekelnek azokat nem fogom megvenni).

Amikor jönnek a robotok és jön az a zene, aztán sok robot jön és erősödik az a jó kis adrenalinmuzsika(nem tudom tudjátok e mire gondolok).

K*rvajó, imádom, alig várom, hogy megint essen valami aranycucc :) .
  • jocika
    Felhasználhatom?
  • genndy
    Megéri, sőt ehhez még használható a -20% voucher is: GMG20-ODON7-FLUA7
    Így már csak 7,92 euro. Tuti vétel.
  • IMYke2.0.0.0
    Teljes áron is megérte.
    Ennyiért meg aztán végképp.

Mind a 4 sztori DLC miatt "összefossa az ember a bokáját" annyira jók. A Tina DLC különösen.
  • jocika
    A green msn-rn most ennyi a season pass:season pass.
    Ennyiért megéri már?
  • Sheltem
    Köszönöm szépen.
  • genndy
    Nem kell feltétlenül kivenned a pipát. Ami kell: kezdj új játékot, bármilyen karakterrel, ekkor majd létrehozza a mentés mappát, valami ilyesmit:
    Dokumentumok/My Games/Borderlands 2/WillowGame/SaveData/<hosszúszám>/
    Na a <hosszúszám> miatt kell újat kezdeni, hogy létrejöjjön. Utána ide átmásolod a régi mentést és menni fog.
  • Sheltem
    Gyerekek 1 kérdésem van.
    Most installálódik a játék és ugye előtte tört verzió volt.

Namost az ugye a c:lablauserjocogamesordervalamibe mentette a kimentéseket.

Itt viszont a játéknál ott van, hogy "enable steam cloud" és ez be van pipálva.

gondolom ha akarom(márpedig akarom) használni az eddigi kimentett állásomat akkor ki kell vennem mindenképpen a pipát ugye? Ebben az esetben a hdd -re ment.

Vagy van más megoldás?
  • genndy
    Nuuvemre lehet egyébként még számítani, ha ott kap akciót, az szokott a legjobb lenni. És úgy tudom nem régiózáras.
  • Sheltem
    Én tőle vettem tegnap este, ma kaptam is a kódot:

hxxp://hardverapro.hu/apro/steam_origin_uplay_es_mindenfele_dlc_digitalisan/
    7100 maga a goty és 9500at fizettem az utolsó 2 dlcvel együtt.

Nem hinném, hogy bárhol olcsóbb jelenleg ami megbízható is.

Persze steamen még lehet ennél is olcsóbb lesz (de 50% leárazással is drágább az 50euró alapárral ahogy számolom szóval még úgysem éri meg steamen venni, csak ha 66% vagy 75% de mivel a goty most jött ki októberben én szinte kizártnak tartom).
  • ntex
    Kérdés hogy Borderlands 2 GOTY lesz-e leárazva, tekintve hogy a GOTY verzsön most jött ki ősszel. Sztem ha lesz is leárazva max -50% vagy -66% -ot fog kapni. Elég nagy csoda lenne ha rögtön kapna -75% vagy -80% -ot. Mi is majd most akarjuk beszerezni haverral coopra az egészet, ha "jóárasítva" lesz
  • Sheltem
    Ja így már ok.

Tehát ha megveszem a GOTY -t és a 2 általam említett dlct akkor minden megvan a skin csomagokon kívül.
  • Sheltem
    genndy: köszi!

Minden nincs benne a GOTY-ban, te magad írtad korábban, hogy ez a 2 dlc külön megvétel:

* Ultimate Vault Hunter Upgrade Pack 2: Digistruct Peak Challenge - (fizetős, nem része a Season Pass 1-nek, hanem a Season Pass 2-nek)
    * T.K. Baha's Bloody Harvest - Part 1 - (fizetős, nem része a Season Pass 1-nek, hanem a Season Pass 2-nek)

És ahogy nézem a listát a GOTY hátlapon ezeket külön meg kell vennem.
  • IMYke2.0.0.0
    Remélem érthető, de kifejtve: tehát a karakter skin csomagok és a 2 legutóbbi DLC nincs benne.
  • IMYke2.0.0.0
    HOTY-ban benne van MINDEN, az utolsó 2 DLC-ig, csak a kis head-skin csomagok nincsenek.
    Szóval, később egész nyugodtan bővítgetheted.
  • genndy
    Nem lesz semmi gond.
  • Sheltem
    Mégegy utolsó kérdés.

Csak nem akarom megszívni.
    A gotyra is rá tudom aktiválni steamen majd a maradék 2 dlc kulcsát? (Ultimate Vault Hunter Upgrade Pack 2, T.K. Baha's Bloody Harvest )

tehát nem lesz probléma, hogy nem úgy veszem, hogy borderlands2, season pass, maradék 2 dlc, hanem Goty + maradék 2 dlc?
  • genndy
    - Fogsz, nem a DLC-ktől függ. Legfeljebb ami nincs meg neki, azzal a résszel nem fogtok tudni együtt játszani.
    - Én csatlakoznék szívesen akár a level 1-től is (van egy tartalék Axtonom), de max a karácsonyi szünetben, addig 0 időm lesz csak.
  • Sheltem
    Na eljött az idő,hogy rászánjam magam a vásárlásra!

2 kérdésem még van előtte:
    -A GOTY val is találni fogok multiplayer játékosokat, illetve az utolsó 2dlc (Ultimate Vault Hunter Upgrade Pack 2, Headhunter 1 - TK Baha's Bloody Harvest ) megvételével is találni ? Tehét lényegében mindegy, hogy megveszem e külön a 2 utolsó dlct?
    -Van itt olyan 20-100 év körüli arc akinek lesz kedve hozzámcsapódni 43-xx szint közötti szerencsétlenkedéseimben ? :)
  • IMYke2.0.0.0
    Hamarosan jön a karácsonyi akciózás - bagóért megvehető lesz.
  • jocika
    Kár, hogy nincs upgrade verzió a steamen...Nekem az lenne jó az alapjátékra, vagy a season pass-t áraznák le...