Borderlands
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Mostantól elõrendelhetõ Steamen a cuccos. 49.99 Juró... "kicsit" olcsó ehhez képest az alább linkelt gameshop.hu 8.500ft-os ajánlata. Megbízható egyáltalán az említett magyar shop? Valakinek tapasztalat?
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.
na mindegy, nem koptatom tovább a billet
Next PC upgrade: 2022
Máskülönben már rég megírtuk a hírt 😄
Vagy fáj hogy nem az oldalatok hozta le a hírt? Még gyorsan kicikkezhetitek<#taps>#taps>
A Gearbox Software befejezte a Borderlands 2 munkálatait, a csapat mostantól átáll a DLC-re, melyben a Mechromancer kasztot kapjuk a játékhoz.
Elkészült a Borderlands 2, hivatalosan is aranylemezre került a játék, így már semmi akadálya nincs a szeptember 21-én esedékes nemzetközi premiernek. Ám a Gearbox Software nem ünnepel, a munkálatok befejezését követõen teljes gõzzel készítik az elsõ DLC csomagot, ami majd a megjelenést követõen 60-90 napon belül fog érkezni a játékhoz.
Akik még a hivatalos megjelenés elõtt elõrendelik a Borderlands 2 címû FPS játékot, azok belépõt kapnak a Premiere Club nevû csoportba, melynek tagjai ingyen kapják meg a készülõ DLC csomagot, valamint a képen látható egyéb extra juttatásokhoz is hozzáférnek.
info: Gamepod
Class módról volt szó. Az simán lehet.
Parasite Eve 2, best game EVER!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
acsívment, cloud alap náluk mostmár
steamen miért nincs? Vagy csak én vagyok béna hogy nem találom?
Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok
Most már legalább mindenki tudja ,hogy kisebb mint nagyobb
Aaa erre kíváncsi vagyok azért. Egyrészt, hogy mibõl másrészt hogy mekkora.
Rakétavetõ, mesterlövész fegyó belefért akkor termetes van vagy 1,5m széles.
Vagy kartonpapír az egész, hajtogasd, ragaszd össze magadnak...?
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN