7269
Borderlands
OFF/WAREZ topik
Borderlands 2 XBOX360 topik
Special weapon effects
MIT TARTALMAZ A GOTY VÁLTOZAT?
OFF/WAREZ topik
Borderlands 2 XBOX360 topik
Special weapon effects
MIT TARTALMAZ A GOTY VÁLTOZAT?
-
#3214 Várgyá... Ne ess túlzásba :)
Vagyunk pár ezren, akik nem tudunk ilyen tempóban játszani, mint Te - és ennyi időnk sincs :( -
#3213 na most vagy 4x, vagy 4-szer :D
nekem 87 órám van benne, megvolt Zeroval és Mancival eddig (a DLC-be belekezdtem Mancival), a PT2-t most nyúzom Mancival -
#3212 jaja -
#3211 Te vagy ennyire lassú mert én már 4x-szer is végigvittem az alapjátékot !
A DLC-t meg csak Mancival vittem végig eddig ! -
#3210 Ez nem is csak arról szól, hogy mi van a ládában, hanem hogy megszerezzek még egy kulcsot - mondom ezt úgy, hogy 13-ból még egyet sem használtam fel 102 óra alatt.
Csak ámulok, hogy valakik már többször is végigtolták, Én meg még mindig az első sztorit nyomom. Ennyire lassú vagyok, vagy Ti toljátok ilyen sebességgel?
Egy kulcsot megszerezni meg valahol egy újabb sikerélmény, bár elég kretén időpontok vannak; főleg nekem, hogy hétvégén is melózok. -
#3209 devan,devan,devan... -
#3208 első végigjátszáskor még lehet,de később szerintem nincs.de rendben van. -
#3207 Pedig van. -
#3206 senkit,de arra lennék kiváncsi kinek kell még ilyen kulcs,semmi értelme nincsen már -
#3205 és az kit érdekel, hogy te nem használod? :D -
#3204 de amúgy minek kellenek még kulcsok?:) én nem használtam már mióta -
#3203 Figyelem!
Jön 5 kulcs.
A hivatalos időpontok itt láthatóak.
Szerintem ezen a tw-er címen lesznek kiírva.
Sok sikert hozzá mindenkinek. ;) -
#3202 érdekes patch,megint semmi érdekes. -
#3201 Jah én még csak 8000 körüli (alatta) badass rangban leledzem valahol... -
Fooka #3200 Uhh a második pont...not bad, not bad. -
Csokis #3199 Jött Patch!
- Added a toggle for whether textures should fade or pop in when a higher-resolution version loads. High-end computers can disable this to avoid seeing lower-resolution textures streaming in.
- Added the ability to reset all challenge progress for a character once they've completed 85% of all non-DLC, non-area-specific challenge levels. This will keep the player's current challenge bonuses and rank, but reset all challenge progress to 0 and allow challenges to be re-completed for additional ranks and bonuses. Resetting is available on the "challenges" screen of the status menu and will display as a tooltip at the bottom of the screen if the player has met the criteria.
- Fixed a bug where profile files set to "read only" were not being saved.
