7269
  • IMYke2.0.0.0
    Teljesen egyetértünk. S örülök, hogy nem csak nekem ez a véleményem.
  • Fooka
    Elképesztő! Hogy van pofája a Gearboxnak ultranehéz contentet kiadnia, amit csak a legjobbak képesek megcsinálni? Nem is értem...srácok nemár! Ha elsőre lemenne minden az lenne a szar.
  • Nagylaci
    És folytatnám is a logikai sort. Ha így megy tovább akkor nagyon nem kötelező megvenni a 3. részt sem... Szóval ez egy veszélyes logika!
  • IMYke2.0.0.0
    Nem kötelező grindelni. Ahogy Diablo-ként kezelni sem a játékot.
  • JethroHUN
    MMO-s szarfos grinddel akarták toldani a játék időt, ennyi a magyarázat.
  • Myselor
    nem sírunk mi,csak nagyon idegesítő hogy rontják el a dolgokat,a dlcvel egyre jobban,hidd el nem az az átlag aki még 50ig nem jutott el.sőt 2-3 50es karija van általában az embereknek,azért jó ideje megjelent a játék hozzá.de hogy egész dlc alatt,nem találhatsz már narancs cuccokat,lilát is alig,és előállnak ezzel a seraph szarral,amiért konkrétan szopni kell.vicc.a dlc maga jó volt.mókás kalózos cucc,de ennyi.mostmár mit csináljunk?:)ha azt nem lehet amit igazából tudni kéne
  • Myselor
    nagyon igazad van,nehogymár úgy legyen ez kitalálva hogy napokig vagy hetekig szenvedjél 1-2 narancs szarért ha kiesik akkor van egy pöttynyi esélyed a bossok ellen.vicc.nekem már bőven jó cuccaim vannak.de mire megyek vele?szopok folyamatosan,ha csak nem jön egy op és kb egyedül lenyomja xd
  • Myselor
    az a baj igen,erre van tervezve a dolog.gunzerkerrel ledarálod és helo.nade mással?:D am én csak játszanék,szeretnék jól szórakozni,bossokat ölni.már sokszor végigvittem a játékot.de így nincs mit csinálni,mert ezt se lehet
  • Krysael
    Hát igen.
    Remélem figyelik a rengeteg beérkezett levelet/reportot és javítanak majd.
    Mert a jó bossfight se nem könnyű, se nem lehetetlen/élveztehetlen.
  • Myselor
    hát igen,tök jó lenne hogyha élvezhetővé tennék.legyen kellően nehéz,de ne kapjál agyfaszt tőle,az már nem mókás:) de mit csinálnak?semmit
  • Krysael
    Nem sírás, észrevétel!
    Amik rengeteg játékot vittek előre, végülis a vásárló érdekeit kell szem előtt tartani.
    Semmi problémám nem volt a játékkal, szívesen vittem végig 1-2x
    De már Terra után rájöhettek volna hogy az itteni 4 fős raidekkel valami gond van, nem megfelelően van balanceolva.

Vagy friss lvl 50 es vagy Zöld/Kék esetleg 1-2 Lila itemmel és esélyed nincs Bosst ölni
    Vagy szerencséd volt és kiesett a Bee meg 2x Conference és 1 hitelsz mindent!

Bossfightnak nevezett élvezeti Faktor Huss* Eltűnt!
  • Nagylaci
    Aki gondolja vegyen fel Steam -en, én meg tudom ölni szélsőségesen DPS -re húzott Salvador -al Hyperius -t. Most már úgyse nagyon tudok mit csinálni a játékban úgyhogy esetleg segítek akinek kellene! Amúgy csináljátok Normal szinten! Fura mert terránál tök mindegy de Hyperius lényegesen erősebb TVHM -ben!
  • Krysael
    Az a vicc hogy néha revive-olni sincs lehetőséged.
    Boss fél MP ként lő/dob/rúg/csápol/kiüt ami megszakítja és aki éleszteni szeretne az is belehal. Megfelelő mechanikával és nerfekkel tökéletesre lehetne csiszolni ezeket a raideket 4!! ember számára de így 40 se lenne elég.
  • IMYke2.0.0.0
    Minden személyeskedés nélkül: folyamatosan sírtok. Nem értem.
    Sokan még csak 50-es szintig sem jutottak el, mert nem sok idejük van rá.
    Én hiszem, hogy a DLC-kkel, és a patchekkel rendbe lesz rakva a játék. Viszont a sírás-rívás sehová sem vezet.
  • Myselor
    igen nincs semmi jó dropjuk krisztályt is csak a fasz hyperius dob xd. jó játék meg minden imádom de szar ez így.amúgy szerintem ebben a dlcben egy rohatt narancs nincsen,csak a seraph cuccok:)
  • Myselor
    hát igen pont ez a baj,nem vagy egyenértékű a bossokkal.sőt 4en se vagytok,akkora hihetetlen sebzést basz rátok hogy instant haltok,most ezzel mit lehet kezdeni?semmit.valaki életben marad próbál revivelni.nincs healer igen ez a gond,meg hogy ez nem egy mmo,vagy nem a wow,itt nem ilyen bossok kellenek
  • Nagylaci
    Pont jól látjátok szerintem is mi a probléma! :) A Gearbox -nak nem tűnt fel, hogy ez nem WoW... Az a mechanika ami ott működik az ebben a játékban csapnivalóan vacak. Ráadásul, javítsatok ki ha tévedek (nem WoW -ozok), de ott megéri lenyomni azokat a boss -okat. Mert itt mi a francnak?! Gee még csak kristályt sem dob! Sőt ma még lilát sem dobott csak 2 kéket. Ezek nem normálisak... Már ami a raid boss -okat illeti. Amúgy imádom a játékot!
  • Krysael
    De a WoW szintű bossfightokban is "normális" sebzése van a Bossnak, az embereknek megfelelő mennyiségű Health Pool juk, és a WoW-ban van a HP fenntartására alkalmas Healer aki itt hiányzik.

