Borderlands
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Next PC upgrade: 2022
Azt írtam, hogy amit mutattak a második részbõl, videót... az volt csúnya.
Parasite Eve 2, best game EVER!
[merlinw.org]
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
wtf..
b2 stream paxról
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.
Lesz benne drop-in split screen, ami, bár nem vagyok konzolos, durvának hangzik.
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Egy bajom volt Nv-vel, hogy állat gyenge minõségû a hardver (alkatrészek). Igen nagy arányban halnak meg a kártyái.
Azt utdom, megvárom a következõ generációs konzolokat és ha bejön azt veszek, ha pedig még mindig látok játék terén elõnyt a PC-ben, akkor úgy néz ki nV-re cserélek.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Nekem egyszer volt nVidiam, jelenleg 6970-et nyúzok. Türelmes voltam nagyon, de most már kezd betelni a pohár és azt hiszem legközelebbi kártyám nVidia lesz az alábbi szerintem nagyon fontos és szép elõnyök miatt:
- driver szintû SSAO
- PhysX harveres gyorsítása (hiába nem kell a játékhoz, nagyon jól néz ki és sokat dob a feelingen)
- kevésbé bugmentes driverek
- mára már képminõségben is beérte az ATI-t, bár hardverminõségben sajnos még mindig nagyon elmarad...
Next PC upgrade: 2022
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Elolvasom...
FOV slider
100% mouse usable menus/mouse wheel scrolling
PC specific UI
Native multiplayer matchmaking
Push to talk
Logitech keyboard support
LAN support (including offline mode)
Control pad support
Integrated V-Sync option
Support for higher resolutions
Mouse smoothing options (can be disabled completely)
Cloud save support
Achievement support
Friend List support
No port forwarding required
Forrás.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Tudnék amúgy ékezeteket, de már így szoktam meg.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
(egyébként tényleg mért nem használod? én is angol billrõl írok magyarul)
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Mi a problemad, figura?
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
teljesen jol mukodik, baszott kenyelmes, gondolsz egyet browsolsz, veszel, toltod, ora mulva mar jatzol. patchel, dlczik. mi a halal faszat nem lehet rajta szeretni?
+raadasul a steames akciokat kimondottan otletesnek tartom.
anti hero