Borderlands

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KSZnél is jövõhét hétfõn vagy kedden jönnek a kulcsok, egy fórumtársirt nekik mailt, ez a válasz jött neki:

Üdv
A PCs slaughter dome kod csuszik , a kiadó csak hetfo kedd korul fogja bekuldeni, akkor tudjuk reszetekre mailben elkuldeni, emiatt elnezesed kerem:/
Nagylaci
Galaxisnál is adják a Creature Slaughter Dome -ot, de úgy hogy csak a jövõ héten kapják meg a kódokat! Azt mondják a számlára kiadják majd ennek a DLC -nek a kódját és akkor tudok majd vele játszani. Lehet, hogy ott is ez a gond? Csak akor miért nem értesítenek benneteket?

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

szomferi
na, akkor azért nem láthattam, tiszta... már csak annyit kell kideríteni, hogy a Dome DLC kulcshoz jár, vagy külön

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Bluuzia
Nem jól emlékszel. Aug. 12-én rendeltem, rá pár napra levették a kínálatból.
Válasz emailbe azt mondták jár a DLC is. Remélem tényleg meg lesz.

szomferi
mint BF3 Limitednél? hát lehet, ki tudja...

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Én se kaptam, csak posztert meg premiere club kódot. Lehet a játék cd kulcsa tartalmazza?
szomferi
ha jól emlékszem, a konzolokszervize nem is árult PC-re Ultimate Editiont, nem? két napja nem dobta ki a keresõ PC-re, csak konzolra...

amúgy aki innen rendelt, megkapta a Slaughter Dome DLC-t? mert akik már megkapták, nem találtak a Premier Club kulcson kívül semmit...

Üdv, én már 3 napja tolom warezben (kiakartam próbálni), de annyira megtetszett, hogy gondoltam meg is veszem eredetiben.
Két kérdésem van ezzel kapcsolatban;
- az egyik, hogy a konzolokszervize.hu-n lehet-e úgy vásárolni, hogy odamegyek és leveszem a polcról, vagy mint az ipon.hu-n, meg kell rendelni, és másnap hozzák ki - illetve lehet-e ott kártyával fizetni.
- a másik kérdésem, ha ott veszek dobozos PC-s verziót, akkor azt tudom-e regisztrálni steamen?
Válaszokat elõre köszönöm!

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

Nagylaci
Na pár perce átvettem a Galaxis -ban! Megyek haza kipróbálni. Fegyverek szórása majd megszûnik amikor magasabb szintû leszel és jobb csúzlikat találsz. RPG játékelemek?!

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

Bluuzia
Természetesen ez maximálisan korrekt dolog volt tõlük. Nem is sírok, csak sajnálkozom.
Most néztem a youtube-on egy Unboxingot. Hát .... brühühühü.

Maxtreme
"Helyette vigaszdíjként küldenek egy ajándék normál kiadást."

Azért ez több mint korrekt hozzáállás részükrõl. <#eljen>

Maak
Mire hazaerek meg majd jol elmesz aludni mi? -.-

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

LocalPatriot
thx!
Mozgok ám sokat, csak a fegyverekkel se vagyok nagyon kibékülve, baromi nagy a szórásuk...:S
Bluuzia
Sziasztok!
Rendelt valaki Ultimate Loot Chest Limited Edition-t?
Én a konzolok szervizétõl rendeltem, de tegnap küldtek mailt, hogy készlethiány miatt nem tudják beszerezni.
Mondjuk nem értem, hogy akkor miért tudtam rá leadni az elõrendelést. Helyette vigaszdíjként küldenek egy ajándék normál kiadást.
Ennek is örülök, de inkább kifizettem volna az extráért az árat. Nekem megérte volna, mert imádom az elsõ részt is.
Ez van ...
Azért aki rendelt, dobjon már fel képeket róla, hogy lássam mirõl maradtam le; és hogy tudjak irigykedni <#duhos2> <#lookaround> <#wink> Köszi!

Tatyla
Mozogj sokat

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Jajj....,Remélem még délelõtt ideér a futár! 😛 😄

nincs, mindig a szintedhez állitja a játék az enemyket
LocalPatriot
Van a játékban nehézségi szint beállítási lehetõség?
Elég nehéznek tûnik a game...
Köszi!!! Sikerült
AtiRadish
Mert melee-vel kell megolni oket es akkor dobja.

Valaki járt már ott ahol a bullymong haját kell összeszedni?
Elérem a kijelölt területet és az irtás után nem találok semmit.
pls segítsen valaki 😄😄😄
Fpocok
psyhicxel durván néz ki.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok
Windowed Fullscreen... köszönöm!

szomferi
nofene, ez jó hír!

remélem délelõtt megérkezik a futár a játékkal, és fel is hív elõtte, ahogy azt kértem a megrendelésnél 😄

Fpocok
INDUL A MOKKA!