Csak úgy Bossokat/Fightokat nem lehet átemelni más játékból megfelelő alap nélkül
  • ntex
    WoW szintű bossfightot akartak csinálni, egyértelmű hogy onnan vették az ötleteket
  • Myselor
    komolyan ennyire nehéz lenne a gearboxnak kiadni egy nerf patchet ezekre a hülye bossokra?most miért kell elvenni az ember kedvét a játéktól.nem lehet ezeket a szarokat rendesen megölni,csak ha véletlen valami op emberrel kerültök össze.nem az menne,de mik ezek az instant death attackok,most komolyan és közel se vagy hozzá.nem értem én ezt.jó lenne ha valamit kiadnának hozzá.vagy jöjjön a level up patch,addig nem lehet sokmindent csinálni,csak fejlődni új karival
  • Nagylaci
    Rögtön megvan neki. Szimplán az a "melee" támadása oszt' jónapot...
  • antgecc
    Zero mikor kapja meg az introban látható kardját?
  • lalakov
    Köszönöm. :)
  • MerlinW
    Terra-t végigjátszás után kapod (első után is), de mindigg lvl52-es. A "szúnyogot" második végigjátszás során adja be random, nagyon kis eséllyel és mindig 47 körüli szinten.
  • szomferi
    mind 52-es szintű, ha jól tudom, a te szintedtől függetlenül
  • lalakov
    Ezek a fő szörnyek csak 50-es szinten jönnek elő vagy bármikor a szintemhez igazodva?
  • szomferi
    elcsapta a vonat? de nagy :D
  • jatiking
    Okés.próbálom majd,hátha...Ezeket az új baba színű cuccokat tesztelte már valaki?
  • Nagylaci
    A zöld villanás nélkül nem jó a dolog. Érdemes átfutni neked is a savszökőkúton, de jó gyorsan, mert akkor Gee utánad jön pontosan és elnyeli a savat. Persze akkor neked egy ilyen átfutást legalább túl kell élned. Amúgy ha beleállsz a szökőkútba te is el tudod nyelni nem csak Gee.
  • jatiking
    Már ezt is tudom,köszönöm.
    Én várom a honosításod. :)
  • IMYke2.0.0.0
    1 Arany Kulcsot kapsz vele, amit beválthatsz cuccokra a Sanctuary (Szentély) nagy aranysárga (halálfejes) ládájánál.
  • jatiking
    Na a Vera. :D Nehéz előcsalni,nekem még nem sikerült. :D
  • Nagylaci
    Ez nagyon jó! :) Gearbox fórumon találtam. Azt írja az illető, hogy nagy nehezen sikerült Vermivorous -t előcsalnia. Persze rohant előle elég sokat és egyszer csak azt vette észre, hogy már nem követi többet. Csodálkozva hátranéz, hogy mi is történhetett. Erre ezt látja:

Elütötte a Hyperion vonat! :D Mekkora poén. :)
  • jatiking
    Úgy csináltam most az utolsó 4-et,ahogy írod.Fogócskáztunk,de semmi villanás. :D
  • jatiking
    Mit tartalmaznak ezek a kódok?
  • Nagylaci
    Amikor a férget kilövöd akkor a helyén marad egy egész kis "savszökőkút", szóval buzog vagy mifene? PONTOSAN bele kell csalni Gee -t! Láttad ahogy valami zöld "pajzsszerűeség" felvillan körülötte? Mert csak akkor tűnik el a sav, máskülönben megszívtad.
  • IMYke2.0.0.0
    És én ezt hogy utálom - miért nem lehet mondjuk 9 óráig érvényes egy ilyen kód, vagy 1 napig?
  • jatiking
    4.menet volt ilyen elbújós.Mindig ez történt.Volt,h állt a sav a pályán és semmi reakció nem volt neki. :D
  • Nagylaci
    Akkor valószínűleg nem "szívta" fel a savat! A lényeg ahogy írtam, hogy ha kilövöd a férget akkor Gee sétáljon bele és legyen olyan fura zöld villanás. Csak akkor nem fog terjedni a tócsa az egész pályára. Egyébként meg Gee is elég bugos. Azt írják, hogy néha kifagy a játék amikor meghal, kidobálja a loot -ot a pályáról, egyáltalán nem dob semmit amikor meghal, stb... Szóval lehet, hogy egy bug -ba futottál. Többször próbálva is ez történik?
  • Tatyla
    Általában 3 órát sajna én is ezért maradtam meg maradok le sokrol