7269
  • Fpocok
    Nem elég, hogy mindig hajnalban jön ki, amikor az EUsok alszanak, ráadásul pont olyan nap van sok kulcs, amikor amúgy a szombat is munkanap.
    Kurva szájukat a gbnak. :D

Amúgy ez megint érdekes...
    morvaigaben kódját simán be tudtam másolni. Az egészet.
    szomferiét pedig csak részenként... egyszerre nem engedte WTF?
  • Landor
    Figyeljétek a mai napot, mert külön van Twiterre és Facerbookra is! :D
    Én konkrétan beviszem ma a melóhelyre az xboxom hogy be tudjuk írni mind a hárman a kollégáimmal a kódokat az accunkra :D
  • szomferi
    PC SHiFT Code for a Golden Key in Borderlands 2: WTKJJ-566JC-WXJT3-BTJT3-6BTBH [Active for 3 Hours: http://bit.ly/THCS8V ]

van ilyen is, ez is él még 4-ig
  • morvaigaben
    Here are the weekend's first SHiFT codes for a Golden Key in Borderlands 2!

PC SHiFT Code: WTC33-SBCCT-35CCJ-ZBW3T-CJX66
    Xbox 360 SHiFT Code: 535TB-FK5S5-6Z6JR-KFJ3B-R6RSC
    PlayStation 3 SHiFT Code: CTWBB-XHX35-5FJT3-JJ33T-KSTBB

Those codes will be active 6-9PM CT on October 26 (find out when that is for you: http://bit.ly/THCS8V) and we'll be back in a few hours with more -- check the full schedule here.

For more about SHiFT codes, Golden Keys and how to redeem them, visit here.
  • Fpocok
    Ez nem egy ratyi wow, ahol... inkább ne menjünk bele :D
  • Fpocok
    Az mindegy. Lényeg, hogy az ágon legyen valahol.
  • MerlinW
    Ja, hogy mindegy hol van elosztva a 10 pont. Értem már.
  • Fpocok
    Story qstben el kell jutni oda. Arid badlands előtt küld el a cauldronba.
  • Fpocok
    ???
    Első osztlopban, első sorban 10 pontja van... 9/5 mindkettő. 4 classmodból, többi pont.
  • eXequtoR
    Helló. Lenne egy kis problémám, hátha tudtok segíteni. Main questbe a Toil and Trouble ( Arid Nexus ) -nél tartok, viszont először a Sawtooth Cauldronhoz mentem el küldizni. A probléma az lenne, hogy sehogy se tudok innen feljutni a portálhoz. A középső lift nem működik, elvileg story q hozna ide és utána lehetne használni. Ezen kívül nincs más mód feljutni? Választ előre is kösz.
  • MerlinW
    Az első oszlop harmadik sora hogy nyílt meg a második soron elosztott pontok nélkül?
  • Nagylaci
    Remélem itt minden statomat látni amiből kiderül, hogy semmi csalás nincs a dologban! Gondolom ahol pillanatok alatt vége ott tényleg a badass statokkal trükköznek. A legfontosabb a skill -ek elosztása. Ezzel a build -el a játék elég nehéz lenne egyébként, de Hyperius ellen éppen ideális.

• YakHead
    Megvan, de egy kvesztet kellett megcsinálni és utána engedte:) de köszi.
  • Myselor
    nekem sirennel olyan 300óra.mecroval is kb 200körül járok lassan xd
  • Jojobaba
    ja volt
  • Fpocok
    psyhixnél eddig is volt medium?
  • MerlinW
    Főmenü, character select, kiválasztod a karaktered és a true vault hunter mode-ot választod.
  • YakHead
    Srácok, mikor engedélyezi az újrajátszást a játék? Mert most lvl. 34 vagyok, haverral még a főboss-t is lenyomtuk (warrior?) és még mindég csak normál módban enged játszani.
  • gagax
    Komoly ennyi legendary van ? : O

Assault Rifles
    Madhouse - Mad Dog, Lynchwood
    Veruc - Mobley, The Dust
    Hammer Buster - Old Slappy
    KerBlaster - Midge-mong, Southern Shelf
    Shredifier - Bonehead 2.0, Arid Nexus