Fpocok
Nincs. Minor bug fixes, ennyi. Lehet még nem fixelték a golden key-t de hamarosan fogják.

MÁS:
Pár infó, amit most találtam.

Gearbox is in talks about putting Borderlands 2 on the Vita.

The first story content-heavy DLC will have details revealed very soon.

One DLC planned for the near future might have something to do with Pitchford's desire to "ride on one of those sand skiffs from Return of the Jedi."

Borderlands 2 could see more additional playable classes like the Mechromancer. Pitchford's words: "We created the ability in Borderlands 2 to add additional characters because we want to use that ability. The Mechromancer is the first one. I hope to do more. The success of the Mechromancer will help to define this."

There are plans to make a Mac port.

Looks like there might be more skins, heads, and possibly other character customization in future DLC.

T.K. Baha will make some sort of return outside his small appearance in the sequel.

szomferi
van lista hogy mit birizgáltak meg?

Fpocok
Ma jött ki valami patch a játékhoz... kisebb bugokat javítottak. 10mega.

itt ejlefkor 2 ora mulva, csak azt hittem mivel ott egy oraval elobb van ejfel ezert ti elobb nyomhatjatok majd

Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato

Fpocok
Nem tudom, te honnan írsz, de MO-n hajnali 1kor lesz. Még két óra.

Myselor
bocsi hogy ide 😊 tessék Tatyla
en is, mar csak 3 es fel ora, azt hittem az otthoniak 1 oraval elobb nyomhatjak

Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato

Jaja, ezt már megkaptam én is! Holnap hozza a futár! <#taps> Mondjuk tuti délután ér ide. <#shakehead> <#vigyor>

Vagyis de, tudom ebay és társai 80ezer forintért 😞

én is onnan rendeltem, kaptam én is mailt.
Ráadásul azt az ultimate loot chest szart rendeltem.
Remélem megkapják és nem lesz faszulás vele.

Fingom nincs honnan tudnám beszerezni ha ezek elbasszák.

wedge31
9.30-ra? nem valószinü, legalábbis nekem általában 10 körül szokott megjönni a mail.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Nagylaci
Aha... De mennék érte nyitásra. Adiigra megjön majd?

wedge31
Nem szórakoznak ez náluk igy megy, majd holnap délelött kapod a kódot amivel mehetsz vásárolni.

Nagylaci
A Galaxisnál is elég érdekes a dolog... Leadtam az elõrendelést, de azután még jönnie kell egy véglegesítõ mélnek. Na ez ma délután jött meg... Persze azonnal leadtam a végleges rendelést ami csak akkor aktív ha visszaigazolják. Na most meg ez a levél nem jön tõlük. Szórakoznak? :-(
Viszont náluk is lesz Creature Slaughter Dome!

Myselor
akkor nem sokat alszol ma te se gondolom😊
wedge31
Holnapig nálam DaS megy ezerrel.

Fpocok
Én még hajnali egykor rányomok a play gombra 😄

Prince23
Ezek szerint Gameshop kamuzik 😄

ez hogy? egy forgalmazó van hazánkban a Take Two érdekeltségben, akkor ezt nem értem XD

wedge31
Én meg holnap csak simán besétálok a CDG-ba...<#miaz>

Tatyla
konzolok szervizétõl mát kaptam mailt:

Kedves Megrendelõnk!

Ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy az általad elõrendelt Borderlands 2 játék megérkezett üzletünkbe. A terméket ma átadtuk a futárszolgálatunknak (trans-o-flesx www.tof.hu), így azt a holnapi napon várhatod, hogy megérkezik a rendeléskor megadott címedre.

Ezúton is szeretnénk megköszönni megtisztelõ bizalmadat, hogy elõrendeléseddel minket támogattál.

Üdvözlettel:

Konzolok Szervize

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Rendelte innen valaki a GameShop-tól? <#confused> Nekik nem jó hír. <#smile>

Kedves Borderlands 2 elõrendelõnk!

A TakeTwo hibájából cégünk nem kapta meg a mai napon az elõrendelt Borderlands 2 termékeket.

A kiadó jelenlegi információi alapján a termék beérkezése várhatóan hétfõ lesz (09.24), személyes átvétel akár hétfõn, futárszolgálatos kiszállítás pedig keddre várható.

A TakeTwo a hibát elismerte és jelenleg is a kompenzáció lehetõségeirõl tárgyalunk a hazai forgalmazóval és a kiadóval. Igyekszünk minél komolyabb kárpótlást igényelni a számodra.

lalakov
Találtam másik karakterhez is gyógyító kiegészítõt, szerintem mindenkinél elérhetõ.
lalakov
Van. Karakter függõ is lehet, nekem van a skill fán és van olyan kiegészítõm is ami tölti.
*hiányzik
Myselor
és egyébként nagyon nehezek tudnak lenni a bossok,de kijátszhatóak 😛