7269
  • Sir Quno Jedi
    me nősoviniszták vagytok :DDD (én is)
  • Myselor
    nekem is ugyanígy xd
  • wesker24
    Jah Manci nekem is tetszik már öt is kimaxoltuk Maya mellett !

Már van 2 Lvl 50-es csaj karakterem :D
  • Myselor
    jah hát akkor értem,mondjuk nem tudom milyen kari jöhetne még,de biztos nem most fog még jönni,de kíváncsian várom:)nekem a mechromancer is nagyon bejön ^^
  • wesker24
    Az a baja hogy azt majd megint meg kell venni és nem lehet tudni milyen áron lesz majd szerintem és persze nem tartalmazza a Season Pass az új karit ha lesz ! :D
  • Myselor
    most az a baj hogy új karakter klasszok jönnek majd?:)
  • Bluuzia
    Ez nagyon jól sikerült:

Breaking down the borders
  • Fpocok
    ;(

• Fpocok
    "egyébként meg mindenféle spéci cucc nélkül is jól el lehet lenni ám a játékban :D"

Én tudom... de ezt mond azoknak a csalóknak is, akik így akarnak megszerezni 1-1 cuccot.

:DD
  • Zs0lt1
    nézőpont kérdése :-)

egyébként meg mindenféle spéci cucc nélkül is jól el lehet lenni ám a játékban :D
  • Fpocok
    moddolni ez esetben = csalni.
  • Zs0lt1
    Aki nagyon moddolni akarja a játékot, nem órákat szenvedni 1-1 cucc megszerzésével, annak ez a link hasznos lesz:

Save editor kell hozzá, gamecopyworld-ön fent van.
  • IMYke2.0.0.0
    Ennyit tud ez az irodai gép. Örülök, hogy fut.
  • Landor
    a gunzerkerek már csak ilyen kötekedőek
  • Myselor
    de hülye vagy:) most amúgy mért kötekedsz?:P
  • Landor
    kicsit off.de hogyha valakinek tetszik a borderlands 2ben a gunzerKing életfilozófiája,akkor ez is biztosan fog,mint nekem :D
  • Myselor
    kicsit off.de hogyha valakinek tetszenek a borderlands 2ben a wub wub zenék,akkor ez is biztosan fog,mint nekem :P
  • Myselor
    jó tudom,de nem az hogy unom,csak legalább a dlc-n változtassanak,rakjanak be új legendaryt,meg vegyék ki a boss lockot,és kussolok:P am ti is ennyire nehezen találtok partnert játszani?aki értelmes
  • Fpocok
    bazz... egy hónapos a játék, most jött ki dlc... türelem :D
  • Myselor
    am ki tudja mikor jön a következő dlc?vagy valami változás mikor lesz ezekkel a bossokkal?
  • Myselor
    am hyperius nem annyira genyó mint gondolnánk,egészen könnyen ölhető a captain scarlet dlc-s smgvel.1 sráccal most öltük meg,nem volt nehéz így:)
  • Myselor
    mintha a játék nem csalna eleget:)
  • Tatyla
    fhuu ez jó low graf...
  • IMYke2.0.0.0
    És cserébe egy piszkos kis csaló.
  • wesker24
    Ö is ugy járt ahogy a többiek akiket csaláson értek !

Persze nulláztáka badass Rankot meg nem tom mi volt de cserébe volt egy csomó Legendary Gunja !
  • Myselor
    én amúgy azon gondolkodtam nem is csodálkozom ha valaki hackel szerez meg 1 cuccot,pl a warrior shotit,komolyan mekkora vicc hogy beesik a lávába vagy alá,és baszhatod ha 100x-ra kiesik,nekem is nem 1x esett alá tök jó cucc,de a conference callt ki se dobta,jó én nem hackelek,de akkor is megértem őket.szarul van megcsinálva ennyi,a bossok is csalnak,sok hülyén megoldott dolog van,pl újrakellet raknom a játékot,a windowst is,eltünt az összes badass rankom,headem skinem,vicces volt mondhatom.nem simán a mentések tárolják ezeket,valami tök más rendszer fájl.megszereztem oké,de nem volt kellemes érzés.meg hogy vannak olyan narancs cuccok,amik kiesnek ,pl a hornet,tegnap este óta 4 esett,de max 49lvl.most mondjuk ezt eljátszom a baby makerrel.kiesik mondjuk 2 nap után,és csak 48as vagy 49,hát ez is mekkora szar,miért esik kisebb szinten?lenne mit patchelni én azt mondom,és kikéne venni ezt a szar boss lockot is ,mert nem lehet így másokkal se játszani,megölik akkor kivel megyek?alig van értelmes ember az már megölte,mit csinálok?na mindegy:)
  • MerlinW
    Szintén kíváncsi lennék rá. Lévén, nincs kliens-szerver kommunikáció, nincs VAC, nincs semmi.
  • Myselor
    miért baszott rá?:D kíváncsi lennék
  • Krysael
    Hello!
    Van aki még farmol Bossokat, Terra stb?
    Szívesen mennék, de egyedül, se eddigi teamekkel nem sikerült leölni azt a nagy "gyíkot" :D

Steam profil: http://steamcommunity.com/profiles/76561198013082659/
  • wesker24
    Az illető meghackelte a játékot van egy server cucc amivel megtudod hackelni a játékot és minden egyes pörgetésnél Legendary weapon-t kapsz !

Haver is megcsinálta rá is baszott ! xD
  • jatiking
  • IMYke2.0.0.0
    Így jártam :)
  • jatiking
    Ez meg,hogy? :O

• Fpocok
    Nem én mondtam Imi...

Itt van:
  • wesker24
    Kinek mennyi van ?

• IMYke2.0.0.0
    Biztos én vagyok béna, de csak ezt találtam:

Gomb társításoknál nincs hasonló funkció.
  • Fpocok
    Beállításokban VAN ilyen opció.
  • lalakov
    Van ilyen. Engem ütött már el úgy vonat, hogy a közelében sem voltam. :(
  • skymannn
    Srácok, valaki nem tudja hogyan tudnám felcserélni az egér gombkiosztást salvador gunzerkerje alatt, a bal egérgombbal a jobb fegyó lő és ez pepitában. A beállításokban nem találtam erre opciót.
  • Myselor
    nem akar esni ez a szaros conference call:P ejnye már.az istenit xd