Borderlands
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Üdv
A PCs slaughter dome kod csuszik , a kiadó csak hetfo kedd korul fogja bekuldeni, akkor tudjuk reszetekre mailben elkuldeni, emiatt elnezesed kerem:/
Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Válasz emailbe azt mondták jár a DLC is. Remélem tényleg meg lesz.
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
amúgy aki innen rendelt, megkapta a Slaughter Dome DLC-t? mert akik már megkapták, nem találtak a Premier Club kulcson kívül semmit...
Két kérdésem van ezzel kapcsolatban;
- az egyik, hogy a konzolokszervize.hu-n lehet-e úgy vásárolni, hogy odamegyek és leveszem a polcról, vagy mint az ipon.hu-n, meg kell rendelni, és másnap hozzák ki - illetve lehet-e ott kártyával fizetni.
- a másik kérdésem, ha ott veszek dobozos PC-s verziót, akkor azt tudom-e regisztrálni steamen?
Válaszokat elõre köszönöm!
GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W
Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
Most néztem a youtube-on egy Unboxingot. Hát .... brühühühü.
Azért ez több mint korrekt hozzáállás részükrõl. <#eljen>#eljen>
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Mozgok ám sokat, csak a fegyverekkel se vagyok nagyon kibékülve, baromi nagy a szórásuk...:S
Rendelt valaki Ultimate Loot Chest Limited Edition-t?
Én a konzolok szervizétõl rendeltem, de tegnap küldtek mailt, hogy készlethiány miatt nem tudják beszerezni.
Mondjuk nem értem, hogy akkor miért tudtam rá leadni az elõrendelést. Helyette vigaszdíjként küldenek egy ajándék normál kiadást.
Ennek is örülök, de inkább kifizettem volna az extráért az árat. Nekem megérte volna, mert imádom az elsõ részt is.
Ez van ...
Azért aki rendelt, dobjon már fel képeket róla, hogy lássam mirõl maradtam le; és hogy tudjak irigykedni <#duhos2>#duhos2> <#lookaround>#lookaround> <#wink>#wink> Köszi!
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Elérem a kijelölt területet és az irtás után nem találok semmit.
pls segítsen valaki 😄😄😄
remélem délelõtt megérkezik a futár a játékkal, és fel is hív elõtte, ahogy azt kértem a megrendelésnél 😄
MÁS:
Pár infó, amit most találtam.
Gearbox is in talks about putting Borderlands 2 on the Vita.
The first story content-heavy DLC will have details revealed very soon.
One DLC planned for the near future might have something to do with Pitchford's desire to "ride on one of those sand skiffs from Return of the Jedi."
Borderlands 2 could see more additional playable classes like the Mechromancer. Pitchford's words: "We created the ability in Borderlands 2 to add additional characters because we want to use that ability. The Mechromancer is the first one. I hope to do more. The success of the Mechromancer will help to define this."
There are plans to make a Mac port.
Looks like there might be more skins, heads, and possibly other character customization in future DLC.
T.K. Baha will make some sort of return outside his small appearance in the sequel.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato
Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato
Ráadásul azt az ultimate loot chest szart rendeltem.
Remélem megkapják és nem lesz faszulás vele.
Fingom nincs honnan tudnám beszerezni ha ezek elbasszák.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Viszont náluk is lesz Creature Slaughter Dome!
ez hogy? egy forgalmazó van hazánkban a Take Two érdekeltségben, akkor ezt nem értem XD
Kedves Megrendelõnk!
Ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy az általad elõrendelt Borderlands 2 játék megérkezett üzletünkbe. A terméket ma átadtuk a futárszolgálatunknak (trans-o-flesx www.tof.hu), így azt a holnapi napon várhatod, hogy megérkezik a rendeléskor megadott címedre.
Ezúton is szeretnénk megköszönni megtisztelõ bizalmadat, hogy elõrendeléseddel minket támogattál.
Üdvözlettel:
Konzolok Szervize
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Kedves Borderlands 2 elõrendelõnk!
A TakeTwo hibájából cégünk nem kapta meg a mai napon az elõrendelt Borderlands 2 termékeket.
A kiadó jelenlegi információi alapján a termék beérkezése várhatóan hétfõ lesz (09.24), személyes átvétel akár hétfõn, futárszolgálatos kiszállítás pedig keddre várható.
A TakeTwo a hibát elismerte és jelenleg is a kompenzáció lehetõségeirõl tárgyalunk a hazai forgalmazóval és a kiadóval. Igyekszünk minél komolyabb kárpótlást igényelni a számodra.