7269
Borderlands
OFF/WAREZ topik
Borderlands 2 XBOX360 topik
Special weapon effects
MIT TARTALMAZ A GOTY VÁLTOZAT?
OFF/WAREZ topik
Borderlands 2 XBOX360 topik
Special weapon effects
MIT TARTALMAZ A GOTY VÁLTOZAT?
-
#5898 Bocsánat a közözködésért, de szerintem az ultimate vault hunter pack 2 nincs a GOTY ban!
Csak az első.
Nekem külön kellett megvennem. -
#5897 A linkelt oldalon a 2. szintemelés és a két hiányzó DLC is olcsóbb, mint Steamen. -
#5896 Csinálj egy kommentet, amiben benne van a régi meg a creature cucc is és belinkelem. -
#5895 Annyival kiegészíteném, hogy a preorderes bónuszok is benne vannak [Creature Slaughter Dome]. -
#5894 Hoppá, gyors reagálás volt :)
A további kérdések megelőzésére gondoltam, és azt hiszem, így jó lesz. -
#5893 Így jó? -
#5892 A kép szerint ráadásul a 2. szintemelés DLC nincs is benne... :) -
#5891 STEAM-en kell aktiválni és így megkapod a PC-s verziót is. Tudtommal.
A játék ugyanis PC/Mac-es.
-
#5890 Elnézést. :( -
#5889 -
#5888 Illetve ez nem csak Mac-re jó? -
#5887 Jó lenne kitenni a bannerbe is: a Game of The Year változat tartalma:
* alapjáték
* Season Pass 1 (Captain Scarlett and her Pirate's Booty DLC; Mr. Torgue's Campaign of Carnage DLC; Sir Hammerlock's Big Game Hunt DLC; Tiny Tina's Assault on Dragon Keep DLC + ajándék: Ultimate Vault Hunter Upgrade Pack)
* Ultimate Vault Hunter Upgrade Pack 2: Digistruct Peak Challenge
* Mechromancer Character Pack
* Psycho Character Pack
* Collector's Edition Pack
Ami nincs benne: összes különálló skinpack és minden, a GOTY megjelenését követő már kiadott és jövőben megjelenő DLC.
-
#5886 Ehhez akkor jelenleg csak a két Headhunteres DLC-t kell megvenni? -
#5885 10 font a GOTY kiadás.
Köszi Tinman. -
#5884 Valószínűleg igazad van, én TVHM-ből indultam ki. -
#5883 Illetve nehézségtől is függ, normalon 30 a max, TVHM-ban 50, UVHM-ban pedig hozzád igazítja. Nem tuti de nekem így rémlik. -
#5882 Szintedhez méri. -
#5881 Srácok kérdés: Torgue vendor (narancssárga) gépekben csak 50es szintű legendaryt lehet venni torgue tokenből vagy majd nagyobbakat(61-62) is? -
#5880 Az új DLC (sztori + skinek) érkezése ellenére is tudtam tartani a százalékot - németről:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#5879 Új dlc megvéve :) Remélem lesz még pár jövőre is. -
#5878 A hivatalos igen, de mindnek van ilyen kódneve is.
#5867 -
#5877 USD $2.99 / GBP £2.39 / EUR 2,99€ on PC and Mac via Steam -
#5876 Nem ez a dlc neve ?
Borderlands 2 Headhunter add-on: The Horrible Hunger of the Ravenous Wattle Gobbler -
#5875 Az új DLC kódneve: Allium -
#5874 Megjött patch formájában a DLC. Most már csak meg kell venni és befejezi a letöltést. :)) -
#5873 Hoppppppá!
will be available beginning November 26th*
*Expected to release on Wednesday, November 27 on PS3 in Europe and Oceania. -
#5872 "We’re really excited for you to get your hands on The Horrible Hunger of the Ravenous Wattle Gobbler, and we’ve got more up our sleeve – so be sure to watch out for the third Headhunter add-on, How Marcus Saved Mercenary Day coming in December! "
-
#5871 "Hungry for more, Vault Hunters? You won’t have to wait long – The Horrible Hunger of the Ravenous Wattle Gobbler, the second Headhunter add-on for Borderlands 2, will be available beginning November 26th* for just USD $2.99 / GBP £2.39 / EUR 2,99 € on PC and Mac via Steam, Xbox 360 via Xbox Live Marketplace, and PlayStation 3 via PlayStation Network!"
Valószínűleg, este 7-kor.
-
#5870 Nem ma kéne jönnie a 2. headhunter dlcnek? :) -
ntex #5869 Micsoda itemet dobott Midgemong :D
-
ntex #5868 Egyébként csak nekem tűnt fel hogy szinte teljesen eltűntek az olyan sniperek amin van +x% Critical Hit Damage, vagy csak nem írják? -
#5867 Fordítás állapot jelzés:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
eXequtoR #5866 A Bee-t minden fokozaton grindeld majd ki, mert nélküle olyan lesz haladni, mint sajtreszelővel rejszolni. -
#5865 Szerencsés nap ez a mai.
Pedig nem is farmoltam, simán csak kidobta a warrior:
-
#5864 Na elkezdtem farmolni aranycuccokat(ha már lvl50 vagyok).
1. cucc kb 20.run után, Bee:
Mondjuk nem értem miért 49es amikor én vagyok 50es a mob meg 52es volt de sebaj. -
#5863 Már nem. Csak bizonyos feladatok hajthatók végtelenszer végre.
Ilyen például a Pyro Pete bárja és maga Pyro Pete, a Death Race, és a nagyobb szörnyek, és persze a kifejezetten öldöklésre készült arénák a főjátékban és a DLC-kben [Creature Slaughter Dome, Badass Arena, Digistruct Peak stb. stb.]. -
#5862 Ha már egyszer kinyírtam jacket és rámentettem tudom ugyanabban a true vault hunter módban farmolni valahogy? -
#5861 írtam privátot. -
jocika #5860 Ok, mit kell tennem? Az este az jó. -
#5859 Akkor mehetünk együtt a 37essel! Az teljesen jó.
Esténként jó neked?