Borderlands

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lalakov
Ebben a részben is két végigjátszás van?

crosscut: Köszi. 😊

Csokis: 13-as szintû vagyok Axtonnal, szuper fegyvereim vannak már.

A rakétavetõket nyugodtan használjátok majd, végre sebeznek is nem úgy mint az elsõ részben.
lalakov
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Azon a pályán van még egy. ;-)
Prince23
Én fél 18:45-kor vettem meg a BL2-t, de még nem küldték el 😄 Várom ezerrel...

MerlinW
24 órán belül küldik. Van 0-24-es chat-es ügyfélszolgálatuk adnak infot a helyzetrõl. Korrekt oldal, sokat vásároltam onnan.

[merlinw.org]

broman191
Zero nekem bejött, mondjuk az elsõ borderben is Mordecai volt a kedvencem és úgy általában mindig lopakodós alamuszi sniper karim van amiben csak lehetõségem van rá... 😄 A hologramos skillje jól jön ha sz4rban vagy és visszavonulót fújsz inkább, így egyedül játszva is hatékony választás lehet...ha az elsõ résszel játszottál akkor nagyjából ugyanazt várd a bizonyos kaszttól amit ott nyújtott. 😊

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Prince23
Nem, intkeys. és pont ma

alapverza, tegnap elvileg még DLC packos extraság is volt

Te is CE verziót rendeltél? Gameshop?

Prince23
Szívás, de én is így jártam a mai napon 😄 csak sima verza lesz :/

Myselor
találtam egyébként egy titkos Borderlands logos ajtót a játékban a jeges sziklák között elrejtve,lehet use-olni de semmit sem csinál.késõbb lehet hogy lesz szerepe a fõ storyban de eddig nem úgy néz ki,mellék küldetés biztos nem.vagy esetleg még dlc lesz nem tudom,de érdekesség😊 ha akarjátok képet is rakok majd róla
Nem tudom eldönteni melyik karakterrel kezdjem valaki tudna irni esetleg a 4 szereplõröl pozitív illetve negatív dolgokat
Bluuzia
Köszi Csokis!

Látom Imi már teszteled a fordíthatóságot. Csupa jó hír! <#wink>

ha meleet nyomok akkor egybõl kijön a speckójából (magyarul ismét látható lesz)

Szóval nem igazán értem, mindegy

A képessége úgy lesz ütõs, ha a meele-re gyúr az ember, mert láthatatlanul is lehet vele aprítani!

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

na gameshop megkapta a borderlands 2 alap változatokat. Gyüjtõit nem. Az hétfõre lesz, azt igérik. (Nagyon remélem)

Mikor behozod az inventory-t, akkor F gombbal megnézed, és akkor Írja alul, hogy P gomb a Screenshot! <#wink>

én zeroval kezdtem. Sok helyen olvastam hogy õ a lehetõ legroszabb választás, de õ tetszett külsõre leginkább.
Meg a hangja is szimpatikus. Játékmenetben tényleg egy picit nyögvenyelõs, lévén a speckója csak úgy ér valamit hogy pont mikor vége van akkor nyomod meg a tûzgombot (😄) és akkor sebez egy nagyot.
"Kár hogy letedd nincs értelme"

IMYke2.0.0.0
Én Mayával játszom. 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Saját videó, E6700 Dual-Core, 4GB DDR2-800, 1GB HD4850 - 1024x768 (monitor limit) maxon 😊

spoiler-es lehet

Srácok van valakinek tapasztalata a www.intkeys.com-mal? Tõlük rendeltem meg digitális pre-orderben a játékot, de még semmit nem küldtek e-mailen, mert gondolom azon keresztül kellene, hogy küldjék a kulcsot a játékhoz.<#falbav>

Bluuzia
Nekem másmilyen a sniper puskám. Ezexerint mind generált fegyver? Nem rossz.
Amúgy 1 kérdés: hogy készítetted ezeket a képeket?

Ez ilyen, nálam is mindig ez van.

igen, nincs kül9n single / coop karakter, egybe van az egész.
Ha a single és a multi-s (co-op) karakter ugyanaz vagy külön van? szoval ha single-be játszok utána ugyanazzal foyltathatom multiba is?
Eddig tetszik, bár a loot szvsz egy kalap kaki. Vagy csak én vagyok ilyen peches, mint Diablo 3-ban is.<#idiota>

Most jelenleg 6-os szinten vagyok, és ezt a 2 fegyvert használom (Gunzerker vagyok):

Pisztoly

Távcsöves mesterlövész

Bizony, a második a Premieres gold fegyver. <#vigyor>

Bluuzia
Nem. Jacobs. Gearbox Diaub

Palesz2
hátha valaki megnézi a sorozat elsõ két részét. 😄
negatív hsz-t ne. azé raktam így, aki kíváncsi megnyitja

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

a "karakter bemutatós" introt megnézheted úgy hogy a borderlands 2 logo képernyõnél nem nyomsz semmit, hanem csak vársz.

lalakov
Tényleg, az introt hogyan lehet újra megnézni? Új karakter választásnál nem mutatja.
VLADOF?

Bluuzia
Érdcekes, hogy ciril betûkkel van írva a Golden Clubos sniper puska célzókájában a szöveg.

Bluuzia
Most lett vége az intronak.
Az elsõ részé nagyon jó volt, de ez még azt is üti. Állat!
Na kiválasztom valamelyik karaktert.
Let's get ready to rumble!

Nagylaci
Na eljutottam Zer0 -val a 9. szintre. A játék piszok jó lett! Pedig még csak késõbb jön a java amikor sokkal több képesség lesz majd. A humor még az elsõ résznél is betegebb nagyon jó értelemben. Handsome Jack kommentárjai és megnyilvánulásai egyszerûen fergetegesek! Mesterlövészkedni pedig nagyon jól lehet mert a látótávolság óriási és amit kiszúrok a távolban azt simán ki is lehet nyírni.

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

nekem meg még a futárnál a cucc, kezdek ideges lenni egy kicsit <#boxer>
Nagylaci
Én már most elsõre is csak beírtam a kódot és letöltöttem a játékot... :-)

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

Bluuzia
Ez milyen szar dolog már! 10 perc alatt feltelepítette és most már az életbe nem kell többé elõvennem a lemezt.
El is adom. Valaki? <#nyes><#nyes><#nyes>

milyen jó lenne ha oldala is lenne a pólónak, akkor 4et 😄

Bluuzia
<#nevetes1>

Fpocok
Mindenki két pólót kapott? Faszás 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Bluuzia
Nem jelenítette meg. Talán most:

Bluuzia
Na, nekem is megjött, csak másmilyen pólóval:

Szerintem a view distancet szedd le, sokat segít, ellenben az egész "pályát" belátod, csak egy két tárgyat tüntet el a távolból. Szerintem az játék közben nem igazán fog feltünni.

hozzám is jöhetne már, elõbb mintha a futár autóját láttam volna
Nem vagyok felhõtlenül boldog. Nálam erõsen butítanom kell, mert rendesen megy le az FPS. <#shakehead> Kevés hozzá a procim, de nagyon. Ez van.

Most telefonált a futár 😛
Pár perc és megkapom! 😄

Maak
Hogy erted azt hogy "egyet"? 😄DDD mindet!!!!😄DD

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Még nem kaptam meg az ultimate loot chestet csak a "késik a játék, majd hétfõn" mailt (Gameshop)

Ma azért felhívtam õket hogy tutira lesz-e loot edition. Aztmondta a csávó hogy "ja"

Hát nagyon remélem, és nem az lesz hogy hétfõn szólnak hogy bocsi mégsem.

szomferi
RÓÓÓLAND 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Borderlands: Origins képregény ingyen
"The first issue of IDW Publishing's Borderlands: Origins limited comic book series released on Tuesday. The digital edition is currently free to read on IDW's website. This story is written by Gearbox Software's own Mikey Neumann with art by Agustin Padilla, and tells the story of how Roland, Mordecai, Brick, and Lilith ended up on a bus together.

You can read the first issue right here."

Fpocok
Faszom... nem mutatja coopban felül, amikor valaki felvesz egy fegyvert... most hogy fogjuk tudni, amikor pedro beninjázik egy legendaryt? <#fejvakaras><#vigyor>

Parasite Eve 2, best game EVER!