Borderlands

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
Végre csináltak valamit az inventoryval... mostmár nem ugrál annyira, hogy melyik item van kijelölve.

Parasite Eve 2, best game EVER!

szomferi
na, akkor erre kíváncsi leszek!
mikor szándékozod megvenni?

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Fpocok
Ezt én is olvastam tegnap. Simán elhiszem... viszont többen írták, hogy csaltak és nem szopták meg. Szóval nem minden csalóét resetelték. Ez szomorú :S

Parasite Eve 2, best game EVER!

XeeN
Amikor beregeltem Steamen, Preorder-nek hívták, a megjelenés pillanatában pedig átváltozott egyszerû retaillé, Premier Club nélkül. A kérdésedre válaszolva, ehhez szeretnék Sp-t vásárolni.

IMYke2.0.0.0
Nem találtam. Csak a képformátumba szkennelt, és úgy PDF-be tömörített verziót. Azzal semmire sem megyek a fordításhoz - az angol nyelvi fájlok ugyanis nem teljesek (aa Borderlands 2 archívumai nem szerkeszthetõk) és így a 300+, elérhetõ német nyelvi fájlokat kellene használni.
Viszont, a beazonosításhoz jól jönne a Guide. A Guide-ban pedig keresni volna jó, kulcsszavakra.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

UltraZord
ki az a barom aki megveszi ezeket? 😄 máshol tuti megtalálod

wesker24
Nah a BL2 Game Guide nekem is jöhetne ! 😄
IMYke2.0.0.0
Ha valaki megvette a BradyGames Game Guide PDF-ot a játékhoz, nem passzolná át nekem a késõbbi teljes honosítást elõsegítendõ?
A német nyelv miatt szopóágon vagyok a helyes elnevezésekkel, feladat-leírásokkal stb.

A szkennelt (lopott) verzióban meg ugye nem tudok Ctrl + F-et használni...

Hálás lennék!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tatyla
mondjuk az tök jó hogy a badass rankok mindegyik karakterre érvényesek...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

IMYke2.0.0.0
Elõvásárlás.

IMYke2.0.0.0
Csak a csalók szívtak.

"Installing Borderlands 2′s Mechromancer resets your badass rank/keys

UPDATE: Apparently, only cheaters have been affected by downloading the new character in Borderlands 2, so download away and mechromance, my pretties
!"

Megérdemelték. <#nyes>

UltraZord
de ez elõfizetés nem? mondjuk ott lenne, hogy ha csak bizonyos ideig lehetne megvenni

IMYke2.0.0.0
A DLC-k egyenként is megvehetõk lesznek - csak a Season Pass-szal olcsóbban, és elõre kifizeti az ember ezt az árat.

IMYke2.0.0.0
Igen, tudom, hogy eladod a dobozos verzióidat - még mindig nem felejtettem el, hogy vásárolni is akarok majd Tõled 😊
Az olcsó játékok keresésében - ratgab kollégát is megelõzve - jó vagy. Kár, hogy már engem is csábít a STEAM-es sötét oldal, mert én jobb szeretem a dobozos verziókat.
S ha lehet választani, akkor utóbbit részesítem elõnyben.

Viszont, karácsony környékén A Darksiders-eket STEAM-en veszem. A fejlesztõk felé tisztelgés gyanánt, mert rengeteg idõt játszottam a 2 epizóddal.

UltraZord
ez a season pass a dlck megjelenése után is megvehetõ lesz vagy csak ameddig ki nem jön az elsõ?

szomferi
*lenni

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

szomferi
franc, nem neked akart válasz lenne, hanem eggyel alattad, XeeNnek 😄

wesker24
Én meg már szabadulok meg az összes dobozos verziótól csak Porfogónak van fennt a polcon !

Ami kell steamre ugyis beszerzem olcsón és jó áron hiszen ismersz ! <#hehe>
IMYke2.0.0.0
CGDalaxisban vett, UK kiadású (tehát borító, lemez, kézikönyv), angol, dobozos verzióhoz (Premiere Club + Gamestop DLC) szeretném a Season Pass-t.

szomferi
az nVidia vajon milyen fajta játékot szórt szét a kártyák mellé? gondolom az európai verziót, ehhez akarod venni a SP-t?

