7269
Borderlands
OFF/WAREZ topik
Borderlands 2 XBOX360 topik
Special weapon effects
MIT TARTALMAZ A GOTY VÁLTOZAT?
OFF/WAREZ topik
Borderlands 2 XBOX360 topik
Special weapon effects
MIT TARTALMAZ A GOTY VÁLTOZAT?
-
#3254 Nem elég, hogy mindig hajnalban jön ki, amikor az EUsok alszanak, ráadásul pont olyan nap van sok kulcs, amikor amúgy a szombat is munkanap.
Kurva szájukat a gbnak. :D
Amúgy ez megint érdekes...
morvaigaben kódját simán be tudtam másolni. Az egészet.
szomferiét pedig csak részenként... egyszerre nem engedte WTF? -
Landor #3253 Figyeljétek a mai napot, mert külön van Twiterre és Facerbookra is! :D
Én konkrétan beviszem ma a melóhelyre az xboxom hogy be tudjuk írni mind a hárman a kollégáimmal a kódokat az accunkra :D -
#3252 PC SHiFT Code for a Golden Key in Borderlands 2: WTKJJ-566JC-WXJT3-BTJT3-6BTBH [Active for 3 Hours: http://bit.ly/THCS8V ]
van ilyen is, ez is él még 4-ig -
#3251 Here are the weekend's first SHiFT codes for a Golden Key in Borderlands 2!
PC SHiFT Code: WTC33-SBCCT-35CCJ-ZBW3T-CJX66
Xbox 360 SHiFT Code: 535TB-FK5S5-6Z6JR-KFJ3B-R6RSC
PlayStation 3 SHiFT Code: CTWBB-XHX35-5FJT3-JJ33T-KSTBB
Those codes will be active 6-9PM CT on October 26 (find out when that is for you: http://bit.ly/THCS8V) and we'll be back in a few hours with more -- check the full schedule here.
For more about SHiFT codes, Golden Keys and how to redeem them, visit here. -
#3250 Ez nem egy ratyi wow, ahol... inkább ne menjünk bele :D -
#3249 Az mindegy. Lényeg, hogy az ágon legyen valahol. -
#3248 Ja, hogy mindegy hol van elosztva a 10 pont. Értem már. -
#3247 Story qstben el kell jutni oda. Arid badlands előtt küld el a cauldronba. -
#3246 ???
Első osztlopban, első sorban 10 pontja van... 9/5 mindkettő. 4 classmodból, többi pont. -
eXequtoR #3245 Helló. Lenne egy kis problémám, hátha tudtok segíteni. Main questbe a Toil and Trouble ( Arid Nexus ) -nél tartok, viszont először a Sawtooth Cauldronhoz mentem el küldizni. A probléma az lenne, hogy sehogy se tudok innen feljutni a portálhoz. A középső lift nem működik, elvileg story q hozna ide és utána lehetne használni. Ezen kívül nincs más mód feljutni? Választ előre is kösz. -
#3244 Az első oszlop harmadik sora hogy nyílt meg a második soron elosztott pontok nélkül? -
#3243 Remélem itt minden statomat látni amiből kiderül, hogy semmi csalás nincs a dologban! Gondolom ahol pillanatok alatt vége ott tényleg a badass statokkal trükköznek. A legfontosabb a skill -ek elosztása. Ezzel a build -el a játék elég nehéz lenne egyébként, de Hyperius ellen éppen ideális.
-
YakHead #3242 Megvan, de egy kvesztet kellett megcsinálni és utána engedte:) de köszi. -
#3241 nekem sirennel olyan 300óra.mecroval is kb 200körül járok lassan xd -
#3240 ja volt -
#3239 psyhixnél eddig is volt medium? -
#3238 Főmenü, character select, kiválasztod a karaktered és a true vault hunter mode-ot választod. -
YakHead #3237 Srácok, mikor engedélyezi az újrajátszást a játék? Mert most lvl. 34 vagyok, haverral még a főboss-t is lenyomtuk (warrior?) és még mindég csak normál módban enged játszani. -
#3236 Komoly ennyi legendary van ? : O
Assault Rifles
Madhouse - Mad Dog, Lynchwood
Veruc - Mobley, The Dust
Hammer Buster - Old Slappy
KerBlaster - Midge-mong, Southern Shelf
Shredifier - Bonehead 2.0, Arid Nexus
Pistols
Gub - Laney, The Fridge
Hornet - Knuckledragger, Southern Shelf
Maggie - Mick Zafod, The Dust (Side with Hodunks)
Thunderball Fists - Captain Flynt, Southern Shelf
Gunerang - Rakk Man, The Fridge
Unkempt Harold - Unknown
Infinity - Doc Mercy
Logan's Gun - Wilhelm
Rocket Launcher
Badaboom - King Mong, Eridian Blight
Pyrophobia - Incinerator Clayton, Frostburn Canyon
Norfleet - Unknown
Bunny - Chubby enemies
Nukem - Black Queen, The Dust
Mongol - Dukino's Mom, Lynchwood
Shotguns
Conferance Call - The Warrior
Striker - Unknown
Deliverance - Tumba, Wildlife Preserve
Flakker - The Warrior
Sledge's Shotgun - Smash Head, The Fridge
Sniper
Pitchfork - Terramorphus?
Invader - Unknown
Skullmasher - Son of Mothrakk, Wildlife Preserve
Volcanoe - The Warrior
Lyudmila - Gettle, The Dust
Longbow - Badass Creeper, Caustic Cavern
White Death - One of the bosses from "The Good, The Bad, and The Mordecai", The Dust
SMG
Slagga - Hodunk, The Dust
Emperor - The Assassins, Southpaw Steam & Power
Female Dog - The Warrior, BNK3R?
Hellfire - Scorch, Fropstburn Canyon / The Warrior
Baby Maker - Madame Von Bartlesby / Mad Dog, Lynchwood
Shields
The Transformer - Pimon, Wildlife Preserve
Whiskey Tango Foxtrot - Chubby Enemies
The Sham - BNk3R
The Bee - Hunter Hellquist, Arid Nexus Badlands
Fabled Tortoise - Blue, Caustic Caverns
Black Hole - Foreman, Opportunity
Impaler - The Warrior?
Neogenator - Spycho, Frostburn Canyon
Grenades
Bonus Package - Bewm, Southern Shelf
Bouncing Bonnie - Loot Midgets
Fastball - Boll, Three Horns
Fire Bee - Unknown
Leech - The Warrior?
Quasar - Ultimate Bad--- Varkid
Rolling Thunder - Old Slappy, Wilhelm
Storm Front - Unkown -
#3235 A főszálat (nagyon) max 20 óra alatt le lehet tudni. A második, harmadik, sokadik végigjátszás alatt valószínűleg nem fogok foglalkozni a "menj oda-hozd ide" küldetések tömkelegét:) Max az érdekeseket. -
#3234 Kedves Imike. Elsőre nyilván én is mindent elolvasok, utánakutatok, kivesézek és élevezem a sztori mélységeit (sőt sokadszorra is durva meglepik érhetik a zemberfiát). Ezzel nem vagy egyedül.
Azután sokadszorra vagy ugyanott, akkor coop-ba mész mint a gép és csinálod amit kell, az már más experience. Vannak részek amit vagy 10x letoltam különböző emberek játékában.
Amikor én még csak első karimmal voltam 30-as, mások már full 50-ben rohangásztak be coop-ba, szal. én igencsak kényelmesnek számítok.
Ezé hidd el, hogy nem mi vagyunk gyorsak, hanem te vagy lassúcska... :D -
#3233 Én eddig 260 órát megjelenés óta ! :D -
#3232 Tényleg, írjátok már le, ki mennyi időt tett bele ebbe a játékba. Csak kíváncsi vagyok.
Mert Én 35 nap alatt 102 órát ami majdnem napi 3 óra. -
#3231 Összességében én is belenyomtam már vagy 40-42 órát, de mindent elolvasva, és több karakter beindítva a fordítás miatt.
Szerény véleményem szerint, 1 hónap alatt 5-ször végigjátszani egy játékot már súrol valamit, amit nem írok le, mert még véletlenül sem akarok megsérteni senkit :)
Munka, és hétköznapi élet mellett 1 alkalommal tudnám végigjátszani a Borderlands 2-őt 1 hónap alatt, ha a napi 3-4 órányi erre szánható szabadidőmet vele tölteném. De úgy, hogy mindent elolvasok, amit a játék közölni akar velem, nem csak 'oké, csak pofázzá, nem érdekel - klikk, és gyilok'...
De, én már csak ilyen vagyok.
Hangsúlyozom, senkit sem akartam és akarok megsérteni! -
#3230 Igy van nekem eddig már 260 órám van a BL2-ben ! :D
És nekem böven elég 4-5 óra alvás is nem hogy 8 óra kb hajnali 2-3 órakor fekszek le de már kelek reggel 7-kor mert etetni kell a baromfiakat ! :D -
#3229 úgy van és bőven játszottam mással is ez idő alatt.meg sok mást csináltam,magánélet stb.mindenkinek arra van ideje amire akarja hogy legyen.ennyi:) -
#3228 Amúgymeg a 8 óra alvást és az 1-2 óra egyéb szocializálódást fingom sincs honnan veszed, szerintem itt vagy eltévedve a legjobban... :D -
#3227 Ne hepciáskoggyá vaze! 100-150 órát szívfájadlaom és különösebb igyekezet nélkül bele lehetett eddig pakolni, de KÉNYELMESEN. Pont mint a Skyrim-be, vagy akármibe. Ezek a tények. Tetszik, vagy sem. :D -
#3226 Borderlands 2 hivatalos premier dátum: 2012. szeptember 21.
A mai dátum: 2012. október 26.
1 hónap és 5 nap alatt (792 óra) végigjátszottad 5 alkalommal. Amikor, napi 8 órás alvás-, 8 + (1-2 utazás) óra munkaidővel, 1-2 óra egyéb szociális tevékenységgel számolva az egészből lejön: ~390-420 óra.
Értem. -
#3225 Legalább találkozok kulozbe olyan varkid atalakulasokkal is amivel eddig nem : D pl az a scuby v mi a fene ami vmi molylepkere hasonlit : D -
#3224 Szintugy 25x-ször öltem azt a pillangó Bosst de eredmény semmi !
De bezzeg Terramoprhus az bezzeg ki tudta dobni a Legendary shieldjét ! xD -
#3223 nyugi tegnap nekem kidobta 11x öltem,ma 25x és semmi xd -
#3222 én is 4x vittem végig az alapjátékot sirennel és mecrhoval,meg a dlc-t is végigvittem 3x 1x sirennel TVHM-en és 2x mechroval mert ő akkor még nem volt50 és akkor már 50lvlen is végigtoltam:)
az meg hogy valakinek nincs annyi ideje hogy 1x is végigérjen a játékon,az megint más dolog.nem mi haladunk szerintem túl gyorsan elég ideje kint van a játék:) -
#3221 Az a helyzet h már vagy 25x megoltam madamme ... Es meg mindig sehol a baby maker : D kezd idegesiteni : D -
#3220 Az azért elég kellemetlen, hogy Zero Terra class modja még mindig bugos. .. -
#3219 ezt el is hiszem, de látom nem érted, miért írtam azt, amit :D -
#3218 Namost én még több gammával tolom 1xrre és mégis benne van 100+++ órám a BL2-ben és két és háromnegyed végigjátszásom. -
#3217 Borderlands 2 - megjelenés óta! - a legmagasabb karakterszintű egy Maya: 22-es.
-
#3216 ja én is egyszerre több játékot tolok a kevés kis időmben:
borderlands 2
dark souls
dishonored
x-com
mark of the ninja
ezért még halvány lila gőzöm sincs mikor lesz 50-es karim :),igaz dark soulsban a warriorom már 92-es :D -
#3215 2x-szer vittem végig Siren-nel (Normal +TVHM) és 2x-szer vittem végig Mancival is (Normal+TVHM) Mind a kettő Lvl 50-es )