7269
Borderlands
OFF/WAREZ topik
Borderlands 2 XBOX360 topik
Special weapon effects
MIT TARTALMAZ A GOTY VÁLTOZAT?
OFF/WAREZ topik
Borderlands 2 XBOX360 topik
Special weapon effects
MIT TARTALMAZ A GOTY VÁLTOZAT?
-
#2276 azt meg tudod csinálni, hogy csak a szeme látszódjon, és csak a sarokban? kíváncsi vagyok, úgy hogy nézhet ki -
#2275 Parancsolj - még ennivalót is ad Axtonnak :)
-
#2274 claptrap a bal felső sarokban elférne, úgy, hogy mintha bekukucskálna a képbe -
ntex #2273 Nem ártana -
#2272 Hamarosan megtudjuk. Tippem, hogy igen. -
#2271 Lvl cap emeles vajon lesz? -
#2270 Mivel nem küldtél forrást, összeraktam én a képet, darabokból. KLIKK a megtekintéshez
Claptrap még hiányzik róla. -
#2269 akkor sry. Szopás. -
#2268 Én pont ott kérdeztem rá és azt válaszolta, hogy az európai dobozos változathoz nem jó. -
#2267 -
#2266 Nagyon jó a banner grat igazi profi munka ! -
#2265 "Minden játék régiófüggetlen, angol nyelvű - nem igényel trükközést, hackelést, VPN-t, stb"
Szerintem nem, de ha megnyugtat, kérdezz rá nála. -
#2264 na és jó az európai piacra szánt dobozos verzióhoz is? -
#2263 cdkulcsok.info
abszolút megbízható. -
#2262 Pontosabban? -
#2261 én örülök a dlc-nek már 2x végigvittem.mechromancernek sajnos még nem tudtam neki kezdeni.de mire kijön a dlc remélem már azzal is tudok majd játszani:) és akkor teljesen új lesz ^^ -
#2260 A season pass nem tartalmazza az 5. karaktert? :o -
#2259 cdkulcsok -
#2258 honnan? -
#2257 Nem tudom mi ezzel baj. Inkább korábban jöjjön, mint később. Én sem tartok még ott, hogy játsszak vele, de amikor odaérek nem kell már várakozni rá(-juk). -
#2256 3200-ért be lehet szerezni. -
#2255 na akkor kurva gyorsan kerítenem kell majd egyet... -
crosscut #2254 jaja, ez az, még bőven friss az egész alapjáték, nemhogy még elárasztanak plusz dologgal. "+" dolognak kéne lennie, valahogy mégis agyfaszt kapok tőle.
Sajnos nekem nincs sok időm játszani, azaz van, de bőven nem annyi mint amennyit ez a játék igényel. Pedig 2012ben ezt vártam leginkább (a farki3 mellett).
Ja és nagyon remélem hogy ezuttal normális save helyeket kapunk a tattooine DLCben is!
-
#2253 Ha kapok egy forrást megmutatom, én mire gondoltam :) -
#2252 Én még egyen sem :( -
#2251 De bazz... miért jön ki ilyen gyorsan a dlc? Há még csak egy végigjátszáson vagyok túl... -
#2250 de jóó.már alig várom:) -
crosscut #2249 "new sand skiff vehicle" remélem az egész játékban lehet használni, és nem csak a DLC területen!
Bár amennyire vigyorog mindig a 3drealmsos csóka a videókon, tutira csak ott lehet majd :)
Főleg, hogy 16.án adják ki, gondolom nincs idejük végiprobálni a régi részeken. "Fiúk de akkor a régi részeken le kell ám tesztelni! Ugyanmár Józsi! Bebasszuk csak a DLCbe! máshol nem lehet haszálni!"
Még időm nem volt másodjára végigvinnem de már jön az első DLC, remélem utánna való héten meg jön még egy ami meg aztán olyan méretű lesz mint az alapjáték 2x, és csak úgy lehet végigjátszani hogy ha az alapjátékot már teljesítetted true vault hunter módban mindegyik karakterrel!
Ezt a játékot börtöntöltelékeknek csinálják akik egésznap a sötétzárkában onanizálnak. -
#2248 gunzerker alacsonyabb.claptrap a képen:P ha így jó
-
#2247 16-án jön ELSŐ STORY DLC A JÁTÉKHOZ!!! Season pass-t elővenni! -
#2246 BOTH -
#2245 Salvador alacsonyabb Mayánál (is). Nem kötekszem, csak szóltam :) -
#2244 Bal vagy jobb alsó sarokból kikukucskáló claptrap fejrész :D -
#2243 szerinted fér még?:)claptrap vagy deathrap amúgy?xd -
#2242 Szuper. -
#2241 Háttérbe bepakolhatnád a robotot és kész is! Okés lett! -
#2240 Ehhez mit szóltok srácok? Imi? -
#2239 csináltam én is egyet.hogy tetszik?:)
-
#2238 Legyen igazad. #2218
Részemről ennyire futotta. -
#2237 Az lényegtelen, jpeg is lehet tűéles, ahogy png is lehet mosott. Ez a kép szimplán alacsony felbontású, pixeles, agyontömörített.