7269
Borderlands
OFF/WAREZ topik
Borderlands 2 XBOX360 topik
Special weapon effects
MIT TARTALMAZ A GOTY VÁLTOZAT?
OFF/WAREZ topik
Borderlands 2 XBOX360 topik
Special weapon effects
MIT TARTALMAZ A GOTY VÁLTOZAT?
-
#1634 Persze persze most lebuktál... szúrnád a jack álarcosat :D -
ntex #1633 Mármint...
#1627: Őt szúrnám :D -
ntex #1632 Ez nekem is megvan de ratyi szvsz...
[#1627]: Szúrnám kegyetlenül -
#1631 Egyébként íme Jedi a Handsome Jack fejű szirén... :D Azért a szirén fejét férfira cserélni kicsit kínos. Mint egy rossz transzvesztita. Mentségére szóljon, hogy én kértem a szkrínshot miatt és gyorsan vissza is cserélte. :)
-
#1630 Amúgy igazad van, de akkor is. Ez a pajzs gyakorlatilag minden lövésedhez 52502 -t ad amíg tele van különösebb hátrány nélkül. NEKEM KELL EGY ILYEN! XD Zer0 -val critical -ból 50. szinen one shot -olom a Warrior -t... :D -
#1629 Van olyan pajzs aminek a recharge rate-je kétszeres mondjuk magának a apjzsnak. Az uyge testvérek között is visszatöltődik fél másodperc alatt. Ha a delay-e is kicsi, akkor várni sem kell rá sokat. Ha ezket képességekből tovább csökkented (sirennek is megy szépen), meg class mod-ból és relic-ből akkor 1xcsak eljuthatsz oda, hogy lassabban lő a csipád, mint ahogy maxra töltődik a pajzsod. Kb. ennyi.
Arról nem is beszéltünk, hogy vannak képességek, amik gyorsan töltik, vagy azonnal a pajzsodat, ha valami történik, pl. leölsz valakit. -
#1628 Bakker..! A lényeg éppen az lenne ezeknél az "amplifier" shield -eknél, hogy az extra sebzést a pajzs energiájából veszi le! Tehát amikor lősz egyet akkor az amúgy sem túl combos pajzs még le is esik valamennyivel és a következő amp. -shot csak akkor megy amikor full -ra töltődött a pajzs. VISZONT ez nem vesz le energiát lövéskor!!! Tehát minden lövése amp. -shot és még energiát sem veszít. Ez így annyira OP, hogy aki talál majd ilyet az ne is próbálkozzon mással. Kérdés, hogy ennyire OP cuccot miért tettek a játékba?! Persze ők tudják. -
#1627 -
#1626 Aki már egyszer végigvitte, annak infó. Még jó, hogy utána néztem, mert így jobb lesz nekem is. Szóval...
[spoiler]
"In playthrough 1, do everything, to level as high as poss as quick as poss, in order to be able to complete the story quests which are hard levelled (have set levels).
In playthrough 2, do ONLY the story quests, as it is the one and only time the quests will be reset. Once you complete the story the second time, you are in PT2.5, everything is in super hard mode (a level or 2 above level cap), that is the time to go back and do all the side quests in order to get rewards levelled as high as they can be. This is also probably the best time to use a golden key or 2."
Magyarul... aki a második végigjátszást kezdi, annak érdemes csak a sztori küldiket megcsinálni, HA A LEGJOBB LOOTOKAT, LEGTÖBBET AKARJA KIHOZNI A JÁTÉKBÓL. Miután második végigjátszásnak is vége, a maradék mellék küldik 49+ osok lesznek, sokkal jobb rewardal. -
#1625 Ilyen még nem történt velem. De csak ennél a fegyvernél... és még sosem használtam olyan fegyvert, aminek tényleg nem kell reload. :D
-
#1624 A sztori főbossra.
-
#1623 Az első részért kaptak elég kritikát gondolom azért emberelték meg magukat. -
#1622 Most Jackre meg a warriorra gondolsz vagy a terramorphousra? -
#1621 Azért erre az utolsó bossfightra nem lehet panasz. Epic lett. Ellentétben az első részével, ahol erős jó indulattal is csak azt lehetett mondani, hogy szar. -
ntex #1620 Nem bug, végülis igaza van a csávónak hogy a nagy sebzést kompenzálja azt a pajzs alacsony "HP"-ja, más kérdés hogy így arra sincs szükség tulképp mert mire a boss elkezdene támadni meg is hal :D
-
#1619 Még nem tartok ott, nem tudom. De valószínűleg valami bug/exploit lesz.
MÁS: Not bad... not bad at all...
-
ntex #1618 Nem úgy kellene működnie hogy 1 lövés erejéig adjon bónusz sebzést miután fullra töltődött? Mert ezek szerint ha full pajzsa van akármennyit lőhet megnövelt sebzéssel, akkor ez egy iszonyat nagy bug... -
#1617 Biztos azzal az ampos hülyeséggel. -
ntex #1616 2:28-nál meg egy 2831K... Hogy az istenben sebez ennyit? :D -
ntex #1615 2:17-nél van egy 2123K-s sebzés is... :O -
ntex #1614 Mondjuk ezeket a sebzéseket nem tudom... hogy lő 1 millákat azzal a sniperrel? 0.o -
ntex #1613 Tévedtem azzal kapcsolatban hogy Siren-el nem lehet solozni Terra-t:
-
kHares #1612 Orosz verziót vettem mindkettőből, dlc fülnél írja hogy season pass preorder dlc (nemzetközi installva). -
#1611 Elvileg player selectnél ki tudod választani, melyiket folytatod. -
#1610 *Playthrough 2
javítva -
ntex #1609 Itt az új Salvadorom :D
-
#1608 Őéaythrough2-t hogy lehet indítani (aka new game+)? -
sirdond #1607 felesleges körbenézni, csak oda kell elmenni,ahol van undiscovered quest -
#1606 jöhetne már a mechomancer jó lenne megint végigtolni a játékot :)
tudom hogy így is megtehetném ,de a többi cast annyira nem jött be,és így mayával több mint 5 nap playedem van lvl50,van pár legendary is,de nem a legjobbak,majd ha jön dlc azzal is folytatom:) -
#1605 jelentem megjavult! -
#1604 de a játékon belül se működik, mert kiléptetett a Shift, így be se tudom írni a kódot... előbb loginolni kéne innen kintről -
#1603 Játékból kell belépni, ne böngészőzz...
Pedig jó. első 4 5öst ctrl c ctrl v, utolsót bepötyögtem. -
ntex #1602 Érdemes minden leadott fősztori után körbenézni mert mindig bukkannak fel új questek -
sirdond #1601 na már tudom miért nem kaptam meg a Demon Hunter-es questet Dukino-hoz, mert csak az egyik főszál quest után lesz aktív. -
#1600 én meg nem tudok belépni böngészőn a Shift accomba, így a játékbéli se jó... -
#1599 mindet úgy írtam.. -
#1598 Utolsó 5öst kézileg írd be. -
#1597 na megjelent hogy be lehet írni csak kurvára nem fogadja el... -
#1596 na ezt most nem fogom tudni begépelni hogy lehalt... -
#1595 twitter és egyéb oldalakon