7269
  • IMYke2.0.0.0
    Mert nem PNG, hanem JPEG.
  • MerlinW
    Szép banner, de nagyon low-res, pixeles, homályos:)
  • IMYke2.0.0.0
    Miért nem jó így, kisebb bannerrel a topik?
  • szomferi
    vagy akár a régibe betenni középre mancit
  • wesker24
    Na ez egész jó csak egy kicsivel kisebb méretben kéne !
  • szomferi
    azt hittem gyári kép volt kirakva bannernak, faszom...
  • ntex
    Meg az a helyzet hogy Salvadornak van a legnagyobb DPS-e a gunzerk miatt, a többi karakterrel még tovább tart és még kisebb a sebzés...
  • IMYke2.0.0.0
    Upssz - nagy lett. Törölhető.
  • IMYke2.0.0.0
    Ez elég gyári?

• IMYke2.0.0.0
    Tudtam volna lóbaszó nagy "közös" képet is csinálni - mint volt az előző, "gyári"... de bannerről volt szó, és nem poszterről.
  • Nagylaci
    Hát, lehet. Viszont a csápok egyáltalán nem jelentenek gondot mert simán lelövöm őket FFYL -ban úgyhogy azokat megúsznám. Ha meg a végén már nem bírnék vele az is egy dolog. Arra azt mondom, hogy csirke vagyok és kész. De, hogy csak úgy belelök a szakadékba?! Ez annyira igazságtalan.
  • szomferi
    én nem tudok, lehet jobb lenne a réginél maradni :D
    vagy majd ha lesz "gyári" ötszereplős kép
  • IMYke2.0.0.0
    Ennyit tudok - csinálj jobbat!
  • AtiRadish
    Sztem bee nelkul nincs akkora dmged h. lesolozd egyedul... a vegen mar vagy 6 csap jon fel, meg utolso fazisban a black hole.. onnantol eselytelen.
  • Nagylaci
    Csak, hogy meg is mutassam miről is beszélek és nem csak occsó' kifogásokat keresek a trükközésre itt van mi történik amikor ugyanezzel a karakterrel kiveszem a Bee -t és egy erős, de nem OP pajzsra cserélem. Hát így sem piskóta a sebzés amit beviszek és nem tudom menyire jön le, de nem is vagyok túl nagy gondban a harccal. Valójában szokatlanul jól sikerült a dolog, a végén már reménykedtem, hogy legyőzöm... :( Amikor végül ledob akkor sem olyan veszélyes ám a helyzet! A csápokat folyamatos mozgással elkerülöm, FFYL -ból a segítségükkel visszajövök. Egy apróság viszont van. HOL LEHET MEGTANULNI REPÜLNI?! :)

• szomferi
    háááát nem tudom... nem akarlak megsérteni, de nagyon gagyi hatása van
  • Nagylaci
    Értem a finom cinizmust amit belecsempésztél a rövid mondandódba... :D És igazad is van, de természetesen itt szó nincs semmiféle skill -ről. Ez egy RPG elemekkel megspékelt FPS játék és minden szabályt betartva csinálom ezt. Szóval ki a tökös gyerek? Aki első szintű karival megcsinálja? Vagy only melee? Vagy hogy?
    Amúgy solo -ban pont a készítők által alkalmazott elég "cheap" megoldás miatt szinte lehetetlen lenyomni. Ugyanis egy elhúzódó harc alatt szépen feldughatnám magamnak a skill -emet ugyanis időnként gyakorlatilag kivédhetetlenül belök a szakadékba. Érted. Tök mindegy mennyi a pajzsom, életerőm, mennyire vagyok ügyes. Még csak nem is sebez feltétlenül hanem csak belök és annyi. Ezzel a véleményem szerint nagyon is olcsó trükkel érték el a készítők, hogy kelljen legalább 3-4 ember ellene, hogy valaki mindig lent legyen az arénában máskülönben reset -el az életereje.
    Szóval egy erős 50. szintű karakterrel le lehetne nyomni a Bee nélkül is és még rohadt nagy skill se kéne hozzá, csak időnként így random módon instant kivégez. Ja, Terramorphous aztán baromi skillesen játszik mit ne mondjak...
  • Fpocok
    Nagyon nagyon ügyi vagy, csak nehogy megártson neked az a sok skill...
  • IMYke2.0.0.0
    Szívesen.
    [Az árnyékos megoldás miatt pár pixellel szélesebb lett a kép, de ez legyen a legnagyobb baj - az eredeti PNG]
  • Nagylaci
    Köszönöm! Határozottan jobban néz ki és így már a karakter lényege is a képen van Deathtrap személyében.

Terramorphous -t így zúzom le Salvador -al. A The Bee két shotgun -al überbrutál enyhén szólva. Ráadásul az egyik slag effekt -el, a másik tűzzel úgyhogy a slag -es még fel is erősíti a tüzest alaposan. Így már a "glitch spot" -ot sem kell használnom mert az esetek többségében támadni is alig van ideje szegénynek...

• IMYke2.0.0.0
    Ez utóbbiból persze csak az attraktivitás kedvéért készítettem vetett árnyékos verziót :)
  • IMYke2.0.0.0
    Közben elkészült ez is - ráadásként:

• IMYke2.0.0.0
    A Borderlands 2 WIKI-n viszont találtam egy pofásat :)
  • IMYke2.0.0.0
    Megoldható lenne, de a szög, amiben néz az sajnos nem jó a banner koncepcióhoz :(
  • Nagylaci
    A banner minőségre teljesen jó lenne, félre ne értsd, de ez még az a korai kicsit debil Gaige ami azóta sokkal elfogadhatóbbra változott. Szóval ezzel az új c"csinosabb" dizájnnal nem tudod esetleg megcsinálni? Mondjuk ebből:

• IMYke2.0.0.0
    Képmegosztóra nem jó?
  • Fpocok
    Fel tudod dobni valami ftpre?
  • IMYke2.0.0.0
    Nos, én így képzeltem:

• IMYke2.0.0.0
    Hamarosan elkészülök a banner képpel, amin a Mechromancer is fenn lesz. :)
  • wesker24
    Ime az ÚJ MechroManci Rabbit Edition !

• Sir Quno Jedi
    Há rá kell applikálni, mondjuk a logó alatt/előtt benézhet, van ilyen benézős képe. Biztos van köztetek fotosoppos naplopó (vagy ha nem, akkor a bannerműhelyben és akkor már a claptrap is rákerülhetne)... :D
  • Fpocok
    Amúgy szerintem nincs is olyan kép a neten, ahol rajta vannak mind az 5en. Én nem találtam.
  • wesker24
  • Sir Quno Jedi
    ééééén? cégtől semmi oldal nem jön be, amiben gaming van, ez is csak azé, mer egyik főnök is olvassa a főoldalt, vagy nemtommér...
  • Fpocok
    Adsz olyan képet berakom.
  • wesker24
    Jaja nekem is van már egy LVL 50-es kimaxolt Maya-m ! :D
  • Sir Quno Jedi
    Azt vágom, azé van egy 40-es Mayám is.
  • wesker24
    Be baszna ha ez lenne a TVHM xD azért az nem olyan könnyű a TVHM sokkal nehezebb ennél ! xD
  • wesker24
    A TVHM LVL 36-37-től kezdődik mert első végigjátszásra csak Lvl 36-37 lehetsz max !
  • Sir Quno Jedi
    Tényleg nem kéne a fejlécbe egy mechromancert is tartalmazó banner???