Borderlands

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maak
Source: Community Day 2013 - ?5? Keys
Release Date: Sept. 14
Expire Date: Unknown
PC: 5TKJJ-5THRC-XZZ3-J33J33-TSZSC
PS3: 5B5T3-XR5WZ-J66W3-9BK3B-FH595
XBOX: KB5JT-BHFJJ-C3JCX-CRJT3-JHWJW

Source: Community Day 2013 Shift Code - 5 Keys
Release Date: Sept 14
Expire Date: Unknown
PC: WJCBB-SSFFC-XH93J-BJTBT-Z66ZW
PS3: CT5JT-B6C59-BFF5T-HBCB3-R5FJK
XBOX: CJ5TJ-R66BT-KJ3WR-WXTT3-WFZ65

Volt szo skinekrol is nem?

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Laza
Ja, a múltkor már beszéltünk róla (#5588) ... vicces 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

IMYke2.0.0.0
20 dollárt kell fizetni , egyszeri alkalommal.
Háááát... 😞

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Maak
lol, nem is mentem el eddig, fb-n volt egy post rola. :s

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

IMYke2.0.0.0
Jól látom, hogy nem ingyenes a feliratkozás?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Maak

Laza
Gránát modok.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

IMYke2.0.0.0
Meg tudtam venni a "Borderlands 2: Ultimate Vault Hunter Upgrade Pack 2 DLC"-t is.
Öröm és bódottá.

Miféle varázslatokról van szó? 😊

Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com

Laza
Azt dobta elsõnek, mákom volt 😊 a többi ami azóta esett nem volt ilyen jó.

Myselor
igen nagyon jók lettek😊 az még sajna nincs meg de majd megyek egy pár kört még az új cuccokért^^
Laza
Viszont a 'varázslatok' kva jóók ... gránát helyére, és automatice tölti vissza a gránátokat. Nekem kiesett a chain lighting, azóta csak azt használom, mindenkit végigráz a képernyõn 😊

Myselor
na ma délután végigvittem ezt az assault of the dragonkeep dlc-t nagyon jó volt.az egész fantasztikus,1 hibája van hogy az új head és skineket shift kódban adták hozzá,ez elég geciség de nem baj,meglesz így is^^
Myselor
hát én is így láttam,szerintem nagyon fog nekem is tetszeni😊 akkor miután végigvittem neki állok,a többit ismerem.ez meg új lesz akkor ^^
genndy
Szerintem a legjobb DLC a négy közül, de tényleg nehéz. De jó. Érdekes hogy mennyire elvitték a fantasy irányába az egészet, de ettõl lett jópofa.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

tina dlc az 30+

Myselor
értelek,jólvan.viszont én normal és true vault hunteren is le akarom majd tolni,lehet akkor megyek coopba hogy kicsit boostoljanak a srácok😊
IMYke2.0.0.0
Hát azt nem tudom neked megmondani, mert "szûz" karakterrel nem vágtam bele - de, szerintem, eljutsz egy teleportig ott már látható lesz, akár az elején is.
Én azt ajánlom, hogy minimum 45-50-es szinten vágj bele.

Myselor
nemgáz.ebbõl teljesen lejött hogy mennyire jó lehet,alig várom hogy elkezdhessem ^^
Myselor
fuu hát akkor neki kell esnem,láttam a skint is a mancinak meg a headet,nagyon aranyos kis boszi ^^ úgy illik hozzá.meg láttam belõle egy keveset,én még a 3dlcnél hagytam abba azthiszem a játékot.a max szint mennyi is és kb mikortol tudom ezt a sárkányost elkezdeni?😊
IMYke2.0.0.0
Hopp, nem akartam ennyire trágár lenni, de ennél jobb fokozás most nem jutott eszembe - a szuper, extra meg ilyenek nem írják le.

IMYke2.0.0.0
Röviden: kurva jó <úgy, hogy még direkt nem értem a végére>.
Kifejtve: rendkívül nehéz, igazi unikum a játék világában, és... kurva jó! 😊

Myselor
az Assault on dragon keep dlc-t hanyas szinten lehet elkezdeni?újra kezdtem most a játékot,és most még csak 10es leszek lassan😊 leginkább ez a dlc érdekel,egy rövid élmény beszélomot valaki mondhatna hogy milyen lett pl ^^
Gamersgate-n a Mac-es upgrade pack 2 2.5euró/2 font attól függõen,hogy melyik oldalukat nézed.Elég sokaknak van ott 20% kedvezménye,úgy 2 euró,azaz féláron van,ha valaki spórolna picit.

