Borderlands
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Parasite Eve 2, best game EVER!
"If you linked your Steam account using the https://shift.gearboxsoftware.com/ website, unlink it from there.
Then re-link your account from the Extras -> Shift Code option in the main menu. This will trigger the golden key bonus.
I received 2 extra keys for some reason. Perhaps because my Shift account has a PSN account linked to it as well."
De, ahhoz meg meg akarom venni, ahogy azt egy igazi Borderlands-sorozat rajongónak illik.
A WRZ-verzió arra volt jó, hogy megnyugtassam magam, hogy 100%-osan fordítható már.
Alapból felnyomtam highra, mondom max ha gáz lesz akkor lejjebb veszem. De szerencsére a magas beállítás mellett sincs sebességprobléma. (50-60 fps. Az utóbbi a limit miatt, ugyanis erre lõttem be)
Kivéve cs és bf.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Badass pont jár érte ha az adott pályán az összes vault jelet megtalálja az ember. A tab-ot lenyomva a badass részlegben meg lehet nézni, hogy az adott pályán milyen bonusz jellegû dolgok gyûjthetõek be (legalul lesznek a már ismert területek és a hozzájuk kapcsolódó badass dolgok). Hasonló a szerepe ezeknek mint egyes pályákon a rejtett üzeneteknek amikbõl egy sztori adódik össze (ilyen van például Sanctuary-ban), vagy épp "szélkakasokból kell" aktiválni 8-at, netán bizonyos dolgokat felszedni megadott számban és így tovább. Kis extra gyûjtögetni való amibõl valamilyen formában szinte minden pályán találni párat.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Maya képessége meg annyira nekem nem tetszik.
Zeroval lehet jobban jártam volna😊
Amin külön meglepõdtem hogy a high physix sem igazán lassít a játékon (nv gtx 460) ellenben nagyon sokat dob a látványvilágon. (kevés az a játék ahol valóban van valami haszna, de itt igen)
Egy valami ami kissé b*ssza csõröm. Hiányzik a phasewalk 😄 (nemtom késõbb lesz e, valami hasonló nem néztem végig teljesen a skillfát)
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
umad cheater fag?
"If you are having trouble running this game with low fps, try this!
Go to
Documents/Mygames/Borderlands 2/WillowGame/Config
Then open
WillowEngine
Press Ctrl + F
Search after DynamicShadows
Set it to False
Like this
DynamicShadows=False"
[merlinw.org]
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
de elég kicsi %-ban növeli.
1% 0,6% 0,5% fokozatosan csökken.
Amit kérdeztél azt én is hiányolom amúgy.
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
Why so serious?
crosscut: Persze, majd kiderül, csak gondoltam valaki tudja. ;-)
Nem igazán néztem utánna, mert még nem játszottam végig, és nem akarok spoilereket.