7269
Borderlands
OFF/WAREZ topik
Borderlands 2 XBOX360 topik
Special weapon effects
MIT TARTALMAZ A GOTY VÁLTOZAT?
OFF/WAREZ topik
Borderlands 2 XBOX360 topik
Special weapon effects
MIT TARTALMAZ A GOTY VÁLTOZAT?
-
#2156 Pontosan így tudom én is! Az aki hivatalosan valamelyik nagyobb viszonteladótól vette a full angol, vagy azt a lengyel, magyar, mittomén', dobozos verziót annak nem fog működni az orosz season pass. Nekem is eladók mondták akiknek enyhén szólva amúgy nem az ilyen módon való átverés lenne az érdeke. -
#2155 Tök mindegy milyen példányod van a Season pass Region független minden verzióval müxik ! -
#2154 Akkor nem figyeltél - le is írtam, hogy az orosz kóddal minden működik.
A UK (tehát full angol) és a Magyarországon kapható ENG/PL kiadású Borderlands-szel nem megy - az eladók szerint - a Season Pass.
S nekem UK Angol dobozos kiadványom van.
-
#2153 Meg kell hogy cáfoljalak nálam tökéletesen megy semmi gond nincs vele !!
Én szereztem egy orosz havertól egy Borderlands 2 ROW-ot neki Dark Souls kellett nyáron még a Dark Souls se volt régiózáras !
Igy elcseréltem a Dark Souls-t egy Egy Borderlands 2 Row-ra ami persze Worldwide verzió !
Na szóval Row verzió beaktivál és vettem orosz havertól hozzá Borderlands 2 Season Pass-t steamen keresztül !
Orosz haver megvette steamen keresztül én fizettem ö küldte a játékot Trade utján Borderlands 2 Season pass beakitvál és örül ennyi !
Ha Steamen keresztül veszed a Borderlands 2 Season pass-t akkor az régió független legyen RU EU Vagy ROW verziód ! -
#2152 arról volt szó, hogy a take 2 eltörölte a regiozást, és a dlck működni fognak minden mindennel
orosz verzió a steamen úgy van most, hogy van egy rus és egy normál mellette, a dlc-t ha megveszed mindkettőnél menni fog. Olvassatok utána azért, én dlct nem fogok venni. -
#2151 Oroszból vásárolt kód mellé vett orosz Season Pass igen, megy.
UK és/vagy ENG/PL kiadású dobozos + orosz Season Pass nem megy.
Én örülnék a legjobban, ha nem így lenne. S azt sem hiszem, hogy a srác a Hardverapróról direkt önmaga ellen beszélne, hogy rontsa a saját üzletét és ne vegyünk tőle SP-t. -
#2150 pedig én úgy tudom, hogy megy -
#2149 Ugyanezt a választ kaptam én is a Hardverapro egyik legnépszerűbb kód-beszerző emberkéjétől. :( -
#2148 Én már érdeklődtem emiatt és sajnos azt a választ kaptam, hogy nem működik a mi európai változatunkkal a ruszki régióból származó season pass. -
#2147 nekem már rég megvan a játék itthonról, csak az orosz piacra szánt Season Pass érdekelne, hogy még hajlandó-e működni a Steammel... -
takirulZ #2146 Munkatársam valami orosz verziót vett meg és beregelte :) Játszottam is már vele :) csak annyi hogy nincs doboz meg season passt meg kell külön venned :) szvsz a dobozossoal jól jársz :) -
#2145 honnan, mikor, mennyiért vetted?
a yuplay-es nagyon kecsegtető a maga 2500ft-os árával... csak nem hinném, hogy engedi a Steam beregisztrálni -
takirulZ #2144 Igen, én azt vőásároltam CD Galaxisból
-
#2143 "Az édesanyádért nem használod a spoiler taget?" Én talán hibáztam egy spoiler el, te meg egy seggfej vagy. Legalábbis a megnyilvánulás stílusa alapján.
Kérném szépen, hogy ha a spoiler -t (jogosan) ki lehetett moderálni akkor a tahóságot se tűrjük már el.
