Borderlands

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Laza
Egyébként csak átfutottam, de mintha még 4 új 'headhunter' DLC jönne majd, az elsõt októberben kapjuk.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
Nem ... de elvileg 5 eur körül van a másik is ... és gondolom az õszi vásárban lesz akciózás is 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Ez már nem lesz benne az SPbe ugye?

Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com

Laza
És szeptember 3 az új lvl cap növelés megjelenési dátuma ... az igencsak közel van ... mégsem húzzák ezt olyan sokáig, hamar megkapjuk 😊

Maak

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Laza
Szokták ... eleve ingyé van, meg ált a napi kódok hamar lejárnak, illetve nem mindig mindenki tud minden kulcsot beregelni. Na meg a játék legjobb fegyvereit nem onnan veszed ki, és innen is ritkán veszel ki igazán jót, viszont a fejlõdéshez azok is jók 😊

IMYke2.0.0.0
Köszönöm a kódokat srácok!<#worship>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Mindig van értelme.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Maak
Miert toljak ezt a sok kulcsot? Ertelme nem sok van, talan kozeleg valami?

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Bluuzia
Source: @GearboxSoftware - 3 Keys
Release Date: August 24
Expire Date: August 27

PC: K3CBT-CRKR6-CB9BT-T3TBJ-595J3
PS3: K3K3J-R96ZK-Z9553-9BC3J-K6BHW
XBOX: 5JC33-9CFCB-9RHJX-56T33-JBSZB

jetblack
Beautiful day for some Borderlands 2 Golden Key SHiFT codes, don't you think?

PC / Mac: WB5TT-JFCXX-CBS33-TTTBJ-JJ95B
Xbox 360: WTW3B-6KXK3-96SB6-56BTT-RTZHB
PlayStation 3: C35T3-CHRSC-SZ55J-HTKTB-SW35F

These codes will unlock 3 Golden Keys and be active through August 27 -- be sure to use them before then!

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

Fpocok
Szerintem csak fanmade. Ez ilyen "ílyen lenne 8bitesen" kép.

Parasite Eve 2, best game EVER!

genndy
Háhá, marha jó <#nyes>
Ez csak valami fanmade munka nem? Vagy létezik ilyen telefonos verzió?

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

Én is annyit szarakodtam elõször, de aztán egyszer sikerült, és ráéreztem. Beakadni meg max a felugrálásnak akadtak be, az az egy trükkös rész van az egészben. Valamit rosszul csinálsz akkor a felfutásnál.
Hunter of Deer
a felfutassal nincs gond, amikor elerem a falat a csucsnal, a videoban lefele nez es irja hogy nyomd elore + balra amig nem utkozol megint falnak. nah ott en megyek balra es leesek ... de eddig akarhany videot neztem mindenki beakadt szal erdekes ... kb masfel orat szarakodtam vele es 2* sikerult bejutnom. mind1 tojok ra.

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

Melyik az a robotos rész? 😄 Saturn?

Moxxi puskák helyett most a Hornetet meg egy Fire Bitchet használok, azok azért durván darálnak, de késõbb lehet jól jön a heal. Még csak Flyntet öltem meg, eléggé féltem tõle, de fél perc alatt ledaráltam, slag Lyudával távolról szétlõttem, aztán meg Harolddal egy sorozat volt, és feküdt. 😄

Mikor cserélted le egyébként az 50-es Beet, meg mire? Nekem van még legendary shieldbõl az Imperator, meg a Black Hole, de nem a legjobb egyik sem.

Ja, meg milyen karakterrel tolod?

Ütközésig kell ott futni felfelé, és azt a csúcsot pontosan becélozni, amit mutat a videóba. Sikerült amúgy feljutni végül?
Hunter of Deer
nem tudom nekem valahogy azzal a videoval nem jon ossze. ugye van az elso ugras akkor elkezdek futni az elso szikla fele majd balra fordulok es ott egyenesen az elso lathatatlan falig, ott le nezek es nyomom az elore + balra kombot amig egy masik falba nem utkozok. na ott en nem tukozok semmilyen falba hanem leesek :/

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

UVHba amint elértem a robotos részt azt hittem letörlöm a 'csába. Iszonyat, hogy megugrik a hp és a dmg. Elvergõdtem Beeig és onnantól ég és föld ! 😊 Az a +110k dmg nagyon csúnyán érezhetõ.

Fegyvernek nem jó a 2 moxxy puska? Én azóta is azt használom a healek miatt.

MOndjuk nagyon már ott se lesz értelme farmolni, ha jön az új lvl cap növelés. 😊
Tudom, tudom, csak akartam pár normális fegyvert UVHM-ra. Igazából csak a Shamre, meg a Hide-ra lenne szükségem már csak, Bee-vel elég élvezhetetlen már a játék.
Laza
Ha 61 a cél, akkor nincs még sok értelme a farmolásnak.

Nekem meg az a kérdésem volna, hogy UVH modban az ellenfelek csak akkor skálázódnak a szintemre, miután megöltem a Warriort? Mert már lassan 53-as vagyok, és csak Terrát farmoltam eddig a relic miatt, sajnos sikertelenül, valami fórumon meg olvastam, hogy az 50-es legendaryk kb. 55-ös szintig használhatóak. Azt meg ugye nem akarom, hogy mire megszerztem a cuccokat, már dobhatom is ki õket.

Esetleg van valakinek lvl 50-es a következõkbõl?

- Hide of Terra
- Blood of Terra
- The Sham
- Infinity
- Fire SandHawk
- ami jól jönne még, az a Dark Knight Zero skin

Cserébe tudok adni legendarykat, van elég sok.
Köszi! Ez így már azért jobban hangzik. 😊
Eshet! Nekem ma 3 Legendary Hunter (Zer0) mod esett, de természetesen a többi is kieshet.
A ládákból eshet az XY legendary class mod? Csak lvl 55ösöm van nem ártana egy 61es.

Laza
Nem igaz a #5512, téves infó.

Nem csak a barátlistában lévõkkel tudsz coop-ozni. Az ugyan barátlistában lévõk és éppen játszók megjelennek ingame a fõmenüben, de egyébként bárkivel tudsz játszani, aki a játékát nyitott sessionben tolja.

Magad is nyitva hagyhatod a játékot sessionját a Network oprtionsben, tedd Online public-ra, és akkor bárki tud hozzád csatlakozni.

Egyébként pedig a MATCHMAKING menüben be tudsz ugrani egy random nyitott játékba a Quick match menüponttal, vagy a nyitott játékokat ki tudod listázni a Match browserrel. Itt bárkihez csatlakozva tudsz coop-ozni.

Én meg pont a többi videó alapján nem tudtam felugrálni. 😄 Egyébként ha belejössz, akkor kb. 3 perc egy run, ma lemértem (addig tartott, mint egy 3 perces szám, úgyhogy nem valami egzakt 😄😄😄). 1,5 óra farm után ma dobott 2 legendary class modot, critical conference callt, meg még 2-3 rosszabb legendaryt, úgyhogy megéri. 😊
Hunter of Deer
megoldottam kozben egy masik video alapjan igy mar sikerult ugyhogy targytalan.

Hunter of Deer
a video alapjan probalok ujra bejutni treasure roomba de annal a resznel ami 1:15nel van mindig leesek, amikor irja hogy nyomjak fel + balra amig egy masik falba nem utkozok, mielott elkezdenek felfele ugralni :S mar meghaltam vagy 100szor 😄

genndy
Aki nem akarta hogy szankcionálják egy olyan fórumban, ahol tilos a warez, ezért nem akarta leírni a szót 😊
Nekem nincs bajom vele, bár tipikus eufémizmus.

IMYke2.0.0.0
Virágbolt... [ki tudta ezt kitalálni a warezra <#falbav>]

Hunter of Deer
sajna viragbolti verzio van :/ varom a goty verziot.

Konkrétan amúgy miket akarsz kifarmolni? Lehet tudok adni pár dolgot.
Terra farmolható szabadon, nem kell altctrldel, csak simán save&quit, és újraspawnol. Pyro Peten van egy idõzítõ, ami szerint egy nap csak egyszer lehet megölni, de azt hiszem, ha visszaállítod az dátumot 2012. december elé, akkor õ is farmolható. A sárkányokat pedig nem hiszem, hogy tudnád soloban tolni 😊, de amúgy sem éri meg. Farmold Terrát, meg Pete-et, a többi raid boss aránytalanul nehéz már. Talán még Hyperius éri meg a Norfleet miatt.
Hunter of Deer
meg annyi kerdesem lenne hogy hiperius / terra / tinas DLC sarkany boss farmolhato szabadon vagy csak ugy hogy megolom es ha nem esik semmi jo akkor ctrl+alt+del es bezaras? szval 1 ilyen bossnal sem lehet leadni a kuldit?
thx es sry hogy ennyit kerdezek 😊

Bluuzia
Dragon keep head: Salvador

PC: WBCJJ-33KWR-S5Z33-BJTTB-65WJJ

+ Salvador Class Mod:

wjkbb-kxc3j-5bbcr-5x33j-xz6rz

Hunter of Deer
köszike!

http://www.youtube.com/watch?v=b5taj-frtR4

Itt talán részletesebben elmagyarázza, meg van hozzá audiokommentár is, viszont 2.05-nél, mikor a felfelé ugrálást kell megoldani, az elõzõ videóban egy sokkal egyszerûbb módszert mutat arra a részre. A többi megegyezik.
Valamelyik posztomban ecseteltem pont neked, hogy végtelenszer be tudsz menni, egy glitch által.

"
Scarlett DLC végén egyébként lesz egy boss, a Leviathan, amit ha megölsz, bejutsz egy Treasure Room-ba, ami tele van loot ládákkal, amik elég nagy eséllyel dobnak legendary cuccokat/lila reliceket, classmodokat/e-tech fegyvereket. Én elsõ nekifutásra 2 legendaryt is találtam. Na, legitim módon ide kétszer juthatsz el, a 2. alkalom egy sidequest, miután teljesítetted a fõ sztori vonalat.
Viszont, van egy glitch, amivel végtelen sokszor el tudsz oda jutni. Namármost, sok ember ezt csalásként tartja számon, én meg azt mondom, hogy ilyen nevetséges dropratek mellett ki kell használni minden ilyen eshetõséget.
Én is nehezen vettem rá magam elõször, de kb. 500 eredménytelen Doc Mercy run után eléggé elmegy a kedve az embernek, amúgy sem MMO ez, hogy valakinek ebbõl kára származik.

http://www.youtube.com/watch?v=rK2RAHt1Z-k

Itt a tutorial videó róla, nekem ez alapján könnyen sikerült, pár perc szarakodás után. "

Ott a videó, nem nagy kunszt. Én vagy 1 óráig szórakoztam vele a többi tutorial videó alapján, ezzel elsõre ment. Kaptam már vagy 20 legendaryt a ládákból, meg egy rakat e-tech fegyvert.
IMYke2.0.0.0
Bocs, csak kétszer - ez nem az a küldetés.

IMYke2.0.0.0
Az a küldetés végtelenszer végrehajtható.

Hunter of Deer
ha leadom az X marks the spor nevu kuldit (Captain Scarlett dlc) akkor be tudok menni meg a Treasure roomba? jo lenne meg parszor nyitogatni a ladat 😊

Bluuzia

PC: CBKBB-ZHJC6-SWHJT-JJ3BB-3CXHS
PS3: 53CJT-35FFK-WK6KJ-9J5BB-HFJX6
XBOX: K3CBB-CHWBB-WJTWF-WXBB3-K3KBK

genndy
Igen, akivel játszani akarsz benne kell hogy legyen a barátlistádban. És ha éppen Border2-znek, akkor jelzi õket a játékbeli listában is.

Sikerült szerencsére, mûködik minden, ezekkel az orosz kódokkal is. 😄

Már csak annyi kérdésem lenne, hogy Steamen miképp lehet Coop-ba tolni? Fel kell vennem ott az embereket? Sose használtam még, bocs a hülye kérdésért.
Happens! 😊

IMYke2.0.0.0
"de legalabb törölni se lehet."
😊))))))))

Igen bocs sittem és ecsesztem. 😞 Szkúzi... de legalabb törölni se lehet.