Borderlands

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince23
Én csak érdeklõdöm. Hol van olcsóbb?

Fpocok
Miért vennél itt, amikor van olcsóbb is?

Parasite Eve 2, best game EVER!

Prince23
Itt a Pre Order cuccok mennyire megbízhatóak? valaki vett már preorderben tõlük?

Köszi, ez nekem szerintem bõven elég hogy majd 7000el olcsóbban jussak hozzá, fõleg hogy 2-t kell venni, mert a feleségemmel fogjuk tolni õszülésig 😄

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

wedge31
Én már vettem tölük egy pár játékot eddig nem volt semmi gondom velük.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

http://forums.gearboxsoftware.com/showthread.php?t=142070

Mostantól elõrendelhetõ Steamen a cuccos. 49.99 Juró... "kicsit" olcsó ehhez képest az alább linkelt gameshop.hu 8.500ft-os ajánlata. Megbízható egyáltalán az említett magyar shop? Valakinek tapasztalat?

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

BuriP
A játék fejlesztésével végeztek, elkészült. Ennyit jelentettek be. De ezt elõször a vezetõségnek még jóvá kell hagyni, átnéznik, tesztelik mielõtt aranylemezre rakják, (amin tényleg van egy vékony aranyréteg a az írható oldalán a tartóság érdekében). Arra csak a végleges verzió kerülhet fel. A sokszorosítás történik errõl, minden a boltokba kikerülõ lemez tartalma megegyezik vele az utolsó bitig. Ha azon hiba van azt már csak utólag patch-el lehet korrigálni. Most arra várnak hogy megkapják az engedélyt és felrakhassák az "aranyosra".

Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.

MerlinW
A minõsítést és a sokszorosítást csak a gold-on tudják elvégezni, ergo a játék gold. (Gold = a játék kiadásra szánt verziója, azaz RTM)
RPGW
Gearbox

[merlinw.org]

AtiRadish
2 honappal elotte tuti nincs goldon.. vagy ha megis akkor kb augusztus elejere kilopjak, es lehet nyomatni vele

Prince23
A fejlesztõk által kikotyogott információk ezek 😊 Ráadásul mind-mind egy interjú keretein belül emelték ki, ahol említést tettek a játékról, hogy készen van. De a minõsítés még várat magára, akkor lesz valami GOLD-on ha ezen túl megy...

na mindegy, nem koptatom tovább a billet

Prince23
Hiába linkeled, Press releaseben még nem jelentette be a 2K Games.

Igen, mindenki hülye 😊

grebber
Csak a te kedvedért!

Úgy néz ki mindenki hülye!

Next PC upgrade: 2022

Prince23
A másik meg az, hogy a kiadó sajtóközleményben be is jelenti hivatalosan ha valami Aranyra kerül. de ezt még nem tette meg a 2K Games.

Prince23
Hát nem éppen. Egy oldal sem írja azt, hogy GOLD. Nézz szét, mielõtt te kicikizel. Akkor van goldon egy játék, ha sokszorosítják jelen pillanatban is! A Gold státusz pedig általában a megjelenés elõtti 4-5 héttel van.

Máskülönben már rég megírtuk a hírt 😄

grebber
Ha bejelentették akkor GOLD.
Vagy fáj hogy nem az oldalatok hozta le a hírt? Még gyorsan kicikkezhetitek<#taps>

Prince23
Nincs aranyon a BL 2 még, hiszen még vár rá a minõsítés, aztán a sokszorosítás

:S

grebber
Aranyon a Borderlands 2, teljes gõzzel készül az elsõ DLC!

A Gearbox Software befejezte a Borderlands 2 munkálatait, a csapat mostantól átáll a DLC-re, melyben a Mechromancer kasztot kapjuk a játékhoz.
Elkészült a Borderlands 2, hivatalosan is aranylemezre került a játék, így már semmi akadálya nincs a szeptember 21-én esedékes nemzetközi premiernek. Ám a Gearbox Software nem ünnepel, a munkálatok befejezését követõen teljes gõzzel készítik az elsõ DLC csomagot, ami majd a megjelenést követõen 60-90 napon belül fog érkezni a játékhoz.

Akik még a hivatalos megjelenés elõtt elõrendelik a Borderlands 2 címû FPS játékot, azok belépõt kapnak a Premiere Club nevû csoportba, melynek tagjai ingyen kapják meg a készülõ DLC csomagot, valamint a képen látható egyéb extra juttatásokhoz is hozzáférnek.

info: Gamepod

wedge31
Detto.

Akkor ez lesz vagy 100 óra <#zavart1>
nálam az 1. részben is volt annyi elsõ végigjátszásnál
Prince23
60 órás tartalom, Palytrough 1

asszem ebbõl 0-day lesz

Fpocok
Senki nem beszélt itt skillrõl.
Class módról volt szó. Az simán lehet.

wedge31

Fpocok
Szerintem utóbbi.

AtiRadish
Gunzerker gameplaynel alul berserker van irva.. ez bug, vagy a class modja az ?😄

bosco05
nagyon várós
Prince23
Elsõ rész nagyon bejött. De amiket eddig láthattunk a BL 2-rõl ezidáig nem gyõzött meg. Ez az alábbi videó viszont igen

wedge31
Az elsõ rész után még meg kellett gyõzni?

Prince23
Na végre már egy videó gameplay, ami meg is gyõzött 😊

Fpocok
Konzolos fovtól megfájdult a fejem.

wedge31
Borderlands 2 - All new gameplay: Sanctuary, more Claptrap and Tiny Tina.

Sir Quno Jedi
beteeeeg, akarom

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Teppik Amon
<#eljen><#eljen><#eljen>

Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok

Prince23
wedge31
Borderlands 2 MAYA Walkthrough.

Teppik Amon
köszi!

be lehet majd regelni steamre legjobb tudomásom szerint, mert steamworks-ös lesz
acsívment, cloud alap náluk mostmár
wedge31

Teppik Amon
csak 11000ért látom :o
steamen miért nincs? Vagy csak én vagyok béna hogy nem találom?

wedge31
Már megtettem, 8500 ft-ba fog fájni.

Teppik Amon
ószam. Lassan elõ kéne rendelni, mi?

wedge31
Borderlands 2 - E3 2012: Zero Walkthrough.

MerlinW
Köszöszönöm figyelmességedet, nem zavar.

[merlinw.org]

grebber
Szerintem õ látta ,hogy belinkelted de gondolom én a kérdezõ úriember nem vette észre mivel fölötte kérdezte párral hogy mekkora lehet vajon!

Most már legalább mindenki tudja ,hogy kisebb mint nagyobb

Fpocok
Ne zavarjon, hogy 5 kommenttel lejjebb már belinkeltem 😄

MerlinW

[merlinw.org]

gabo91
A játékban megtalálható láda élethû nagyságú replikája.

Aaa erre kíváncsi vagyok azért. Egyrészt, hogy mibõl másrészt hogy mekkora.
Rakétavetõ, mesterlövész fegyó belefért akkor termetes van vagy 1,5m széles.
Vagy kartonpapír az egész, hajtogasd, ragaszd össze magadnak...?

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

LeWyTy
<#taps>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

zzeN

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN