7269
  • Fpocok
    WinPC: 5TW33-SRZFH-63J33-BJ3TJ-FXF9F
    PS3: KJCBT-3WCZT-FH3CT-S3CBJ-W3FT6
    X360: KTKJT-Z3K5F-BR63X-K63T3-BBK66
  • Myselor
    vicces hogy van akinek egy nap több szar narancs is kiesik másnak meg szar se mióta .hol jó ez?sehol.millókat tolok a slot machinebe is.mindig beadja a 2 vault jelent a 3ikat sose nem.boss semmit nem dob hiába farmolom(egyikse)questelek hátha és ládákat is nyitok ölök mindent,semmi.kicsit se idegesítő. :|
  • Myselor
    gz.na és ezeket honnan?vagy hogyan szerezted?főleg 1 nap:)
  • morvaigaben
    A kódok random adják a kulcsokat? Mert én egyet kaptam, haverom meg 100-at...

Kétkedőknek, de én kajak nem hiszem el...
  • Jackyy
    Mai zsákmány, elég szerencsés napnak mondhatom a mait :D:D
    Örültem a fejemnek na:))

• Fpocok
    Torta. :D
  • Prince23
    Szal ez publikus, értem XD
  • MerlinW
    Kilépsz a főmenübe, majd visszalépsz és ott lesz mindenki a helyén.
  • wedge31
    Akiket érdemes farmolni azok ott lesznek újra.
  • gabo91
    Ok de hogy megy 125x ugyanahoz a boss-hoz?
    Nem adja le a küldetést, kilép, majd belép és akkor újra mehet ellene vagy?
    Mert ha levágom akkor küldi kész leadom, utána hiába megyek vissza boss már nem lesz (nálam legalábbis) De vannak ilyen nagydarab kitoszott valamik is amik a hátukon fegyverládát visznek, azok se lesznek újra...
  • Nekrofil
    20:00-22:00 Shift kódok
    WinPC: KJK33-XFZ6H-F3BBT-3BBJJ-WTXR6
    PS3: KTKJT-Z3K9B-FS35T-S35T3-BBKXC
    X360: CT5BT-6BCKX-B6F3X-KXTTB-WXHH5
  • Nekrofil
    20:00tól, bocsi
  • Nekrofil
    20:00ig aktiválhatóak
  • Nekrofil
    Shift kódok:
    WinPC: KJK33-XFZ6H-F3BBT-3BBJJ-WTXR6
    PS3: KTKJT-Z3K9B-FS35T-S35T3-BBKXC
    X360: CT5BT-6BCKX-B6F3X-KXTTB-WXHH
  • AtiRadish
    Lefarmoltam mar vagy 4x-5x egyedul a narancs commando class mod nem esett meg ki, az hianyzik...1-ik killt meg is orokitettem: íme
  • Myselor
    én sajnos nem tudom annyira levinni az életét pedig ezeknél jobb fegyverem van. talán a könyvem nem a legjobb.a a gunzerker amúgyis táposabb:P
  • AtiRadish
    Na kiesett nekem is a bee végre! Dupla shoti es gunzerkerrel sima nagyon terra...nem 1 speedkill de kb masfel-2 perc alatt hal igyis. Bee-n kivul meg ez a 3 dolog kell melle sztem es kajak seta a parkban:
    1.
    2.
    3.
  • Sir Quno Jedi
    Úgy hogy bemennek 125x ugyanahhoz a boss-hoz, avagy arénába és leölik akit/akiket kell. Aztán csal esik valami. Respawn goto 10
  • gabo91
    Egy kérdés...
    Mit értetek itt farmolás alatt?
    Vagy hogy csináljátok.
    Egyébként lvl 24 vagyok, de talán ha 5 lila cuccot találtam eddig, kék zöld azért volt, narancsot még egy darabot se (egyet kaptam küldiért).

