7269
Borderlands
OFF/WAREZ topik
Borderlands 2 XBOX360 topik
Special weapon effects
MIT TARTALMAZ A GOTY VÁLTOZAT?
OFF/WAREZ topik
Borderlands 2 XBOX360 topik
Special weapon effects
MIT TARTALMAZ A GOTY VÁLTOZAT?
-
Fooka #3094 Ezek a kódok vajon meddig élnek? Melóból kicsit nehézkes az aktiválás, este meg mire hazaérek...áhh bosszantó -
#3093 Nekem ez a Master Gee nem engedi a kő mögé bújást.Illetve elbújok,de pár másodperc múlva elkezd sérülni a pajzsom...pedig nem kapok találatot. -
#3092 mitől függ, hogy copypastelni lehet a shift kódot? egyszer sikerült csak eddig -
#3091 Új kódok:
WinPC: CBK3B-5JCH9-RB3BJ-BBTBB-T6FCR
PS3: KJ53B-RRRST-F9TKJ-ZJWT3-WBHZK
X360: KJ53B-RRRKX-B6XJR-WRTT3-WBH3R -
#3090 volt igen.bugos kicsit.én is imádtam.nem is csináltam meg inkább ^^
-
#3089 Azért az nagyon f@sza, hogy a Bandit Slaughter Round 5. 3 hullámának végén csak szól a zene és nincs ellenfél. Szuper, kezdhetem előlről az 5. kört.
Másnak is volt ilyen? -
#3088 ez nagyon jóó.kell:) -
#3087 Az ilyen dolgok miatt a PC az én platformom :D -
#3086 -
#3085 ez már tájírás :D
de beteg :D -
#3084 Jedinek mindig is erős fórum-tájszólása volt:) -
#3083 mindÉg? jajmá :D -
#3082 MINDÉG el kell valahogy verekedned magadat addig, hogy legyen hova visszarakjon. Mi amúgy vissza szoktunk menni Sanctuaryba amúgyis és onnan megyünk újra quest-re. Meg kell tanulni/szokni a terepet, meg az ellenfeleket és pikk-pakk el lehet jutni bárhova újra (némi levágásokkal). -
#3081 Az oké, csak kevés időm van játszani, a story pedig érdekelne. De így nem haladok :( -
#3080 Új kódok!
WinPC: CBKB3-3BKH9-XB3J3-BJB3B-H53CK
PS3: WB5JJ-KX6HJ-XHJCT-ZBKJB-XW3J6
X360: WB5JJ-KX6CR-TFRBX-WFJJB-XW3S6 -
#3079 Há ez ilyen, de közben fejlődsz, mindég fun gyilkolni. -
#3078 Én elhiszem, nekem is volt többször is ilyen, de sosem zavartattam magam miatta. Mondom ezt 6 végigjátszás után. -
#3077 Látom volt egy 'edit'-ed. Igen, 1-2 perc. Lenne. Ha nem kéne kilőni megint a teljes populációt. -
#3076 HNem mondanám, ha nem így lenne, elhiheted. Tegnap toltam le egy pályát, a legvégét nem sikerült befejezni rajtam kívül álló okok miatt. Ma beléptem, betöltöttem, és a pálya felét (jó nagy pálya) lőhettem ki megint (majdnem 45 perc). De biztos én vagyok a béna és menjek a picsába, mert nekem nem is igazán tetszik ez a játék, mert nekem ez bosszantó. -
#3075 Fast travel station-ökhöz dob vissza mindig. Majdnem minden második területen van egy. Célirányosan 1-2perc alatt visszajutsz oda, ahol abbahagytad. Egyébként valóban, ez nem az a fajta játék amivel 15-30 percet játszik az ember. -
#3074 Hát aki ezt kitalálta, az elmehet a picsába: nem igaz, hogy nem tudok egy fél órát játszani anélkül, hogy mentés és kilépés után ne dobna vissza oda, ahonnan elkezdtem a szerény kis félórámat!! -
Csokis #3073 Nekem a legelső naptól elfogadja vágólapról! -
#3072 Az utóbbi 3-4 kódot már elfogadja rendesen, de előtte tényleg nem ment egyszerre. -
#3071 Jaja, ez most nálam is működött, eddig be kellett raknom kisebb ablakba. -
#3070 Köszi! S végre vágólapról is elfogadta. Nekem, legalábbis, eddig, nem sikerült így. -
Csokis #3069 Új kódok!
WinPC: CBKB3-3BKH9-XB3J3-BJB3B-H53CK
PS3: WB5JJ-KX6HJ-XHJCT-ZBKJB-XW3J6
X360: WB5JJ-KX6CR-TFRBX-WFJJB-XW3S6 -
#3068 online tv? -
#3067 azt hogy? -
#3066 Nem kell hozzá digi kari, elég egy VLC -
#3065 nagyon helyes:) ez jöhetne minél hamarabb, a buzi raid bossok nem kicsit elvették pár ember érdeklődését köztük az enyémet is csökkentette.nem sok emberrel lehet jót játszani mostanában. -
#3064 na végre ez jó hir mármint a szintemelés is meg az hogy az Eridiumot másra is lehet költeni ! Már igy is elég rég 99 van belöle ! :D -
#3063 Most olvastam twitten, hogy majd lesz szintemelés (sejthető volt), illetve az eridiumot majd el lehet költeni másra is. -
Landor #3062 viszont te meg nem vagy az :D:D:DD -
#3061 Jah játszik cikket olvasol meg TV-t néz gondolom digitális kártyája van és azzal nézi a müsorokat ! :D -
Landor #3060 mi ez a kép? tv-zel, játszol és közbe cikket olvasol? te valami csodagyerek vagy? :DD -
#3059 Na csak sikerült lenyomnom az új raid boss -okat is! De Hyperius (viszonylag) könnyen csak Salvador -al lehetséges. Viszont Master Gee olyan szinten szánalmas, hogy arra már nehéz szavakat találni. Őszintén szólva ha a Gearbox ennyit tud raid boss címén összehozni (és itt most gondolok az eddigi háromra) akkor ezzel a lendülettel abba kellene hagyniuk a dolgot... Terra igazából attól (lenne...) nagyon nehéz, hogy csak úgy belök a szakadékba. Hyperius már úgy fél percenként levesz kb. 100K -t a pajzsodból, életerődből és ez így szánalmas. Nem azért nehezek mert jól/ügyesen harcolnak hanem mert sok az életerejük, kivédhetetlenül támadnak. Fantázia: 0.
Viszont Master Gee egy igazi orbitális ostobaság. Megkockáztatom, hogy ilyen alapvetően remek játékban ennyire elbaltázott boss -t én még soha nem láttam. Szóval, egy FPS játékban fegyverrel gyakorlatilag nem lehet megsebezni. Vagy ha igen hát nem igazán látszik rajta. Öngól #1. OK, zavarjuk bele egy worm által otthagyott savtócsába csak így lehet kinyírni. Viszont a bejárat környékén van egy kő ami mögé ha bebújsz akkor már az első worm sava is szépen kinyírja kb. egy óra alatt. Öngól +100. :)
Szóval Master Gee áltimét tektiksz. :D Berohansz, elkerülöd a totál csirke támadásait (öngól már megint...) és amint jön az első féreg leölöd és belecsalod Gee -t a tócsába. Akkor jó ha olyan zöld izé villan fel körülötte. Ekkor ugyanis bekapta a sebzést és semlegesítette a tócsát. Ez azért fontos mert máskülönben ez az egy tócsa is belepi az egész pályát és kinyír még Gee előtt! Ha megvolt ez az akció akkor visszarohansz a bejárathoz és befelé nézve bal oldalon bebújsz a kő mögé. Gee ekkor már halott csak még vagy egy órán keresztül nem fogja majd fel! XD Ugyanis minden tócsa amit "elnyel" onnantól kezdve folyamatosan sebzi! LOL! sőt LLOOLL...
Kis tipp. Tedd át ablakos módba a játékot. (Alt+Enter) Majd vedd vissza kicsire a felbontást és ekkor azt csinálsz a gépeddel amit akarsz és közben látod, hogy Gee mikor purcan már ki végre. Ennyi. Komolyan. De tényleg... :D Egy kép az öldöklő küzdelemről: (Gyengébb idegzetűek inkább meg se nézzék!!!)
Jé, megjelent a Warfighter?! :D És még Snooker -t is néztem közben. -
#3058 Pontosan. Direkt azért vettem season passt, hogy ne kelljen szarakodni, erre meg kihoznak mindenféle dlct még mellette? Leszophatnak. Én nem veszem meg. -
#3057 nekem csaj karaktert hozzanak megint:P am ez engem is érdekelne ki mit tud,esetleg az új dlcről ^^ -
#3056 Gunzerker jóak, csak törpe, alig látok ki vele vaze! Hihetetlen, fedezék közelében vagy, ellenség behuppan mögé és véged, mert nem látsz rá ha térdre esel. Maya-ával kényelmesen ellövök a zerkerek feje felett vízszintesen is.
Amúgy énnekem hozhatnak új karaktereket, szeretem őket kiisemrni, próbálgatni.
Mik várhatóak? Tudni valamit? -
#3055 jah:P meg mert nem tudnék játszani a többi karival.tök jók de nem igazán jönnek be,még talán axton,meg zer0 is jó,de nem játszanék a gunzerkerrel pl.nemtudom miért:)