7269
  • Fpocok
    Nekem elfogadta. Köszi ismét.
  • Tatyla
    amúgy ezeket hol nézitek?
  • HappyHunter
    Le is halt a Shift:D
  • Nekrofil
    szokásos, 2 óráig, azaz este 11ig aktiválható kódok:

PS3: KT5B3-Z93ZB-FH3KB-STCT3-JWKZX
    Win PC: KJ5TB-FKZXH-FB3JJ-TBJB3-6H5BH
    X360: KT5B3-Z93WF-BF6JF-KXBT3-JWKXS
  • szomferi
    PS3: KT5B3-Z93ZB-FH3KB-STCT3-JWKZX
    Win PC: KJ5TB-FKZXH-FB3JJ-TBJB3-6H5BH
    X360: KT5B3-Z93WF-BF6JF-KXBT3-JWKXS
  • Fpocok
    Haverral nem tudunk játszani, mert ha rámegyek, folyamatos laggom van és conenction problemám... viszont másik srác ráment, neki tökéletes. Szóval nálam kéne lennie a gondnak, nem? Hát ha más emberre megyek rá, ott tökéletes. Mi a fasz?
  • MerlinW
    Én sem értem ezt a ládamániát.
  • lalakov
    Nem teljesen értem, a játékban nem találtok elég jó fegyvert, minek kellenek a kulcsok? :o
  • Myselor
    úgy látom azért elég szépen dobálóznak a kulcsokkal:) nagyon helyes ^^
  • Nekrofil
    21:00kor jön még egy shift code
  • Fpocok
    Faszom ebbe a buzi játékba, egyszer jó, egyszer nem. Netem jó, haver netje jó. Felmegyek rá és mintha nem lenne 5 secenként kapcsolat, ki is írja a jelet felülre. Közben nincs semmi szakadás, mert TSen vagyunk. Tegnap is játszottunk, akkor jó volt. most nem jó. Steam állandóan össze akarja fésülni a mentéseket, mert egy nagy rakás szar a cloud.
  • ntex
    Az a shield már Terra-ból lett meg, de ahhoz meg is kéne ölni cheat nélkül :D Még a belőle esett cuccokkal sem tudom megölni sehogy sem...
  • wedge31
    Leadhatod ott lesz még késöbb is.
  • Tatyla
    ha a skagot akarom fermolni akkor még ne menjek a part 2 qustet leadni?
  • lalakov
    Köszönöm a tanácsokat, megpróbálom. :)
  • nagypite
    ha körbe körbe futsz nem tud eltalálni lassú a lövése, néha hátrafordulsz belelősz egy sorozatot aztán tovább futsz, néha jön 2 mob azokra rá szokott fordulni az alatt nyomjál bele amit tudsz aztán megint futás. Szép lassan meghal full shield-del full hp-val meg lehet csinálni
  • wedge31
    Ez a bug még opcionális de a quest bugoktól meg a beragadásoktól már agyfrászt kapok.
  • Fpocok
    Nem szabad közel maradni, mindig menj messze tőle... nem szabad, hogy szétverje a sziklákat, mert akkor nem lesz fedezék.
  • Fpocok
    pff. ez ultragáz...
  • wedge31
    Ha egyedül játszol maradj a liftben ott a palánk mögött nem tud sebezni ha letérdelsz.
  • lalakov
    Mit kell adni ennek a dögnek? Háromszor nyírt ki, pedig én 30-as szintű vagyok. :((
  • AtiRadish
    En gunzerkert huztam fel elsonek nekem ugyis eselytelen volt terra. Sztem sirennel ki lehet okoskodni. Cataclysmre talentoltal? A ruin-nak sztem sebezgetnie kene.. main story fobossat is daralgatta eleg szepen. +ha reaperhez van class modod.. mondjuk nekem most pont 9/5 akkor +72% dmged van 50% hp hjaig... ami meg zero one shot one kill talentjet is ubereli. Meg a shield amit belinkeltel elv. 1,18 sec alatt tolt vissza (utolso sebzestol szamitva)... a -40% os shield recharge delay talenttel+bonus stattal (ami 50en korul -7%), vagy class moddal ami -26% kb , 1 sec se kell h. visszatoltodjon a shield. Persze ezek csak tippek nemtudom h. a valosagban mukodnek e, de elvileg kene. a sirenem egyelore csak 35 os majd kiderul :D
  • Nekrofil
    pár óra múlva még 1 DB kulcs jön
  • Joe004
    Tuti az orosz verzió vásárlói mind a 2őt megkapják, nekem is ilyen van. De gondolom te nem kaptad meg az ru verziót szóval season pass se fog működni. Oda vissza nem működik csak az oroszoknak van lehetőségük választani.
  • kHares
    Biztos? A gearbox azt írta mind az orosz játék mind az orosz season pass megvevői 2 dolgot kapnak: orosz és nemzetközi verziót
  • XeeN
    Azok a kulcsok csak a row/ru verziókhoz jók. A hivatalos Európai, ill Nvidia kuponokhoz nem.
  • wesker24
    Aki warezt használ az nem tudja a kódokat beváltani mert ahhoz regelni kell a Shift oldalára és ott hozzá kell kapcsolni a steam fiokját ahol a BL2 van !
  • Mr_no_NaMe
    Köszönöm a választ! Nincs eredeti játékom, de a játék csak azt kéri, hogy regeljek a shift oldalra...meg lehet ezt odlani eredeti játék nélkül?
  • wesker24
    Igen csak egy Golden Key Chest van azt annyiszor nyitod ki ahányszor csak akarod amennyi Golden Key-ed van annyiszor nyitod ki !

Shift kódok adjáka Golden Key-t amit fel tudsz használni a Colden Key Chest-nél !
  • wesker24
    Én beszereztem de itt is van egy nagy gondom ugyanis hiába aktiváltam be a Season pass-t sehol sem látom a steam-ben hogy ott lett volna !

Nézem a játék menüjében a Downloadable Content-nél ott van hogy Borderlands 2 Season Pass de azt írja ki hogy ha kell vásárold meg ezt meg hogy amikor már egyszer megvettem és beaktiváltam ?

Egyedül csak az van nekem ott hogy Borderlands 2 Season Pass Preorder DLC Not Downloaded a Season passra meg azt irja hogy vedd meg amikor már egyszer megvettem !
  • Nekrofil
    valaki beszerzett már Seasson pass-t cdkulcsok.info vagy mo-keys.com vagy hasonló oldalról?
  • Mr_no_NaMe
    Olvastam, hogy van ez a koponyás láda amit nem szabad kinyitni, mert ez az egy van a játékban? Most találtam meg pár perce. Ha ezt kinyitom, akkor a játék újraidnításánál nem fogom tudni többször kinyitni?

Apropó shift kódok. mik ezek? eredeti játék kell hozzá?
  • szomferi
    nem is kell regisztrálni, bárki meg tudja nézni a tweeteket
  • bajgunar
    Thx
  • Nekrofil
    igazán nincs mit, ha minden igaz a hétvégén ez volt az utolsó. ha mégse, akkor jönnek a kódok természeteseh
  • IMYke2.0.0.0
    Hálás köszönet, hogy nem kell regisztrálnom 100011. helyre (Twitter), és mégis kaphatok működő Shift kódokat.
  • szomferi
    nekem is annyi van, plusz egyszer nyitottam már még az elején :D
  • Nekrofil
    nekem is akörül van már, és elég sokszor nyitottunk ládát is :)
  • Fpocok
    Kössz. Már van így 8 legit kulcsom :D
  • Nekrofil
    13 órától - 15 óráig Shift kódok
    WinPC: CBC3B-KKSFS-XTTTB-B3J33-RCW6R
    X360: CBKBB-RSJWF-JXFJR-5XT3T-5RX3J
    PS3: CBKBB-RSJZB-RZBKJ-9TW3T-5RXR6