7269
Borderlands
OFF/WAREZ topik
Borderlands 2 XBOX360 topik
Special weapon effects
MIT TARTALMAZ A GOTY VÁLTOZAT?
OFF/WAREZ topik
Borderlands 2 XBOX360 topik
Special weapon effects
MIT TARTALMAZ A GOTY VÁLTOZAT?
-
Jackyy #1994 Az a cap, egy bee-nek tökéletes lenne :)
-
#1993 már most nagyon bírom a csajt,tuti nem normális ^^ -
Csokis #1992 -
#1991 én csinálom a side questeket is de egy szopás így is,tegnap például a minden bosst mást fegyverrel című dolognál vért izzadtam igaz lehetnének már jobb fegyvereim is de ha egyszer nem esik akkor baszhatom... -
ntex #1990 mellé is ment meg nem tudom miért ismétlem magam ennyiszer... -
ntex #1989 szerintem a nehézséggel nincs gond, leszámítva hogy vault hunter módban még a 90K pajzsomat is lekapták egy pislogás alatt... Ezt leszámítva tényleg pont jó a nehézség -
#1988 Ezen jót röhögtem. Hivatalos fórum két egymás alatti topic.
Hát igen, elég különbözőek tudunk lenni na... :) -
#1987 "hogy csak a main questeket szabad csinálni"
Nem arról van szó, hogy "szabad" hanem, hogy érdemes. Viszont így készülj fel arra, hogy vért fogsz pisálni a Reservation-től a végéig. Én is így játszom és élvezem. Gyakorlatilag minden badass ellenfél felér egy bossfight-al:) -
#1986 Kemény vagy. Meg tudod csinálni. -
Thaddeus #1985 Hali!
Újrakezdtem true vault hunter módban, és olvastam, hogy csak a main questeket szabad csinálni, hogy később jobb legyen a loot a side questeknél. Így is tettem, most viszont csak 40-es vagyok, míg a köv main story quest már 42-es. Valamit rosszul csináltam? -
#1984 Jó, nem pont ott jelöltem be, egy kicsit feljebb van. -
#1983 Ami ott van a képen. Ami előtt a karakterem áll. Amelyiket a háttérben is lehet látni. Amit be is jelöltem a térképen.
Arra a hídra :d -
#1982 Melyik hidról beszélsz az melyik Arid Nexus-ra vezet ?
Mert az mind addig állva marad amig nem jutsz el arra a részre Main Quest-ben ! -
#1981 Mármint cunami? Hogy elvitte a cunami a hidat? :D -
Nagydög #1980 En meg spontan ossze-vissza beszelek. -
#1979 Nem tudom pontosan mire gondolsz.
Én erre gondolok:
-
Nagydög #1978 A cunami elott vagy utan? -
#1977 Amikor ti megérkeztetek Eridium Blight-ba, akkor nektek a bal oldali híd működött? Mert én megesküszöm, hogy amikor először jártam ott, a híd állt. Tegnap viszont Pedroval mentünk, és neki le volt rombolva a híd? Az mitől függ? -
#1976 [spoiler] -
#1975 ez rohadt jó kis fegyó, bár nem tudom miért eszik lövésenként 2 golyót... :D -
ntex #1974 ezek a rózsaszín fegyverek nekem nem tetszenek nagyon... hülye tulajdonságaik vannak. Mármint gondolok arra hogy pl. a pisztolyok dartsokat lőnek és némi késleltetéssel rárobbannak az ellenfélre, ráadásul a lövedékeik is lassúak -
#1973 nekem ezek van most, 38-as szintű lettem délután
meg van egy shoti 919x14-es sebzéssel -
#1972 A revolver:
-
#1971 Néhány a cuccaim közül:
Az eddigi legnagyobb sebzésű mesterlövész puska amit a játékban láttam.
A rakétavetőket én sem szeretem kimondottan, de Second Wind -hez elég jól tudnak jönni... Ja, és próbáljátok már kimondani ennek a nevét! :)
A revolverek már megint elég őrültek tudnak lenni. Ez konkrétan elmebaj szerintem.
-
#1970 Köszönöm, akkor nem megyek hozzá. :( -
Nekrofil #1969 igen -
#1968 Köszönöm. :) Miért a szörny mindenképpen 52-es szintű? -
#1967 Végigjátszás után Sanctuary-ban a műveleti központ alsó szintjén a csaj adja a küldetést (You. Will. Die. (Seriously.)), az mutatja az utat, de lvl50 alatt nem érdemes arra menni:) -
#1966 El tudnátok részletesen mondani, hogy hol van Terramorphous? Lentebb olvastam, hogy Thousand Cuts-on , de én nem találom. Én csak 35-ös vagyok, de épp most végeztem az első végigjátszással. -
#1965 Igen erre is de most már látom mert elkezdtem vaultba!
De köszönöm a segítséget! -
#1964 Kicsit rejtélyes a kérdésed, de szerintem te arra gondoltál, hogy a karaktereddel mi lesz nem? Mert az megmarad a tárgyaiddal mindeneddel együtt! -
#1963 Csak előlről tudod kezdeni - értelemszerűen. -
#1962 Vault Hunter modra váltásnál elölről kell kezdeni a játékot vagy meglehet oldani hogy ne keljen? -
ntex #1961 Kocka fej kockáknak :P -
#1960 Amúgy az a vicc, hogy én eddig a pillanatig egy simán játék közben talált zöld shotival alázom szegényt. Tiszta röhej, hogy azóta nem dobott egy kéket vagy lilát ami jobb lenne.
Egyébként most aztán jól nézek ki... :D
-
ntex #1959 Tudom, csak még nem találtam jó tüzes shotgunt :) -
#1958 Tegyétek be a Slayer of Terramorphous class mod -ot (sokat ad a tűz sebzéshez), használjatok tüzes shotit és brutálisan fog fogyni az életereje. -
ntex #1957 Én így állok jelenleg:
Ezt meg most dobta Terra:
-
#1956 En gunzerkkel farmolgatom terrat, ott nagyon sokat szamit a reload speed is...(vagy legyen nagy magazine size-u fegyo). Ha nem kell foglalkoznod a reloaddal es tudod vegig sorozni amig fent van, kb masodik feljovetelenel meghal. -
ntex #1955 Szerintem ez jobb nem? Vagy ennyire számít a pontosság?