7269
  • Fpocok
    OP pajzsot csak a noobok használnak...
  • Myselor
    pedig az nagyon hasznos majd szerezd meg főleg bossokra nagyon hatásos:)
  • CalebJoe
    nincs meg
  • Myselor
    igen nekem is.szerintem is tök jó dolog:)
    bee pajzsod megvan neked is?
  • CalebJoe
    tetszik ez a tárcsás megoldás ötletes
  • Myselor
    az smg szép de nem sokkal jobb mint moxxié pedig az csak epic:)
  • CalebJoe
    mai termés

• Myselor
    egy kicsit sem unatkozott az illető xd
  • Fpocok
  • Myselor
    xd na jó de akkor is kicsit túlzás ez.mondjuk esett pár legendary már.de fegyverből csak 1 az is még pici szinten.
  • broman191
    Úgy van ahogy MerlinW írta, annyival egészíteném ki hogy pont azért véletlenszerű hogy ne akard elérni tudatosan farmolgatva, hanem örülj amikor nagyritkán lesz egy "csak úgy"... :D
  • Myselor
    na jó de ennyire?:P
  • MerlinW
    Hát.. ritka. Ez a lényege:)
  • Myselor
    nem érted.50 vagyok mióta egész PT2 alatt nem esett.warriort farmoltam órán keresztül ma True Vault hunteren,sőt több bosst is és semmi. :|
  • MerlinW
    Majd a PT2-ben. Nekem egyetlen narancs sem esett az 58 órás első végigjátszás alatt.
  • Myselor
    kibaszott hülyeség hogy van az a szaros relic vault hunter és így sem esik semmi .néha egy lila vicc.mióta nem esett egy legendary de azért tudjam megölni az invicible bossokat igen .warrior megy oké de semmit ne dob az a féreg meg egy rohadék,ezzel a fegyóval nem megy.nem értem.próbálok több kisebb bosst is farmolni.,már hányszor öltem őket,ott van tudom miket dobnak,és senki semmit ne mdob.kb csak fehér meg zöld droppok vannak már annyira idegesít.nem tudom azok a headek skinek hogy estek ki az embereknek meg a fegyverekről nem is beszélve.ja és egy értelmes ember nincs akivel lehetne csinálgatni ezeket.lvl 50en semmi értelmeset nem csinál senki.
  • MerlinW
    Végére értem én is, jó volt. (58 óra, lvl34, minden sidequest elvégezve)
  • broman191
    Számomra többnyire csalódás a szint-cucc drop viszonya a játéknak, 10 szinttel lentebb alig rosszabb fegyvert kaptam.

Másrészt egy hajókormánnyi dobtár húsz golyót tartalmaz, egy sima hosszú kajla orosz stílusú tár meg ötvenet... Az "olyan gyorsan lő amilyen gyorsan gombot tudsz nyomogatni" vadnyugati stílusú pisztolyok különösen a vicc kategóriába tartoznak azzal a 10 golyó alatti tárkapacitásukkal. 1-1.5 másodperc alatt kiszórja az összes golyót aztán lehet folyton tárazni... Azoknál már csak a magas fire rate-es shotgun-ok "jobbak", amelyekek van 3 golyós kapacitásuk és egy lövésre el is fogyasztják a 3 golyót, lehet tárazni, a fire rate-nek ott aztán 0 értelme van. :D
  • lalakov
    Jé, nemrég szereztem ezt a fegyvert, de nekem nincsen tűzsebzése és a tölténytára 1524-et ír, sajnos a valóságban csak 12-es. :(
  • Nagylaci
    Itt egy igazi minigun a játékból! :) Teljesen autentikusan felpörög és akkor fossa a lőszert ahogy kell. :D Kár, hogy ezt néha tárazni kell...

• Myselor
    nagyon kellene valami legendary fegyver.ma nem fekszem le ameddig nem találok xd
  • Tatyla
    sanctuary közepén ahol a portál van...
  • TheB1tch
    hol találom azt a ládát ami a golden key nyitja? valaki tudna feltenni 1 képet róla?
  • Dragmar
    http://www.youtube.com/watch?v=yP94Yff4U50

Íme a 7,5. rész azaz a különkiadás :D
  • broman191
    Poén ez a becsapós statos fegyver, elsőre bedőltem neki... :D
  • Tatyla
  • lalakov
    Köszönöm :), kihagyom, nem vagyok jó az ugrálgatásban. :(
  • Myselor
    egy ilyen lvl50en jó lenne,látom sajna te is már kinőtted bőven:)
  • Nagylaci
    Köszi! Tényleg nem semmi. :D Amíg az ellenfelek nem haladják túl addig nem sok minden tud közel menni hozzá.
  • Myselor
    hehe,ez nagyon jóó :D
  • broman191
    Tessék, a gyenge feltöltési sebességem miatt spóroltam a minőséggel, de a lényeg azt hiszem látszik! :)

• Myselor
    na jó terrára kell még valami taktika a sebzésem elég jó rá.de sajnos lecsap könnyen még.és ez nem valami jó nagyon idegesítő tud lenni hogy mindig csak 1 pici kellene még
  • Myselor
    jaja:) énis most ezeket nézem
  • ntex
    Ezek mind legend cuccok? Asszem its time to farm :D
  • Myselor
  • Myselor
    köszi szépen én egy ilyet találtam:)
    [url=http://www.gamefaqs.com/boards/638784-borderlands-2/64127452[/url]

• ntex
    Azt olvastam valahol hogy BL2-ben a legendaryknak inkább területfüggő a dropjuk, úgy értem van ahol nagyobb eséllyel esik ki egy egy item. Boss is dobhat legendet de nagyon kicsi rá az esély.

http://www.gamefaqs.com/boards/638784-borderlands-2/64139129
  • Myselor
    hát nekem ez a warrior nem nagyon dob semmit :)
  • Myselor
    nekem is.de még a mechomancher lesz a kedvencem szerintem:P
  • Myselor
    hehe.nekem mayám van ő nagyon ügyes ezzel a pajzsal már 1 órája farmolom a warriort de 1-2 skin esett + 1 jobb shoti semmi legendary :(