Borderlands
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
meg a fegyverekkel se vagyok kibékülve. Olyan szinten szórnak, hogy vicc...
ám jó lenne a game
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
-tRs-Landor
A Live-os játékokat pl nem lehet, a Steam-eseket általában igen. Szóval van rá esély.
[merlinw.org]
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Fogod a mentésed, profilod szépen kimásolod valahová.
Kinyitod a ládát kiveszed a cuccot.
A. Ha nem testszik a cucc akkor kilépsz lementett profilt visszamásolod... újra ott kulcs.
B. Ha kell a cucc akkor. Másolat errõl a profilról is. Fogod a cuccot, valakinek odaadod (elcseréled)
Másik profil visszamásol ott a kulcs, cuccot havertól visszakéred.
Tárgy is és a kulcs is megvan.
Esetleg azt is meglehet próbálni, hogy ha átadtad egyik havernak a cuccot, akkor utána azt a mentést teszed vissza ahol megvan a cucc.
Így elvileg duplázódna.
Persze ez csak elmélet. (Csak saját gépen van tárolva a mentés/profil vagy van szerveren is esetleg? úgy néztem offline van, ahogy az egynél is volt.)
Ez a szisztéma mûködött a Titan Quest-nél is simán lehetett duplázni a cuccokat.
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Vili?
Golden Key Chest
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Megnézem azt, hogy majd 200 óra játék idõ után is nézegeted a ládákat sorban, szépen, alaposan... a játékban igen is figyelmeztetni kell erõsen a játékost hogy most el fogja használni a golden key-t és biztos akarja-e... mivel nem is sûrû funkcióról van szó, így nem zavaró ha megerõsítõ ablak ugrik fel.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Szóval átírsz egy számot, hogy a játékban elõnyhöz juss? Szerintem csalás.
Ugy látszik ide járnak ilyenek...
Bakker, akkor én is ki fogom nyitni véletlen, ha a játék nem jelzi figyelemfelkeltõen, mert én is nyitom ki, amit lehet kapásból. A fene nézegeti hogy mi az pontosan. 😄
Ezért nem bannolhatnak? Egyáltalán van valami online ellenõrzése a játéknak? Mert akkor ezt mindenki megjátszhatja kénye kedve szerint. :S
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Elsõ értékelések:
Guardian - 100
G4 TV - 100
Game Informer - 98
EGM - 95
Gaming Nexus - 95
Games Master - 95
Worthplaying - 92
Aus Gamers - 92
Xbox360a - 91
EDGE - 90
PC Gamer - 90
3D Juegos - 90
Strategy Informer - 90
Machinima - 90
Videogamer - 90
Joystiq - 90
OXM - 90
IGN - 90
Gamespot - 85
Gameblog.fr - 80
Giant Bomb - 80
by sötétszektor
A legmostmégjobb az lenne, ha lehetne personality modokat venni a fegyókhoz (és ezek a statjaikat is módosítanák term.)!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Shift
Azt ígérik, hogy a késõbbiekben az oldalon keresztül lehetõség lesz még újabb Golden Key -ek és egyéb játékbeli cuccok szerzésére.
Aki kételkedne annak itt a Gearbox fórumán tett bejelentés:
GBX Forum
Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato