7269
  • Jackyy
    Az a cap, egy bee-nek tökéletes lenne :)
  • Myselor
    már most nagyon bírom a csajt,tuti nem normális ^^
  • Csokis
  • Tatyla
    én csinálom a side questeket is de egy szopás így is,tegnap például a minden bosst mást fegyverrel című dolognál vért izzadtam igaz lehetnének már jobb fegyvereim is de ha egyszer nem esik akkor baszhatom...
  • ntex
    mellé is ment meg nem tudom miért ismétlem magam ennyiszer...
  • ntex
    szerintem a nehézséggel nincs gond, leszámítva hogy vault hunter módban még a 90K pajzsomat is lekapták egy pislogás alatt... Ezt leszámítva tényleg pont jó a nehézség
  • Nagylaci
    Ezen jót röhögtem. Hivatalos fórum két egymás alatti topic.

Hát igen, elég különbözőek tudunk lenni na... :)
  • MerlinW
    "hogy csak a main questeket szabad csinálni"

Nem arról van szó, hogy "szabad" hanem, hogy érdemes. Viszont így készülj fel arra, hogy vért fogsz pisálni a Reservation-től a végéig. Én is így játszom és élvezem. Gyakorlatilag minden badass ellenfél felér egy bossfight-al:)
  • Fpocok
    Kemény vagy. Meg tudod csinálni.
  • Thaddeus
    Hali!
    Újrakezdtem true vault hunter módban, és olvastam, hogy csak a main questeket szabad csinálni, hogy később jobb legyen a loot a side questeknél. Így is tettem, most viszont csak 40-es vagyok, míg a köv main story quest már 42-es. Valamit rosszul csináltam?
  • Fpocok
    Jó, nem pont ott jelöltem be, egy kicsit feljebb van.
  • Fpocok
    Ami ott van a képen. Ami előtt a karakterem áll. Amelyiket a háttérben is lehet látni. Amit be is jelöltem a térképen.
    Arra a hídra :d
  • wesker24
    Melyik hidról beszélsz az melyik Arid Nexus-ra vezet ?

Mert az mind addig állva marad amig nem jutsz el arra a részre Main Quest-ben !
  • Fpocok
    Mármint cunami? Hogy elvitte a cunami a hidat? :D
  • Nagydög
    En meg spontan ossze-vissza beszelek.
  • Fpocok
    Nem tudom pontosan mire gondolsz.
    Én erre gondolok:
  • Nagydög
    A cunami elott vagy utan?
  • Fpocok
    Amikor ti megérkeztetek Eridium Blight-ba, akkor nektek a bal oldali híd működött? Mert én megesküszöm, hogy amikor először jártam ott, a híd állt. Tegnap viszont Pedroval mentünk, és neki le volt rombolva a híd? Az mitől függ?
  • Fpocok
    [spoiler]
  • szomferi
    ez rohadt jó kis fegyó, bár nem tudom miért eszik lövésenként 2 golyót... :D
  • ntex
    ezek a rózsaszín fegyverek nekem nem tetszenek nagyon... hülye tulajdonságaik vannak. Mármint gondolok arra hogy pl. a pisztolyok dartsokat lőnek és némi késleltetéssel rárobbannak az ellenfélre, ráadásul a lövedékeik is lassúak
  • szomferi
    nekem ezek van most, 38-as szintű lettem délután

meg van egy shoti 919x14-es sebzéssel
  • Nagylaci
    A revolver:
  • Nagylaci
    Néhány a cuccaim közül:

Az eddigi legnagyobb sebzésű mesterlövész puska amit a játékban láttam.

A rakétavetőket én sem szeretem kimondottan, de Second Wind -hez elég jól tudnak jönni... Ja, és próbáljátok már kimondani ennek a nevét! :)

A revolverek már megint elég őrültek tudnak lenni. Ez konkrétan elmebaj szerintem.
  • lalakov
    Köszönöm, akkor nem megyek hozzá. :(
  • Nekrofil
    igen
  • lalakov
    Köszönöm. :) Miért a szörny mindenképpen 52-es szintű?
  • MerlinW
    Végigjátszás után Sanctuary-ban a műveleti központ alsó szintjén a csaj adja a küldetést (You. Will. Die. (Seriously.)), az mutatja az utat, de lvl50 alatt nem érdemes arra menni:)
  • lalakov
    El tudnátok részletesen mondani, hogy hol van Terramorphous? Lentebb olvastam, hogy Thousand Cuts-on , de én nem találom. Én csak 35-ös vagyok, de épp most végeztem az első végigjátszással.
  • danyi2
    Igen erre is de most már látom mert elkezdtem vaultba!
    De köszönöm a segítséget!
  • Nagylaci
    Kicsit rejtélyes a kérdésed, de szerintem te arra gondoltál, hogy a karaktereddel mi lesz nem? Mert az megmarad a tárgyaiddal mindeneddel együtt!
  • IMYke2.0.0.0
    Csak előlről tudod kezdeni - értelemszerűen.
  • danyi2
    Vault Hunter modra váltásnál elölről kell kezdeni a játékot vagy meglehet oldani hogy ne keljen?
  • ntex
    Kocka fej kockáknak :P
  • Nagylaci
    Amúgy az a vicc, hogy én eddig a pillanatig egy simán játék közben talált zöld shotival alázom szegényt. Tiszta röhej, hogy azóta nem dobott egy kéket vagy lilát ami jobb lenne.

Egyébként most aztán jól nézek ki... :D

• ntex
    Tudom, csak még nem találtam jó tüzes shotgunt :)
  • Nagylaci
    Tegyétek be a Slayer of Terramorphous class mod -ot (sokat ad a tűz sebzéshez), használjatok tüzes shotit és brutálisan fog fogyni az életereje.
  • ntex
    Én így állok jelenleg:

Ezt meg most dobta Terra:

• AtiRadish
    En gunzerkkel farmolgatom terrat, ott nagyon sokat szamit a reload speed is...(vagy legyen nagy magazine size-u fegyo). Ha nem kell foglalkoznod a reloaddal es tudod vegig sorozni amig fent van, kb masodik feljovetelenel meghal.
  • ntex
    Szerintem ez jobb nem? Vagy ennyire számít a pontosság?