7269
Borderlands
OFF/WAREZ topik
Borderlands 2 XBOX360 topik
Special weapon effects
MIT TARTALMAZ A GOTY VÁLTOZAT?
OFF/WAREZ topik
Borderlands 2 XBOX360 topik
Special weapon effects
MIT TARTALMAZ A GOTY VÁLTOZAT?
-
#2034 Most már biztos. :)
Randy Pitchford:
So - here's the surprise, Mechromancer for Borderlands 2 is ready about a week earlier than I promised. Oct 9, all platforms. Woo! -
#2033 Igen lehet, Randy is írta Twitter-en. -
#2032 Lehetséges, hogy ma jelenik meg az új karakter.
[spoiler] IGNen ez jelent meg, aztán el is tűnt...
-
#2031 Találtam egy jobb képet Jack arcáról:
[spoiler]
-
#2030 Bár már nem emlékszem mindenre, de annak nagyrésze hanta... pl [spoiler]hogy kinyitotta a vaultot és legyőzte a szőrnyet. -
#2029 Mármint ami elmeséli az első rész történetét, kivéve, hogy a vault hunterek helyett Jacket hazudja oda? :D -
#2028 Van bizony, Opportunity-ben a főtéren ott a múzeum ami elmeséli Jack történetét. -
#2027 Valszeg van. Lokál mentés van, az első részhez is volt savegame editor. Nem potyog, szimplán átírják az értékeket. Ezért nem játszottam soha idegenekkel. -
#2026 Kívülállóként kérdezem, hogy belelehetne nyúlni a játékba, hogy valami progival vagy móddal olyan fegyverek potyogjanak amit csak szeretne az ember? -
#2025 [nagy][b]Randy Pitchford @DuvalMagic
There may be a big surprise from us within the next 24 hours or so. Stay tuned! -
#2024 jaja volt, de én se emlékszem már tisztán... na mindegy, reménykedjünk a DLC-ben :D -
#2023 de van még egy könyv is a neten,vagyis képregény ilyen rövid.borderlands origin.ott látható még jack,és egy kis elő története rolandnak is -
#2022 Szerintem volt egy olyan küldetés, hogy ismerd meg Jacket. Fősztori? Az nem biztos... lehet egy mellék volt. -
#2021 igen, ennek biztos örülne a jónép, mert még mindig túl ködös a kiléte, a Hyperion igazgatóval történt szóváltáson kívül semmit se tudunk róla nagyjából... arra már nem is emlékszem, ez ECHO volt, vagy a storyline-ban volt benne? -
#2020 Remélhetőleg az egyik ilyen DLC erről fog szólni. Elég valószínűnek tartom... -
#2019 bazdmeg :D:D:D
Jackra visszatérve, én még nem találkoztam ilyen verzióval, létezhet egyáltalán az a verzió?
amúgy én voltam túlságosan figyelmetlen, vagy tényleg nem derül ki, hogy Jackkel mi történt, hogy ilyen lett? -
#2018 BAZZ... még mindig könnyezem :DDD
-
#2017 hát ha a képnek van valóságtartalma, kapott rendesen a jóból... -
#2016 Azt is írták, hogy van amikor úgy hal meg, hogy lehet látni az arcát. -
#2015 Képből itélve... datamineolták. -
#2014 ezt honnan szedted? -
#2013 Mi van Jack maszkja alatt:
[spoiler] -
#2012 Mechromancer skill tree -
#2011 Borderlands 2 kulcsok továbbra is eladók, olcsón!
5,5k darabjuk, Steam-es verziók .. -
#2010 Mert nem így volt:) -
#2009 Köszönöm, érdekes, mintha az első részben nem így lett volna. -
#2008 Pénz, töltény, eridium mind osztódik a csapattagok között. -
#2007 Ha coopban tele vagy az adott típusból, akkor a társad kapja meg, amit felveszel. Ezért tudsz felvenni olyat, ami tele van. -
#2006 Ahogy előttem is írták "shared stash"
Egyébként miért ne lehetne ott, bármikor visszamehetsz oda, az a hely fast travel állomás is:) -
#2005 Coopban ti is több töltényt tudtok felvenni, mint amennyit tudni kéne? Singleben rendben van, de ma folyamatosan vehettem fel a töltényeket. :( -
#2004 mert ott tudod át adni a másik karidnak a cuccokat.én is csak nemrég óta tudom:P -
#2003 Srácok amikor elidul a játék és robot bevisz a rejtek helyére v nem isntom hova. Ott mi a bánatért van egy szekrény amibe pakolhatok cuccokat ? : D -
#2002 szerintem is undorító egy hely:) -
ntex #2001 11:00-tól nézd -
ntex #2000 Ő az :D Nem nehéz Boss, csak bejutni nem egyszerű hozzá meg az egész pálya rossz közérzetet okoz nálam :D
-
#1999 Blue? Azkiaz?:) -
ntex #1998 Elvileg Blue dobja... De nem csipázom azt a pályát... :\ Rovarfalva... -
#1997 nekem is.de őt is bírtam :P alig várom már hogy meglegyen,a gear is elő van neki készítve 50re ^^ -
ntex #1996 Nekem Tiny Tinat juttatja eszembe a kinézete is meg a beszédstílusa -
ntex #1995 Ez komoly... Hol lehet megszerezni?