Borderlands

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lalakov
Nekem már egy ideje három helyem van, 14-es vagyok.
lalakov
Nekem Zerot javasolták(én is Mordecait szerettem), de nagyon nem jött be. Axtonnal játszom, jobb mint a Soldier volt.
A másik két fegyverhely mikor válik majd elérhetõvé, tudja valaki?

Én Gunzerker-t kezdtem, de nem olyan jó szvsz. Inkább Axton-t kellett volna, az egész jónak tûnik!

wedge31
Mordecaihoz szerintem zer0 hasonlit neki vannak sniper skilljei.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Hunter of Deer
Bakker nem tudom eldönteni hogy mit kezdjek 😊 megnéztem nagyjából a skill treet de mindnek vannak jó skilljei. elsõ részbõl Mordecai repeateres gyilkolása teccett, ebben melyik áll ahhoz a daráláshoz közel? esetleg a Gunzerker?

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

IMYke2.0.0.0
Host által korábban teljesített küldetés

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Elsõ részben is volt ehhez hasonló "fícsör" - amikor kooperatívban a játék indítója elõrébb tartott a játékban, mint a Te karaktered, akkor felugrott egy ablka, amely arra figyelmeztetett, hogy amennyiben úgy döntesz, akkor minden, a Host által teljesített küldetés a Te játékmentésedben is teljesítetté válik.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

Én se kaptam meg, de PH fórumon ezt kaptam tanácsként, és bevált! <#taps>

"If you linked your Steam account using the https://shift.gearboxsoftware.com/ website, unlink it from there.
Then re-link your account from the Extras -> Shift Code option in the main menu. This will trigger the golden key bonus.
I received 2 extra keys for some reason. Perhaps because my Shift account has a PSN account linked to it as well."

Fpocok
Helyes!

MÁS: wow

IMYke2.0.0.0
Nyugi - nem fordítom gõzerõvel a játékot. Elõtte mindenképp végig akarom és végig kell játszanom, hogy megfelelõen fordíthassam.
De, ahhoz meg meg akarom venni, ahogy azt egy igazi Borderlands-sorozat rajongónak illik.

A WRZ-verzió arra volt jó, hogy megnyugtassam magam, hogy 100%-osan fordítható már.

Maxtreme
Lehetséges, a mediumot nem néztem! 😊
Alapból felnyomtam highra, mondom max ha gáz lesz akkor lejjebb veszem. De szerencsére a magas beállítás mellett sincs sebességprobléma. (50-60 fps. Az utóbbi a limit miatt, ugyanis erre lõttem be)

Fpocok
Soha életemben nem használtam számokat fegyverváltáshoz.
Kivéve cs és bf.

Fpocok
Te aztán nem szarozol... de nem akarod elõtte élvezni kicsit a játékot is? 😄

akinek FPS problémái vannak, Full HDban 6870nél Ambient Occlution +20 FPS-t dobott, az AA 16 -> 0 10 FPS
wedge31
Majd lv50-en használom a kulcsot akkor már valami ütös lesz a ládában.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

jarlaxxe
Medium és high physix között én nem igazán látok különbséget.

IMYke2.0.0.0
A "Bezárás" rossz - hiszen az az adott pályaszakasz kijárata. Nézzétek el nekem, hiszen "very early state".

IMYke2.0.0.0
A csajom keresi az utat 😊

wesker24
Meg aztán se kaptam meg pedig regeltem rá megjelenés elött !
Tatyla
én még mindig nem 😞

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

lalakov
Köszi. 😊
Myselor, lalakov:
Badass pont jár érte ha az adott pályán az összes vault jelet megtalálja az ember. A tab-ot lenyomva a badass részlegben meg lehet nézni, hogy az adott pályán milyen bonusz jellegû dolgok gyûjthetõek be (legalul lesznek a már ismert területek és a hozzájuk kapcsolódó badass dolgok). Hasonló a szerepe ezeknek mint egyes pályákon a rejtett üzeneteknek amikbõl egy sztori adódik össze (ilyen van például Sanctuary-ban), vagy épp "szélkakasokból kell" aktiválni 8-at, netán bizonyos dolgokat felszedni megadott számban és így tovább. Kis extra gyûjtögetni való amibõl valamilyen formában szinte minden pályán találni párat.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Maxtreme
szintén, viszont az elõbb leírt okok miatt, lehet nem volt a legokosabb döntés 😄
Maya képessége meg annyira nekem nem tetszik.
Zeroval lehet jobban jártam volna😊

Maxtreme
Tegnap cirka 2 órát játszogattam a cucossal, azt kell mondjam, eddig talán jobban is tetszik mint az elsõ (holott azt is szerettem). Szebb, kicsit talán átgondoltabb is lett az egész.
Amin külön meglepõdtem hogy a high physix sem igazán lassít a játékon (nv gtx 460) ellenben nagyon sokat dob a látványvilágon. (kevés az a játék ahol valóban van valami haszna, de itt igen)

Egy valami ami kissé b*ssza csõröm. Hiányzik a phasewalk 😄 (nemtom késõbb lesz e, valami hasonló nem néztem végig teljesen a skillfát)

lalakov
Soha, szerencsére.
Maak
Viszont mikor este visszamentem,(mar nem voltal fent) eltunt az a bug, hogy ha fullon voltal egy adott loszerbol akkor is felszedte. Egyebirant, normal felbontasban 1650*1050-ben az en osregi gepemen is egesz jol fut.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Sir Quno Jedi
Me ne a görgõt használd, hanem a szám billenytûket balra fent.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Fpocok
Van a sanctuaryban egy olyan bank, ahova rakhatsz be cuccot és így átadhatod másik karakterednek.

Fpocok
Nektek nem szarakodik a fegyverváltás néha? Váltanék a következõ fegyverre és kettõt ugrik elõre az egy helyett... Elég gyakran.

Fpocok
Na megkaptam a második kulcsomat is Shifttõl... ó jee

Fpocok
Akik csaltak a golden keyyel... lehetséges, hogy vissza fognak ugrani rank1-re, 0 gearrel.

umad cheater fag?

Fpocok
Kerestem optionsban a shadow beállítást, de nem találtam.

"If you are having trouble running this game with low fps, try this!

Go to
Documents/Mygames/Borderlands 2/WillowGame/Config

Then open
WillowEngine

Press Ctrl + F
Search after DynamicShadows

Set it to False
Like this
DynamicShadows=False"

MerlinW
Jaja, anno beszéltem velük support chat-en, aykkor mondták, hogy hárman vannak napi 1000+ megrendelésre😊 Emellett csomó vpn-es aktiválás van, rinya, support válaszok, stb. Szóval pörögnek a srácok😊

[merlinw.org]

Osztani kell, mint az állat 😊
Én rakétával estem neki meg 3 lövetû géppuskával
Azt a hülye W4R robotot hogy kell kinyirni,ami fogvatartja Rolandot?

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

gabo91
Nyomsz egy TAB-ot és a jobb szélsõ fülnél vannak teljesítendõ célok (vagy minek nevezzem...) azokért kapsz badas pontot vagy micsodás amivel lehet fejleszteni minden félét. pl. max élet, pajzs töltési idõ csökkentés, pajzs növelés, pontosság, sebzés, stb stb.
de elég kicsi %-ban növeli.
1% 0,6% 0,5% fokozatosan csökken.

Amit kérdeztél azt én is hiányolom amúgy.

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

AtiRadish
Select characternel kiirja h. mennyit jatszottal az adott karival. Mas: az 1ben ugye volt h. az adott fegyvertipussal ha sokat olsz, akkor az is "fejlodik", a 2 ben mar ugye nincs ilyen? vagy csak en voltam a bamba?

Hunter of Deer
nekem pl Borderlands 1ben Mordecai Gunslinger clasmoddal repeaterre gyurva nagyon brutal mod apritott 😊 imadtam, remelem ebben a reszben is lehet arra gyurni, majd holnap kiprobalom vegre en is.

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

Fpocok
Igen, errõl volt szó... beszélõ fegyverek 😄

Prince23
A Steam megmondja mennyit játszottál bele, kattints a profilodra.

Myselor
kár hogy nem lehet megnézni a statokat pl hány órát játszottam stb😊 csak érdekelne kíváncsiságból
Myselor
nemtudom majd kiderül😊
Ja jó oldal, bár béha feledékenyek, náluk vettem Skyrimhez Dawnguard DLC-t amit 1 hétig nem küldtek el, annyira nem volt sürgõs szóval hagytam, de végül rájuk írtam, hogy akkor mi a mandula van, két óra múlva megkaptam a kulcsot. Szóval néha elvesznek a dolgok a rendszerben, ilyenkor rá kell kérdezni.

Why so serious?

lalakov
Nem. 😊 Nem lehet, hogy a játékon belüli teljesítményekhez kapcsolódik csak?

crosscut: Persze, majd kiderül, csak gondoltam valaki tudja. ;-)
Myselor
és tudod is hogy mire jó?😊
én valami hardcore moderól hallottam, de szerintem ugyanaz mint a pt2. az egyben.
Nem igazán néztem utánna, mert még nem játszottam végig, és nem akarok spoilereket.