7269
  • ntex
    Pont ezért fogom kirakni a középső fán a bal oldalon lefelé 3. talentet is, igazi boss killer karit fogok csinálni belőle :)

Amúgy nekem ennyi badass pontom van eddig:

• ntex
    Ebben igazad van de boss killhez kellhet :) Mert azt valszeg nem fogod 1 hitelni, és ott lehet stackelgetni rendesen
  • Nagylaci
    Na azt nem használok. :) Erősen rámentem arra, hogy az első kritikus találatom egyben az utolsó is legyen. Amúgy működik gyakorlatilag szinte mindent 1hit -elek kritikus sebzésből. Amit nem annak kell még egy néha kettő. Amin nehéz kritiust lőni az ellen szenvedek is néha mint a kutya.
  • Nagylaci
    Előző Class Mod -ot elvitték, de szereztem két újabbat amit nem használnék. :)

Ha kell írjatok.
  • ntex
    Sniping-on a legalsó talentet nem raktad ki??? Too bad... Sorozatlövő mesterlövész puskával nagyon durván lehet osztani vele
  • Bluuzia
    Az oké, hogy újra feltudom venni a küldetést, meg hogy nem tudok visszaugrani End of Line-ba, a kérdés csak az:
    honnan vette a játék azt a mentést, amit nekem visszatöltött?????
    Mert a Steam felhő nincs bekapcsolva, az általam visszatöltött mentésemben pedig megcsináltam azt a küldetést is! Belépve meg Failed mission fogad!
    Érdekes.
  • Myselor
    gz.nem rossz pajzs de tényleg nem a legjobb menj rá a bee pajzsra szerintem te is :) sajnos terrát még mindig nem bírom én se ölni.de ma legalább 3 legendary már kiesett:) 1 bee pajzs 1 gránát és egy smg.majd rakok róluk képet.talán terra és a véletlen szerü droppokban lehet bízni hogy ad jó geart de elég sokat kell így is szerintem szarakodni,én most mellék küldizek 50en,és a kisebb bossokat farmolom így estek a cuccok nekem:)
  • Nagylaci
    Végre én is elértem az 50. szintet és végigjátszottam True Vault Hunter módban is! Aztán a jó gear reményében nekiálltam a Warrior -t farmolni, de azon kívül, hogy szépen lassan milliomos lettem :) nem nagyon dobott semmit. :( Tartok tőle, hogy ezzel is szándékosan Terramorphous felé igyekeznek terelgetni az embereket. A Warrior olyan mennyiségű elég gyenge (bár magas szintű...) fehér cuccot dob, hogy alig találni köztük a jobb színeseket. Nekem nem, hogy lila, de még kék tárgyakat se nagyon szokott pottyantani. Szóval nem ettől lesz ultimate gear -je az egyszeri játékosnak.
    A vicc az, hogy amikor végigjátszottam és lenyomtam a Warrior -t mindjárt kidobta ezt a legendary shield -et:

Jó poén mert azokat is sebzi akik lőnek rám. :) Amúgy nem nagy szám jobb kellene.

Én kicsi Zer0 -m... :D

Amúgy meg kinek mennyi Badass pont gyűlt össze eddig? Itt az enyimek: (szerintem jó, de csak nyugodtan alázzatok a porba...)

Végül itt egy ötvenes Class Mod ami nekem nem kell gondoltam megkérdem valakinek, esetleg?

• Tatyla
    Mijaza salak?
  • ntex
    Meg Zero...
  • Landor
    köszi, na pont ezért kérdeztem, mert kicsit máshogy volt az 1-ben
  • Landor
    Épp ketten pofáztak hozzám Live-on, mert co-opban toljuk. :D
  • MerlinW
    armor ellen: 1. sav 2. robbanó, salak
    pajzs ellen: 1. elektro 2. robbanó, salak
    szerves ellen: 1. tűz 2. robbanó, salak
    minden ellen: robbanó és salak

1 az általános, 2 az alternatív, amennyiben elementál ellenállása van az ellenfélnek.
  • Fpocok
    Armor ellen a legjobb a savas (sárga csík). Te hol voltál, amikor Marcus elmagyarázta? :D
  • Landor
    a robotok ellen a legjobb a savas?
  • szomferi
    játSZOL
  • MerlinW
  • Myselor
    mindig az van bent.szerencsére még az este bonehead 2.0 dobott 1 jó kis savas smg-t majd rakok róla képet.nem orange de talán jobb is mint amit mutattak itt.ez epic de nagyon adja
  • MerlinW
    Én salak + sav effektes smg/ar-kel rombolok, mindenre elég:) Sniper-t és rakétavetőt csak a gyengék használnak, shoti-at pedig nem szeretem:)
  • Fpocok
    nyamm... most esett a LÁDÁBÓL! Sorozatlövő, gyorsan táraz, pontos, zoomos, jó damage :D
  • Fpocok
    Farmolgattam egy kicsit azt a BIZONYOS ládát... lvl34es cuccok 1chest/perc. Esett egy két nagyon jó cucc a szintemhez képest.
  • Sir Quno Jedi
    bezony, az ilyen failed quest-ekre el is mondják, jó szájbarágósan, hogy újakezhetőek...
  • Nagydög
    Potyara kuzdottel! Egyszeruen csak vissza kellett volna ballagni Tinahoz, aki ujra megker, hogy hozd el a diszvendeget. Flesh-Stick ismet az elobbi helyen var rad epen, egeszsegesen.
  • Fpocok
    HÓÓÓHÓÓ. Álljunk csak meg :D Senki nem mondta, hogy JÓ az inventory. Mindenki tudja, hogy bugos, szar.
    Ettől függetlenül a 4 slot teljesen megfelelő.
  • Sir Quno Jedi
    Egen, megállítod és böngészgetsz a kibebaszottul szar inventoryban, ami tök béna, szrollozgathatsz ide-oda, esetleg rossz helyre is pakolod be-ki a fegyót stb. Nagyon nehézkes, nagyon béna és nagyon el van baszva. Én többet vagyok invyben néha, mint játékban. Ez a része a Borderlands egyik nagy gyengéje.

Ha nektek ez így okés, szívetek rajta, de ez gány.
  • Fpocok
    Ha kiraknád mind a 10-et gyorsbillre, akkor mi lenne a poén? A 4 az pont jó, hogy eldönthesse az ember, mit akar vinni. Singlében meg tökmindegy, mert megállítod azt szvsz.
  • Sir Quno Jedi
    De nem. Bent van tüzes smg, tüzes csipa, savas smg, savas csipa. Ez a minimum ami kell, mikor vegyesen vannak organikusok és ribirobik. Emellé kell egy brutális rakétavető, egy még brutálisabb shotgun (mindjárt moxxi tüzese mondjuk, meg meg savas is mellé hamár) és biztonsági tartaléknak assault, meg pisztoly, ha kifogyna az ammo (meg néha jó az). Namost ha slag-olni is akarok, kell abból is csipa és/vagy smg, meg kell áramos smg/csipa is a pajzsokra. Szal. az az igazság, hogy a 10 is kevés. Én mindig teli inventoryval utazom szinte és azokat a fegyókat használom is aktívan, mindet.
  • wesker24
    Nálam is OK most épp van nálam egy tüzes egy savas egy explosive és egy Slag-es fegyver aztán csak simán váltogatom mikor melyik kell !
  • Fpocok
    Szerintem a 4-el nincs semmi gond. Jó szám.
  • Sir Quno Jedi
    Én amúgy ezt nehezményezem. A 4 slot fegyóra kavés. Miért nem lehet (legalább pt2-ben, vagy valami) mondjuk 10 slotig felmenni???? Van 5 féle elemi hatás, meg kell csipa, raketta, shoti és valami gyorstüzelő MINIMUM. ÉS adnak 4 slotot... Pazar... Az első részben még okés volt, node itt?! Számbillentyűkkel tolom úgyis, azzal biztosra lehet menni fegyóválasztásnál, nem kell a görgővel bűvészkedni. Szal. elférne a 10 beszámozható fegyó.
  • Fpocok
    Ha egyedül játszasz, akkor megáll, igen.
  • farferi
    Azért kérdeztem, mert harc közben még nem próbáltam bemenni az inventoriba,ha közben megáll az idő ,az jó.
  • Fpocok
    Ezt nem nagyon értem... Van több fegyver is berakva, számokkal simán lehet váltani. Ha egyedül játszasz és bemész az inventorydba fegyvert cserélgetni, megáll az idő.
  • farferi
    Harc közben, hogy váltogatjátok ezt a rengeteg fegyvert?Gyorsbillentyűvel vagy előtte felméritek mi jöhet?
  • Fpocok
    End of line-ba nem tudsz beteleportálni.
  • Bluuzia
    SPOILERES LEHET!!!!

Véletlenül lelőttem Flesh-Stick nevű figurát (akit a kiscsaj babazsúrjához kell csalni), de volt előtte egy mentésem, azt vissza töltöttem, ezáltal sikerült megcsinálnom a küldetést. Este ezt is elmentettem plusszban.
    Ma folytattam a játékot, eljutottam az "End of the line" pontig, onnan visszaugrottam Sanctuaryba (eladogatni a dolgokat), de onnan már csak Tundra Expressbe tudtam menni.
    Gondoltam visszatöltöm az esti mentésemet, erre olyat töltött vissza, ahol a Flesh-Stick küldetés el van cseszve.
    Tehát sem a Lure küldetést, sem az azt követőt nem tudom újra játszani.

Van valakinek ötlete, hogy ez mi lehet? Steam felhő nincs bekapcsolva. Ráadásul fel is húztam magam a dolgon. 1-2 nap pauza lesz, mert elment tőle a kedvem.
  • Fpocok
    Mindig kell magunknál tartani egy tüzes, savas snipert, illetve egy anti-shield fegyvert.
    Legközelebb csillagozd be, hogy nehogy megtörténjen megint :D
  • Tatyla
    Basszus tegnap véletlenül eladtam a savas sniper puskàm jó hogy csak jóval később vettem észre így már vissza venni se tudtam, persze hogy most meg csomó robot jön...
  • ntex
    amúgy ma nekem is esett egy narancs :)

• ntex
    +5%-os loot relic nálad van? ládanyitások előtt ill boss halála előtt közvetlen érdemes betenni, biztos számít valamennyit