Borderlands

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Myselor
nem tudom én jobban beletudom magam élni mondjuk mayába mint salvadorba xd
szomferi
á tényleg, francba, nem jutott eszembe a neve 😄

Zer0-val én leszek a boncmester, beállok Dr. Zed mellé segédkezni 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

wedge31
Nem szeretem a beleélés miatt. A nöi vagy férfi segg kérdést passzolom én nem emiatt játszok de megértem ha ez valakinek lényeges.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Azért durva skillje, hogy lövi az ellent és még õ gyógyul tõle.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Nagylaci
Maya attól is talán a legjobb kari, hogy coop -ban nagyon erõs gyógyító képességei vannak. Nagyon fog kelleni egy csapatba. Persze akkor nem lesz olyan brutálisan erõs támadó karakter, de akkor is.

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

Én játék közben nem segget bámulok, hanem játszom. Dehát ízlés kérdése...XD

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Akkor szó szerint nem tudod mit hagytál ki. <#smile>

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Mordekai-nak hívják...<#schmoll2><#sniffles><#crazya>

Sir Quno Jedi
Mindig a siren a nyerõ kaszt az elemi sebzések miatt.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Elõzõ részben nem éreztem ezt, de szerintem nagyon jól alakították ki a karaktereket, mert a szememben mind igen használhatónak tûnnek.

Még Maya is szimpatikus, pedig az elsõbe nem indítottam volna maya-t. A 2. részben még az is lehet.

Nálam érdekesség szempontjából a sorrend: ZerO, Axton, Maya és Salvador.

Myselor
miért?😊 zavar valami miatt?nem értem
Nagylaci
Ne bazz! 😊 Én TPS -ben csak nõvel játszom! Ha már órákon át bámulnom kell egy segget akkor az inkább egy nõé legyen már! 😄 Persze ez FPS. Szóval tökmindegy. 😊

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

wedge31
Ott a gond, hogy nöi karival sose játszanék, hiába brutál jó.
Csaj karim az elsõ részben se volt.

szomferi
én Zer0-val kezdek, aztán ki tudja... elsõ részben is a "madarassal" voltam 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Myselor
hát jó lehetséges.nekem is kétségtelen hogy maya😊
Nagylaci
Meg fogsz lepõdni! Ahol szavazni lehet komolyabb topikokban ott szinte mindenhol Maya vezet!
Amúgy mennyire durva már, hogy Phaselock -al leállítod az egyik ellenfelet, ahhoz odarántod a többit és csúnyán felrobbantod õket aztán (csak, hogy érezzék a szeretetet) még megkínálod õket egy savfelhõvel. No comment... Durva lesz!

wedge31
Misztikusan rejtélyes egy alak Zer0 valszeg sokan ezért kiváncsiak rá.

Myselor
szerintem Zer0 lesz az egyik legkedveltebb karakter és a Gunzerker fickó Salvador.valamiért így érzem 😊
Nagylaci
Maya lesz szerintem a legjobban használható karakter. Viccen kívül. 😊 A Phaselock -hoz olyan tápok vannak, hogy kisebb-nagyobb tömegek csak úgy hullanak majd mint a légy. Én viszont a karakter érdekessége miatt Zer0 -val nyomom majd elsõre!

Axton v. Maya (ha lesz csapatom akkor azzal amire szükség van)

Kellemes meglepetés lenne, ha kiderülne mégse robot, hanem valami ûrlény. :-)

Fpocok
Ez benne volt elsõ részben is, szóval szerintem erõsebb.

Parasite Eve 2, best game EVER!

ZerO

Myselor
ki milyen karakter lesz?😊 kíváncsi vagyok én tuti biztos hogy Maya😊
wedge31
Zer0.

Nagylaci
ratgab:
Igazából tudni nem lehet semmi biztosat mert a Gearbox vigyázott, hogy ne jusson ki a karakterrõl semmi. Persze a robot (bármiféle...) az egyik teória, de én azt is szeretem, hogy esetleg az Eridian -ok valamiféle leszármazottja. Ok, ez már nagyon vad, de azért érdekes lenne. 😊

Fpocok:
Mivel a játékban a loot közös (mint az elsõ részben) szerintem ha valaki coop -ban kinyitja a ládát akkor mindenki látja és felveheti a tárgyat. Szóval csak óvatosan! 😊 Amúgy most azt próbálják a hivatalos fórumon megtudni, hogy ugye négy fõs coop -ban erõsebbek az ellenfelek és jobb a loot. Szóval megéri e így kinyitni a ládát vagy tökmindegy? 😊

Tatyla
nem hinném,Zero pedig a Tóth Ottó,ezt mindenki tudja...
apropó ki milyen kaszt lesz mert én elõször vagy gunzerker vagy commando?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Fpocok
Hát én ezek után biztos a végén nyitom ki... de ha pl többen vagyunk a partiban, és valaki kinyítja, akkor mivan? Nekem is kinyílik?

Az is lehet! Az biztos, hogy nem teljesen ember, vagy egyáltalán nem.

wedge31
Vagy cyborg.