Pistols
    Gub - Laney, The Fridge
    Hornet - Knuckledragger, Southern Shelf
    Maggie - Mick Zafod, The Dust (Side with Hodunks)
    Thunderball Fists - Captain Flynt, Southern Shelf
    Gunerang - Rakk Man, The Fridge
    Unkempt Harold - Unknown
    Infinity - Doc Mercy
    Logan's Gun - Wilhelm

Rocket Launcher
    Badaboom - King Mong, Eridian Blight
    Pyrophobia - Incinerator Clayton, Frostburn Canyon
    Norfleet - Unknown
    Bunny - Chubby enemies
    Nukem - Black Queen, The Dust
    Mongol - Dukino's Mom, Lynchwood

Shotguns
    Conferance Call - The Warrior
    Striker - Unknown
    Deliverance - Tumba, Wildlife Preserve
    Flakker - The Warrior
    Sledge's Shotgun - Smash Head, The Fridge

Sniper
    Pitchfork - Terramorphus?
    Invader - Unknown
    Skullmasher - Son of Mothrakk, Wildlife Preserve
    Volcanoe - The Warrior
    Lyudmila - Gettle, The Dust
    Longbow - Badass Creeper, Caustic Cavern
    White Death - One of the bosses from "The Good, The Bad, and The Mordecai", The Dust

SMG
    Slagga - Hodunk, The Dust
    Emperor - The Assassins, Southpaw Steam & Power
    Female Dog - The Warrior, BNK3R?
    Hellfire - Scorch, Fropstburn Canyon / The Warrior
    Baby Maker - Madame Von Bartlesby / Mad Dog, Lynchwood

Shields
    The Transformer - Pimon, Wildlife Preserve
    Whiskey Tango Foxtrot - Chubby Enemies
    The Sham - BNk3R
    The Bee - Hunter Hellquist, Arid Nexus Badlands
    Fabled Tortoise - Blue, Caustic Caverns
    Black Hole - Foreman, Opportunity
    Impaler - The Warrior?
    Neogenator - Spycho, Frostburn Canyon

Grenades
    Bonus Package - Bewm, Southern Shelf
    Bouncing Bonnie - Loot Midgets
    Fastball - Boll, Three Horns
    Fire Bee - Unknown
    Leech - The Warrior?
    Quasar - Ultimate Bad--- Varkid
    Rolling Thunder - Old Slappy, Wilhelm
    Storm Front - Unkown
  • MerlinW
    A főszálat (nagyon) max 20 óra alatt le lehet tudni. A második, harmadik, sokadik végigjátszás alatt valószínűleg nem fogok foglalkozni a "menj oda-hozd ide" küldetések tömkelegét:) Max az érdekeseket.
  • Sir Quno Jedi
    Kedves Imike. Elsőre nyilván én is mindent elolvasok, utánakutatok, kivesézek és élevezem a sztori mélységeit (sőt sokadszorra is durva meglepik érhetik a zemberfiát). Ezzel nem vagy egyedül.

Azután sokadszorra vagy ugyanott, akkor coop-ba mész mint a gép és csinálod amit kell, az már más experience. Vannak részek amit vagy 10x letoltam különböző emberek játékában.

Amikor én még csak első karimmal voltam 30-as, mások már full 50-ben rohangásztak be coop-ba, szal. én igencsak kényelmesnek számítok.

Ezé hidd el, hogy nem mi vagyunk gyorsak, hanem te vagy lassúcska... :D
  • wesker24
    Én eddig 260 órát megjelenés óta ! :D
  • Bluuzia
    Tényleg, írjátok már le, ki mennyi időt tett bele ebbe a játékba. Csak kíváncsi vagyok.
    Mert Én 35 nap alatt 102 órát ami majdnem napi 3 óra.
  • IMYke2.0.0.0
    Összességében én is belenyomtam már vagy 40-42 órát, de mindent elolvasva, és több karakter beindítva a fordítás miatt.
    Szerény véleményem szerint, 1 hónap alatt 5-ször végigjátszani egy játékot már súrol valamit, amit nem írok le, mert még véletlenül sem akarok megsérteni senkit :)
    Munka, és hétköznapi élet mellett 1 alkalommal tudnám végigjátszani a Borderlands 2-őt 1 hónap alatt, ha a napi 3-4 órányi erre szánható szabadidőmet vele tölteném. De úgy, hogy mindent elolvasok, amit a játék közölni akar velem, nem csak 'oké, csak pofázzá, nem érdekel - klikk, és gyilok'...

