7268
  • PiszkosFred
    #7268
    Pitchfordot es a SCTK-t kovetem twitteren evek ota, szinte minden heten van 2-3 kod, amit bedob Pitchford/Borderlands hiv. oldala, es ha esetleg lemaradnek rola, akkor a TK-n is megjelenik par ora mulva. Naluk is van egy lista, mint a youtubeos videoban, a kettobol szerintem barki ossze tud szedni rengeteg kulcsot (aranyat es gyemantot, plusz a kozmetikai cuccokat) ha meg eddig nem tette.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2023.09.16. 14:15:06
  • Anonymusxx
    #7267
    Valaki ezt próbálta már ?:

    https://www.youtube.com/watch?v=m3_EpfGhAfA

    Amúgy hetente vannak kulcsok a sorozathoz, további infók a steam oldalán
    Utoljára szerkesztette: Anonymusxx, 2023.09.16. 13:41:57
  • Anonymusxx
    #7266
    A stroy nem rossz, inkább azzal van a baj, hogy a nehézség kb tizedannyi lett, és azzal a robotos lánnyal vagyok, és a bossokat kb fél perc alatt kivégzem, annyi izgalom van benne, hogy le e tudom annyi idő alatt győzni, amíg tart a spec. képességem, eddig le tudtam.

    Az elején lévő agyas boss-t kb 4-5 lövésből szedtem le, 15 mp alatt max.

    A nehézség miatt az egész játék alatt majd elalszom. Kb kisbabáknak csinálták ezt a részt... A többi részben emlékszem egy csomószor meghaltam... Egy csomó fegyver túl erős lett szerintem, és a spec képességem is az. Eleve amíg tart, kb halhatatlan vagyok... Fegyverből meg van ami az ami gömböt lövi, de abból 2 és a legerősebb ellenfél is meghal, és át is megy rajtuk..

    Az előbb is beadott valami új ellenfelet, egy nagyobb robotot, 2-3 lövésből lelőttem egy fagyasztó fegyverrel...

    Azt a Tentacles dlc-t megcsináltam még az elején, az nehezebb lett szerencsére. Utána jöttem rá, hogy a dlc-ket az alapjáték legvégére kellene tenni, mert elég nagy szintbeli különbségek lesznek...
  • Flamer
    #7265
    bárcsak felérne a story a 2-höz. .(
    amúgy néztem, ava-t mindenki oltja. :o
    Utoljára szerkesztette: Flamer, 2022.02.03. 16:16:54
  • robicarlos6
    #7264
    Akit esetleg érdekel a Borderlands 3 (sima és a directors cut kieg is) most a humble choice februári csomagjában fillérekért hozzájuthat
  • JonasSandor
    #7263
    Most tartok a 3-dik részben ott ahol egy 20-as szintű bosszt kell kinyírni, egy valami fej akármi 3 életerő csíkja van ott mi a taktika? Én 19 és feles szintű vagyok.
  • PiszkosFred
    #7262
    Legtöbb esetben a fejet érdemes célozni, bár van pár ellenfél, akinél mást kell lőni a dupla (vagy a buffok, stb. miatt még nagyobb) sebzés miatt.
  • Bosco II
    #7261

    Szia!

    Köszönöm szépen a segítségedet. Működött a dolog, de nálam máshogy.
    Viszont ha Q-t egyszer megnyomom, akkor eldobja az eszközt a földre.

    Érdeklődnék még, hogy nagyobb az esélye a kritikális találatoknak, ha fejre lövök vagy egy adott lény „gyenge” pontjára vagy ugyan annyi az esélye a kritikus találatnak, ha lövést a testébe eresztem?

    Válaszodat ismételten előre is köszönöm szépen.
  • PiszkosFred
    #7260
    Hát azzal egy percet nem játszottam, nem az én világom. Egy másik lootershooterből, vagy korábbi BL részekből maradhatott meg a mozdulat.
  • Flamer
    #7259
    haha. apex legends-be van az oldalradobas. :D
  • PiszkosFred
    #7258
    Közben megnéztem otthon, nincs egérrel oldalra "dobás" - nem tudom, vszínűleg kevertem vmivel -, csak inventory nézetben a "drop" gomb hosszan tartó lenyomása.
  • PiszkosFred
    #7257
    Van rá gomb, csak hosszan nyomva kell tartani, megelőzendő a véletlen "baleseteket". Fejből meg nem mondom már melyik az, talán az X, de ha simán fogod a cuccot és "kihajítod" inventory nézetben "oldalra", az is jó.

    Fegyverhez csak skin modok vannak, minden más rng és úgy marad, ahogy találtad. Viszont a legtöbb fegyver itt is két üzemmódban üzemel, érdemes megnézni mind a kettőt (szintén bindelhető gombbal váltasz közöttük), mert lehet, hogy az elsődleges mód eléggé gagyi, de a másodlagos épp kapóra jön.

    A karakteredhez viszont lesznek majd "modok", bár ezek inkább classodhoz illő "buffok", amelyeket random találhatsz a világban és amelyeket kedvedre cserélgethetsz.

    Twitteren érdemes követni a SHiFTCodes accountot (vagy a BL tulaj Randy Pritchfordot), mert rengeteg Golden Keyt bezsákolhatsz, időről-időre, ha aktiválod a kulcsokat.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2021.07.01. 11:09:32
  • Bosco II
    #7256
    Sziasztok!

    Egy kis segítséget szeretnék kérni a Bordrlands 3 játékhoz.
    PC re vettem meg. Nem jövök rá, hogy hogy lehet fegyvert eldobni vagy bármilyen tárgyat az iventory-ból. Hasonlítgatni őket össze egymással, újrafesteni stb. megy, csak épp nem tudom eldobni a földre.
    Valamint érdeklődnék, hogy a fegyvereket később testre lehet e majd szabni pl.: hangtompító, tár, távcső stb.

    Segítségeteket előre is köszönöm szépen.
  • shieldX #7255
    Engem azért még érdekelne a magyarítása.
  • Alanw
    #7254
    https://www.allkeyshop.com/blog/buy-borderlands-3-cd-key-compare-prices/
  • Flamer
    #7253
    eh? uj vagy a jatekba?
    duel kozben mindketten megtudjatok tartani a cuccot.

    a player kihivja duel-re b -t.
    a player felajanalja amit mindketten akartok.
    elkezdodik a duel.
    a player csereli kezbol backpackre vagy bakcpbol kezbe a cuccot amit felajanlott (amit mindketten akartok) majd kidobja.
    a player veszit, b player megkapja a cuccot amit ajanlott a player.
    a player visszaveszi a foldrol azt amit kidobott (amit igazabol fealajanlott)
    == mindket playnel ott lesz a loot..

    checkold le neten ha nem megy.. de igy kell ahogy leirtam. :)
  • lammaer
    #7252
    "a loot-ot meg tudjatok tradelni. (ugy hogy mindkettotoknek meglegyen. szoval nincs para.. :D)" ???
  • Flamer
    #7251
    en ugy emlekszem a loszer b2 -be shared. :o
    amug azert eri meg mert nagyobb az esely a jobb lootra.
    amugymeg cserelgetni kell a gear-t. pl ha van koztetek salvador, tud ammo-t plannelni..
    szerintem nincs gond a b2-vel meg mostse. :)

    ---
    a loot-ot meg tudjatok tradelni. (ugy hogy mindkettotoknek meglegyen. szoval nincs para.. :D)
    Utoljára szerkesztette: Flamer, 2020.12.22. 14:16:14
  • lammaer
    #7250
    Borderlands 2-ben csak én érzem azt hogy coopban játszva sokkal nehezebb a játék, sokkal erősebbek az ellenfelek, könnyebb meghalni, ráadásul mivel közös a loot/lőszer , kevésbé is éri meg?

    Pl nem értem, amikor egyedül játszok a lőszert nem is engedi felvenni ha tele vagyok az adott tipusból, multiban meg simán fel lehet kapkodni akkor is (és a sok nyomorult csinálja is, tuti hogy televannak de felvesznek mindent...)
  • eddie999
    #7249
    Köszi!
  • Sunrider924
    #7248
    Ingyenes a Commander Lilith DLC
  • Flamer
    #7247
    ahah. mennyire igaz a #7241 !
    en b2-vel voltam igy. nem hogy a 6 karakterrel vegigtoltam nem 1x a dolgot, de csomoszor jatszottunk csak ugy.. eljutni sanc, hasznalni az extra bank slotot, etc.. de itt plbl3 -ba is enis letoltam 1x a story-t, nem rovid amugy, nekem eltartott egy ideig 1-2 orakat jatszva naponta. :)
    viszont en mar ott elakadtam hogy a tvhm-et se toltam le. :D elkezdtem normal-ba nyomni, mayhem1-10.. etc. meg is van a level cap, de meg mindig nem nyomtam le tvhm -be. :D
    es igen.. nem jutott eszembe hogy en ezt leakarom nyomni a masik 3 karakterrel is. :\

    es teny, hogy idoorol idore osszejovunk paran es lovoldozunk, nyomjuk a dlc -t, etc.. de nem az a feeling mint b2 -nel.
    a b2 epic volt!!!
  • undY1ng #7246
    Igen igen, az már a B2 óta gyűjtögetem!
    Nem vita, csak én nagyot csalódtam az epic-es srácokban, amikor egy Unreal sorozat után megcsinálták a Fortnite-ot, de ez már egy másik történet... :)
    Utoljára szerkesztette: undY1ng, 2020.08.14. 11:40:37
  • PiszkosFred
    #7245
    Hat, az Epic vs Steam vitat meghagyom a kivaltsagosoknak, en reszemrol telibeszarom, engem a jatek erdekelt mindig is, nem a platform vagy a kliens, amelyen kijott. Persze, en is inkabb a steamet preferalom, de nem kizarolagos modon - foleg akkor nem, amikor egy ev van a ket megjelenes kozott.

    Tavaly en azonnal akartam jatszani a BL3-mal, igy megvettem Epicen es beletoltam sok-sok orat az alapjatekba (mert azert tartalmas es hosszu, meg egy karakterrel is), annyit megert boven. Aztan jott ket DLC meg a steames megjelenes, igy mar ott folytattam es a season passt is ott vettem meg a bundlevel.

    Egyebkent akar megveszed most, akar nem, a shift kodokat gyujtogesd, a jatek megletetol fuggetlenul be lehet huzni (redeem) az ingyen goldek keyeket, igy lesz nemi "boost" ha visszatersz/elkezded.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2020.08.14. 11:24:18
  • undY1ng #7244
    Mondjuk már anno az is elvitte a kedvemet, hogy először az epic-ben jelent meg (gyűlölöm azt a launcher, hiába hogy napról napra ingyen játékokat dobálnak hozzá), aztán mire megjelent steam-en meg már "késő" volt számomra.. xD
    Még 20-ig eldöntöm.
  • PiszkosFred
    #7243
    Vannak ujdonsagok es ujitasok, de a jatekmenet es a stilus 80%-ban ugyanaz, ahogy azt lathattad az ingyenes/probaidoszak alatt. Nezd, az elso benyomas mindig a legjobb. Ha ugy erzed, hogy a 30 eurot nem erne meg jelenleg, akkor az ugy is van :)

    En megvettem anno 0day epicen es megvettem a season pass-szos extra deluxe (vagy ilyesmi) csomagot amikor megjelent par honapja a steamen, mert szeretem a looter-shootereket. Bena vagyok a profikhoz kepest (mint minden fps jatekban), de engem szorakoztatnak es idorol idore visszaterek valamelyikhez (Destiny, Division, BL, sot, neha meg a Hellgate London is elokerul), igy nekem megerte. De, csak azert, hogy ott "porosodjon" a steam fiokodban, mert mar most is erzed, hogy nem nagyon van kedved hozza, ahhoz draga. Jelenleg.
  • undY1ng #7242
    Az a poén, hogy nincsenek nagy elvárásaim vagy olyan egetrengető változást reméltem, de lehet inkább csak a haverok hiánya miatt is, bár egyedül is szórakoztató valahogy mégis sajnálom rá azt a 30-at.
    Más dolog de az is gond lehet, hogy mostanában túl sok mindennel akarok egyszerre játszani... így igen, sajnos csak a kazuál és nem az a full ráfekvős stílus lenne.
  • PiszkosFred
    #7241
    Mert harmadjara kapod kvazi ugyanazt :) Megeri? Szerintem igen. Szorakoztato? Szerintem igen. Hosszan tarto szorakozas? Na, ez mar nem, szerintem. Elso vegigjatszas utan mar nem akarod ujra elkezdeni masik karakterrel/stilussal, legalabbis nalam nem volt meg a feeling, hogy kezdjunk bele megint... De, idorol idore visszaterek, lenyomok par uj kuldetest, vagy uj DLC-t, esetleg aktualis ingame eventet, es ennyi, vagyis ha csak kazual jelleggel keresel szorakozast hosszu tavon, akkor erre jo.

    A BL1-2 mas volt, az ott uj volt, szinte minden karakterrel ujrajatszottam, itt Moze utan mar nem volt kedvem masikhoz. Egyelore, legalabbis.
  • undY1ng #7240
    Szerintetek megéri a Borderlands féláron? 30 ojró Steamen. Most ért véget az ingyenes időszak és felemás érzéseim vannak... Élvezetes benne lőni, lootolni és az alap dolgok de valami mégse jó annyira és nem tudom mi. :/
  • grebber
    #7239
    Kutyát se Már nem is kell senkinek.
  • NeoMaN
    #7238
    De! Imynek van egy titkos fiordítása a fiókjában.
  • grebber
    #7237
    Biztosan több mint a nem létező rendes magyarításnak .....
  • szomferi
    #7236
    hát ennek sok értelme nem volt akkor :D
  • Gepiforditas2
    #7235
    Sziasztok megcsináltam - Borderlands 2 - Gépi fordítását. Google fordítóval készült. Ha valakit érdekel a facebook csoportomban elérhető több más játékkal együtt.
    Gépi Game Magyarítások
    Utoljára szerkesztette: Gepiforditas2, 2020.06.13. 12:47:56
  • Flamer
    #7234
    jup. enis behuztam. epic deal marmint tenyleg. jo cucc.
    es egyedul b3 a crossplatform ha jaoltudom. kar erte. marmint hogy a tobbi nem. :()
  • ntex
    #7233
    Van. Teljes értékű játékok összes DLC-vel. Annyi a gond, hogy ha jól tudom nincs crossplay a Steam-es verzióval.
  • savior666
    #7232
    Ebben az ingyenes csomagban van multi?
  • ntex
    #7231
    Epic Store-ban ingyenes a Borderlands: The Handsome Collection!
  • Anonymusxx
    #7230
    Amúgy talán lenne rá valami mod, de nehéz összerakni:

    Oasis Map Hub, https://steamcommunity.com/app/729040/discussions/0/1813170373227925234/
  • Sir Cryalot
    #7229
    A drned hulladék, az utolsó dlc viszont frappánsan van megoldva, az egész alapjátéknál jobb, amit láttam belőlük a 2nél meg 3nál is. Kb. Masseffect szintű leivelést produkál a gearbox Pissford vezetésével és ez aligha változik mert nem fog a belyére engedni mást.