Borderlands

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince23
itt a link:

A két új videó

grebber
Kijött egy 20 perces trailer!Gamestaron láttam, nem linkelem mert telorol elkurja sg.

Next PC upgrade: 2022

Fpocok
Én nem ezt írtam.
Azt írtam, hogy amit mutattak a második részbõl, videót... az volt csúnya.

Parasite Eve 2, best game EVER!

MerlinW
Áh, nem értetek ti ehhez...😊

[merlinw.org]

MerlinW
Szerinted... számomra ezerszer szebb, mint egy mûrealisztikus krájzisz, vagy battlefield. Egyébként a szó amit keresel a stílusos. Esetleg mûvészi. Ami sokkal többet ér mint a valóságmásolat. Kell hozzá érzék, tehetség, fantázia, míg az elõbbihez nem.

[merlinw.org]

Prince23
+1

Cell-shaded grafikát nem lehet sem szépnek sem rondának nevezni, inkább hangulatosnak
MerlinW
Baj lehet a szemeddel, ha szerinted rusnya volt a Borderlands...

[merlinw.org]

Fpocok
Videók alapján még rusnyább volt, mint az elsõ rész. De gondolom nem volt benne minden. Nagyon más nem lesz, szerintem ugyanolyan gép kell neki, minimálisan jobb.

hát jó, akkor ne fusson sokkal rosszabbul sem, aztán remélhetõleg rendben leszünk. 😄
4GB memória még mindig elég szinte minden játékhoz, a 4 magos CPU-t sem használja még ki rendesen sok minden (játék fõleg) szóval nem tudom mirõl beszélsz 😊 A PhysX meg úgy ahogy van szar az ATI tulajoknak mert direkt úgy írták meg hogy visszafogja az említett kártyákat. Szóval nem hiszem hogy sokkal jobban fog futni
egyébként nincs még semmi konkrétabb hír a játék gépigényérõl? az világos, hogy milyen physX effektekkel tömik tele, ettõl független nem lennék szomorú, ha egy fokkal jobban futna ati kártyákon, mert abból kiindulva, hogy az elsõ is rosszabbul megy effektezve nem egy idei játéknál is a HD6550D kártyámon, hát nem ad túl sok bizakodásra okot. mondjuk lehet mondani, hogy egy 4 magossal meg 4 gb rammal nem egy mai konfig, viszont a legtöbb játékot még azért meglepetésre mindig normálisan viszi, akár 1600x1200 körül is.
Fpocok
KELL!

wedge31

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Fpocok
link?

Mechromancer announced! New class for Borderlands 2 offered as post-launch DLC. Free (!) with Premier Club pre-orders!

wtf..

http://www.twitch.tv/2k
b2 stream paxról

yesname
Óhó, dehogynem. Ég és föld mozgás közben is. Sõõõõt, még csak úgy látszik igazán.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

BuriP
A legvégén két rakétavetõvel a boss-ra az azért tetszett!

Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.

Fpocok
Kicsit elbizonytalanított... elég gagyin nézett ki, de lehet csak a konzolos mivolta miatt.
Lesz benne drop-in split screen, ami, bár nem vagyok konzolos, durvának hangzik.

tutituti
jutubos

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

broman191

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Nekem az SSAO-val annyi a gondom hogy nem annyira látványos effekt mint amennyire terheli a kártyát és csökkenti az fps számot... Egy állóképen könnyen észreveszed a különbséget de egy olyan játékban ahol folyamatosan mozogsz úgysem az árnyékolást fogod nézni
yesname
Utánanéztem a dolgoknak. Tudom hogy ott sem rózsaszín minden, de az olvasottak és saját tapasztalat alapján is driver részrõl ég és föld a kettõ nV javára. hhez jön az SSAO és a PhysX, melyek önmagukban is elégséges featureok számomra.
Egy bajom volt Nv-vel, hogy állat gyenge minõségû a hardver (alkatrészek). Igen nagy arányban halnak meg a kártyái.
Azt utdom, megvárom a következõ generációs konzolokat és ha bejön azt veszek, ha pedig még mindig látok játék terén elõnyt a PC-ben, akkor úgy néz ki nV-re cserélek.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Nem nézel eléggé utána... ezek leírta után max annyit tudok mondani hogy max pisix miatt veszed 😊 Többi ok nem jó 😊

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

yesname
Sajna nVidia tulajdon a PhysX és persze, hogy nem adja ki másnak a megvalósítási jogait. nVidia nagyon jól csinálja a marketing részét, míg AMD jól elszarja az egészet: nem támogatja a fejlesztõket annyira, nem futtatja a saját fizikai enginet, évek óta szinte folyamatosan kisebb bugokkal kiadott driverek, amik ráadásul elég feature szegények is.
Nekem egyszer volt nVidiam, jelenleg 6970-et nyúzok. Türelmes voltam nagyon, de most már kezd betelni a pohár és azt hiszem legközelebbi kártyám nVidia lesz az alábbi szerintem nagyon fontos és szép elõnyök miatt:
- driver szintû SSAO
- PhysX harveres gyorsítása (hiába nem kell a játékhoz, nagyon jól néz ki és sokat dob a feelingen)
- kevésbé bugmentes driverek
- mára már képminõségben is beérte az ATI-t, bár hardverminõségben sajnos még mindig nagyon elmarad...