• Myselor
    lentebb mutattam #1715
  • Myselor
    nekem körülbelül 3 v 4x-re dobta ki én sem 1 hiteltem,szerencse kérdése ez is.úgylátszik :|
  • Tatyla
    mijaza bee pajzs?
  • AtiRadish
    Na nekialltam en is a Bee pajzs farmolasanak.. eddig sikertelenul. Kb 40x probaltam meg, nem dobta... van vmi trukkje? Egyik videoban azt mondta h. 1 hitelni kell ugy nagyobb az eselye.. de nincs olyan fegyverem ami elhiteli..masnak esetleg vmi tipp?
  • Fpocok
    hááát... őőőő....
  • ntex
    Mert ez a lényege az RPG-knek, hogy egyre jobb legyél :)
  • Myselor
    az a baj engem most nagyon nem érdekel más játék ezért játszom ezzel ennyit:P
  • Myselor
    mert annyira tetszik nekünk a játék,és szeretnénk minél jobb cuccokat szerezni belőle:)
  • Myselor
    akkor sem tudja megcsinálni mert 1 ütésből full pajzs és hp körülbelül.elbújni nem lehet,1 glich hely van az se müködik mindig,és biztos ezt is csak a noobok használják.a másik 1 ütésből levág a szikláról és futhatsz vissza,mondnaom se kell akkor full hpval jön vissza mindig,és mivel elég kevés esély van hogy kidobjon neki valami jó legendaryt addigra,nem hiszem hogy megölné.nincs annyi időd.max többen lehet,de 1dül tuti nem lehet amp pajzs nélkül
  • Sir Quno Jedi
    ezazamiténsemértek, annyi fáin gamma van
  • ratgab
    Valaki árulja már el nekem, hogy max szinten playthrough 2-ben mi a viharnak kell még tárgyat farmolni?
  • Nagylaci
    Amúgy Terra eleve egy erős négyfős csapatra lett méretezve szerintem. Szóval amíg nem dob olyasmiket amivel egyedül is van esélye az embernek addig csapatban kell lenyomni. Mondjuk én még odébb vagyok True Vault Hunter módban, de nagyon kíváncsi lennék arra az "über" AMP shield -re. Most Zer0 -val egy 25K sörül sebző sniper -el 200K fölötti crit -eket nyomok... :D
  • ntex
    Azt az AMP shieldet szerintem direkt ezért csinálták hogy egyedül is lehessen könnyen farmolni, mert Warrior-t még valóban le lehet egyedül nyomni, viszont Terra-t én is próbáltam igaz szar cuccokkal, de elbújni sem lehet előle, mert az egy szem szikla ami van a pályán az mögül is simán kiszed a csápjaival, plusz a glitch hely sem működik minden alkalommal, és ha egyszer nem bírsz visszabújni (ki kell szaladgálni a sziklákat hajigáló csápok miatt amik szintén agyonütnek ha egy helyben maradsz még a glitch helyen is) 2 ütésből lecsap 70K pajzsot meg kb ugyanennyi HP-t... Szerintem egyedül esélytelen lenyomni AMP shield nélkül, vagy legalábbis nagyon csekély az esélye annak hogy sikerüljön, nagyon sok dolognak be kell jönnie hozzá :D Nem beszélve arról hogy hiába nyomod le, nem garancia arra hogy dobjon is használható cuccot, ergo átlag 40x-50x minimum ölni kell hogy geared legyen belőle, az meg igen hosszadalmas és idegbeteg folyamat lesz úgy :)

De sok sikert!
  • ntex
    Esélytelen vagy :D
  • Fpocok
    Kihagytad, hogy PCn! :D
  • Nekrofil
    ezt megcsináltuk mi is, amig vártuk egyik haverunkat. kerestük a Vault Symbolokat, az összes létező háztetőre felugráltunk
  • ratgab
    Csak szólok, hogy egy Darksouls veteránnal beszélsz! Amit ők nem tudnak megcsinálni azt nem is lehet.
  • Myselor
    az a baj csak hogy sose próbáltad még azért mondod.de oké:)elmondanám hogy még ezzel se lehet megölni,de te majd biztos nélküle is boldogulsz.bocs hogy én ilyen noob vagyok
  • Fpocok
    Majd meg is nézheted, ha odaérek.
  • Myselor
    oké megnéznélek hogy anélkül hogy ölöd meg terrát pl:)
  • Myselor
    mai termés:
    warrior dobta

ez pedig szerintem a játék legjobb pajzsa:)