7269
Borderlands
OFF/WAREZ topik
Borderlands 2 XBOX360 topik
Special weapon effects
MIT TARTALMAZ A GOTY VÁLTOZAT?
OFF/WAREZ topik
Borderlands 2 XBOX360 topik
Special weapon effects
MIT TARTALMAZ A GOTY VÁLTOZAT?
-
#2074 aha, na meglett a letöltések fül is :D -
#2073 letöltések fül? steamen belül én ilyet nem látok...
de újraindítottam a steamet, így már nekem is szedi -
#2072 Hopp! Rágyorsul :) -
#2071 Nekem 2 órát ír ki... 0.5-es net... -
#2070 Nem szóltam!
-
#2069 Hát a letöltések fülön. Lassan le is jött. -
#2068 Mert nekem sem a Library-ban, sem a sarokban lévő ikonon nem látszik :( -
#2067 Ezt hol látjátok? -
#2066 562.7MB, azaz ő lesz az új patch!!! Itt lesz a necromankíí -
#2065 Pászmeg VAÉAMIT tölt a B2 a steamen!!! :DDD -
#2064 Nekem szed a Steam 562 megát!!!!! :) -
Csokis #2063 Eddig mindig CT idő szerint írogatta a Golden Key időpontokat a twitteren, szóval esélyes, hogy most is arra gondol. De ki tudja. -
#2062 Akkor, nekünk holnap reggel 9 óra? :( -
#2061 Node amcsi day, vagy marsi, esetleg pandorai, avagy mifene?!?!?!?!? -
Csokis #2060 Most nézem, hogy twitteren csak ennyit írt Randy:
"Should be available for download on all platforms by the end of the day." -
Csokis #2059 Gondolom, mikor a Steam frissítés szokot lenni, 19:00-kor! -
#2058 időpontot lehet tudni, hogy mikor érkezik PC-re a DLC? -
#2057 Igen, ez így volt.
Csak ebben a topikban MerlinW írta így le. -
Nagydög #2056 "...a Borderlands 2 nem más, mint egy 3D-s, FPS-nézetes RPG."
Mar az elsot is role playing shooterkent harangoztak be. -
#2055 Kifejthetnéd. -
Nagydög #2054 En meg feltalaltam a langyos vizet. -
#2053 Igen, ezt elfelejtettem leírni.
MerlinW-vel tudok egyet érteni: a Borderlands 2 nem más, mint egy 3D-s, FPS-nézetes RPG. -
#2052 A claptrap stash-t a többi karaktered is eléri pölö. Tehát tudsz nekik geart pakolni. -
#2051 Szóval csak tárolásra, értem köszi. -
#2050 A Secret Stash-re gondolsz? Tárolásra. -
#2049 Valaki tudja mire jó az a Sanctuaryben lévő recycle répaság amit valami claptrap old fel? -
#2048 Kíváncsi vagyok, hogy Gaige debütálására mennyire lesz hatással az időeltolódás Amerika és Európa között.
Mert, ha azt írogatják, hogy "today", az erősen valószínű, hogy a -9 órás eltolódással a saját zónájukra vonatkozik... :( -
Betonfal83 #2047 Értem!Csak elsőre kicsit soknak tűnik(sőt másodszorra és harmadszorra is)Nem vagyok egy sniperes gyerek,lehet hogy meg tetszeni is fog.. -
#2046 Egen, mivel az accuracy számít, így ha a látóteredben nincs más csak az ellenfél, ami kitölti azt, AKKOR is mellé tud lőni a karid, sőt stabilan ezt teszi, mert az értékek alapján ez kell történjen. -
Betonfal83 #2045 Kíváncsi leszek mennyire lő mellé a maca... -
#2044 Ez benne a poén.
Kár, hogy nem jutottam még a játék első végigjátszásának a végére, hogy az újabb női karakter osztállyal kezdhessek :( -
Betonfal83 #2043 Te jó ég,jól számolom 350 anarcy = -612.5 accuarcy! Értem én,hogy kapok ugyanennyi sebzést de ez akkor is vicc,akkor se találom el ha az orrom előtt van az ellen! -
#2042 Nem semmi lesz! Megkockáztatom, hogy eddig messze benne van a legtöbb fantázia az új karakterek közül. Úgy értem, hogy Axton egy módosított Roland, Zer0 erősen hajaz Mordecai -ra, Maya Lilith -re. Eddig Salvador volt a legeredetibb köztük szerintem, de ez most hatalmas! Különösen tetszik az Ordered Chaos fa ami miatt tényleg elég kaotikus lehet a karakter viselkedése. :) Egyre nagyobb sebzés, viszont egyre inkább nem fog eltalálni semmit. Esetleg pattog majd mint a nikkelbolha némi robbanó lövedékekért. Vicces lesz szerintem.
Egyébként meg a videó végén látható hogyan NE fogjunk kezet soha egy nővel... -
Nagydög #2041 Szerintem ordenare nagy marhasag. Szerintem. -
-
#2039 Eléggé OP. -
#2038 -
#2037 Váááááááááá - szülinapom lett hirtelen :)))))) -
#2036 Mikormancer! Na akkor kipróbáljuk őtet is. Bár ha a robi csak egy rövid időre marad velünk és csak lebeg ottan, akkor nem is oan izgi. -
#2035 Van 2 fölös commando minecraft skinem + 1 commando minecraft fejem. Akit érdekel és nincs meg, vegyen fel és odaadom.