7269
Borderlands
OFF/WAREZ topik
Borderlands 2 XBOX360 topik
Special weapon effects
MIT TARTALMAZ A GOTY VÁLTOZAT?
OFF/WAREZ topik
Borderlands 2 XBOX360 topik
Special weapon effects
MIT TARTALMAZ A GOTY VÁLTOZAT?
-
#3054 me nősoviniszták vagytok :DDD (én is) -
#3053 nekem is ugyanígy xd -
#3052 Jah Manci nekem is tetszik már öt is kimaxoltuk Maya mellett !
Már van 2 Lvl 50-es csaj karakterem :D -
#3051 jah hát akkor értem,mondjuk nem tudom milyen kari jöhetne még,de biztos nem most fog még jönni,de kíváncsian várom:)nekem a mechromancer is nagyon bejön ^^ -
#3050 Az a baja hogy azt majd megint meg kell venni és nem lehet tudni milyen áron lesz majd szerintem és persze nem tartalmazza a Season Pass az új karit ha lesz ! :D -
#3049 most az a baj hogy új karakter klasszok jönnek majd?:) -
#3048 Ez nagyon jól sikerült:
Breaking down the borders -
#3047 ;(
-
#3046 "egyébként meg mindenféle spéci cucc nélkül is jól el lehet lenni ám a játékban :D"
Én tudom... de ezt mond azoknak a csalóknak is, akik így akarnak megszerezni 1-1 cuccot.
:DD -
#3045 nézőpont kérdése :-)
egyébként meg mindenféle spéci cucc nélkül is jól el lehet lenni ám a játékban :D -
#3044 moddolni ez esetben = csalni. -
#3043 Aki nagyon moddolni akarja a játékot, nem órákat szenvedni 1-1 cucc megszerzésével, annak ez a link hasznos lesz:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Save editor kell hozzá, gamecopyworld-ön fent van. -
#3042 Ennyit tud ez az irodai gép. Örülök, hogy fut. -
Landor #3041 a gunzerkerek már csak ilyen kötekedőek -
#3040 de hülye vagy:) most amúgy mért kötekedsz?:P -
Landor #3039 kicsit off.de hogyha valakinek tetszik a borderlands 2ben a gunzerKing életfilozófiája,akkor ez is biztosan fog,mint nekem :D
-
#3038 kicsit off.de hogyha valakinek tetszenek a borderlands 2ben a wub wub zenék,akkor ez is biztosan fog,mint nekem :P
-
#3037 jó tudom,de nem az hogy unom,csak legalább a dlc-n változtassanak,rakjanak be új legendaryt,meg vegyék ki a boss lockot,és kussolok:P am ti is ennyire nehezen találtok partnert játszani?aki értelmes -
#3036 bazz... egy hónapos a játék, most jött ki dlc... türelem :D -
#3035 am ki tudja mikor jön a következő dlc?vagy valami változás mikor lesz ezekkel a bossokkal? -
#3034 am hyperius nem annyira genyó mint gondolnánk,egészen könnyen ölhető a captain scarlet dlc-s smgvel.1 sráccal most öltük meg,nem volt nehéz így:) -
#3033 mintha a játék nem csalna eleget:) -
#3032 fhuu ez jó low graf... -
#3031 És cserébe egy piszkos kis csaló. -
#3030 Ö is ugy járt ahogy a többiek akiket csaláson értek !
Persze nulláztáka badass Rankot meg nem tom mi volt de cserébe volt egy csomó Legendary Gunja ! -
#3029 én amúgy azon gondolkodtam nem is csodálkozom ha valaki hackel szerez meg 1 cuccot,pl a warrior shotit,komolyan mekkora vicc hogy beesik a lávába vagy alá,és baszhatod ha 100x-ra kiesik,nekem is nem 1x esett alá tök jó cucc,de a conference callt ki se dobta,jó én nem hackelek,de akkor is megértem őket.szarul van megcsinálva ennyi,a bossok is csalnak,sok hülyén megoldott dolog van,pl újrakellet raknom a játékot,a windowst is,eltünt az összes badass rankom,headem skinem,vicces volt mondhatom.nem simán a mentések tárolják ezeket,valami tök más rendszer fájl.megszereztem oké,de nem volt kellemes érzés.meg hogy vannak olyan narancs cuccok,amik kiesnek ,pl a hornet,tegnap este óta 4 esett,de max 49lvl.most mondjuk ezt eljátszom a baby makerrel.kiesik mondjuk 2 nap után,és csak 48as vagy 49,hát ez is mekkora szar,miért esik kisebb szinten?lenne mit patchelni én azt mondom,és kikéne venni ezt a szar boss lockot is ,mert nem lehet így másokkal se játszani,megölik akkor kivel megyek?alig van értelmes ember az már megölte,mit csinálok?na mindegy:) -
#3028 Szintén kíváncsi lennék rá. Lévén, nincs kliens-szerver kommunikáció, nincs VAC, nincs semmi. -
#3027 miért baszott rá?:D kíváncsi lennék -
Krysael #3026 Hello!
Van aki még farmol Bossokat, Terra stb?
Szívesen mennék, de egyedül, se eddigi teamekkel nem sikerült leölni azt a nagy "gyíkot" :D
Steam profil: http://steamcommunity.com/profiles/76561198013082659/ -
#3025 Az illető meghackelte a játékot van egy server cucc amivel megtudod hackelni a játékot és minden egyes pörgetésnél Legendary weapon-t kapsz !
Haver is megcsinálta rá is baszott ! xD -
#3024 -
#3023 Így jártam :) -
#3022 Ez meg,hogy? :O
-
#3021 Nem én mondtam Imi...
Itt van:
-
#3020 Kinek mennyi van ?
-
#3019 Biztos én vagyok béna, de csak ezt találtam:
Gomb társításoknál nincs hasonló funkció. -
#3018 Beállításokban VAN ilyen opció. -
#3017 Van ilyen. Engem ütött már el úgy vonat, hogy a közelében sem voltam. :( -
#3016 Srácok, valaki nem tudja hogyan tudnám felcserélni az egér gombkiosztást salvador gunzerkerje alatt, a bal egérgombbal a jobb fegyó lő és ez pepitában. A beállításokban nem találtam erre opciót. -
#3015 nem akar esni ez a szaros conference call:P ejnye már.az istenit xd