Borderlands

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
Azt hiszem összesen 1 van. Érdemes max szinten elhasználni, mert szintednek megfelelõ esik. Persze random loot is random. Az is lehet kaka.

fehér<zöld<kék<lila<narancs

Parasite Eve 2, best game EVER!

gabo91
Két kérdés.
Golden key... ha új karaktert kezdek akkor neki is lesz?
Karakterenként adják, vagy csak egy van összesen?

Ha valaki tudja a fegyverszíneket és a sorrendet, legyen olyan kedves leírni, ebbe mindig belekeveredek. Játék elején pedig el is mondták az egyik tippbe...

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

Myselor
nem szabad kimenni a térképrõl😊
Nem tudom, bugnak szamit-e, de az egyik bandita jarmu lodozos kuldetesben leloktem a szakadekba a sracokat, igy a begyujtendo lomok odalent hevernek. Gondoltam, legalabb lenezek rajuk, de a hataror fegyverek eltanacsoltak a nezelodestol.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Myselor
egyébként határozottan hosszúra sikerült a játék szerencsére.lassan 30 óra játékom van benne,és még csak az elsõ végigjátszás ^^
Myselor
drága moxxi epic fegyvere😊😛

és az elsõ legendary de nem olyan jó😊
Zs0lt1
Ne aggódj megbosszultam 😄

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Fpocok
Ehh... ide nem kellett volna benéznem <#wilting><#rinya>

Zs0lt1
Ne bánkódj
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Roland egyébként is meghal 😄

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

wedge31
Én már két bugba is belefutottam sajnos.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Myselor
én mondtam neked😊 egyik küldetés se bugos nekem se😊
Érdekes kezdtem egy új játékot a csajjal és most nem lett bugos a Do No Harm quest, le tudtam adni... random bug lesz úgy tûnik
Myselor
elég kellemetlen lehet ez a dolog :S
Prince23
Én meg egy teljes szintet, plusz 1.5 óra tökölést. megint kezdhtem elõlröl...mer fogom azt letörlöm a karaktermentésemet mosmár, rohadtul elment a kedvem így

wesker24
Hát jah nálam is volt ilyen amikor a Steam felhövel szarakodott emiatt is buktam vagy 25 ezret !
Prince23
Remek, a rolandos megmentõ hadmûvelet utolsó mentése elveszett, ezt egyszerûen nem hiszem el. Még meg is látogattam Sanctuaryban is Lillityh mellett...ezt nem hiszem el...

Inditáskor valami steames tároló jelent meg, mondom tárolja felhõbe

erre belépek és tök legeleéjére tesz

gabo91
Sanctuary kocsmában (moxxi bár) van két játékautomata. Álljatok be a kettõ közé, és a lehetõ leggyorsabban húzzátok meg a két kart.
20próbából (20*2 húzás) mind a húsz nyert, volt amikor csak pénzt adott a gép, volt amikor szar fegyvert de valamit dobott. Olyan nem volt hogy egyik se nyert. Viszont nyertem így 5db kék fegyvert és 12db Eridiumot (E cucc amibõl lehet a tárolóhelyeket feloldani)

Ha egyesivel húzkodjátok alig alig nyer, így viszont...

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

Fpocok
Mentem négy kört, de nem találtam. Azt írják, hogy pcn bugos, néha nem jelenik meg :S

Fpocok

szomferi
aztán merre keressük azon belül?

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Fpocok
Ha Sanctuaryban jártok, keressétek õt a városban. Ad ingyen kék-narancs fegyvert randomra.

gabo91
Roland házában alul (az a ház ahol a széf is van) van egy rácsos ajtó amit egy kar nyit, illetve nyitna. Bent van egy fegyverláda. Valaki bejutott már oda? Ha igen hogy?

Myselor
csini gunzerkeresk😛
Fpocok
Én és a törpéim 😄

Van nalam valamifele grafikai zavar. Nem stimmel a lod. Bemegyek a marketba es az orrom elott pakolja be a reszletesebb texturakat. Ladaknal ugyanez, es van, hogy inkabb nem is vacakol vele, maradnak az elmosott izek.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Myselor
hova menti a képeket?
Myselor
na kiesett az elsõ legendarym mindjárt rakok róla képet😊
Fpocok

Fpocok
Kössz.

lalakov
Csak vidd az egeret a fegyver (a többi felszerelésnél is) jobb szélére. Fölül a kedvencek sárga csillagát tudod elérni kattintással, kicsit alatta meg az eladandó piros keresztet tudod elõhozni(ezt nem használom, mert minden ami nem kedvenc az megy eladásra).
wedge31
Passz, sose volt AMD hardverem de ártani nem árthat ha telepited.

Prince23
Redist mappába látok olyat hogy AMD setup, no ez kell e nekem?

am origi.

Fpocok
Melyik gomb?

lalakov
Más hasznát még nem fedeztem fel.
wedge31
Ahogy telepiteted minden szükséges progit feltett ha eredeti a játékod.

Prince23
Nekem 10-20 percenként beszaggat 2 sec-re. Fiziksz lowon, mediumon, highon...tök mindegy, beáll a kép.

Igaz a redistbõl egy progit sem tettem fel, mi szükséges neki?

fent van az legfrissebb NV driverem am

Ezen kívül nem való másra? Mert nem igazán tudtam mire használható, de köszi a tippet
Jó kérdés, valszeg saját távolság mértékegysége van a játéknak...
lalakov
Ha még valaki nem vette volna észre, én csak most fedeztem fel. A hátizsákban lévõ tárgyakat meg lehet csillagozni, így gyorsabban el lehet adni a feleslegeseket, nem kell annyira nézelõdni.
Myselor
hova menti a fegyverekrõl a screenshotokat?😊
HappyHunter
Zero, nincs is jobb annál mikor a feléd rohanó ellenfelet a puskáddal szénné lövöd majd ahogy kardtávolságon belülre ér, megadod neki a kegyelemdöfést. 😄

Be happy. :) Running!

szomferi
ezt már régóta meg akartam kérdezni, a radius milyen mértékegységben lehet?

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Myselor
igen ez nekem is feltünt😊
Azt észrevettétek hogy az ellenfél felveszi a lootot? épp az imént láttam hogy az egyik felvette a grenade modot amit otthagytam a földön... <#banplz>
Jó kis pajzs volt, sokszor mentett meg

Ha esetleg itt veszed, akkor írsz róla valamit? Lehet akkor én is itt venném 😊

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

jarlaxxe
<#nyes>

IMYke2.0.0.0
Maya (Szirén) - nem kérdés.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
http://cdkeyshere.com/ mennyire megbízható?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Fpocok
Enyém nagyobb... 😄