(A Borderlands 2 és ez a dlc is Steamplayes,azaz a Mac-es kód beaktiválja a pc tartalmat is,és fordítva)
lalakov
Ilyet is lehet? :o Bár nálunk mindig haver hal meg elõbb. :-D

Axton és Manci a két kedvencem.
Broafka
valszeg minden módban, de attól még én kicsi vagyok én, hogy arra felé járjak. Ráadásul az istenért nem jön senki se velem öldösni ezeket (61-nél kisebbek meg pláne nem)

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Szvsz az minden módba elérhetõ, vagy tévedek és csak UVHba van?

Broafka
jah, én még ahhoz szerintem új hús vagyok még 😊 a legmagasabb karakterem még csak 52-es

Ez a csodás új DLC. A + szint mellett ugye van a Raid of XY zóna.

Broafka
mirõl? én lemaradtam

Amúgy mi a véleményetek az új remek "gautlet"rõl? Hajam kitépem amikor banánhéjon elcsúszok és lehet elõröl csinálni egészet. 😞

Nekem is a commandó tetszett annó. Viszont az, hogy a felturbózott ágyut 2hitelik nem túl vicces. Persze sirénnel is vannak érdekes helyzetek.. pl.: az MC immum moboknál problémák vannak és így a bossokkal is. 😊 Ofc, lenne arra is külön talent, de a fene fog orba szájba retalentelgetni.

Broafka
Manci nálam is a favorit. Most egy kicsit a szirént akarom én is felhúzni

Sir Quno Jedi
Mancival meg akkor is tudsz segíteni az arénában rekedt társaidnak, ha meghótá és kívül vagy. Ugyanis a rácson belülre idézed meg a robotodat és mehet is a gyaksizás. Kintrõl meg csipázgatsz, miegymás. Még hatékonyabb is, mintha bent vagy. Siren-nel meg tudz élesztegtni kintrõl is, nagyon faja tartalék szerep.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Ulvar
Nem tudom, valahogy Roland és Axton álltak mindig a saját játékstílusomhoz közel. Fõleg a 2ben Axton most már szép szinten áll, lebaszok 2 turretet és gyertek bazzzee üvöltéssel kezdõdik a ratata buli. Amíg a mobok nagyrésze a Turretekkel van elfoglalva megy a gránátozás rakétázás tüzelés mindennel ami a kezembe akad. Imádom, egyszerûen ez áll közel ez a játék stílus.

Amint végzek vele, utána kezdek egyet szirénnel, utána ha még lesz kedv és idõ akkor gunzerker.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Zer0 a leglazább. 😊 Az már másik történet, hogy aki amiatt válaszotta, mert szeret mesterlövészkedni, az jól rácseszett. Ugye már TVHM-ban is használhatatlanok a távcsöves fegyverek, kivétel talán a Cobra, amit lehetetlen kifarmolni. Sirennel tolnám én is legszivesebben, de nincs türelmem már felhúzni 61-re. 😞
IMYke2.0.0.0
Mindegy lett volna, ha nem Õ a fõszereplõ - nekem a képességei, a beszólásai, a nevetése és persze a megjelenése tette ikonikussá.

Sir Quno Jedi
Mivel õ(k) a sztori fõszereplõje mindkétszer, még jóhogy.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

IMYke2.0.0.0
Számomra a Borderlands örökké a Szirén osztályról fog szólni.
Csak másodlagosak a többiek.

gunzerker ftw

anti hero

Nem is értem miért mindenki kedvence. 😊 Omlanak szét a mobok elõtte! 😊

Sir Quno Jedi
Nos a Siren mindenki kedvence (mint BL1-ben), utána Manci és aki nemakar nõi karivakl tolni, az Zero-zik (holott az még csak nem is ember), vagy Commandozik. Annyira a Gunzerkert már nem csipázzák, mer törpe (tényleg alacsonyabbról megy a kilátás és így az is fedezék az ellenfélnek, ami felett átlõsz Siren-nel).

genndy
Manci.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

gerey
szintén Maya és Manci

IMYke2.0.0.0
Maya.

wesker24
Nálam egyértelmûen a Két csaj + Manci és Maya !
Broafka
egyébként ki melyik karaktert preferálja leginkább? Sok embernél látom, hogy oda vannak Zeroért, de nem értem miért. Most õ vagy közelharcosként csapkod (ami késõbb már kicsit nehezebb lesz) vagy mesterlövészként lohol, ami a sok mozgó karakternél elég macerás szintén a játék vége felé. vagy nem tudom milyen más buildet csinálnék még mellé

bosco05
utóbbi
Arnoux
Sziasztok! Érdekel a játék és lenne egy kérdésem:

Online CO-OP-ban hogy mûködik a loot szétosztás? Mindenki magának kap lootot, mint a Diablo 3-ban, vagy kidob egy adag cuccot a boss és azé aki hamarabb rákattintgat (elninjázza)?

Maak
Nalam is 5-ot irt de tuti, hogy csak 3-at adott kodonkent, 123-al kezdtem, 126-129 es igy tovabb.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774