Bocsánat mindenkitől a közjátékért... -
#2142 lesz még felfedeznivaló, ne félj :D
más:
van itt olyan, aki dobozos verzióhoz vett netről (nem Steamről) Season Pass kulcsot?
-
#2141 Szívesen - örülök, hogy tudtam segíteni. :) -
Steelwolf #2140 HÚÚÚ KÖSZI Szépen :DDDDDDDD:DDDDD -
#2139 Minden kódot a STEAM-ben aktiválsz. Itt: STEAM kliens - "Games" - "Activate a Product on Steam"
-
Steelwolf #2138 De hol aktiválom premier clubbot ?
-
#2137 Én vettem - CD Galaxis.
2 külön színes kártya volt még benne - 2 kóddal.
A játék telepítéséhez: kézikönyvön
A Premier Club-hoz: a látható kódos kártya
A Gamestop kódhoz: lekaparós kártya -
Steelwolf #2136 Vett valaki dobozos verziót ??
-
takirulZ #2135 Tudom hogy ez a vége... de szeretem felfedezni magamtól a dolgokat... -
#2134 Adatbányászok kiszedtek pár érdekes infót, ami valószínűleg DLC1-el jön.
Angol és spoileres. -
#2133 Mechromancer:
Végülis a középső fáhasználva afféle mini siren-ként működik, azaz lehet gyúrni elementális sebzésekre, meg elektromos viharra, ha deathtrap megöl valakit, vagy mi kritikállal. Elsősorban persze elektromosságban leszünk jók, de van amelyik skillnél égni is fog, akit megsokkoltunk, sőt van korrozív dmgnk is stb. Nekem ugye a badass cuccaim Mayára vannak belőve, így oldschool-ba nyomom Gaige-et is, malliwan smg+csipa, mindenki ég békésen. Ezen az ágon van még pár (1 pontosak csak) robot skill, pl.rögtön az első durván sebzö lövés, ami tarol mindent.
Amúgy a robot jól jön, amíg marad, mert pl. a madarakat is leszedi valamileyn villámmal, míg a többieket közelről agyalja. -
#2131 no, azt ne mondd, hogy nem sejtetted, hogy ez lesz a vége :D -
takirulZ #2130 Kösz a spoilert Laci! :) -
#2129 kora délután óta farmoltam ma a terrát. ilyen class modokat folyton dobált, de semmi mást. néha 1-2 nem túl jó lilát, a többi hulladék csak ... -
#2128 megállt a fejlődés lvl 14en...ha eddig nincs benne kb 10-15 óra játékom akkor semennyi :D -
#2126 Nnna level 12 mechromancer elég lesz mára, van dógom! :D -
#2125 Nem rossz a kis csaj később biztos brutál erős lesz a robotja ahogy a skilleket elnéztem.
-
#2124 ez ésez -
Steelwolf #2123 Azt írja jelenleg nincs letölthető tartalom -
ntex #2122 képt! -
#2121 STEAMben library, borderlands 2, jobb klikk, properties, DLC fül alatt ír valamit? -
#2120 Elvileg járt hozzá egy másik kód, de nem tudom, én nem dobozosat vettem. Majd valaki kisegít, aki igen. -
Steelwolf #2119 Asszem nekem csak aktiválási kód volt telepítésnél aztán semmi mi mást nem kért vagy lehet hogy én vagyok hülye :DDDD -
#2118 Ugye játék kulcsát beregisztráltad steambe és kell lennie még egy premiere clubbos kulcsnak elvileg. Azt is be kell regisztrálni. -
Steelwolf #2117 Én ezt a verziót vettem meg http://cdgalaxis.hu/PC/20055/borderlands-2.html
de hogy kell aktiválni dlcket? -
#2116 Kinyitottam első ládámat (még van 13 kulcs). Az a kurva milyen smg meg sniper esett!!! :D -
#2115 Ez durva hiba ha igaz, mondjuk engem nem izgat ez a dlc valószinüleg sose fogok játszani ezzel az új karakterrel.