7269
  • ntex
    Eddig még mindig Maya tetszik a legjobban
  • ntex
    Most Zero-t húzok, kíváncsi vagyok mit tud majd egy komoly ismétlő mesterlövész puskával + azzal a shielddel :) Egyedül azért nem tetszik az a karakter mert olyan hangokat ad mint egy b*zi :( Nem tudom miért nem tudtak normális hangokat csinálni hozzá :D
  • broman191
    Egy pár badass pontos achievement teljesül vele amint a ládához érsz, a ládában teljesen általános cuccok voltak nálam, inkább csak poénból érdemes felmenni hogy "igenis meg tudom csinálni"... :)
  • broman191
    Nem szoktam videókat készíteni, de összehozok majd valamit róla! :)
  • Myselor
    na kipróbáltam a warrioron a pajzs + egy jó shotival xd szerintem fél perc volt true vault hunteren :D és nekem valahogy jobb esett pajzsból vagy nem tudom,nem sima bee:) 2x megöltem a warriort eddig semmi jó
  • Myselor
    meglett xd egy mellékküldi zavart be a dologba.jó ez a pajzs tényleg:)
  • Myselor
    nagyon érdekes true vault hunteren 1x van csak ott az a fasz,kilépek vissza és akkor már nincs ott de bemegyek azért elugatja valaki magát.vicces :|
  • Myselor
    én is erre gondoltam.de párszor már letoltam és semmi jót nem dobott.igazából nem értem
  • ntex
    Esetleg próbáld meg azzal az OP pajzzsal :D

• ntex
    Vagy a Warriort kellene farmolgatni egy ideig mielőtt mész Terranak, de nekem ő sem dobott semmi értelmeset. Szerintem a jobb cuccok hogy kiessenek nagyon nagyon csekély az esély...
  • Nagylaci
    Ja, hogy már nem is én vagyok az első áldozat... :) Ebben az esetben tényleg balfaszOK VAGYUNK. XD
  • Myselor
    ez a terramorphous egyedül lehetetlen,nem is értem mivel kellene megölnöm,mit gondoltak mivel csináljam, vicc.mire ő dobna is valami jót amivel már könnyen menne legalább 100x megkell ölni.
  • lalakov
    Én nem így dobom el a tárgyakat. Jobb klikk az adott tárgyon és a listából kiválasztom, hogy eldob. Szerintem így nem lehet mellényúlni. ;-)
  • Fpocok
    Balfasz vagy.
    Viccelek... ezt nézd meg mit írtam egy hete :DDDD
  • Myselor
    hát fejlődni nem is tudok csak szeretnék legalább 1-2 legendary cuccot még 50lvlen.aztán majd ha jönnek a dlck.addig meg majd egy mechomancert is felhúzok:P
  • Sir Quno Jedi
    ha mán 50-es vagy, minek farmolni, már nem tudsz fejlődni... majd a dlc-kkel
  • Myselor
    én is a végére értem true vault hunter módban a story küldetéseknek,és tényleg felnyomta az összes küldit 50lvlre.de csak amiket újabban veszel fel.ja és hát warriornak elég nehezen ment le a hpja de amúgy nem volt nehéz a dolog .csak az összes fegyverem fogyott ki majdnem a végére xd ja és többbmint 1millát eljátszottam moxxinál a gépekben és 3x kijött a vault jel 1 kivételével.kicsit idegesítő hogy ennyire nehéz :| moxxi sem adja a savas fegyverét akár mit csinálok.elkezd beszélni stb,utána nem ad semmit és az üvegbe se tudok dobni pénzt már.relog után tudok de akkor megint csak a tüzes fegyvert adja.érdekes :S
    próbálom most a bossokat soloban tolni,vagy akárhogy,de eddig semmi jót nem dobtak max 1-2 lila volt egész playtrough 2 alatt.érdkees
  • Nagylaci
    Mondjuk ebben van valami... :)
    De azért érdemes belegondolni, hogy True Vault Hunter módban 44. szinten már átkozottul nehéz egy-egy igazán ütős tárgyat összeszedni. Erre egy ilyen ostobaság miatt megy a levesebe. Akarom mondani a zúzóba. Egyébként megesküszöm, hogy csak egy "Q" -t nyomtam. De szerintem már mindenki tapasztalta, hogy az inventory időnként elmebeteg módon ugrál jobbra balra...
    Na mindegy Pár szint múlva úgyis túlhaladtam volna azt a csúzlit.
  • Panzeradler #1656
    Ha egy játék felkúr akkor ott már gondok vannak
  • Nagylaci
    Szerintem most inkább ne basztass mert eléggé felkúrt ez a szar...
    Amúgy meg ahogy kell rámentem a pajzsra megnyomtam a "Q" -t erre amikor kilépek látom, hogy repül a puska is. Elmondanád mit csináltam rosszul?!
    Egyébként is a játék kevés hibájából a legbosszantóbb egyik a rossz inventory. Csak itt elég rohadtul be lehet vele szopni. Majdnem mindenhol máshol visszaveszed a földről és kész. Na de itt?!
    Picsába...
  • Nekrofil
    vagy csak figyelni kéne mit csinálsz, nem nyomogatni mindent össze-visza
  • Nagylaci
    Na most ne üssön meg a guta. Az idióta, vadbarom, seggfej (stb...) inventory rendszer miatt annál a küldetésnél ahol shield -eket kell hajigálni a zúzóba bekúrta az egyikkel együtt az egyik nagy nehezen összeszedett legtutibb lila fegyveremet is. Ami ahogy kell be is zúzta...
    Elnézést, de a készítők basszák meg a hülye inventory -jukat... :(
  • Zs0lt1
    Ehh így talán bejön: http://prntscr.com/gmi9t
  • Zs0lt1
    Mit találtam :D
  • Masakari
    Én az előző hozzászólásában se látok képet.
  • Myselor
    nincs kép:)
  • Nagylaci
    Na ez nem semmi festés... :D

• Myselor
    quest reward is lehet a legandary?
  • Fpocok
    Inkább qst reward, bossokból esik.
  • gagax
    Srácok narancssárga cuccokat csak random dobálja a game ? Eddig kettőt kaptam de mind kettő ratyi volt az skkor Lila (az a furább lila) fegyómnál. Pedig a narancssárga az elvileg jobb v különlegesebb nem ?
  • Nagylaci
    Erre én is gondoltam! De a dologhoz hozzátartozik, hogy ez a tár egyértelműen forog! XD
  • Fpocok
    Átnyúl a résen? :D
  • Nagylaci
    Claptrap party -ján annyira unatkoztam, hogy felfedeztem egy apró, jelentéktelen logikátlanságot az egyik tártípussal kapcsolatban. :)
    Szóval ezen a képen látszik, hogy a tár milyen hatalmas nagy.

Na most ehhez képest, hogy is fogja a bal kezével a markolatot hősünk?!

• lalakov
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A vulkánra felmásztatok? Megéri? Természetesen az utolsó ugrásnál haltam meg, már láttam a dobozt. :((
  • Fpocok
    Végig kell tolnod pt2ben is, hogy jobbak legyenek a lootok. A stori küldiket...
  • AtiRadish
    varj beneztem.. semmi semmi.. ertem mar, en meg pt 2 on nem oltem meg a warriort, remelem akkor igaz es tenyleg felhuzza 49+ra. Sry.
  • AtiRadish
    hát...a questek level requirementesek ugyanugy.. es tudom h. volt quest amit most csinaltam meg 50-en, es a quest teszem azt 42 es volt (nem emlekszem mar pontosan) es 42-es lvl-u itemet adott, meg mar a quest is ugye trivial volt, szal sztem ez nem nyero... legalabbis tuti nem mindegyik questnel.
  • Nagylaci
    Nem tudsz róla csinálni egy kis videót? Megnézném milyen működés közben. :)
  • broman191
    Nekem tegnap jött össze egy pisztoly amelynek nem kell reload és töltényt sem fogyaszt, a Sheriff's Badge fire rate segítségével egészen fun mini-minigun. :D

• ntex
    Amúgy csak fősztorit csinálva nagyon lassan lehet csak fejlődni nem? Elesel egy csomó XP-től, meg órákig tartó XP farmokat kell csinálni, azt meg nem nagyon szeressük :D