Borderlands

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince23
Nektek nem szaggat be a játék random módra?
Nekem értheteltenül be-beszaggat, próbáltam phisics lowon is, úgy is...

IMYke2.0.0.0
Még nekem sem 😊
A menürendszer már teljesen magyar - de most visszatérek a Prototype 1-hez.
Mire végzek azzal, meg az Alpha Protocol-lal, addigra minden DLC-je kinn lesz a piacon, és érdemes lesz vele foglalkozni, mert már nem jön majd ki hozzá tartalom és javítás.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Ja, mar mindketten Sanctuary-ban ucsorognek. Claptrap-et meg valahol Dr. Zed kornyeken talalod, ha jol emlekszem.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

gabo91
nem tûnt el csak nem jelzi a térkép. Moxxi kocsmájában van a pult melett.

Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”

De jó hogy neked már magyarul van meg<#idiota>

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Gameshopba megérkezett végre a loot chest edition! Most hívtak, odaadták a futárnak, úgyhogy holnap hozza!
Catch a looot! 😄

Prince23
Na, így már jobb 😊

Bluuzia
Bocsánat, már közben megtaláltam. Készen van, de nem tudom leadni.
Eltûnt Hammerlock is meg Claptrap is.

wesker24
Azokat Meele-el kell legyõzni hogy dobjon ilyen kis szörcsomokat !
Bluuzia
Elég furcsa dolgot tapasztaltam. Menet közben valamelyik pályán (véletlenül, nem szándékosan) begyûjtöttem a Bad Hair Day küldetést, de nem pipálta ki, hanem visszaküldött Liar's Berg-re, hogy ott csináljam meg. Viszont ott meg nem jelöli sehol. Hiába próbálom meg leverni a Bullmongokat, nem dob "szõrcsomót". Mi a fenét kéne csinálnom?

MerlinW
Kapcsold ki a felhõt😊

[merlinw.org]

Prince23
Borderlands 2 - Szinkronizációs ütközés

WTF

Már másodjára jelenik meg nekem

És ha benyomom felhõbe, akkor elveszik egy csomó szintem

IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

antgecc
Vásárolt már vki innen? Elég jó ár, kérdés megbízható-e az oldal.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

lalakov
Közelrõl szintén robbanó golyóssal lövöm, de szeretek távolról lõne, ha csak lehet.
antgecc
Tud vki tippet adni, hogy hol a legolcsóbb a játék? Elég nekem egy kulcs, nem kell doboz.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Zero-nak a hosszú kardját tudom majd használni?
Van egy egesz baratsagos robbanogolyos karabelyom, a szorasa eleg hozza, hogy mindket karjat lekaszalja a konzerveknek, mielott eldolnek.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

lalakov
Én is szemre megyek, két-három lövés és végük.

Bluuzia: Csak ilyen pajzsot használok. 😊 A gyengébb ellenfelekkel nem is foglalkozom, hagyom hogy megüssenek és meg is halnak egybõl.
Avenger
Én mindig a "szemükre" megyek, az is kritikus pont, ráadásul kevésbé mozgatják. 😊 Mondjuk csak távcsöves fegyverrel. Mással elég nehéz kilõni.

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Fpocok
Biztos vagyok benne, hogy csak én vagyok ilyen slowpoke, de a robotoknak, ha a végtagjaik és a törzsük csatlakozását lövöd, le lehet lõni a végtagokat. Mellesleg ez a kritikus pont nekik.

Parasite Eve 2, best game EVER!

IMYke2.0.0.0
Nekem jobban tetszik az, ahogy a fejlesztõk tervezték.

Bluuzia
Még csak 8-as vagyok, de nagyon tetszik, ahogy a pajzsom sebzi az ellent, ha hozzám ér:

valamint találtam egy jó kis sniper fegyvert, megmutatom ha nem gond:

Nagyon tetszik a játék!

lalakov
Nekem szerencsére nem csinál ilyet, csak van hogy kattintásra nem hajlandó fegyvert cserélni. Ilyenkor nyomok egy jobb gombot és kiválasztom a cserét és ekkor megcsinálja hibátlanul.
wedge31
Auto.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Hali,lvl 9-en találtam egy spy class módot,ezt felraktam.De kell vhogy aktiválni, vagy automatikusan mûködik?
Titan
3 feje van??!!! <#fejvakaras>

Fpocok
Moxxi cosplay

http://www.joystiq.com/2012/08/30/borderlands-2-season-pass-announced-all-4-dlc-for-30/
úgy volt hirdetve, hogy a 4 campaign DLC-t fogja tartalmazni a season pass
A Season Pass szerintem csak a nagyobb (plusz sztori, plusz szintek, ilyesmi) DLC-ket foglalja magába, emellett kisebbeket is kidobnak idõvel, gondolom én.
Fpocok
Bassza meg. Így nem volt értelme a season passnak... ez elvileg MINDEN DLC-t tartalmazott.

wesker24
Nem tudja valaki hol lehet megtalálni a 2-dik beszélö fegyvert az amelyik olyan idegesítõ zajt ad ki ?

Mert az Elsõ már megvan az Out of Body Experience-bõl !
Kicsit furan a logikaja, olykor nem teljesen az a fegyver kerul es nem teljesen oda, ahova gondoltam. Van olyan, mikor csak at kattintok a slotban levo fegyverre, es atrakja azt, amin elozoleg alltam, es van mikor direktben ezt akarom, es csak a kijelolest teszi at. <#nemtudom>
Nem veszelyes, de eladasnal is elofordult mar, hogy nem teljesen azt a fegyvert adtam el, amit akartam. Kulonosen jo az inventoryban lapozas megoldasa, gyakran erzekeli a nyil helyett a legalso/legfelso fegyvert, meg szerencse, hogy van buyback. Maskor meg teljesen elfelejti kitenni a nyilat a lapozashoz.

lalakov
Miért? :o
Azt hittem, csak en vagyok bena az inventoryval, de nekem minden fegyver csere egy uj kaland.

AtiRadish
Köszi a tippet 😄

Fpocok
A kurva életbe!!! A BUZI INVENTORY FASZSÁG MIATT BEDARÁLTA A DARÁLÓ A LEGJOBB FEGYVEREMET!!!!!

Fpocok
lolo

" It’s called Miss Moxxi’s Good Touch, and you can get it by leaving up to $15,000 in tips in Mad Moxxi’s tip jar at her bar. In addition to that, she’ll also give you Miss Moxxi’s Bad Touch. To truly experience what the gun has to offer, you’ll need to have a controller plugged in if you’re playing the game on the PC. With the Good Touch equipped, the controller with vibrate at a low level even when you’re not firing it.

The fun part happens when you zoom in and out—it’ll vibrate much harder. Have fun with that."

Fpocok
Nagy a csend... megy a titkolózás... ez vajon mi lehet?

Joe004
Köszi a választ akkor megnyugodtam 😊

Fpocok
pont,hogy nem. volt kavaras az orosz verzioval: aki oroszt vett az valaszthat az orosz es a row valtozat kozul. mindenkepp a nem oroszt tedd fel.

tutituti
most találtam😊)

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Bluuzia
Egyedül Guardian "rúzsamagdi" Angel idegesít. Olyan bután néz, hogy felmegy bennem a pumpa. Legalább playback-elne.

bajgunar
Nincs körberajzolva fekete vonallal minden textúra.
(Ha jobban megnézed.)
És mivel nincs élsimítás (alapból kikapcsoltam), de MSAAinject van berakva, tisztán látszik, hogy az élek "elmosódottak", vagyis mintha AA be lenne kapcsolva. De mégse, és az fps sem esik le. Szal nem rossz. <#eljen>
Myselor
most néztem meg Rakkmant (Batman)a youtubeon õ dobja a legendary pisztolyt amit mutattam 😄D keressétek meg ti is hátha
lolbazz 😄DD

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

zzeN
Nem saját, de 😄DD

"I used to be a Vault Hunter like you, until I took a bullet to the knee." 😄

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN