7269
  • Nagylaci
    Igazából a Baby Maker az egyik legkönnyebben megszerezhető legendary! Ez a lehetetlen nevű "Madame Von Bartlesby" relatíve sűrűn dobálja őket. Az első kb. ötödikre esett belőle (mondjuk ez lehet, hogy mák...), a második már tovább tartott, de ha jól tévedek úgy húsz alkalomnál az sem volt több. Ennél szinte mindent tovább tartott kifarmolni.
  • Fpocok
    Ja boccs, azt hittem arra gondolsz :D
  • Zs0lt1
    mondtam én egy szóval is azt?
  • Fpocok
    Ne vonjunk le elhamarkodottan következtetést... lehet nem csalással szerezte a másodikat...
  • Zs0lt1
    2 babykiller?

kthxbai :D
  • Nagylaci
    Csináltam egy videót, hogy pontosan mit kell csinálni Gee ellen. Messze a legkönnyebb, legértelmetlenebb boss a játékban.

• Krysael
    Amúgy a sok item bug ellenére szerintem még mindíg Warrior az egyetlen értelmes Bossfight a játékban.

Friss 30 és 50 körüli szinten is.

Szükség van pozicionálásra, az addok is normálisak (sőt jól is jönnek ha épp meghaltál)

És viszonylag normális/jobb felszerelésben is kellemes időn belül élvezettel leölhető.
  • Nagylaci
    Én lenyomom csalás nélkül! Salvador, The Bee, 2xBaby Maker, mire lenyom FFYL -ba addigra alig van életereje, úgy csináltam, hogy ott is tovább gunzerkelek és a maradék életét is leszedem úgy. Puff Second Wind -és nyertem is. :)
  • Krysael
    Na az meg a másik profi item.
    Több milliónyi random item és csak a Conference,Bee,Baby Makerrel érvényesül az ember.

De talán csiszolnak rajta.
  • MerlinW
    Azzal is próbáltam, fele annyit sem ér. A YT videó, amire gondolsz csalással készült. Az elején, a pajzs felhúzásáig nincs idő megölni, akármilyen sebzésed is van.
  • Nagylaci
    Mert nem conference call kell! Hanem 2 Baby Maker. Pillanatok alatt vége...
  • ntex
    Megjegyzem Warriornál lehet meg sem találod ha véletlen beesik alá vagy a lávába, meg alapból túl nagy területen szóródik szét a loot. Egyszer pont láttam hogy egy lila item olyan szépen ívesen repült a warrior hullájától ellentétes irányba és landolt a láva közepében. De volt olyan is hogy egy kék fegyvert az egyik tök félreeső kis kiszögellésen találtam meg, csak azért mert véletlen elnéztem arra
  • MerlinW
    2xConference + Bee-s Gunzerker - csalás nélkül - is csak ügyességgel és tudja megölni Hyperius-t 5-6 perc alatt. Próbáltam, tudom.
  • Nagylaci
    Én amúgy MÁINDEN boss -t le tudok solo -ban nyomni a játékban és ennek ellenére, illetve éppen ezért, hogy tudom micsoda irgalmatlan idegőrlő szarakodás kell ehhez mondom, hogy ez a rendszer nagyon el van kúrva...
  • ntex
    Ott a pont :)
  • Krysael
    Hát szomorú hogy ilyen néhány ember hozzáállása.
    Meghallgatjuk egymást, segítünk, de mindig akad valaki aki csak a saját igazát hajszolgatja...

A sírás és az észrevétel között rengeteg különbség van és ezeket a fórumokat pedig ezért hozták létre.

De örülök hogy rendelkezel egy 2xConference + Bee-s Gunzerkerrel aki 1 hitel minden bosst, jó fightokat.
  • Myselor
    hát igen.de mindegy úgylátszik.túlságosan szeretem ezt a játékot ahhoz és túlságosan játszanék tovább vele,csak nem a szopásból állna csak mostmár.az lenne jó.de tényleg félre kell rakni akkor ezekszerint egy időre
  • Nagylaci
    NEM SOKAN! hanem szinte mindenki. Szóval valami talán lehet abban amit mondunk...
  • Myselor
    épp ez a baj hogy nem tesznek semmit.nem csak mi "sírunk"sokan a hivatalos fórumon is,de nincs változás.patchelnek ezt azt,de semmi komoly nem érkezik
  • IMYke2.0.0.0
    A sírásokat már nem is olvasom el - ezt jól látod.
  • Fooka
    Minden tiszteletem a tiétek, kár, hogy én nem tudok ilyen ütemben haladni a játékkal. Totálisan megértem a problémátokat, készséggel el is hiszem, hogy elkúrtak ott valamit. De amikor már inkább csak kínlódás és nem örömforrás a játék akkor mi értelme? Majd ha kidobnak egy peccset vagy a köv. DLC-t akkor olyan kis cafatokra szaggatjátok azt a szemétládát amilyenre akarjátok.
  • Nagylaci
    Ebben totál nincs igazad! A Bee CSAK a hülye DJ -ből esik, a Conference Call csak a warrior -ból, stb... Szóval ahelyett, hogy az emberek JÁTSZANÁNAK a játékkal és élveznék, soha véget nem érő warrior run -okat nyomnak. Nem jobb lenne ha tényleg véletlen lenne, hogy hol mi esik?! És akkor a játék azt díjazná, hogy sokat játszol vele. Most azt díjazza, hogy kurva türelmes vagy és jól bírod az unalmat. Na ez a nagy királyság!
  • Krysael
    De sajnos félreérted, gondolom nem olvasod végig a hozzászólásokat.
    De legyen ahogy gondolod, ha ennyire nem vagy képes hogy elolvasd és felfogd mit ír a másik.

Én ezen nem fogok vitába szállni, de annyit mondok amit te itt írsz az egyáltalán nem tükrözi azt hogy felfogtad miről beszél a másik.
  • IMYke2.0.0.0
    Nincs külön loot-rendszerük - csak a változókat módosították velük szemben.
    A játék teljesen véletlen generálással dolgozik.
  • Myselor
    én szerintem mi teljesen egyetértünk,az a baj ők nem akarják azt megérteni hogy lenne mit javítani ezen akárhogy is nézzzük.de mindegy én nemvitázom
  • IMYke2.0.0.0
    Épp ez a baj, hogy nem értem félre - azt olvasom napok óta, hogy meg a sírás-rívás, hogy mennyire nem dobnak jó lootokat, meg milyen nehéz megölni ezt-azt a játékban...
    DE(!), ha könnyű lenne megölni őket, akkor azért sírnátok...
    DE(!), ha az első komoly Boss szuper lootkat dobna, akkor azért sírnátok, mert utána nincs értelme semmit sem grindelni...
    DE(!), ha mindig minden ládából, ellenfélből a lescriptelt tárgyak (azaz: mindig ugyanaz) esnének, akkor azért sírnátok...

Fel kell fogni végre, hogy ez a játék MÁS, mint a Diablo és a klónok, és azt is, hogy a játék még koránt sincs kész: jön még 3 nagy DLC, rengeteg kis DLC-vel nyakon öntve.
    50-es szintű karaktered van már nem is egy?
    Akkor pihi.

Menj focizni, csajozni, bicajozni (amíg az idő engedi), vagy nézz meg egy filmet, stb.
  • Myselor
    én is.1-t xd inkább bossok droppolnak tényleg.
  • Nagylaci
    Jó, igaz. Viszont a legjobban "vágyott" OP cuccok csak belőlük esnek. Szóval még maga a rendszer is a "normális" játék ellen van igazából.
  • MerlinW
    Bizonyos legendary tárgyak. Én nyitottam már ládából is Legendary-t.
  • Nagylaci
    Akkor itt jegyezném meg, hogy majd ha ott leszel és tényleg élvezed, hogy szopatnak :) akkor írd, hogy hülyék vagyunk! (Jó, tudom nem ezt mondtad...)
  • Nagylaci
    "Valamit elfelejtesz Te is és a többiek is: a Borderlands 1-2 véletlen generálással dobja a milliónyi tárgyat - ebben még a Diablókat is megveri.
    Tehát, ne várd, hogy majd a Kedvedért, kedvetekért dobják az egész működő rendszert és a Boss-okra külön loot-rendszert kreálnak."

Te mégis miről beszélsz?! Éppen, hogy a Boss -oknak saját, külön loot rendszere van! Legendary tárgyak csak és kifejezetten boss -okból, mini boss -okból esnek! Szóval nincs értelme úgy effektíve játszani a játékkal egy idő után hanem végtelen farm run -okat kell nyomni ami már önmagában is idegesítő.
  • Fooka
    Én elhiszem, hogy szar, a közelében sem járok még. De ha ennyire kivitelezhetetlen akkor minek görcsöltök rajta? Biztos van még mit csinálni, vagy ha nem hát rakjátok félre vagy üssétek a Gearboxosok fejét, hogy észhez térjenek.
  • Krysael
    Nem Isten mód kell, de nem is a végtelen/fölös Grind ami után God Mode "ON"
  • MerlinW
    4-en kell raid boss-t ölni ennyi. Máris nem olyan nehéz. Nem egy főre van kitalálva. Gondolom WoW-ban sem egyedül ölik a raid boss-t.
    Siren a távolból éleszti a társakat, Zero eltereli a figyelmet, Gunzerker és Commando tankként pusztít. 3-4 sirennel a legegyszerűbb.
    Megjegyzem Hyperius egyedül is ölhető, én Siren-el csináltam ki.
  • Krysael
    Teljesen félreérted....
    Leírtam, az nem élvezet hogy van 2 legendary item és ha szerencséd van, kiseik és akkor Instant megölsz bárkit...
    De az sem az hogy a "Tank" Axtonomat 90K HP/shield pool al 1 hiteli minden olyan ellenfél akit ha leölnék előrébb lehetne jutni akár 10-20 órja játék után is.
  • IMYke2.0.0.0
    Akkor meg azért sírnál, hogy a Bossok által dobott fegyverekkel végig lehet darálni a játékot és nincs értelme egy kezdő karekternek kinyitnia MINDENT a játékban.
    Lásd az elcseszett Diablo 3 rendszerét...
  • IMYke2.0.0.0
    Valamit elfelejtesz Te is és a többiek is: a Borderlands 1-2 véletlen generálással dobja a milliónyi tárgyat - ebben még a Diablókat is megveri.
    Tehát, ne várd, hogy majd a Kedvedért, kedvetekért dobják az egész működő rendszert és a Boss-okra külön loot-rendszert kreálnak.

Épp ez benne a kihívás - akik grindelni akarnak (alá Diablo-sorozat), azok is megtalálják a számításukat, és azok is, akik Borderlands-osan játszani.
  • Myselor
    nem értik meg úgyse.nem az a gond hogy nehéz.csak az hogy elvan baszva az egész,nem működik nagyon elnézték a dolgot,és nincs sok értelme vesződni vele,normális dropok sincsenek.közepesen legyen nehéz.kelljen próbálkozni,legyen taktika,de ne instant killezzel már a boss basszameg.
  • Myselor
    legyen akkor normal és true vault hunter különbség.ha ennyire a wow féle boss fightokat akarják behozni,akkor legyen normal és hc szintű.de akkor normális drop is legyen,am meg lehetne ezt csinálni,élvezhetőre is,ne mond már
  • Nagylaci
    Troll -e vagy?! XD
    Szóval legjobbak? Két Baby Maker és egy DPS -re felhúzott Salvador mitől tesz engem jóvá? Marhaságot beszélsz.