De, én már csak ilyen vagyok.
    Hangsúlyozom, senkit sem akartam és akarok megsérteni!
  • wesker24
    Igy van nekem eddig már 260 órám van a BL2-ben ! :D

És nekem böven elég 4-5 óra alvás is nem hogy 8 óra kb hajnali 2-3 órakor fekszek le de már kelek reggel 7-kor mert etetni kell a baromfiakat ! :D
  • Myselor
    úgy van és bőven játszottam mással is ez idő alatt.meg sok mást csináltam,magánélet stb.mindenkinek arra van ideje amire akarja hogy legyen.ennyi:)
  • Sir Quno Jedi
    Amúgymeg a 8 óra alvást és az 1-2 óra egyéb szocializálódást fingom sincs honnan veszed, szerintem itt vagy eltévedve a legjobban... :D
  • Sir Quno Jedi
    Ne hepciáskoggyá vaze! 100-150 órát szívfájadlaom és különösebb igyekezet nélkül bele lehetett eddig pakolni, de KÉNYELMESEN. Pont mint a Skyrim-be, vagy akármibe. Ezek a tények. Tetszik, vagy sem. :D
  • IMYke2.0.0.0
    Borderlands 2 hivatalos premier dátum: 2012. szeptember 21.
    A mai dátum: 2012. október 26.

1 hónap és 5 nap alatt (792 óra) végigjátszottad 5 alkalommal. Amikor, napi 8 órás alvás-, 8 + (1-2 utazás) óra munkaidővel, 1-2 óra egyéb szociális tevékenységgel számolva az egészből lejön: ~390-420 óra.
    Értem.
  • gagax
    Legalább találkozok kulozbe olyan varkid atalakulasokkal is amivel eddig nem : D pl az a scuby v mi a fene ami vmi molylepkere hasonlit : D
  • wesker24
    Szintugy 25x-ször öltem azt a pillangó Bosst de eredmény semmi !

De bezzeg Terramoprhus az bezzeg ki tudta dobni a Legendary shieldjét ! xD
  • Myselor
    nyugi tegnap nekem kidobta 11x öltem,ma 25x és semmi xd
  • Myselor
    én is 4x vittem végig az alapjátékot sirennel és mecrhoval,meg a dlc-t is végigvittem 3x 1x sirennel TVHM-en és 2x mechroval mert ő akkor még nem volt50 és akkor már 50lvlen is végigtoltam:)
    az meg hogy valakinek nincs annyi ideje hogy 1x is végigérjen a játékon,az megint más dolog.nem mi haladunk szerintem túl gyorsan elég ideje kint van a játék:)
  • gagax
    Az a helyzet h már vagy 25x megoltam madamme ... Es meg mindig sehol a baby maker : D kezd idegesiteni : D
  • XeeN
    Az azért elég kellemetlen, hogy Zero Terra class modja még mindig bugos. ..
  • szomferi
    ezt el is hiszem, de látom nem érted, miért írtam azt, amit :D
  • Sir Quno Jedi
    Namost én még több gammával tolom 1xrre és mégis benne van 100+++ órám a BL2-ben és két és háromnegyed végigjátszásom.
  • IMYke2.0.0.0
    Borderlands 2 - megjelenés óta! - a legmagasabb karakterszintű egy Maya: 22-es.
  • Tatyla
    ja én is egyszerre több játékot tolok a kevés kis időmben:
    borderlands 2
    dark souls
    dishonored
    x-com
    mark of the ninja
    ezért még halvány lila gőzöm sincs mikor lesz 50-es karim :),igaz dark soulsban a warriorom már 92-es :D
  • wesker24
    2x-szer vittem végig Siren-nel (Normal +TVHM) és 2x-szer vittem végig Mancival is (Normal+TVHM) Mind a kettő Lvl 50-es )