IMYke2.0.0.0
Nem siettem el - nekem mindenképp a dobozos verzió kellett. Sõt, ha tehettem volna, akkor egy gyûjtõi verziót vettem volna, látatlanban.
Annyira nem égek a láztól, hogy egy ilyen játékot csak digitális formában tudjak magaménak.

Sõt, ha lesz majd belõle dobozos GOTY kiadvány, a DLC-kkel, akkor azt mindenképp meg akarom venni.

wesker24
Ezt én is tudom !

ÉN azt írtam hogy te is vehettél volna orosz verziót steamen és ahhoz ugye passzol a Season Pass is !

Nem kellett volna ezt elsietni annyira és fele pénzbõl meglehetett volna a játék is meg a Season Pass is !

A dobozos nem orosz verziokhoz a Season pass még jó hogy drága !
IMYke2.0.0.0
Megint direkt nem értesz.

A UK és ENG/PL dobozos verzióhoz használható a STEAM-es Season Pass - ez azt hiszem értelemszerû és egyértelmû. Csak, Nekem, drága.
A STEAM-en vett verzióhoz szintúgy vehetõ a STEAM-es Season Pass.
Az oroszhonból vett RU/US verzióhoz csak oroszhonból vett Season Pass megy.

wesker24
Látod mi lett ez jár annak aki mohó és türelmetlen ! <#hehe>

Ugye a dobozos verzióhoz nem jó az orosz Season Pass viszont nem kell letöltened hanem telepíted egybõl !

Viszont a digitális steames verzióval semmi gond nincs ahhoz simán passzol a Season Pass gond egy szál se jah csak az hogy ezt meg le kéne tölteni ! XD

Valamit valamiért ! 😄
AtiRadish
Ha True Vault hunter story-mod utan csinalod meg lilith firehawkos mellekquest sorozatat ilyen shieldet ad. Vegulis lehetne jobb is, de nem rossz.

IMYke2.0.0.0
Én is megtaláltam a forrásban a nagy DLC-re utaló jeleket, és az ipon.hu-n is írják:
A DLC címe ez lesz: "Captain Scarlett and Her Pirate's Booty"

XeeN
Nekem Nvidiás verzióm, van a feleségemnek pedig raw/ru Premier Clubos. Két napon belül vásárolni fogok egy "occó" Season Passt és próbát teszek. (Az orosz verzióhoz kapott Premier Club key-t viszont nem engedte a Steam beregisztrálni az én verziómhoz...)

szomferi
én is... esetleg akinek orosz kulcsa van, és venni akar yuplay-rõl egy SP-t, akkor elõtte szóljon egy rendes játékú embernek, hogy próbálja meg beregisztrálni, ha sikerül, akkor megveszi, ha nem, akkor az orosz verziós beváltja magának, ez a legegyszerûbb (és ingyenes) módja kideríteni a dolgokat

IMYke2.0.0.0
Én viszont nem kockáztatok. Ha nekem danih ezt írta, akkor elhiszem neki:

"Sajna nem. Nekem a FÁK verzióhoz van, amihez nem elég az angol nyelvû verzió...
Üdv"

Ha létezik, kapható, szerezhetõ olyan verzió, ami mûködik az enyémmel, örömmel hallok majd felõle.

Nagylaci
Pontosan így tudom én is! Az aki hivatalosan valamelyik nagyobb viszonteladótól vette a full angol, vagy azt a lengyel, magyar, mittomén', dobozos verziót annak nem fog mûködni az orosz season pass. Nekem is eladók mondták akiknek enyhén szólva amúgy nem az ilyen módon való átverés lenne az érdeke.

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

wesker24
Tök mindegy milyen példányod van a Season pass Region független minden verzióval müxik !
IMYke2.0.0.0
Akkor nem figyeltél - le is írtam, hogy az orosz kóddal minden mûködik.
A UK (tehát full angol) és a Magyarországon kapható ENG/PL kiadású Borderlands-szel nem megy - az eladók szerint - a Season Pass.
S nekem UK Angol dobozos kiadványom van.

wesker24
Meg kell hogy cáfoljalak nálam tökéletesen megy semmi gond nincs vele !!

Én szereztem egy orosz havertól egy Borderlands 2 ROW-ot neki Dark Souls kellett nyáron még a Dark Souls se volt régiózáras !

Igy elcseréltem a Dark Souls-t egy Egy Borderlands 2 Row-ra ami persze Worldwide verzió !

Na szóval Row verzió beaktivál és vettem orosz havertól hozzá Borderlands 2 Season Pass-t steamen keresztül !

Orosz haver megvette steamen keresztül én fizettem ö küldte a játékot Trade utján Borderlands 2 Season pass beakitvál és örül ennyi !

Ha Steamen keresztül veszed a Borderlands 2 Season pass-t akkor az régió független legyen RU EU Vagy ROW verziód !
UltraZord
arról volt szó, hogy a take 2 eltörölte a regiozást, és a dlck mûködni fognak minden mindennel
orosz verzió a steamen úgy van most, hogy van egy rus és egy normál mellette, a dlc-t ha megveszed mindkettõnél menni fog. Olvassatok utána azért, én dlct nem fogok venni.

IMYke2.0.0.0
Oroszból vásárolt kód mellé vett orosz Season Pass igen, megy.
UK és/vagy ENG/PL kiadású dobozos + orosz Season Pass nem megy.

Én örülnék a legjobban, ha nem így lenne. S azt sem hiszem, hogy a srác a Hardverapróról direkt önmaga ellen beszélne, hogy rontsa a saját üzletét és ne vegyünk tõle SP-t.

UltraZord
pedig én úgy tudom, hogy megy

IMYke2.0.0.0
Ugyanezt a választ kaptam én is a Hardverapro egyik legnépszerûbb kód-beszerzõ emberkéjétõl. 😞

Nagylaci
Én már érdeklõdtem emiatt és sajnos azt a választ kaptam, hogy nem mûködik a mi európai változatunkkal a ruszki régióból származó season pass.

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

szomferi
nekem már rég megvan a játék itthonról, csak az orosz piacra szánt Season Pass érdekelne, hogy még hajlandó-e mûködni a Steammel...

Munkatársam valami orosz verziót vett meg és beregelte 😊 Játszottam is már vele 😊 csak annyi hogy nincs doboz meg season passt meg kell külön venned 😊 szvsz a dobozossoal jól jársz 😊
szomferi
honnan, mikor, mennyiért vetted?
a yuplay-es nagyon kecsegtetõ a maga 2500ft-os árával... csak nem hinném, hogy engedi a Steam beregisztrálni <#rinya>

Igen, én azt võásároltam CD Galaxisból
Nagylaci
"Az édesanyádért nem használod a spoiler taget?" Én talán hibáztam egy spoiler el, te meg egy seggfej vagy. Legalábbis a megnyilvánulás stílusa alapján.
Kérném szépen, hogy ha a spoiler -t (jogosan) ki lehetett moderálni akkor a tahóságot se tûrjük már el.

Bocsánat mindenkitõl a közjátékért...

szomferi
lesz még felfedeznivaló, ne félj 😄

más:

van itt olyan, aki dobozos verzióhoz vett netrõl (nem Steamrõl) Season Pass kulcsot?

IMYke2.0.0.0
Szívesen - örülök, hogy tudtam segíteni. 😊

HÚÚÚ KÖSZI Szépen 😄DDDDDDD😄DDDD
IMYke2.0.0.0
Minden kódot a STEAM-ben aktiválsz. Itt: STEAM kliens - "Games" - "Activate a Product on Steam"

De hol aktiválom premier clubbot ?
IMYke2.0.0.0
Én vettem - CD Galaxis.
2 külön színes kártya volt még benne - 2 kóddal.

A játék telepítéséhez: kézikönyvön
A Premier Club-hoz: a látható kódos kártya
A Gamestop kódhoz: lekaparós kártya