7269
  • szomferi
    igaz, megölt ellenfelenként +1,75 damage golyónként, egészen 150 ellenfélig számolva... nagyot üt, főleg később egy sniperrel :D
  • MerlinW
    Anarchy képességgel +150dmg-t is hozzácsaphatsz:)
  • szomferi
    én meg kb 4-5 szint óta (21-es vagyok jelenleg Mancival) keresek egy értelmes elemental SMG-t a mostani helyett (alap 64-es sebzés, meg ha jól rémlik 30 körül corrosive mellé), találgatok 80-85-ös SMG-ket, de csak sima golyókat köpködnek
  • Myselor
    hihi.jók bizony.de a szorzós fegyverek durvábban.főleg a shotik:)
  • szomferi
    igaz, lusta voltam kikeresni, mit takar a szöveg :D

hát ez az 5-ös burst annyira nem is jó, de nem is rossz, igaz, én is csípem a burstös csipákat, jó kis ötös criticalt lehet vele ütni :D
  • Myselor
    akkor időnként lépj be random emberekhez is:)
  • Myselor
    hehe,az jó lehet.nekem a pisztoly ilyen.vicces az a két boss.vagyis a nevük mindenképpen xd
  • gagax
    Tegnap esett egy legendary soti :D elég durva h ha kifogy eldobom akkor követi az enemy-t és lövi :D és ha utol éri berobban :D tumbábol v pimonebol esett :D
  • lalakov
    Játszom, ha éppen a barátom ráér(ritkán), illetve játszanánk hárman is, ha egy másik be tudna lépni. Úgy szerintem is sokkal jobb. :))
  • Myselor
    igazán nincs mit .de érdemes másokkal is játszani :) egy jó tanács csak ^^
  • lalakov
    Köszi. :)
  • Myselor
    attól függ hogy játszol.egyedül van többen.ha többen játszotok könyebben el lehet érni,még a a közepe felé.meg mennyire csinálod a mellékküldetéseket.mondjuk a fő story kijátszása után érdemes oket második végigjátszásra:)
  • lalakov
    Az 50-es szintet mikor lehet elérni? A második végigjátszás végére vagy közben?
  • Myselor
    becsapós.sokat számít a különleges képességük a fegyvereknek,piros betűs szöveg.:)
  • szomferi
    hát ez a sniper elég gyengus ahhoz képest, hogy az enyém lila, és 5,7k-t sebez, és 38-as szintű
  • Myselor
    szerintem is jobb ez.:)
  • Ironman2
    Én szavazok! Marad ez a banner!
  • Myselor
    szépek.:)
    ki hogy áll a mechromancerjével?:)
    nekem lassan 15.ma kezdem csak,ugye én nem vettem meg
    deathtrap nagyon jó,erős és hasznos kis robot nem úgy mint claptrap ő csak az agyadra megy xd olyan dolgokat megtudok ölni első végigjátszásra amiket sirennel nem.mondjuk az is biztos hatással van rá hogy sokat játszottam azóta és vannak fegyvereim amiket át adtam neki.sőt esett 1 legendary pisztoly is elég hamar.:) várom a keddi kalózkirálynős dlct kíváncsi leszek mekkora szinten lehet majd kezdeni ,vagy hogy érdemes.mekkora lvl szint lépést képzeltek el,stb:)
  • XeeN
    Ma esti termés:

• XeeN
    A RU Season Pass nem jó az angol retail, ill. az Nvidiás verziókhoz. (Saját tapasztalat.)
  • IMYke2.0.0.0
    És én is ezt írtam jó pár napja, és ezen vesztünk össze wesker24-el is :)
  • Tatyla
    én most kérdeztem tőle azt mondta hogy RU seson passa van
  • Fpocok
    Kérdezd meg danih-t.
  • Thaddeus
    Hi, én a cdintkeys-en vettem a játékot, amihez ugye steamben volt egy ru meg egy sima letöltő lehetőség. Ehhez ha megveszem cdkulcsok.info-tól a season passt, akkor tudom fogni regelni (hozzárendelni)?
  • IMYke2.0.0.0
    Már kinn van.
  • TheB1tch
    [OFF]valaki tudja mikor lesz kinn warez-ra a mechromancer?[/OFF
  • IMYke2.0.0.0
    No comment. :)
  • Fpocok
    omg
  • Fpocok
    Nem futtatok magyar steamet.
    Elküldtem ticketet.
  • IMYke2.0.0.0
    Magyarul futtatod a STEAM-et? Állítsd át angolra...
  • IMYke2.0.0.0
    Igen, most meg már ott tartok, hogy néhányuknak sikerült.
    Nálad, mi a helyzet? Írtál a STEAM Support-nak?
  • Fpocok
    Vicces, hogy az accountomnál nem is látszik, hogy megvettem... gg
  • IMYke2.0.0.0
    2 oldallal később: ez sem jó megoldás.
  • Fpocok
    Erre írták már, hogy nem jó.
  • IMYke2.0.0.0
    "I got answer for my ticket. This is for people that having problem with both games as Russian verison.I'm not at home so can't try at the moment. Can someone give it a shot? Here's the answer:

Please exit Steam and go to the folder called C:\Program Files\Steam\ (this is the default location for a Steam installation - if you set a different installation directory, you will need to browse to it).

Delete all of the files in this folder except:

The Steamapps folder and Steam.exe (this file is listed as an application and features the black and white Steam logo)

Restart your computer and test the issue.

Note: This process will not affect your currently installed games.

If the issue persists, please go to the Community tab in Steam and try adding groups or friends to this account. Once complete, please check your Library once more and make sure that you have the options set to "SHOW: ALL GAMES".

For information on creating your Steam Community profile, please see the following link:

Title: The Steam Community
    Link: http://support.steampowered.com/kb_a...8882-BMXL-0801

Let us know if you have any further questions or concerns."
  • IMYke2.0.0.0
    A többieknek sem, akiket most olvasok - van olyan, aki 5 napja várja a beélesítés után RU-problémára a választ és megoldást.
  • IMYke2.0.0.0
    Ez meg csak érdekes:

"As much as I like Steam I have to say that, as usual, Steam support has been totally useless. Every single time I contact them whenever I have a problem, I get a ridiculous reply that never has anything to do with my issue.
    In this case, they said I bought a key for the game from another region, and that Steam does not sell region-restricted content.
    This after I explained the hole situation, identified the transaction ID and date of my purchase, which surely proved I bought the content directly from Steam, and without resorting to changing regions or any other prohibited practices."
  • Fpocok
    Olvastam steam forumon, ott az utolsó előtti oldalon azt írták, hogy már kijavították. Hát nekem nem.
  • IMYke2.0.0.0
    "However, we do happen to have some good news. According to a Q and A session by Kotaku.com with Gearbox CEO Randy Pitchford, Gearbox, after resolving the above issue by publishing both versions (1C and 2K versions) of the game in the same bundle to all it's registered user (Both retail and Steam versions), are currently in the process of talks with 1C so as to remove the region-lock on season passes.

Also, as Netrolf said, VALVe is trying to fix the bug on their end too. So if they end up being unable to fix the bug, I guess there's still hope. Just keep your fingers crossed, people."
  • Fpocok
    Vegyetek eredeti játékot, jó lesz az, meglássátok...