Ez még véletlenül sem driver hiba, pusztán arról van szó amit nem egy helyen írtak már hogy mivel a PhysX nVidia cucc, így nyilván úgy írták meg a driverét hogy az ATi kártyákat visszafogja... 😄
Fpocok
MEGINT jó nagy hülyeséget beszélsz.

nekem is atim van, azért remélem nem lesz nagy gépigénya, a maga idejében emlékeim szerint az elsõ résznek sem volt olyan egetrengetõ. maximum nem használja az ember ezeket a physx hülyeségeket.
olcsó húsnak szar a drivere (atim van de ha rózsadombi köcsög lennék váltanék) 😊

Fpocok
Jól hangzik.

Ez az ATi-soknak megint hátrány lesz...
grebber
Borderlands 2 will be enhanced with GPU PhysX effects

Fain!Remélem nem kell neki majd GTX 680 😄

Next PC upgrade: 2022

Sir Quno Jedi
Nyilván NEM játszottak vele, így honnan tudják elõre?!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

MerlinW
A BL2-ben lehet, hogy az. Nem az elsõ részrõl beszél.

[merlinw.org]

Sir Quno Jedi
Aszongya a siren a legunalmasabb karakter, beszarok. Menjenek már a zanyjukba. Már az egyben is a legtrükkösebb és legerõsebb kari volt, ha jól kezelték, nem véletlen, hogy a profibbak 4xsiren partiban tolták... 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

morvaigaben
Kár hogy ez a Guru... 😄

ASUS X550CC-XO227D, amir?l most ezt írtam :D BattleNet: Gabe#2489

Fpocok
Elõbb utóbb be fog perelni a gamestar. CSõdbe viszed õket 😄D
Elolvasom...

sherlock1

http://youtu.be/4v8qae11_-M

Teppik Amon

Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok

Fpocok

MerlinW
" FOV slider" Yaaay!😊

[merlinw.org]

wedge31
Borderlands 2 PC Port Details.

FOV slider

100% mouse usable menus/mouse wheel scrolling

PC specific UI

Native multiplayer matchmaking

Push to talk

Logitech keyboard support

LAN support (including offline mode)

Control pad support

Integrated V-Sync option

Support for higher resolutions

Mouse smoothing options (can be disabled completely)

Cloud save support

Achievement support

Friend List support

No port forwarding required

Forrás.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Akkor a helyeben csak ovatosan fogyatekosoznek bele a tomegbe. <#fejvakaras>
Tudnék amúgy ékezeteket, de már így szoktam meg.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

LeWyTy
Nem tudja befogadni az ékezetek hiányát.
(egyébként tényleg mért nem használod? én is angol billrõl írok magyarul)

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

"Írjál már úgy mint egy ember, ne úgy mint egy fogyatékos."

Mi a problemad, figura?

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Krinyo
Írjál már úgy mint egy ember, ne úgy mint egy fogyatékos. Egyébként EA-el példálózni steam-nél mióta érv? Vagy fejlõdsz a világgal, vagy lemaradsz. Nem kötelezõ játszani.

Uhum. Egy az Ubinak, egy az EA-nak, egy Valvenak, es a tobbiek is nemsoka kapcsolnak. Egy felhasznalo a kiado osszes jatekahoz, hozza regisztralt jatekokkal(Ha 2 evig nem nyulsz hozza, az EA peldaul siman torol. Jatekaid huss.), folyamatosan futo kulon kliens. En azt szeretnem, ha jatekot adnannak el nekem, nem verszerzodest kivanok kotni a kiadoval. A Skyrimet mar tudatosan csak a polcra vettem, hasznalni a warezverziot hasznaltam.

lalakov
Nekem az a bajom vele, hogy nem lehet majd "kipróbálni" coopban. 😞
ezt a steam/origin utalatot en sem ertem soha.
teljesen jol mukodik, baszott kenyelmes, gondolsz egyet browsolsz, veszel, toltod, ora mulva mar jatzol. patchel, dlczik. mi a halal faszat nem lehet rajta szeretni?
+raadasul a steames akciokat kimondottan otletesnek tartom.

anti hero