Zero egy android! Ezt már korábbról lehet tudni.

Nagylaci
Néhány infó ami nem biztos, hogy mindenkinek megvan.
Nemrég a Gearbox Community Manager -e az iszonyatos mennyiségû kérdésre válaszolva elmagyarázta a Golden Key -ek mûködését. Hát én ennél legalábbis valami ütõsebbre számítottam volna... Szóval a lényeg, hogy Sanctuary városában van egy Golden Chest. A kulcs nem túl meglepõ módon ezt nyitja majd. A ládához viszonylag gyorsan néhány óra játék után már eljuthatunk úgyhogy elég hamar eldönthetjük, hogy kinyitjuk e vagy sem. A ládában egy very rare (lila) tárgy lesz ami a szintünknek megfelelõ. Ennyi. Most komolyan mekkora az esélye, hogy majd olyan tárgy lesz amire tényleg szükséged is van?! Szinte semmi... A kulcsok account -onként egyszer használhatóak fel tetszõlegesen bármilyen karakterrel. Viszont elég jó kérdés, hogy most akkor a játék elején nyissa ki az ember amikor még nem nagyon lát lila tárgyakat viszont ez esetben elég hamar túlhaladjuk a cuccot. Vagy várunk a maximum szintig ahol egy "combos" tárgyat kapunk viszont ott már a lila egyáltalán nem ritkaság. Szóval izé... mittomén'. 😄
A Golden Chest Snctuary városában:

Másodszor Zer0 karaktere. Sokan agyalnak rajta, hogy annyira rejtélyes a szerkója, hogy még azt sem tudjuk nõrõl vagy férfiról van szó. Nos szerintem még ennél is cifrább a helyzet! A következõ képeken számoljuk össze az ujjainak a számát:

Naugye... 😄 Könnyen lehet, hogy Zer0 még csak nem is ember. Persze csak tippelek, de ezen az apróságon megakadt a szemem.

Végül a nagy ellenség Handsome Jack. Elég egyértelmûen valamiféle maszk takarja az arcát. Szóval nagyon jó eséllyel valami nagy titok lappang a valódi kilétét illetõen. Talán egy régi karakter az elsõ részbõl? Esetleg robot, vagy õ is egy idegen lény? Netán csak nem is annyira Handsome hanem ocsmány randa? 😊 Sok minden lehet.

Remélem ez is ingyenes lesz,mint az elsõ rész.
Fpocok

Maak

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Fpocok
Ez.

Nyilván azoknak engedik megjelenés elõtt a pontozást, ahol kedvezõ a pontozás.

szomferi
nem, persze hogy nem, de ha ez 9-es, akkor a cod valahol 5 körül kellene, hogy legyen... vagy ha az 9-es, akkor ez 15 😄

na már csak egy hét, jejeje

Nagylaci
Nyilván megvan az "ára" annak, hogy a többiek elõtt tesztelhetik a játékot... De azért nem hiszem, hogy amúgy különösebben rossz lenne.

szomferi
ja, mikor a szutyok MW3 is ennyit kapott? haha, enyhén vicces a IGN pontozása 😄

dardevil
Skill fa magyarítást nem vállal be valaki?
Köszi!
http://www.borderlands2.com/us/skilltree/assassin.html

Maak
Van mar kulcs mailba, de azt nem masoltam ide <#hehe>

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Fpocok
Kulcs majd akkor jön, vagy...

Maak
Thank you for prepurchasing Borderlands 2 from Green Man Gaming.

You are receiving this email because your game will be available for download on 14 Sep 2012 at 00:01 UTC.

Lassan toltheto lesz, kar hogy meg egy het. :s Addig csak kitoljuk z utolso dlc-t is vegre .😄

zzeN
IGN Review - 9 pontocska

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Nagylaci
Igazából a játékhoz tartozó kóddal ha akarnád már elsõre is le tudod szedni Steam -rõl. Szóval itt már csak a kód számít, utána pedig a Steam accodhoz kötõdik, úgyhogy csak annak az adatait ne felejtsd el.

Lehet buta kérdés, de: elõrendeltem, megkapom majd a dobozos verziót, regelem Steamre ééés attól kezdve Steamrõl is le tudom majd szedni legközelebb?
MerlinW
Csak Steam-es verzió lesz belõle.

[merlinw.org]

szomferi
ott van a videóban, látszik, nekem valami 43mp rémlik...

JethroHUN
Kíváncsi vagyok erre a Deathtrap robotra, ha ilyen 10 sec körüli lesz a hatóideje akkor, már most sejthetjük h nem sokat fog érni. Amúgy Axton a kommadós sabre turetjére is kíváncsi vagyok mennyi ideig aktív. Ha jól emlékszem BL1-nben a soldier kaszt scorpion turretje se ért sokat harcban, olyan gyorsan eltûnt, hiába volt dmg, rakétára fejlesztve, 10 sec alatt semmit nem lõtt le. Remélem itt azért normálisabbra lesz megcsinálva.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!