7269
Borderlands
OFF/WAREZ topik
Borderlands 2 XBOX360 topik
Special weapon effects
MIT TARTALMAZ A GOTY VÁLTOZAT?
OFF/WAREZ topik
Borderlands 2 XBOX360 topik
Special weapon effects
MIT TARTALMAZ A GOTY VÁLTOZAT?
-
#2196 Amúgy maci egyik karja kiberprotézis (avagy gép, gondolom letépte egy gránát), remélem alsóbb fertályon nem gépesítették szegény lányt (gépzeljétek, ha olyan má a csórikám, mint a ceruzahegyező :D)... -
#2195 He, én azt hittem ez trues?!?!? shitfákkk -
#2194 Helyesbitelek az nem TVHM-es volt mert az csak PT1 után jön egyenlöre még csak Normal fokon visszük ! :D -
#2193 Mer mér? Beugrottam segíteni a lányoknak. Most a karim rám hasonlít és három kislánnyal tolom, mi a probléma (én "vigyázok" rájuk, ami annyiból áll, hogy fél másodpercenként újraéleszthetnek, így addig sem mennek drogozni, vagy lesz diszkóbalesetük)?!?! :DDDD -
#2192 Ezt tényleg te írtad vagy a gonosz iker testvéred? -
#2191 nos mivel mindenki macival tolja (neem is van má egy 23-asom), így indítottam egy salvadort és belógtam true vault hunteres lev 8-20 partyba. Mosmá a is van 14-es.
Érdekes ez a gunzerking, de szvsz. ezt nem aktiválós képességnek kellett vón megcsinálni, hanem ez kéne az alap legyen ezzel a karival. Még a maximum hossz módosítással is rövid ideig tart. Meg ki ér rá nyomkodni...
Két shotival tolom, egyik multi-gránátszerűen terül és esik, aztán robbanik is, a másik tüzes (próbáltuk a robotlelkeset is, de az xar). Így elég gyorsan megfexik bárki zerkben. Még a nagy genyák is, amiknek elképzelhetetlen sok életerejük van. Bele kell állni a pofájukba és duál shotis kritikal a képükbe. Igaz, ehhez kicsit gyengusz a kari és könnyen megfexik. Second wind-del visszajön, de gyakran pont meghal mindenki és nem megy így, vagy azonnal megprucanok (ez vagy bug, vagy direkt). -
#2190 Megtaláltam micheal-t. Megint :D -
#2189 Tudom, hogy nem túl szép dolog, de ezen jót vigyorgok :D -
#2188 én mancival találtam egy gránátokat lövőt, azt hiszem 15-ös szintű, bár sok hasznát nem veszem, mert elég kula :D
ja igen, az enyém assault rifle, nem shoti -
#2187 Csinálgatom a challengeket, acsivmenteket... és találtam egy ilyet. Ez az első gránátvető shotgun, amit a játékban találtam:
-
#2186 Végre csináltak valamit az inventoryval... mostmár nem ugrál annyira, hogy melyik item van kijelölve. -
#2185 na, akkor erre kíváncsi leszek!
mikor szándékozod megvenni? -
#2184 Ezt én is olvastam tegnap. Simán elhiszem... viszont többen írták, hogy csaltak és nem szopták meg. Szóval nem minden csalóét resetelték. Ez szomorú :S -
#2183 Amikor beregeltem Steamen, Preorder-nek hívták, a megjelenés pillanatában pedig átváltozott egyszerű retaillé, Premier Club nélkül. A kérdésedre válaszolva, ehhez szeretnék Sp-t vásárolni. -
Csokis #2182 -
#2181 Nem találtam. Csak a képformátumba szkennelt, és úgy PDF-be tömörített verziót. Azzal semmire sem megyek a fordításhoz - az angol nyelvi fájlok ugyanis nem teljesek (aa Borderlands 2 archívumai nem szerkeszthetők) és így a 300+, elérhető német nyelvi fájlokat kellene használni.
Viszont, a beazonosításhoz jól jönne a Guide. A Guide-ban pedig keresni volna jó, kulcsszavakra. -
#2180 ki az a barom aki megveszi ezeket? :D máshol tuti megtalálod -
#2179 Nah a BL2 Game Guide nekem is jöhetne ! :D -
#2178 Ha valaki megvette a BradyGames Game Guide PDF-ot a játékhoz, nem passzolná át nekem a későbbi teljes honosítást elősegítendő?
A német nyelv miatt szopóágon vagyok a helyes elnevezésekkel, feladat-leírásokkal stb.
A szkennelt (lopott) verzióban meg ugye nem tudok Ctrl + F-et használni...
Hálás lennék! -
#2177 mondjuk az tök jó hogy a badass rankok mindegyik karakterre érvényesek... -
#2176 Elővásárlás. -
#2175 Csak a csalók szívtak.
"Installing Borderlands 2′s Mechromancer resets your badass rank/keys
UPDATE: Apparently, only cheaters have been affected by downloading the new character in Borderlands 2, so download away and mechromance, my pretties!"
Megérdemelték. -
#2174 de ez előfizetés nem? mondjuk ott lenne, hogy ha csak bizonyos ideig lehetne megvenni -
#2173 A DLC-k egyenként is megvehetők lesznek - csak a Season Pass-szal olcsóbban, és előre kifizeti az ember ezt az árat. -
#2172 Igen, tudom, hogy eladod a dobozos verzióidat - még mindig nem felejtettem el, hogy vásárolni is akarok majd Tőled :)
Az olcsó játékok keresésében - ratgab kollégát is megelőzve - jó vagy. Kár, hogy már engem is csábít a STEAM-es sötét oldal, mert én jobb szeretem a dobozos verziókat.
S ha lehet választani, akkor utóbbit részesítem előnyben.
Viszont, karácsony környékén A Darksiders-eket STEAM-en veszem. A fejlesztők felé tisztelgés gyanánt, mert rengeteg időt játszottam a 2 epizóddal. -
#2171 ez a season pass a dlck megjelenése után is megvehető lesz vagy csak ameddig ki nem jön az első? -
#2170 *lenni -
#2169 franc, nem neked akart válasz lenne, hanem eggyel alattad, XeeNnek :D -
#2168 Én meg már szabadulok meg az összes dobozos verziótól csak Porfogónak van fennt a polcon !
Ami kell steamre ugyis beszerzem olcsón és jó áron hiszen ismersz ! -
#2167 CGDalaxisban vett, UK kiadású (tehát borító, lemez, kézikönyv), angol, dobozos verzióhoz (Premiere Club + Gamestop DLC) szeretném a Season Pass-t. -
#2166 az nVidia vajon milyen fajta játékot szórt szét a kártyák mellé? gondolom az európai verziót, ehhez akarod venni a SP-t? -
#2165 Nem siettem el - nekem mindenképp a dobozos verzió kellett. Sőt, ha tehettem volna, akkor egy gyűjtői verziót vettem volna, látatlanban.
Annyira nem égek a láztól, hogy egy ilyen játékot csak digitális formában tudjak magaménak.
Sőt, ha lesz majd belőle dobozos GOTY kiadvány, a DLC-kkel, akkor azt mindenképp meg akarom venni.
-
#2164 Ezt én is tudom !
ÉN azt írtam hogy te is vehettél volna orosz verziót steamen és ahhoz ugye passzol a Season Pass is !
Nem kellett volna ezt elsietni annyira és fele pénzből meglehetett volna a játék is meg a Season Pass is !
A dobozos nem orosz verziokhoz a Season pass még jó hogy drága ! -
#2163 Megint direkt nem értesz.
A UK és ENG/PL dobozos verzióhoz használható a STEAM-es Season Pass - ez azt hiszem értelemszerű és egyértelmű. Csak, Nekem, drága.
A STEAM-en vett verzióhoz szintúgy vehető a STEAM-es Season Pass.
Az oroszhonból vett RU/US verzióhoz csak oroszhonból vett Season Pass megy.
-
#2162 Látod mi lett ez jár annak aki mohó és türelmetlen !
Ugye a dobozos verzióhoz nem jó az orosz Season Pass viszont nem kell letöltened hanem telepíted egyből !
Viszont a digitális steames verzióval semmi gond nincs ahhoz simán passzol a Season Pass gond egy szál se jah csak az hogy ezt meg le kéne tölteni ! XD
Valamit valamiért ! :D -
#2161 Ha True Vault hunter story-mod utan csinalod meg lilith firehawkos mellekquest sorozatat ilyen shieldet ad. Vegulis lehetne jobb is, de nem rossz. -
#2160 Én is megtaláltam a forrásban a nagy DLC-re utaló jeleket, és az ipon.hu-n is írják:
A DLC címe ez lesz: "Captain Scarlett and Her Pirate's Booty" -
#2159 Nekem Nvidiás verzióm, van a feleségemnek pedig raw/ru Premier Clubos. Két napon belül vásárolni fogok egy "occó" Season Passt és próbát teszek. (Az orosz verzióhoz kapott Premier Club key-t viszont nem engedte a Steam beregisztrálni az én verziómhoz...) -
#2158 én is... esetleg akinek orosz kulcsa van, és venni akar yuplay-ről egy SP-t, akkor előtte szóljon egy rendes játékú embernek, hogy próbálja meg beregisztrálni, ha sikerül, akkor megveszi, ha nem, akkor az orosz verziós beváltja magának, ez a legegyszerűbb (és ingyenes) módja kideríteni a dolgokat -
#2157 Én viszont nem kockáztatok. Ha nekem danih ezt írta, akkor elhiszem neki:
"Sajna nem. Nekem a FÁK verzióhoz van, amihez nem elég az angol nyelvű verzió...
Üdv"
Ha létezik, kapható, szerezhető olyan verzió, ami működik az enyémmel, örömmel hallok majd felőle.