Borderlands

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Joe004
Sziasztok! Vettem kulcsot http://www.intkeys.com/ -on. Az oldalon volt ,hogy international, beírtam stemen és az írta RU de amikor telepítem lehetett választani, hogy sima Borderlands 2 5,3 Gb és RU 5,1 Gb vagy mind a kettõ... Most akkor megszívtam és csak olyannal tolhatom a coopot akinek az orosz van meg?

zzeN
Ennyi idióta karaktert kitalálni😄

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Fpocok
TB megint kidobott egy videót róla:

Parasite Eve 2, best game EVER!

STREEX
Azt meg lehet oldani hogy ne remegjen semelyik fegyvernél a kép amikor lövünk?

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

Myselor
ja hát úgy nem 😞
Fpocok
Szerintem NEM erre gondolt 😄 Classt váltani.

Myselor
van respec tudsz új talentet kezdeni😊
NagyiBMX
Ha én Assasint csináltam akkor azt nem tudom valahogy átcsinálni hogy ne Assasin legyen? 😄 Szóval más kasztba átvinni az eddigi karakterem anélkül hogy új karit kezdenék?

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Fpocok
Borderlands easter egg a Torchlight2ben. Nem én találtam, merlinw linkelte oda:

Zs0lt1
Nem tudom, ezek igazán majd a true valt hunter módban (vagy mi a neve 😄) lesznek jók, mert most perpill a raksi egy lövésre minden normális ellent megöl.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Fpocok
Ilyen hamar, ennyire felskálázódik a sebzés?

Myselor
szépek!
hogyha Zer0 vagy a sniper jól jöhet 😊 szép darabok nekem nem nagyon dobott jókat.de így is megvannak a jó fegyvereim ^^
Zs0lt1
Nah akkor a Warrior ilyeneket dobált miután kilehelte a lelkét 😄

Myselor
tök jól teszitek ne mindig csak sex xd
Prince23
Nem muszáj lángszórónak lennie. Olyan fegyvert keress, amin van tûz elemtál sebzés.

Nekem egy ilyen esett most... Eshetett volna korábban is, sebaj majd jó lesz egy másik karakternek 😊

Fpocok
Én így nem látok különbséget... majd ki kell próbálnom.

Fpocok
A gyakorló lõpályán van? Belerakta a táskádba.

Fpocok
Fogalmam sincs 😄

antgecc
Sanctuaryban marcus arra kér, hogy égessek el egy vandal-t, de nem találok sehol Lángszórót. Õ sem árul.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

bajgunar
Akkor még egyszer!
ON

OFF

Elõzõt meg törölje admin. (bocse)
Berakom ide is injectMSAA -t!
Zs0lt1
hová menti a játék a képet amit a fegyverekrõl csinálsz?

Fpocok
Képet dobj már.

bajgunar
Cell shader-t kapcsoltátok már ki?
Sztem sokkal szebb úgy a játék.
Documents/My Games/Borderlands 2/WillowGame/Config/WillowEngine.ini -ben
a WillowScenePostProcess módosítsátok RyanScenePostProcess -ra.
És eltûnik a fekete körvonal minden körül. Sztem jobb így. (mgnvlmny)

Fpocok
Sniper pew pew... nagyon gyors és pattog a lövés 😄

Fpocok
Baszki... Épp harcoltam, láttam, hogy kiesett valami lila fegyver... erre oda ment a másik ellenfél, és felvette 😄 Aztán meghalt és végül kidobta... de akkor is 😄

Siren + Commando kombóba nyomjuk amúgy. Speciális fegyverektõl nem gyõzik leesni állunk. Egyre gyorsuló fire rate-es rakéta minigun... ááá 😄

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Valójában ez, a Left4Dead, meg a Dead Island van amire ennyire rá tudtam kattintani õt is, de Borderlands közös fanatizmus, ez nem kis öröm 😄

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Tatyla

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

lalakov
Irigyellek. 😊 Mázlista.
<#nevetes1><#eljen>

-tRs-Landor

Nah, feleségemmel csökkentjük az alvással töltött idõk számát, ez felér egy jó szexmaratonnal 2en játszani ezt a zseniális mûalkotást 😄

Myselor
hát a mellékküldetések nem tudom.32órára jött ki az egész mint a level 😄
Myselor
újabb keményebb ellenfelek,új lootok új szintek😊
Kíváncsi vagyok, hogy az "új" kaszt a Mechromancer-nek a "petje" mindig mellettünk lesz-e, vagy csak action skillként.

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

Borderlands 2 review= 9.3

Én is ennyit adtam volna a játéknak!<#eljen>

Nagyon jól sikerült!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

gabo91
Kb mennyi óra volt mellékküldetésekkel?
lvl 14 vagyok most de 6-7 lehet benne talán több nem.
Egyébként ha jól emlékszem az elsõ rész 32-34 között szokott lenni nekem elsõre.

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

antgecc
És mit jelent ez az igazi játék? Gearfarm diablo módra? Nem offense, tényleg csak érdeklõdöm.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Tetszik a Siren egyik mondata amikor visszajön a "fight for your life-ból"...

"I'm back bitches!..." <#integet2>
Myselor
a végére értem sajnos .😞 én 32 level lettem a végére😊most kezdõdhet az igazi játék a gearbox szerint hehe 😄 itt nem volt olyan könnyû boss mint az egyben ^^ jól sikerült minden
Zs0lt1
Amit fegyverekrõl csinálok képet azt hová menti?

IMYke2.0.0.0
Azt-a-mindenit-nekije! 😞

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Nem! 10 euró lesz, ha jól emlékszem. Ezért jó, hogy járt KSZ-nél ingyen az elõrendelõknek.

Prince23
És mikor az elsõ hófödte pályán "arribázik" a claptrop? xD

Röhej, mint ha valami egzotikus szigeten érezné magát

Istenkem! Claptrap az utcan: Wanna hear the new dubstep song i wrote? WUB-WUB-WUB...

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

IMYke2.0.0.0
Srácok, a "Creature Slaughter Dome DLC" ingyenes lesz?

IMYke2.0.0.0
Az Update javított valamit nálatok?

IMYke2.0.0.0
<#worship><#worship>

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub