7269
Borderlands
OFF/WAREZ topik
Borderlands 2 XBOX360 topik
Special weapon effects
MIT TARTALMAZ A GOTY VÁLTOZAT?
OFF/WAREZ topik
Borderlands 2 XBOX360 topik
Special weapon effects
MIT TARTALMAZ A GOTY VÁLTOZAT?
-
#2437 Arról nem is szólva, hogy az MSI afterburner a testreszabható OSD -n kívül azonnal alkalmas képlopásra és videó készítésére is. Nagyon hasznos kis program játékosoknak.
Én is ezt használom és külön szeretem, hogy ki lehet íratni vele az időt is.:) -
#2436 MSI Afterburner: How to enable onscreen display -
#2435 ÉS mit kell állítani, hogy kiírja azokat nekem is? Keresgélem, de nem nagyon akarja. -
#2434 Úgy tudom, ingyenes. -
#2433 E zingyenes? VAgy trükközni kell? :D -
#2432 MSI Afterburner -
TheB1tch #2431 az engem is érdekelne :) -
#2430 MSI Afterburner - ha jól sejtem. -
#2429 Mi az a program, ami kiírja a cuccokat oda? -
#2428 Megfogni, belegyömöszölni a ládába, hazavinni... a többit a fantáziádra bízom :D -
#2427 Hmm... Ez vajon mit akarhat tőlem? :)
-
Nekrofil #2426 köszkösz -
#2425 Itt írtam. -
Nekrofil #2424 cdkulcsok vagy mo-keysről megvett SP-t lehet aktiválni a magyar dobozos verzióhoz? elég régen olvastam a fórumot, sajnos nemigen van időm követni az eseményeket =/ -
#2423 Valaki tudna nekem mutatni egy jó Axton Buildet? amivel soloban jol lehet haladni? thx! -
#2422 GS évek óta dilettánsok gyülekezete - ők bármit írhatnak, nem számít. -
#2421 GS azt is írta, hogy jön a RDR pcre :D -
#2420 Egy kicsit elborult gondolatmenet, de most számolgattam, hogy ha veszek egy komplett RU játékot SP-vel, még mindig olcsóbb, mint a steames SP... Ez így elég kiábrándító. (GS-en is azt írták a cikkben, hogy az SP-ben benne van a Mechromancerke is.) -
#2419 Jah ez a szokásos SG Bug ha ez egyiket kitörlöd akkor viszi a másikat ! -
#2418 Így van - a Premier Club része a Mechromancer és nem a Season Pass-é (amiben "csak" 4 nagy DLC lesz) - minden kisebb DLC-t külön kell eztán megvenni. -
#2417 Hmm... kitöröltem az egyiket, és mindkettő eltűnt, sry wesker24 -
#2416 Ez is pont most bugzik be ! :D -
#2414 Ha korábban megkérdezed, akkor én is elmondhattam volna - én ugyanis kitárgyaltam danih-val a dolgot: nem véletlenül vettem meg a dobozos verziót a játékból. -
#2413 Há próbáld meg. Olvastam valahol, hogy JÁR HOZZÁ, de elméletben nem kell hogy járjon. Nézd meg. -
Thaddeus #2412 A picsába komolyan... És most meg kell vennem külön? -
#2411 Nope. -
#2410 Ez engem is érdekelne. -
Thaddeus #2409 Na megvettem danih-tól a season passt, ahhoz nem jár mechromancer? -
#2408 Ezt most találtam:
Ez pedig a favorit (fix loot, frostburn canyon-ban a pocsolyában):
-
#2407 Ennél a fegyvernél a hangsúly nem is az 5-ös burst-ön van, hanem azon, hogy mind az öt golyó ugyanoda csapódik be. :) Nálam az első krit-hit ezzel a fegyverrel 574K, ez durván emelkedik minden találat után. (Zero) Azt azonban hozzá kell tennem, hogy mindennapi használatra nem igazán jó, mert baromi sok lőszert zabál. -
#2406 Banner alatt link katt, CTRL+F, szöveg egy részét beírod. -
#2405 hehe.na mostmár eszedbe juttattam:P -
#2404 tudom, csak eszembe juthatott volna előbb is, hogy ha megtömöm a befőttesüvegjét, akkor ad nekem fasza SMG-t :D -
#2403 nem úgy kell héj.a kis beföttes üvegjébe kell dobni a pénzet.:) -
#2402 akkor majd bejelentkezem nála, most elvertem majdnem egy tízest a félkarú rablón, de sok értelmes fegyót nem adott :D -
#2401 nekem is van 23.és 28as szintre moxxitól 2 jó kis smg ^^ -
#2400 hát ezt nem tudom.de bőven jót ad pár szintig elég lesz:) -
#2399 +1,75%, akartam írni...
Myselor: 21-es szinten milyet ad? jól felpénzelem akkor a ribancát, csak adjon jó erőset -
#2398 Sniperrel nem biztos, mert a pontosságból meg arányosan levon:) -
#2397 moxxi még mindig ad jó kis sgmket:)