Borderlands

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hat igen egy 2 eves config-nal mar kell kompromisszumokat kotni... nekem is ugyanilyen gepem van, bar en meg nem lattam a jatekot, majd ma este

Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato

Tatyla
3,4-es négy mag, 8giga,6870-es kártya psyxen kívül minden maxon és néhány ellenfélnel nekem is csúnyán megakad...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

LocalPatriot
Intel I3 550, 4 giga ram, ati 5770 1gb kb minden off meg medium... és olyan slyan szinten akadozik mikor jön az ellenfél, hogy sztem 5 fps-em van...:S ám jól fut, csak ellenségeknél akad be.
meg a fegyverekkel se vagyok kibékülve. Olyan szinten szórnak, hogy vicc...
ám jó lenne a game
XeeN
Ésszerû beállításokkal szépen fut régebbi vason is. Feleségem gépén megvan a 60 fps: e8400, 4GB ram, gts250. A Phsyx viszont valóban sokat kér, de aki vevõ rá értékelni fogja.

LocalPatriot
Komolyan mondom megbántam h megvettem... olyan szinten akad a game...remélem lesz hozzá vmi javítás.
Prince23
GamePlay

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ugyan így volt az elsõ részben is.. az aktuális szintedhez kaptad a cuccot.. :S

-tRs-Landor

MerlinW
Fene tudja. Az elsõ rész lokálisan is tárolta a mentést és onnan szinkronizált. Szóval lehet, hogy tudod. Majd megerõsíti valaki.
A Live-os játékokat pl nem lehet, a Steam-eseket általában igen. Szóval van rá esély.

[merlinw.org]

Fpocok
Szerintem nem.

Parasite Eve 2, best game EVER!

lalakov
Akkor a warez verziót nem tudom majd folytatni ha megveszem?
gabo91
Aha ezt nem tudtam, akkor talán még sincs kiskapu...

Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”

MerlinW
Cloud mentés van a játékban. Már az elsõ részben is az utolsó patch óta.

[merlinw.org]

gabo91
Egy kiskapu mindig is ott lesz.
Fogod a mentésed, profilod szépen kimásolod valahová.
Kinyitod a ládát kiveszed a cuccot.

A. Ha nem testszik a cucc akkor kilépsz lementett profilt visszamásolod... újra ott kulcs.

B. Ha kell a cucc akkor. Másolat errõl a profilról is. Fogod a cuccot, valakinek odaadod (elcseréled)
Másik profil visszamásol ott a kulcs, cuccot havertól visszakéred.
Tárgy is és a kulcs is megvan.

Esetleg azt is meglehet próbálni, hogy ha átadtad egyik havernak a cuccot, akkor utána azt a mentést teszed vissza ahol megvan a cucc.
Így elvileg duplázódna.

Persze ez csak elmélet. (Csak saját gépen van tárolva a mentés/profil vagy van szerveren is esetleg? úgy néztem offline van, ahogy az egynél is volt.)
Ez a szisztéma mûködött a Titan Quest-nél is simán lehetett duplázni a cuccokat.

Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”

Myselor
hát igen nem legendary loot.kiváncsi leszek majd azokra.😊
wedge31
Ez csak egy loot a millióból ne foglalkozatok vele, szvsz.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Myselor
jólvan akkor is hülyék leszünk :| amúgyis sok féle láda van ebben már nem csak 1 féle van 2 amiben fegyverek vannak.a lényeg hogy nem így kellett volna megoldani,ha mindenre fel tud ugrani a kis ablak.akkor erre a "fontos" dologra is úgy kellett vola ennyi 😊
Jó, különbözõ ládák vannak a játékban, ha mindegyiket ugyanazzal a gombbal nyitom ki, szerinted nézni fogom hogy mi virít a ládán, vagy milyen színû? Sõt, annyira se nézem, rohanok oda hogy kinyissam minél hamarabb, mert alig várom a lootot.
Vili?
Myselor
más is nyithat már 2x lehet szerezni,és még többet is lehet majd a gearbox ígérete szerint,úgyhogy ne kötekedj légyszíves.tudod hogy mért nyitottam újat😊
Fpocok
A 2 az már többször, mint kéne 😄

jarlaxxe
Igazad van pajti, javitom magam akinek nem tünik fel a különbség az nem hülye hanem vaksi.

Golden Key Chest

Myselor
de ne mnyitom ki többször mint kéne nem nyitom ki vagy 10x nem érted :|
Elnézve az adatlapod meg a minuszaid számát te sem lehetsz túl magas szinten...
zzeN
1 karakterrel csak 1-szer lehet kinyitni hivatalosan, csak hát ez a cfg átírás... Biztos kifogják javítani.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Személyeskedést most fejezd be pajtás!

Megnézem azt, hogy majd 200 óra játék idõ után is nézegeted a ládákat sorban, szépen, alaposan... a játékban igen is figyelmeztetni kell erõsen a játékost hogy most el fogja használni a golden key-t és biztos akarja-e... mivel nem is sûrû funkcióról van szó, így nem zavaró ha megerõsítõ ablak ugrik fel.
Fpocok
Elvileg az a láda jó cuccokat dob, szóval igen, elõnyhöz jutsz, ha többször is kinyitod.

