7269
Borderlands
OFF/WAREZ topik
Borderlands 2 XBOX360 topik
Special weapon effects
MIT TARTALMAZ A GOTY VÁLTOZAT?
OFF/WAREZ topik
Borderlands 2 XBOX360 topik
Special weapon effects
MIT TARTALMAZ A GOTY VÁLTOZAT?
-
#1434 Faszántosan néz ki ez a fehér skin :)
-
Nekrofil #1433 akkor viszont a reload speed, dmg és társai számát is növelhetné, hamár egyszer adtam mindegyikre elég sokat -
#1432 badass pontok? elemental effect chance? -
ntex #1431 Találtam egy másik bugot is: A fegyvereknél a hudon lévő kiírás nem egyezik meg az inventoryban olvasható adatokkal...
-
BlueRain #1430 Szerintem a 2. rész minden tekintetben jobb, de mintha kötöttebb lenne és az inventory is lehetett volna áttekinthetőbb. De amugy sztem tök jó, most a razoros verzió van fent, viszont a coop-ot nem tudom sehogyse megoldani online. Goty-t akartam megvenni, de így aszem jövő hónapba muszály lesz beruházni bolti Bl2-re. Pedig én aztán nem sűrűn teszek ilyet:D -
ntex #1429 Csináltam egy compilation videót a szereplőkről akinek van introja :) Aki még nem játszotta végig ne nézze meg mert spoileres lehet :)
-
ntex #1428 Amúgy ez azért van mert ugye az első részben minden fegyverkategória egy classhoz tartozott, amit amúgy elég nagy baromságnak tartottam, ezt itt már jól megoldották azzal hogy nincs külön favourite fegyvere egyik classnak sem :) -
ntex #1427 Az szerencsére csak olyankor fordul elő mikor egymás után többször "vásárolsz" tőle fegyvert, közben el kell utazni vagy kilépni-visszalépni :) -
#1426 Sok bug van a játékban. Az első részt is premierben vettem de ott nem emlékszem, hogy ennyi lett volna. -
#1425 Én is így veszem észre, mert most már elég 3-4k és ad fegyót. -
#1424 Az attól függ szvsz., eddig mennyit dugtál bele. Szóval ha nekem van egy kis pénzem, rohanok is vissza hozzá és tömöm is.
Jó lenne, ha újraépítené az Underdome-ot! -
Nekrofil #1423 tegnap 100$ okokból bedobtam neki, úgy 5-10 et és egyből adta a fegyvert, nemkell neki olyan sok :) -
#1422 Mág szép hogy nem ad azt hiszen olyan olcsón adja magát ne legyél már ennyire SPUR ! xD
Én már vagy 20 ezret adtam neki és kapta is töle 2 jó fegyót ! :D -
#1421 Egyébként ezeket mikor adja? Azt értem hogy a perselybe adagolt zs után, de én hiába pakolta neki már vagy 5-6k-t, lószart sem ad :) -
Nekrofil #1420 steam, ugyanúgy, ahogy a játék kódját aktiváltad -
eNorti #1419 Sziasztok.
A játékhoz kaptam két kupont és van rajtuk egy-egy kód. Azt hová kell beírni, hogy aktiválódjon a tartalmuk???
Köszönöm a választ előre is! -
crosscut #1418 Azért az kemény volt hogy bontom a csomagot csak éppen az alját nyitottam fel, erre mi van a doboz alján?
"wrong side minion" [claptrap integet]
:)
A doboz kicsit eltérő a IGN-es boxtól. Amolyan "oldalt kihuzós". (Míg az IGNes a tetején nyílik)
Mindenestre marad a kalóz verzió fent :) Eddig bőven jó az is. -
#1417 Én sem láttam, pedig az övét vártam a legjobban :/ -
ntex #1416 Moxxi-nak ugye nincs intro videója BL2-ben? Vagy csak én maradtam le róla? -
#1415 onnan már nincs sok hátra de nem érdemes rohanni:) -
#1414 hát én annál egészen sokat szenvedtem.okos ötlet:) -
#1413 de ad csak nagyon nehezen.1 srácnak megvan akivel játszottam ma.amúgy vagy bug vagy tényleg csak nehezen,de amikor mondja hogy itt a kedvenc fegyvere nem történik semmi.kicsit problémás a dolog.de majd próbálkozom vele:) annál jobb nem létezik smgből ^^ -
#1412 de cselesnek tetszik lenni :D
az Angeles rész után (gondolom sejted mire gondolok) mennyi van még a sztoriból? -
ntex #1411 Ezt inkább spoilerben írom mert questről van szó :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Oppurtinityben van az a quest a táblánál rögtön az elején hogy le kell rombolni a szobrokat a városban, nekem azt sikerült úgy megcsinálnom hogy nem kellett kísérnem az Overseer-t :D Kipucoltam az utat ahol haladt, majd felvettem újra a questet és szépen végigment az első két szobron gond nélkül, a harmadiknál megjelent pár katona meg a végén egy két robot azt könnyen elintéztem majd a negyediket is megcsinálta úgy hogy mikor odamentem megtáncoltatni akkor spawnolta be a játék a mobokat a szobor köré :D -
ntex #1410 Épp erről beszéltem hogy Bad Touchot sztem már nem ad ezen a szinten :) -
#1409 na énis elértem az 50lvl-t nem volt könnyű.egyébként nekem is moxxi fegyverei a kedvenceim.moxxi good touch megvan lvl 50esben már csak a bad touch kell és mehet a móka :P -
#1408 Amúgy én is gyakran savas csipával szedem a kis gedvákat (joint-okat kilövöm, viszlát), ahol jól rájuk lehet látni messziről. Csak itt olyan közelről ugranak csak rád, hogy ugye el kéne menni messzire újra és lecsipázni őket. Én meg nem szeretek rohangászni vissza. -
#1407 Robbanó shoti lényege, hogy minél többszörös legyen a szorzó, mert több fragment, több esély mindenre. Főellenfeleknél is mikor mondják, hogy ezt, vagy azt lődd ki rajta, shoti előap beng, done, tovább. -
ntex #1406 Robotgyárakat én sniperrel szoktam szemen lövöldözni, csak itt Vault Hunter módban szókásukká vált a reflect shield, az meg csak akkor tűnik el ha közelebb megyek hozzájuk, úgy meg jó fedezék kell hogy a nuke meg a többi kis rakétája elől legyen búvóhelyem, meg ne nagyon tudjanak a nyakamba mászni. Amúgy a robbanó shoti tényleg jó cucc. -
#1405 Mondom, három lövést 1xrre kiköpő robbanós shotgun-nal szoktam őket szedni, konkrétan majdnem annyit sebez, mint egy rakétavető (sőt) és druván robban is szintén. Csóró nagy robotgyártó robik így egész tűrhető idő alatt elfüstölnek, ha mégsem, akkor jönnek a druvább cuccok, pl. a 3x-os rakétavetőm, abból pár lövés konkrétan BÁRMIT kicsinál (jó a fő BOSS-okat nyilván nem).
Általában nyilván én is az elementális smg-imet használom (savasat robik ellen, tüzeset organikusok ellen), mert 83%-os plusz sebzésem van rájuk class mod-ból és 17% meg artifactből, így takrékosan lehet robit írtani. DE ha szorul a hurok, vagy erős lesz a sűrűje, akkor shotgun elő és beng-beng mothafucka. :DDD
Az tetszik, hogy itt a shotgun és a rakétvető NAGYON jól használható fegyverek, ellentétben az első résszl, ahol siren-ként ezeknek SEMMI hasznát sem vetted (rakétavetőktől senki durvább ellenfél nem akaródzott meghóni). Itt számtalanszor húztak ki a szarból (sőt még a forgó spinigunokat is használom, az is jó dolog, főleg robbanósból). -
ntex #1404 Én is azt használtam eddig de 45-ös szintű Oppurtinity-ben már kevéske a DPS-e... Ha lent van egy Badass vagy netán Super Badass robot meg a többi akkor eléggé fogcsikorgatva megy az ölésük -
#1403 Nekem adott egy Miss Moxxi's Bad Touch-ot az a savas és ugyanúgy forgós tárcsás, oldalán a forgón az ő képe. Nomeg ezt a Good Touch-ot is, tüzesbe ugye. A Bad Touch nagyon régi, már kinőttem, de még mindig azt használom, mert a nála puszta statokban messze jobb savasaknál valahogy mégiscsak jobb. -
ntex #1402 Ja kilépni azért kell az átvétel után mert előfordult nálam hogy másodszorra már nem adott fegyvert, de kilog visszalog után megint megy -
ntex #1401 Amúgy tényleg végtelenszer ad fegyvert ha 100-asokat adogatod neki, mindig a szintedhez igazítva, csak sajna nekem only tüzes SMG-t ad pedig kéne egy korrodáló is, azt csak egyszer vagy kétszer adott a legelején még 20-as szint körül... Ez egy jó kis exploit amúgy, megkapod a fegyvert átveszed, kilépsz, visszalépsz újra adogatod a 100-asokat neki, megint ad fegyvert előbb utóbb megint kilépsz és ezt ismételgeted. Kicsit lassú de nyereséges method pénzszerzésre, 45. szint körül érdemes csinálni mert akkor már 20K körül lehet eladni az SMG-jét.
Ez a legjobb most amit ki tudtam szedni belőle:
-
#1400 Random esnek ki ilyen "kupacok"ból is :D ma pl stalkereket öltem és egymás után kaptam v 8 skint :D igaz ebből csak 4 volt a karakterre a többi autóra :D sarlókalapácsos skin nagyon lol :D -
Landor #1399 egy komplett Borderlands 1 ruházatot ad az elején, ha detektálja a játék hogy megvan neked a BL1 -
#1398 + meg badass rankok melle is ad 4-5 nel -
#1397 na ez engem is érdekelne:) -
#1396 Skinek listaja van vhol? Mert 49/88 a test, head meg asszem 9/17.. es mar 50 vok. De esett mar badassbol, jatekgepen is porgettem ki, ugye kuldi is adja.. esetleg meg vmi mas mod? -
#1395 van ott Roland facebookos oldaláról kép is :D