- Fixed a performance issue in Captain Scarlett and her Pirate's Booty content with PhysX set to Medium or High. -
#3198 Ezt használd a bee-hez:
Protection Relic (Shield Capacity +30% / Shield Recharge Rate +30%)
-
#3197 48 vagy 54, annyira mindegy egy 10-es fire rate mellett. -
#3196 Akkor majd ujbol neki esek : Darra jo h a baby makert kifarmoljam : D -
ntex #3195 Az AMP damage is nagyon gyenge, nekem valami 54K-s volt vagy 57K-s már nem emlékszem pontosan -
#3194 Jó az. A legerősebb is max 20k-s. -
#3193 Na sikerült kifarnolni . 'Alkaline The Bee' ahogy elneztem ez nem a legerosebb bee pajzs meg csak lvl 49 hiaba vagyok mar lvl 50 en es ugy farmoltam ki. 14342 pajzs 23323 recharge 48282 esamp damage -
#3192 hát igen.nem nehéz.van a hornet pisztoly az is könnyen esik.20killből 2x kiesett.aztán másnap reggel is 2x kiesett.és nagyon jó savas pisztoly:)hát az a pajzs a fabled tortoise egy rakás szar kb.mert azzal ugye nem sebzel nagyot,és hiába van nagy pajzsod ha szart se sebzel.nekem azért is nem kell:) -
#3191 Naugye! :) Mielőtt még tényleg azt hiszik, hogy két Baby Maker -e csak csalással lehet az embernek. Nekem mondjuk a Fabled Tortoise is nagyon könnyen esett, de az messze nem olyan OP cucc mint a Baby Maker. -
#3190 Lassan de biztosan megolom/quit/continue es lassan fe biztosan v 25 x megoltem mar : D -
#3189 hát ez a madame tényleg egész könnyen dobja a baby makert 11x megöltem és kidobta,nem a legjobbat csak elektromos,de nem rossz:) van savasom is azt jobban szeretem mondjuk:) -
#3188 Mindegy. Amikor kinyírod némi kis eséllyel dobja és tök mindegy mik a körülmények. Szóval türelem az kell rendesen. Vagy mázli! :D -
#3187 Meddig kell szorakozni a beevel ? : D (ameddig meg nem lesz) na de megis : D meg mind1 h megvan e csinalva az osszes mellek kuldi v nem mind1 ? : D -
#3186 Jó a videó!Köszi! :P -
#3185 Azért jó darabig használtam... 40-41... :D
Még nem vagyok 50. -
#3184 Hát akkor űberdisznópiszokrohadt egy szerencséd volt. Részben. Mivel a 35. szintű fegyót villámgyorsan túlhaladod és akkor már semmit nem ér. Próbáld meg újra megszerezni az 50. szintűt!
-
#3183 nem kicsit vagy mákos baszki :D
én kb eddig már összesen kb 50 órát elpöcsöltem azzal és még nem adta.
egyébként nekem a bee-t adta elég könnyen 8-9. próbára. -
#3182 Nem, a Hellfire nevű legendary smg -t dobja. Nekem nincs meg, nem tudom mennyire jó. -
#3181 Köszi szèpen : D akkor valszeg a warriort hagyom utoljàra : D a scorch v mi az gránátot ad ? : D -
#3180 "... Conference Call nevű shotgun. Ezt a Warrior dobja és NAGYON nehéz kifarmolni..."
Ezt már több helyen olvastam. Nekem elsőre dobta lvl35ön :D Akkor azt hittem, hogy mindig dobja, de ezek szerint csak szerencsém volt. -
#3179 Akkor először is várd meg amíg 50. szintű leszel! A legendary -k hozzád vannak skálázva szóval akkor már 50. szintű cuccokat farmolj! Legfontosabb a The Bee nevű pajzsot kifarmolni. Ezt Hunter Hellquist dobja Arid Nexus -Boneyard pályán. Ott az elején a DJ csávó aki rádiózik. El lehet szevedni vele elég sokáig akár. A második legjobb cucc (illetve együtt a kettő) a Conference Call nevű shotgun. Ezt a Warrior dobja és NAGYON nehéz kifarmolni. Ez után jól jön még a Baby Maker nevű SMG amit a Madame Von Bartlesby nevű miniboss varkid dob Tundra express -en. Érdekes és a maga módján erős pajzs a Fabled Toroise amit a Blue nevű miniboss dob Caustic Caverns -ben. Ami még jó lehet az a Nukem nevű launcher (nuke -okat lődöz...) amit a Balck Queen nevű spiderant miniboss dob Dust -on ELiie garázsa mögött a Bug Gultch nevű helyen. Hirtelen ennyi... :D -
#3178 Most vegeztem warriorral lvl 49 en most a mellekuldiket csinalom : D de jo lenne vmi ertelmes fegyver pajzs meg ilyesmi : D -
#3177 Attól függ hol tartasz pontosan, hányadik szintű vagy? -
#3176 Akkor semmi gond nincs :D -
#3175 Srácok kiket érdemes farmolni tvh ban ? : D