Borderlands
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
crosscut: Köszi. 😊
Csokis: 13-as szintû vagyok Axtonnal, szuper fegyvereim vannak már.
A rakétavetõket nyugodtan használjátok majd, végre sebeznek is nem úgy mint az elsõ részben.
[merlinw.org]
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Szóval nem igazán értem, mindegy
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
Meg a hangja is szimpatikus. Játékmenetben tényleg egy picit nyögvenyelõs, lévén a speckója csak úgy ér valamit hogy pont mikor vége van akkor nyomod meg a tûzgombot (😄) és akkor sebez egy nagyot.
"Kár hogy letedd nincs értelme"
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
spoiler-es lehet
Amúgy 1 kérdés: hogy készítetted ezeket a képeket?
Most jelenleg 6-os szinten vagyok, és ezt a 2 fegyvert használom (Gunzerker vagyok):
Pisztoly
Távcsöves mesterlövész
Bizony, a második a Premieres gold fegyver. <#vigyor>#vigyor>
negatív hsz-t ne. azé raktam így, aki kíváncsi megnyitja
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az elsõ részé nagyon jó volt, de ez még azt is üti. Állat!
Na kiválasztom valamelyik karaktert.
Let's get ready to rumble!
Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
El is adom. Valaki? <#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
Pár perc és megkapom! 😄
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Ma azért felhívtam õket hogy tutira lesz-e loot edition. Aztmondta a csávó hogy "ja"
Hát nagyon remélem, és nem az lesz hogy hétfõn szólnak hogy bocsi mégsem.
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"The first issue of IDW Publishing's Borderlands: Origins limited comic book series released on Tuesday. The digital edition is currently free to read on IDW's website. This story is written by Gearbox Software's own Mikey Neumann with art by Agustin Padilla, and tells the story of how Roland, Mordecai, Brick, and Lilith ended up on a bus together.
You can read the first issue right here."