7269
  • Fpocok
    Jól van, látom nem csak nálam csinálja.
  • Fpocok
    Ez mi? Basszátok meg...
    "Sorry, an error has occurred:

This item requires you own the base game "Borderlands 2 RU" before it can be added to your library."

Ezt írta ki, amikor hozzá akartam adni a season passt az accountomhoz.
  • IMYke2.0.0.0
    Brutális jó 3D render képek a hőseinkkel
  • Nagylaci
    Jogos! XD
  • szomferi
    akkor vedd meg nekem is, várom a giftet
  • Nagylaci
    Épp ezt akartam írni mielőtt láttam, hogy van hozzászólás.
    Ittvan' -e. :)

Elég fura... (Pénzem még mindig megvan.)
  • szomferi
    lehet kell nekik egy kis idő, míg validálják a vásárlásod... vagy ki tudja :D
    játékon belül mit ír? ha ott is írja, hogy megvan a Season Pass, akkor tényleg megvan
  • Nagylaci
    Aki vásárolt már Steam -en keresztül tudna nekem segíteni, hogy most nálam mi is van pontosan? Meguntam, hogy úgy néz ki, az eredeti dobozoshoz nem tudok occsó' SP -t venni úgyhogy gondoltam megveszem a Steam -től. Egyéb helyekről már vásároltam neten úgyhogy nem vagyok béna, rendben ment is minden, most ezt látom a játék DLC -inél:

Viszont ha ellenőrzöm a számlámat akkor azt látom, hogy egy fillér sem hiányzik. Szóval ez normális? Később vonják csak le vagy mivan? Ha a Steam -en belül újra a vásárlásra kattintok akkor azt írja, hogy ez nekem már megvan. Nem kell nekik a pénzem (hehe...) vagy mi?
  • wesker24
    Azért mégis csak jobb magyarul olvasni mindent minthogy az angolt olvassuk ! Én már lusta disznó vagyok 2-xszer már végigvittem angolul majd szeretném végigvinni 1x magyarul is ! xD
  • Sir Quno Jedi
    Az a baj, hogy pl. Gaige is folyton magában beszél, meg gajdol, az ellenfelek is, sőt npc-k is, azokat nem lehet feliratban lefordítani, mert a program sem feliratozza. A többit meg minek??? Pont a legjobb beszólásokról maradsz le, ha magyar a felirat, ha nem...
  • wesker24
    Én is tudok angolul de azért nekem kell majd a magyarítás még szép ! xD
  • Sir Quno Jedi
    Én is kihagyom. Akár adok 300 forintot, hogy ne kelljen a magyarítottal játszanom... :D (na jó nem)
  • szomferi
    én nem vágyom rá :D
  • Bluuzia
    Miért nem dobjuk össze rá a pénzt? Ha mindenki adna 300 Ft-ot, akkor Imi simán megvehetné. Lenne magyarított Borderlands 2-nk!
  • wesker24
    Én erre szavazok ! :D
  • Myselor
    a hülye robotok nem kellenének rá szerintem,és amúgysem lehet olyat csinálni ami mindenkinek tetszik
  • IMYke2.0.0.0
    #2328-ban lévő képen azért annyira nem hangsúlyos a Halál-Gép...
  • szomferi
    banner: jó ez, a másik már kicsit túl van zsúfolva DT-pel

Season Pass: én tegnap nézegettem kb 6-7 oldalon, és írták, hogy csak a RU verzióval hajlandó működni a kulcs... gyakorlatilag nem így van :D
  • IMYke2.0.0.0
    Ja, és nem szkennelt verzió kéne, hanem valódi PDF, amiben működik a Ctrl + F...
  • IMYke2.0.0.0
    Biztos az, de nekem most egy olyan emberke kellene, akinek mégis megvan - mert anélkül nem lehet 100%-osan lefordítani a játékot.
    Nem vagyok németes, mint T-R-Xi Mester...
  • Fpocok
    Aki guideot PÉNZÉRT vesz az egy lúzer.
  • IMYke2.0.0.0
    Egyetértek Veled - csak rákattantam, mint maci a mézre :(
    Teljes áron én is horror árnak tartom.

Apropó: nem vette meg valaki a BradyGames Guide-ot hozzá? A [b]honosításhoz kellene nekem - mert az angol fájlok nem bogarászhatók ki, ellenben a német fájlok jók lennének, csak be kell azonosítanom a dolgokat, küldetéskeet stb. - ehhez jó lenne a Guide.
  • Sir Quno Jedi
    Imike a Season Pass 29,99EURO gyáriba asteam-en, de az első DLC meg 9,99EURO lesz. Szóval a pass-szal kb. egy DLC árát spórolnád meg, node az lehet egy év is, mire az uccsó kijön.

Ergó nem feltétlen kell a pass, megveheted egyesével a DLC-ket szépen, amikor kijönnek. SŐT, ha BÁRMELYIK DLC nem fog kelleni, mert nem tetszik, vagcsak multiban van értelme és nem multizol (lásd. missmoxxxi arénája), akkor máris pénzednél vagy és nem éri meg a pass.

Arról nem is szólva, hogy a DLC-kre is lesz akció idővel, így ami kevésbé kell azt megvehetd később is olcsóbban.

Csak arra akarok célozni, hogy nem dől össze a világ season pass nélkül.

Igaz, most én is akarok egyet, de a ruszki nem józ eumhoz, teljes áron meg durvának tartom egyelőre...
  • IMYke2.0.0.0
    Kérdés megválaszolva:

• Solid Snake
  • IMYke2.0.0.0
    Nem az - egy banner kompozíció :) SQJ biSztos értette, hogy mire céloztam :)
  • Solid Snake
    Ez a cici, akarom mondani beszéd Tényleg a Te cicid?
  • IMYke2.0.0.0
    Karácsonykor persze hogy olcsóbb lesz - de nekem (mint a dacos kiskölöknek a kirkaat előtt) most kell minden, ami Borderlands 2 :)
  • IMYke2.0.0.0
    Hogy Neked mennyi bajod van a cicikkel :) : Az enyim.
  • lalakov
    GMG-n 25%-kal olcsóbban tudod megvenni. Illetve ha nem sürgős, mert még úgysem tartasz ott a játékban, miért nem várod meg a karácsonyt, hátha lesz Steamen is akció(50%)?
  • Sir Quno Jedi
    ezt má én is feszegettem
  • Fpocok
    22dollárért árulnak gmg-n steam kulcsot.
  • Solid Snake
    Jó,jó de minek a felirat?
  • IMYke2.0.0.0
    A 41 MB-os anyag egy új Patch?
  • Sir Quno Jedi
    még kisebb felirat kell, mert a kisebbik is takarja a bimbókat!
  • IMYke2.0.0.0
    Na, gyerekek, elszántam magam, segítsetek: hogy tudok az UK verziómhoz Borderlands 2 Season Pass-t venni - STEAM-nél olcsóbban?
  • IMYke2.0.0.0
    Azt hiszed, tragédiaként fogom fel?
    Nekem van egy másik, kedvemre elkészített bannerem - mindenki jól járt.
  • ratgab
    Bocs Imy, de ez tényleg jobb!
  • lalakov
    Maradjon ez.
  • Zickler
    Én is erre teszem le a voksom