Myselor
nem jutok elõnyhöz,amúgyis járt hozzá.csak bután oldották meg a fejlesztõk a dolgot,és kaphatok kulcsot még anélkül hogy fizetnék vagy bármi mást tennék nekik cserébe 1 kulcsért.
Myselor
hát ez az bakker nehéz lett volna egy bevillano ablak hogy biztos ki akar nyitni?vagy valami,az új dolgoknál meg a mi fontos mindig bejön egy kis ablak,itt persze hogy nem.geciség.de szerencsére megoldható a dolog😊
Fpocok
"egyébként semmi csalás nincs ebben..."

Szóval átírsz egy számot, hogy a játékban elõnyhöz juss? Szerintem csalás.

jarlaxxe
Hülyének kell lenni ha nem veszel észre egy arany szinü ládát.

Ugy látszik ide járnak ilyenek...

Ezt a részt akkor elcseszték. 😄 Bár nem értem azt se, hogy a golden key-es átírást miért tették hozzáférhetõvé és szabadon átírhatóvá...

Bakker, akkor én is ki fogom nyitni véletlen, ha a játék nem jelzi figyelemfelkeltõen, mert én is nyitom ki, amit lehet kapásból. A fene nézegeti hogy mi az pontosan. 😄
Myselor
egyébként semmi csalás nincs ebben mert elég szemét módon oldották meg hogy van egy kulcsod én pl véletlen kinyitottam mert ugye mindent felszedek kinyitok körülnézek minden kis zugot is ,és véletlenül kinyitottam,mielõtt mentett volna kiléptem majd vissza,eltünt a kulcsom és a fegyverek is,jó egy nagy szar kb ami benne van,késõbb lesz jobb.de akkor is,milyen szemét megoldás hogy nem tölthetem be a mentésem?szerencsére sikerült megoldást találnom rá visszaszereztem a kulcsomat 😊
Myselor
figyi ugyanazok a fájlok vannak az eredetiben is,és csak átírsz 1 számot.ezen mit ellenörizzenek?xd szerintem mennie kell
Myselor
az a csalás hogy pénzért vagy bármi más szarért adnak ilyet,a láda önmagában jó lenne és azok az epic itemek,mert azért nem nagy szám egyikse és tuti lesznek legendary itemek is.hidd el azért nem leszel ezektõl halhatatlan,és jó volt az elsõ részben is hogy lehetett farmolni a ládákból az itemeket😊
Eredeti játéknál is lehet így csalni? 😮
Ezért nem bannolhatnak? Egyáltalán van valami online ellenõrzése a játéknak? Mert akkor ezt mindenki megjátszhatja kénye kedve szerint. :S
lalakov
Inkább csalás(nekem), szerintem egyáltalán nincs szükség ezekre a fegyverekre.
Myselor
és átírsz egy számot az egyik fájlban és kapsz még 1 kulcsot vagy többet is ha akarsz,nem kell fizetni érte :| ez kicsit szánalmas tényleg😊
Prince23
gabo91
Mire jó pontosan a Golden Key?

wedge31
Ez bizakodásra ad okot, már csak két nap és kiderül minden.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Fpocok
BL2.

Elsõ értékelések:

Guardian - 100
G4 TV - 100
Game Informer - 98
EGM - 95
Gaming Nexus - 95
Games Master - 95
Worthplaying - 92
Aus Gamers - 92
Xbox360a - 91
EDGE - 90
PC Gamer - 90
3D Juegos - 90
Strategy Informer - 90
Machinima - 90
Videogamer - 90
Joystiq - 90
OXM - 90
IGN - 90
Gamespot - 85
Gameblog.fr - 80
Giant Bomb - 80

by sötétszektor

Myselor
ez nagyon komoly fõleg a második de soha nem használnám meghülyülnék tõle xd max egy kis ideig de kell 😄
Sir Quno Jedi
ezzzz elmebeteg

A legmostmégjobb az lenne, ha lehetne personality modokat venni a fegyókhoz (és ezek a statjaikat is módosítanák term.)!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Fpocok
lol, nem is tudtam, hogy lesz ilyen is.
ratatatata 😄

zzeN
Talking Guns Gameplay.

Miket ki nem talált a Gearbox😄

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Fpocok
PLS ezt ne itt... ott van banner alatt...

XeeN
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nekem két lila pisztoly volt a ládában (Sanctuary)

JethroHUN
Mekkora poén lenne ha azokban a ládákban is hasonló vacak gearbox márkás cuccok lesznek mint a premier clubosak? 😄

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Nagylaci
Van lehetõség kapásból még egy Golden Key -t szerezni! A Gearbox valami saját a játékaikhoz kapcsolódó közösségi oldalt épít Shift néven. A dolog még tök fapados, azon kívül, hogy regisztrálsz tulajdonképpen semmire nem jó. Viszont ha regisztrálsz és a játékon belül összekötöd a Steam fiókodat ezzel a Shift fiókkal akkor automatikusan kapsz egy Golden Key -t. Az oldal címe:

Shift

Azt ígérik, hogy a késõbbiekben az oldalon keresztül lehetõség lesz még újabb Golden Key -ek és egyéb játékbeli cuccok szerzésére.

Aki kételkedne annak itt a Gearbox fórumán tett bejelentés:

GBX Forum

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

nembaj majd szergej meg igor multizik veluk xD

Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato